Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.02.2025., 11:16   #1
Juegos de amor y poder (2025)

Juegos de amor y poder je nova telenovela koja će se emitirati na kanalu Las Estrellas i koju producira Carlos Bardasano.
Ali ova telenovela će svoju premijeru prvo imati na Univisionu 17.03.,a tek 31.03. na Las Estrellas.
Radi se o adaptaciji telenovele Juegos de poder iz 2019 godine, a adaptaciju je radila Ximena Suarez.
Bit će 70 epizoda.

Protagonisti telenovele su Claudia Martin i Arap Bethke,a u ostalim ulogama su Eduardo Santmarina, Mayrin Villanueva, Alejandra Barros, Sylvia Pasquel, Juan Carlos Barreto, Lorena Graniewicz, Juan Soler, Alejandro Tommasi, Gaby Platas, Omar Germenos, Arleth Terán, Mauricio Pimentel, Paola Toyos, Roberto Mateos, Alan Slim, Adriana Williams, Erik Díaz, Carlos Said, Lambda García, Ariana Saavedra, Edward Castillo, Paulina Menéndez, Ana De Villa i drugi.

Quote:
Juegos de amor y poder es una novela escrita por Ximena Suárez que combina el suspenso de un thriller policial con una apasionante historia de amor. La trama central gira en torno a un candidato presidencial cuyo hijo se ve involucrado en un accidente que acaba con la vida de un joven, desatando un conflicto moral de grandes proporciones. Mientras este hombre poderoso intenta proteger a su hijo y salvar su carrera, la protagonista, una joven que fue criada por la familia del candidato, sufrirá las consecuencias de esa decisión
Fandom Wikia

Ono što će najviše veseliti ljubitelje telenovele jest podatak da su sva snimanja bila na lokacijama,a setovi Televise se uopće nisu koristili.Pa da vidimo kako su to napravili Bardasano i njegova ekipa.
Old 23.02.2025., 15:43   #2
Ovo uopće ne izgleda loše (cak Telemundovski), baca mi na njegovu Amar a muerte po lokacijama i svemu, tako da ću sigurno dati šansu

I Claudia je konačno dobila ulogu gdje nije muerta de hambre, sto megalajkam

Jedino ova Gaby Platas, nadam se da neće smarati kao u EAI
Old 23.02.2025., 19:23   #3
Nisam baš neki fan Bardasana, ali plot djeluje zanimljiv skroz, a i glumačka postava je odlična

Vidim da je scenaristica Ximena Suarez što je dobar izbor.

Tko je director scena? Ako je Bardasano angažirao Benjamina Canna, onda bi to bio odličan izbor.
gledamsapunice is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 16:46   #4
Počelo je u ponedjeljak na Univisionu.
Ja još nisam počeo gledati,ali hoću.

Entrada:

Old 20.03.2025., 17:45   #5
Imali smo Tres veces Ana sa Angelique Boyer (Ana Lucía,Ana Leticia i Ana Laura),a sad je Alejandra Barros postala Tres veces Mariana ,nakon Mariana de la noche i Alma de hierro,Juegos de amor y poder je treća telenovela u kojoj se lik od Alejandre Barros zove Mariana
Magdalena Nava is online now  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 14:54   #6
Ep. 1

Prvo moram reći da me od EAI nijedna pilot epizoda nije ovako oduševila, bravo Bardasano (dobro i on mi igra ulogu, pošto uz Giselle i Osoria, jedini trenutno vrijedi na Televisi) !!

Prvi susret protagonista poluklišejast, više odrađen trilerovski što megalajkam

Claudia kao Luciana, odlična prota napokon da više nije u barriju kao neka muerta de hambre (ovo čekam od AAM i ajde druge etape LRTL), nego mlada psihologinja koja je pri kraju diplomskog

Arap odličan u ulozi istražitelja tužitelja, ako se ne varam da su rekli , također razvedeni otac male djevojčice...

