Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.06.2010., 14:29   #1
La Reina del Sur / Kraljica juga (2011-2023)

Telemundova telenovela koja nastaje prema knjizi Artura Pérez Reverte..Radnja se temelji na ustanku žene koja je vođa masovnog kartela...

Teresa Mendoza se transformira iz nevine mlade djevojke iz malog meksičkog sela, te postaje najmoćnija žena u svijetu narkotika u Europi.
Mendoza nikada nije htjela biti kraljica ničega, možda je to bio nagon koji ju je zahvatilo onog sudbonosnog dana kada je telefon zazvonio označavajući kraj, jednostavnog života kojega je poznavala i početak novog.Njen ljubavnik, Guero Davila pilot zrakoplova, ubijen je zbog kršenja pravila i otkrivanja tajni i sada je i ona osuđena na smrt.Bježi iz svog sela na Španjolsku obalu.Tamo postaje "La Reina Del Sur"....."La Reina Del Sur" koja neće odustati dok se ne osveti svima koji su krivi za Davidovu smrt..

Cate del Castillo po prvi put na Telemundu daje život Teresi Mendozi..... Cate izjavljuje da je ovo najveća uloga njene karijere..

Serija sa prikazivanjem počinje u kolovozu na Telemundu....

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=Y4bX0UMIM94

paolabilic2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 14:37   #2
Trailer mi se čini ok. Valjda je ne bu us****
lalač is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 14:43   #3
I meni, baš me zanima kako će ispasti. Nisam dugo gledao Kate
ad®ian is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 14:48   #4
Prijected 70 episodes?? A da ne fali jedan ili 2 ispred. Čudno. Prvo DEE od 90 pa onda ova od 70. Uskoro će bit koja od 10. 70 je premalo po meni
lalač is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 14:54   #5
Quote:
llaallaalllaaa kaže: Pogledaj post
Prijected 70 episodes?? A da ne fali jedan ili 2 ispred. Čudno. Prvo DEE od 90 pa onda ova od 70. Uskoro će bit koja od 10. 70 je premalo po meni
uvijek napišu manji broj epizoda,a ako bude imala dobru gledanost onda produžuju.Ne bi me čudilo da na kraju bude 170 epizoda

serija se čini zanimljivom iz trailera
iPodtouch is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 14:55   #6
Samo me zanima hoće li Guy biti u ovome. Ovaj muški glas u traileru mi zvuči kao njegov, ali ne znam, možda nije.
Old 17.06.2010., 15:01   #7
Ako je 70. epizoda onda super. Neće stići upropastiti seriju ni da hoće. A i Kate mi je OK. Plus Ecker On i Kate u paketu
PollyS is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 18:52   #8
Čitala sam o toj seriji, navodno se još snima. Mislim da će serija biti jako dobra, baš sam je nedavno spominjala na drugom topicu.... Nego, mislim da bi prijevod imena serije trebao biti Kraljica juga, a ne Južna kraljica...
Lana Lanchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:01   #9
Quote:
poli_salama kaže: Pogledaj post
Ako je 70. epizoda onda super. Neće stići upropastiti seriju ni da hoće. A i Kate mi je OK. Plus Ecker On i Kate u paketu
poli samo se nadam da za koji dan tvoj post neće izgledat ovako:
Ako je 170 epizoda onda užas. Upropastit će cijelu seriju. Ovo dalje će osta isto
lalač is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:03   #10
Samo da mi Guy glumi, a nikako saznati.
Old 17.06.2010., 19:05   #11
Quote:
Nicole_Lilly kaže: Pogledaj post
Samo da mi Guy glumi, a nikako saznati.
Na Wikipediji piše samo da glumi Kate... Ne znam zašto to ne dovrše. Baš me zanima tko sve glumi u seriji. Nadam se da će neku ulogu imati Karla Monroig.
Lana Lanchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:10   #12
Quote:
Lana Lanchy kaže: Pogledaj post
Na Wikipediji piše samo da glumi Kate... Ne znam zašto to ne dovrše. Baš me zanima tko sve glumi u seriji. Nadam se da će neku ulogu imati Karla Monroig.
Je, svugdje se piše samo o Kate, u početku su govorili da će i Guy glumiti, ali ne mogu naći nikakve informacije o elencu.
Old 17.06.2010., 19:13   #13
Quote:
Nicole_Lilly kaže: Pogledaj post
Je, svugdje se piše samo o Kate, u početku su govorili da će i Guy glumiti, ali ne mogu naći nikakve informacije o elencu.
Kate i Guy Bili bi ok par. A Roberto Manrique??? On je još zgodniji. Njam!
Lana Lanchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:30   #14
Ne glumi ti Guy 100%.

Prvo je Kate htjela svog mužića ugurat u ovaj projekt, al je on dobio glavnu ulogu u Teresi... sad se govori kako će Rafael Amaya bit protagonist uz Kate. Al Guy neće 100% jer ima ugovor s Univisionom za kojeg radi jednu telenovelu.
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:32   #15
A neee Hvala na info, Jay, sad sam baš . Bah, Kate i njezino lobiranje za mužića. Ih.

Od silne želje za Guyem sam si umislila da je njegov glas u promu.
Old 17.06.2010., 19:34   #16
Quote:
Jay&AmberFan kaže: Pogledaj post
Ne glumi ti Guy 100%.

Prvo je Kate htjela svog mužića ugurat u ovaj projekt, al je on dobio glavnu ulogu u Teresi... sad se govori kako će Rafael Amaya bit protagonist uz Kate. Al Guy neće 100% jer ima ugovor s Univisionom za kojeg radi jednu telenovelu.
Rafael??? Hm... Nije loš izbor, al uz Kate bi mi bolje pasao Roberto Manrique, koji je i zgodniji od Rafaela i od Guya...
Lana Lanchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:36   #17
Roberto Manrique ti sad snima Klona, tako da sumnjam...
Jay Bluebell is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:46   #18
Quote:
Jay&AmberFan kaže: Pogledaj post
Roberto Manrique ti sad snima Klona, tako da sumnjam...
Da, nažalost... Al bar ćemo ga gledat u Victorinosima.... Njega i medenog Bethkea.
Lana Lanchy is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:54   #19
Radnja mi zvuči prilično zanimljivo, ali pošto je u pitanju Telemundo - mogli bi se i vanzemaljci pojaviti.
Demetria is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2010., 19:56   #20
Quote:
llaallaalllaaa kaže: Pogledaj post
poli samo se nadam da za koji dan tvoj post neće izgledat ovako:
Ako je 170 epizoda onda užas. Upropastit će cijelu seriju. Ovo dalje će osta isto
Nemoj se nadati. Pogodila si. TM uvijek, ali ama baš uvijek zariba nakon 100-te tako da, da, ako bude 170 pišem za koji dan da je shit. Bez obzira na Kate, koja mi je OK.
PollyS is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:59.