Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 12.01.2025., 15:57   #1
La Jefa (2025)

La Jefa je nadolazeća nova telenovela ili ti ga super serija na Telemundu.Radi se o novoj verziji ne tako stare Senore Acero iz 2014 godine.
U glavnoj ulozi će biti Fabiola Guajardo kojoj je to prva glavna uloga u telenovelama.
Prema pisanjima ovo će biti slobodna verzija i neće točno kopirati original,a glavni scenarist je Jose Vicente Spataro.
Uz nju glavne uloge će glumiti Ivan Arana i José María Galeano, ,a specijalno pojavljivanje će imati Cristian de la Fuente.
U ostalim ulogama su Mauricio Henao, Andrés Almeida, Azela Robinson, Verónica Merchant, Jorge Luis Moreno, Yany Prado, Pepe Gámez, Julieta Grajales, Sara Corrales, Uriel del Toro, Jesús Moré, Guillermo Quintanilla, Gary Centeno, Laura Vignatti, Sachi Tamashiro, Dante Aguiar i drugi.

Ova verzija će navodno u 1 sezoni i možda jedinoj obuhvatiti prve dvije sezone Senore Acero, barem prema nekim informacijama sa interneta.

Premijera će biti u u veljači.

Sinopsis:

Quote:
Gloria Guzmán (portrayed by Fabiola Guajardo) has everything anyone could desire. A successful professional and mother, she is about to marry the father of her young son, FGE commander Juan José Cruz (portrayed by Cristián de la Fuente). But the celebration turns into tragedy when a group of hitmen burst into the wedding and kills Juan José. Gloria not only loses her great love, but her family also turns their back on her, the government seizes all her assets, the media points fingers at her, and her husband’s enemies pursue her to demand payment for dirty deals she was unaware of. Now penniless, Gloria must flee and begins an endless race that will force her to break into the underworld of money laundering to save her son. In her fight for survival, she will be mentored by top crime bosses whom she must win over by using her two most dangerous weapons: her beauty and her intelligence.

Fandom Wikia

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 18:34   #2
Drago mi je za Fabiolu.
Nije da je obožavam ono 100/100, ali moglo bi se pogledati.
Izgleda mi ok.
Odgovori s citatom
Old 12.01.2025., 18:46   #3
jeftina kopija SA, bukvalno isti promosi... ali gledaću zbog nekih glumaca koje volim.

Mauricio i u originalu i ovde...
Acero is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.01.2025., 15:52   #4
Guajardo
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.01.2025., 18:45   #5
Premijera 18.02.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2025., 21:52   #6
Meni je Galeano bio baš dobar negativac. Čudim se da je on nakon Braulia imao tek dvije male skoro nezamjetne uloge.
Old 19.02.2025., 17:17   #7
Pogledao sam prvih pola sata, tačnije do dela sa silovanjem, koji su Arap Betke i Blanka xxy bolje puta uradili...

Ajme, pa vo je Senora Acero s Temua, toliko je lošeda nemam riječi.

SA je imala taj način početka svake sezone, da krene od ključne scene zadnje epizode, nisam mislio da će to uvrstiti ovde, ali serija počinje krajem sezone...

Onda u SA je Sara iz milošta pitala Salvadora "De quien son esos hojos" a, dečak bi odgovarao "Son tuyoooos", ovde ga pita čija je on ljubav, pa sve je kopija, kakva adaptacija.

Gedao bih zbog Ppea, ali lik neće dugo, kao ni Ivan.

I Fabiola je tako ružna glumica, fanovi oprostite, ali zaista je odvratna.
Acero is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2025., 17:19   #8
Ajde još jedanput to napiši.Nećemo ovdje koristiti riječ odvratan na izgled glumice.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2025., 17:31   #9
Potpis Altair šta bi ja onda trebala reci za Samadhi goru glumicu od nje izgledom u životu vidjela nisam ali se suzdržavam od takvih komentara jer jednostavno nije uredu. Što se tiče La Jefa ok prva ep ali mi je jos rano za neke dojmove.
AracelyFan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 21:30   #10
Pogledao za sada prve 2 epizode i OK je.Možda malo mračniji ambijent u odnosu na SA što mi zapravo ni ne smeta.
Super su mi scene Fabiole sa Galeanom.

Starog od Glorie kojega su ubili, isto kao i u SA je glumio glumac Enrique Singer.On je glumio i oca od Boyerinog lika u IDM gdje su ga naravno ubili također odmah.

U globalu je sve isto kao SA, samo su nešto mijenjali neke sitnice.