Barrosica, Maryin i Santamarina standarno odlični !! Garant se u toj obitelji kriju svakakve tajne...

Tommasi mi je jako ostario, msm da ga nigdje nisam gledala još od Quererlo todo, ali isto odličan...

Mularija malo dosadnjikava na onom partyju, ali nakon nesreće ova mala Alexandra i Said također pokidali

Neću više tipkati o elencu, za koji svi na ovoj temi s razlogom hvale !! Jedino Platas standarno malo smara, ostali svi ok. Sad još čekam Solera...

Pasquel ima simpa lik...

Lokacije odlične, jako slično njegovoj Amar A Muerte, kao da ne gledam Televisinu novelu...

Uglavnom, dosta bardasanovski, s elementima trilera i policijske drame (što obožavam ), tako da ću definitivno nastaviti s gledanjem (mislim da i ovoliko : s emojia, sve govori)

Ne znam zašto jako malo nas gleda, serija je odlična (rekla bi čak, u rangu s Gisellinim IDM i Candidatom ), nadam se da će nam se još ljudi pridružiti...
Old 23.03.2025., 16:53   #7
Ep. 2

Jako lijepo od Luciane prema Eleni

Ova Mariana mi se čini zavidna, na sestru i njezin život...

Zaboravih spomenuti za prošlu epku da su Enrique i Ines ispali licemjerni prema Luciani, pošto joj je to ipak otac i oni navodno brižni kumovi...

Adrian se polako sam izdaje, Mariana se izlanula i Ines odmah sve povezala

Roberta i Lucianu sudbina stalno spaja

Chofis lijepo spustila Tommasiju !! Sve mi se čini da je Lucianin otac bio nevin i da je sve Enriquevo i Franciscovo maslo...

Ispada da Alexandra ide u razred s preminulim i ozljeđenim (ovaj što je u komi)...

Kraj odličan !!

Sad sam pročitala da je čileanski original inspiriran stvarnim događajima i političkom korupcijom , tako da top tema za obraditi
Old 23.03.2025., 18:08   #8
Ep. 3

Obitelj Ferrer očekivano pokriva Adriana i licemjerno lažu...čak ne žele reći Luciani

Roberto u potrazi za pravdom, dobro stao na žulj Enriqueu

Ovaj Memo još ide ucjenjivati ujaka , lik nevjerovatno glup... Dobro da ih je mehaničar zeznuo

Protagonisti su mi divni, jako prirodni

Netko je Luciani poslao prijeteću poruku

Karina i Enrique očekivano ljubavnici
Old 23.03.2025., 20:37   #9
Cek ovo je pocelo vec?

Ovo bas djeluje ko moj tip novele, al ne mogu sad to gledat nazalost. Nisam jos VAM i Juanu zavrsila...
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 20:42   #10
Quote:
kiki kiki kaže: Pogledaj post
Cek ovo je pocelo vec?

Ovo bas djeluje ko moj tip novele, al ne mogu sad to gledat nazalost. Nisam jos VAM i Juanu zavrsila...
Počelo je na Univisonu 17.03,a 31.03 počinje na Las estrellas
Magdalena Nava is online now  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 20:44   #11
Je, ali na onom Univisionu. No svejedno je dostupno na nekim siteovima

Eto taman za na tbw listu, dosta slicno kao novele koje volis pa eto preporuka

Dosta je realno odrađena, vidi se da je inspirirano istinitim događajima
Old 23.03.2025., 20:45   #12
Aha znaci ovo kao TVA prvo pocelo na Univision, pa ce tek onda na Las Estrellas
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2025., 20:48   #13
Quote:
kiki kiki kaže: Pogledaj post
Aha znaci ovo kao TVA prvo pocelo na Univision, pa ce tek onda na Las Estrellas

