Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija > Hrana i zdravlje

Hrana i zdravlje Posebni režimi prehrane

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.12.2011., 23:19   #1
KISELI KUPUS-DETOKSIKACIJA

Za sve oni koji žele isčistiti organizam neka 3 dana za redom jedu isključivo kiseli kupus i to što više...još bi bilo dobro te dane piti donat mg

ova detoksikacija je efikasna i smije se provoditi 1.puta mjesečno .
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom Received Infraction
Old 13.12.2011., 23:23   #2
i da,podrazumijeva se 2-3 litre vode
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2011., 23:24   #3
kako detoksikacija s tolikom količinom soli???
i koji kiseli kupus preporučaš?
Odgovori s citatom
Old 13.12.2011., 23:29   #4
pa ne začinjavaš ga . šta ja znam ja nisam osobno provodila ovo,ali ću od sutra provoditi . ali inače jako jako volim kiseli kupus,,,uzimala sam ogulinski-odličan,varaždinski-odličan,,,danas sam za salatu uzela neki jeftini od plodina kupus-također odličan ...nemogu se sjetiti ali jednom mi je brat uzeo kiseli kupus pa mi je bio ooodvratan baš zato jer je bio strašno slan .samo nemogu se sjetiti o kojoj firmi je riječ . nikad ga dodatno ne začinjavam jer je ovako sasvim u redu . i kad ga kuham prvo upržim luka i onda skuham kupus i to je sve...ali ću ga sad prijesnog jesti ili ću ga kuhati ali bez ikakve zaprške,,,ako ti smeta sol properi ga u vodi prije spravljanja .
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.12.2011., 23:36   #5
Quote:
Kladi kaže: Pogledaj post
kako detoksikacija s tolikom količinom soli???
i koji kiseli kupus preporučaš?
sjetila sam se taj koji je bio nikakav,tvrd slan bljjjj je od brodokomerca.
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.12.2011., 01:15   #6
ćao , savetujem ti da probaš takodze kiseli kupus sa naribanim jabukama . daje extra rezultate , vredi probati
mcicak100 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2011., 12:34   #7
Quote:
mcicak100 kaže: Pogledaj post
ćao , savetujem ti da probaš takodze kiseli kupus sa naribanim jabukama . daje extra rezultate , vredi probati
čula sam nešto slično,,,ne baš tako 10 dana i to,,,ali kao 3 dana čišćenje kupusom i onda 3 dan kiseli kupus se pommiješa sa jabukama...hmmm
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2011., 18:43   #8
Svatko nek jede kaj hoće ali tzv detoksikacija je monumentalna budalaština. Pa dobro zar netko misli da toksini čuče negdje u tijelu i čekaju da ih "pametna" glava rigoroznim režimom izbaci?

“Religion was invented when the first con man met the first fool.” Mark Twain
kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2011., 21:14   #9
Quote:
kumek kaže: Pogledaj post
Svatko nek jede kaj hoće ali tzv detoksikacija je monumentalna budalaština. Pa dobro zar netko misli da toksini čuče negdje u tijelu i čekaju da ih "pametna" glava rigoroznim režimom izbaci?
da
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2011., 22:02   #10
Quote:
kolačićka kaže: Pogledaj post
Za sve oni koji žele isčistiti organizam neka 3 dana za redom jedu isključivo kiseli kupus i to što više...još bi bilo dobro te dane piti donat mg

ova detoksikacija je efikasna i smije se provoditi 1.puta mjesečno .
A jel se smije provoditi češće? I Nostradamus je još liječio kiselim zeljem. Ja preporučam grah sa zeljem i domaćim kobasicama , dva tri tanjura barem, malo zaprške isto ne škodi! Ukućani se onda doduše malo bune, još ak uz to guštam u Donatici olfaktinom veselju nema kraja!
Old 16.12.2011., 23:43   #11
Quote:
alica u zrcalu kaže: Pogledaj post
A jel se smije provoditi češće? I Nostradamus je još liječio kiselim zeljem. Ja preporučam grah sa zeljem i domaćim kobasicama , dva tri tanjura barem, malo zaprške isto ne škodi! Ukućani se onda doduše malo bune, još ak uz to guštam u Donatici olfaktinom veselju nema kraja!
pa piše ti da se nesmije provoditi više od 1 put mjesečno.ni tvoj recept nije loš , o da donat je zakon slažem se .
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 09:48   #12
Quote:
da
Izvrsno, a jel vjeruješ i da rode donose djecu i da je bog stvorio zemlju koja počiva na leđima kita. Imaš sve preduvjete za to.
Inače znanost zvana fiziologija se ne slaže s tobom, al ne daj se ti smesti, jača si ti od njih.

kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 10:13   #13
Quote:
i da,podrazumijeva se 2-3 litre vode
još jedan urbani mit...

kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 13:06   #14
Quote:
još jedan urbani mit...
da,tako je kumek
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 13:15   #15
Quote:
Izvrsno, a jel vjeruješ i da rode donose djecu i da je bog stvorio zemlju koja počiva na leđima kita. Imaš sve preduvjete za to.
Inače znanost zvana fiziologija se ne slaže s tobom, al ne daj se ti smesti, jača si ti od njih.
vjerujem kumek .
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 18:32   #16
Quote:
da,tako je kumek
Naravno da je...

kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 19:04   #17
Quote:
Naravno da je...
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 21:04   #18
Quote:
Ovaj kupus za detox ovaj... http://www1.serbiancafe.com/lat/kuva...adbarski-kupus

kumek is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.12.2011., 22:48   #19
Quote:
ma ne taj . obični prirodno ukiseljeni kupus . bez svih tih začina . znam ja da je taj svadbarski puno finiji ali no no za detoksikaciju . to je za gojonizaciju .
kolačićka is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.12.2011., 09:16   #20
jučer sam imala dan detoksikacije..nakon ove teške hrane, mašćobe, race, mlinaca, kolača, tone šećera, francuske i sličnog, potrebno mi je.. osjećam se napuhnutom, tromom, teškom..
skuhala sam puni lonac gušće juhe: 2 kelja, poriluk, domaći slatki krumpir, glavica zelja (slatko), bez ajnprena..ispalo je jako fino..od doručka do večere jela to..prosjedila na wc-u cijeli dan..osjećam se malo bolje ali bi voljela još jedan dan provesti sličnu stvar..pa ako netko ima prijedlog..da mi da malo inspiracije..što bi mogla još spremiti..
hvala
TheProvense is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:15.