Uloge ovdje i u Senori Acero:

Fabiola G. = Blanca S.
Cristian de la Fuente = Damian Alcazar
Veronica Merchant = Pilar Ixquic Mata
Ivan Arana = Andres Palacios
Jose Maria Galeano = Jorge Zarate
Pepe Gamez = Arturo Barba
Yany Prado = Litzy
Laura Vignatti = Luciana Silveyra
Sachi Tamashiro = Aurora Gil
Andres Almeida = Marco Perez
Julieta Grajales = Rossana San Juan

Za ostale ćemo vidjeti dok se pojave,ali pretpostavljam:

Jorge Luis Moreno = Jose Luis Resendez
Azela Robinson = Rebecca Jones
Guillermo Quintanilla = Alejandro Calva

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.02.2025., 22:00   #11
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Pogledao za sada prve 2 epizode i OK je.Možda malo mračniji ambijent u odnosu na SA što mi zapravo ni ne smeta.
Super su mi scene Fabiole sa Galeanom.

Starog od Glorie kojega su ubili, isto kao i u SA je glumio glumac Enrique Singer.On je glumio i oca od Boyerinog lika u IDM gdje su ga naravno ubili također odmah.

U globalu je sve isto kao SA, samo su nešto mijenjali neke sitnice.

Uloge ovdje i u Senori Acero:

Fabiola G. = Blanca S.
Cristian de la Fuente = Damian Alcazar
Veronica Merchant = Pilar Ixquic Mata
Ivan Arana = Andres Palacios
Jose Maria Galeano = Jorge Zarate
Pepe Gamez = Arturo Barba
Yany Prado = Litzy
Laura Vignatti = Luciana Silveyra
Sachi Tamashiro = Aurora Gil
Andres Almeida = Marco Perez
Julieta Grajales = Rossana San Juan

Za ostale ćemo vidjeti dok se pojave,ali pretpostavljam:

Jorge Luis Moreno = Jose Luis Resendez
Azela Robinson = Rebecca Jones
Guillermo Quintanilla = Alejandro Calva
Da,nakon što ju je zamijenila Cabu i preuzela njezinu ulogu,ovo je već drugi put da Azela glumi istu ulogu koju je u prijašnjoj verziji glumila Rebecca,nedavno sam to pročitala na jednoj stranici
Magdalena Nava is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2025., 21:25   #12
Jako hajpaju entradu sa ovim prekidima i scenama.Očito će opet ići nakon 10 ep. as usual.
Galeano i Fabiola naj.Ne mogu ni napisati sve hvalospjevea, osim njih odličan mi je i Pepe Gamez.
Svi ostali za sada meh.
Valjda u idućoj konaćno dolaze i Yany Pardo, Azela i Sara Corrales.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 15:13   #13
Evo došle sve.
Zaboravio sam na onaj lik kojeg glumi Sara Corrales.U SA je to bio lik Miriam Godoy kojeg je glumila Valentina Acosta.
Slučajan susret Glorie i Eduarda, ali ga odmah optužila da je poslan od Duquea i ekipe.On naravno nema pojma. LOL

I kao što sam i očekivao i ovdje je sin bolestan.Vidjet ćemo da li ima istu bolest. Isto tako i ovdje kao i u SA je lik Duquea (tamo India Amara) naručio kirušku intervenciju nad Gloriom da ne može više zatrudnjeti.
Sad da vidimo da li mali isto ima dijabetes.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 18:30   #14
Ko će glu,glumti Teku?

Ja sam mislio da je to Galeano, a da su Inda izbacili...
Acero is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 18:46   #15
Jorge Luis Moreno koliko vidim, osim ako sam u krivu.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.03.2025., 18:53   #16
Ja ću vjerovatno nastaviti s gledanjem iako mi je SA jedna od omiljenih serij, s toga i moj nickname je takav kakav jeste.

A, ko će biti Manuel?
Mauricio Henao?
Acero is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.03.2025., 20:40   #17
Da, čini mi se da je to Henaov lik.

I evo ga. Mali ima dijebetes.Ništa ne mijenjaju.
Čak su i Duque dali poznatu uzrečicu od India Amara još tamo u 2 ep.mislim.

Nadie puede estar tan mal que no pueda estar peor!

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.03.2025., 13:33   #18
Quote:
Altairfan kaže: Pogledaj post
Nadie puede estar tan mal que no pueda estar peor!

Cak i ja znam za tu iconic recenicu, iako nisam gledao SA
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2025., 17:28   #19
Entrada.

Lijepa entrada,ali neprimjerena pjesma.Ajde barem nije corrida.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2025., 17:35   #20
Jacinto navalio na Gloriu kao da nema sutra, dobro da je Duque štiti.Sad kad dozna da ju ovaj želi ubiti mislim da će to biti i njegov kraj.
Sad se ne mogu fakat sjetiti kako ovo ide u originalu,ali ne bi li šogor već morao biti mrtav.Znam da je bio jako malo epizoda.
Tamashiro i Vignatti za sada jako loše, kao i Guverner.Svo troje daleko ispod ovih u originalu.Jedini koji su bolji negoli u originalu su Arana i baš Pepe Gamez.

FINALE
Altairfan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:31.