Dada, msm nama je svejedno jer ionako moramo tražiti po svakakvim stranicama

Nekako je premalo promoviraju na Las Estrellasu, steta jer serija kida
Old 24.03.2025., 10:22   #14
Ep. 4

Karina i Enrique jako degutantni za gledati (Santamarina kao i Ayala, uvijek plazi po nekim mladim ženama )

Ines očekivano laže Luciani , ali zato Mariana sumnjičava i sestra joj je priznala istinu (umjesto da se svađaju, mogle su nešto i smisliti)... Luciana je nešto načula

Enrique sad službeno zaratio s Robertom ...a ovaj dobro postavio ovu glupaču Karinu na tvorničke postavke

Ovaj se probudio i pomalo će se otkriti istina

Memo zapalio odjeću koja bi ga odala kao dokaz, koji manipulator ...

Alexandra puca po živcima i na rubu je da prizna sve

Lijepo mi se kroz babysittanje male Luciana i Roberto povezuju

Održan i sprovod poginulog dečka...

Enriqueova faca kad ga je novinar pitao za sinovu umiješanost u nesreću

Uff nadam se da će mehaničar nešto odat... zasad super tijek radnje, nije presporo ni prebrzo, tako da vjerujem da će se sve brzo saznati, bez puno nepotrebnih razvlačenja
Old 24.03.2025., 10:25   #15
I ja sam nocas rekla “idem bacit oko”, pa me uhvatilo 3 sata.
Pogledala sam prve dvije epizode.

Wow! Wow!
Radnja, elenco, producent.
Sve po mom gustu.
Biti ce to prava uzivancija.

Mozda pogledam jos koju ep. kad su vec vani, ali službeno cu pratiti ritam od LE.
Odgovori s citatom
Old 24.03.2025., 17:43   #16
Odgledao prve 4 epizode i mogu samo reći: WOW!
Bardasano je trenutno najbolji Televisin producent.

Elenco odličan, ponaviše Bethke.
Santamarina Ma preodličan u ovoj ulozi, idealna za njega.Pala mu je u naručje kao budali šamar.
Lorena odlična negativka za sada.
Lijepo je vidjeti Pasquelicu ponovno. Claudia za sada tako-tako,ali i za nju idealna uloga.
Ubi me Bože sa onom dečurlijom, ponajviše sa Saidom.
Skroz zaboravio da je i Ariana Saavedra ovdje.

Radnja lijepo teče.Što se tiče toga da stari nije predao sina policiji: to mislim da se je i očekivalo.Ubio bi svoju političku karijeru, brak,a ionako je ovo i glavna premisa radnje.Saznat će se tamo sve u zadnjem tjednu.
Old 26.03.2025., 17:56   #17
Novi problemi za Mema.Lajkam.
I to će srediti stari i ekipa, samo da se dokopaju onoga tko je poslao video.

Jel nam se to vratila u telenoveli naša omiljena kujica Sopita?
Old 26.03.2025., 20:48   #18
Kako me sve ovo prisjeća na Buscando a Frida i Juego de mentiras..
Santamarina, Bethke, Barros u BAF samo drugačije povezani, a Bethke je u JDM bio Ferrer.
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 21:19   #19
Quote:
Sajetta kaže: Pogledaj post
Kako me sve ovo prisjeća na Buscando a Frida i Juego de mentiras..
Takođe, još da dodam i Vuelve temprano, sve se smućka i eto ga

Biće na kraju neki zaplet da zapravo niko i nije kriv kao što su oca optuživali u Elisi/Fridi, a npr otac je ubio sina u VT, a glavni inspektor /Mario Cimarro) mu bio pomagač.

Ja sam na 6oj ep kad je Memo besan jer ga ne vole kao Lusijanu.
Acero is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2025., 21:30   #20
Slazem se za JDM, serija stvarno kidaa (sve ove triler novele i serije, jako volim )

Sad gledam 6. epizodu pa napisem svoje dojmove
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:39.