12.05.2009., 14:52
|
|
CUT
Registracija: Jul 2007.
|
Domaće sportsko (nogometno) novinarstvo
Quote:
Delvecchio kaže:
U zadnje vrijeme počesto su navođeni po topićima linkove na određene članke i tekstove, katkad i blogove iz raznih portala, novina i kolumni i onda bi se oko toga vodile rasprave.
Počesto, ti članci i/ili kolumne su bile potpune budalaštine. Mislim da je za dobrobit svih nas važno da prokažemo neistine i loše novinare i članke koje nam svakodnevno serviraju u nadi da će nas privući i da ćemo popušiti priču pa da oni još malo zarade na reklamnom prostoru.
Prva analiza neka pripadne edgu i njegovom osvrtu na jedan članak.
Kratke upute;
Dakle, ovdje se osvrćemo na članke i ukuzajemo na greške u istima, ali to ne znači da je nedozvoljno informativan ili zanimljivi članak postati u za to predviđeni topik kako bi se podjelila nova saznanja, a ovaj topić više koristite kao kritiku tih članaka/kolumni nego za raspravu o evenutalnim utakmicama na koje se članci odnose.
p.s. ovdje je VV dozvoljen, ako baš želite.
|
Quote:
Hildegard kaže:
Meni se veoma sviđa izbor suca za prvu utakmicu finala kupa - Bruno Marić 
Dotični je od 3. županijske lige do 1. HNL dospio u roku dvije godine i onda se hvalio po Daruvaru kako je morao dosudit penale i slično, lol. A kako je dospio tako munjevito u 1. HNL, pa gospodin Marić je član HDZ-a, i kandidat te stranke za gradonačelnika Daruvara! Pravi čovik, pravi rvat, nadasve pravi sudac HNL-a!!! Koja smo mi smijurija od države, uzduž i poprijeko...
|
Imam o tome još puno za dodat, najvažnija stvar je način na koji o ovoj činjenici izvještava Slobodna Dalmacija, ljudi moji to je takvo smeće od novina da ti muka dođe:
Quote:
Slobodna Dalmacija kaže:
Bruno Marić iz Daruvara određen je za arbitra prvog finalnog meča u Kupu između Dinama i Hajduka što se igra u srijedu navečer u Maksimiru u 20.15 sati. Mariću će pomagati Željko Perak iz Karlovca i Damir Pervan iz Bjelovara, dok je četvrti arbitar Domagoj Vučkov iz Rijeke. Delegat HNS-a je Rudolf Pintar iz Ludbrega, a kontrolor suđenja Miroslav Vidak iz Osijeka.
Bruno Marić je nedavno u našoj anketi ustvrdio kako je on najbolji sudac i kako zaslužuje suditi finale, a nedavno je sudio utakmicu Zadar - Hajduk u Stanovima. Ako smo počeli u sve zagledati Marić jest iz Daruvara gdje ima i ambicije visokog političkog dužnosnika, ali mu je majka iz - Solina, djevojački Vukšić, a maloga je Bruna rodila u - Zagrebu!
|
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...4/Default.aspx
Ovo vam je u Slobodnoj ispod linka za Vukovićev smeće blog.
Pazi ti sad novinarstva, najbitnije u cijeloj priči SD je činjenica da je čovjek rođen u Zagrebu, doduše spomenu oni i da ima političke ambicije u Daruvaru.
Samo eto "novinari" u slobodnoj smatraju nebitnim naglasit da je Marić Sanaderov čovjek i kandidat za gradonačelnika Daruvara HDZ-a, kućni prjatelj s Jandrokovićem, još jednim sanaderovim poslušnikom, to je jel nebitno u cijeloj priči, bitno je da je slučajno rođen u Zagrebu.

Truju narod debilnim tekstovima, pa se čude mržnji, jebem ti Slobodnu da ti jebem.
Nisu ni sportske puno bolje, Samovojska pod člankom Mamić nadmudrio Hajduka navodi Daruvarčanina kao njegovu pobjedu jer je samo 138km od Zagreba.
Inače taj Marić je malo je reć kriminalac, brat mu ne smije uć u Hrvatsku jer bi bio uhićen istog časa, frajer je šverco aute, a naš Marić je završio nekakvu školu u Đakovu i kao prvi posao uletio u daruvarske toplice bez jednog dana iskustva.
Zadnje je sudio Sinovčićevoj prčiji protiv Hajduka, tako da će Hajdukovci bit jako zadovoljni suđenjem u prvoj utakmici  , najžalosnije je kaj sam sve ove detalje saznal za 5 minuta, a "novinari" se prave grbavi, skrivaju istinu i truju ljude.
Zadnje uređivanje Delvecchio : 12.05.2009. at 21:13.
|
|
|
12.05.2009., 15:00
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
ma moze sudit miso mate marjan mario kavac i grdovic i coce pomocni, sutra ako smo pravi pojest cemo ih....
|
|
|
12.05.2009., 15:02
|
|
CUT
|
Quote:
jägermeister kaže:
ma moze sudit miso mate marjan mario kavac i grdovic i coce pomocni, sutra ako smo pravi pojest cemo ih....
|
Sležem se ja s tobom, nije mi ni nakraj pameti kukat, al zakaj već unaprijed traže alibi jer je sudac rođen u zagrebu?
Kakvo je to smeće od novina, za nevjerovat.
|
|
|
12.05.2009., 15:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2009.
|
pa moraju ga trazit jer ak ne donesu kup u split, nadrapali su od svojih navijaca...mogu oni nama tu pricat i piskarat da jos slazu momcad, sjebali su prvenstvo , visi i kup...nase ocekujem rasterecene , prvenstvo je u djepu, nemas kaj puno mislit...ako nam se otvori , mogleo bi bit grdo.... 
|
|
|
12.05.2009., 15:22
|
|
frend
Registracija: Apr 2007.
|
isuse kakva govnarija ova slobodna dalmacija
daj zamisli da to čitaš cijeli život
potpuno spušten zastor na mozak
|
|
|
12.05.2009., 15:24
|
|
Can't be banned!
|
Quote:
Sladokusac kaže:
isuse kakva govnarija ova slobodna dalmacija
daj zamisli da to čitaš cijeli život
potpuno spušten zastor na mozak
|
a bas su osvjezenje Vecernji, Jutarnji, SN itd..
|
|
|
12.05.2009., 16:38
|
|
večeras parti,ujutro trim
Registracija: Mar 2009.
|
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...4/Default.aspx
bolje ranije izaprati mozak ljudima tak da imaju "razloge" za kenjati kad izgube...
|
12.05.2009., 21:09
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Domaće sportsko (nogometno) novinarstvo
U zadnje vrijeme počesto su navođeni po topićima linkove na određene članke i tekstove, katkad i blogove iz raznih portala, novina i kolumni i onda bi se oko toga vodile rasprave.
Počesto, ti članci i/ili kolumne su bile potpune budalaštine. Mislim da je za dobrobit svih nas važno da prokažemo neistine i loše novinare i članke koje nam svakodnevno serviraju u nadi da će nas privući i da ćemo popušiti priču pa da oni još malo zarade na reklamnom prostoru.
Prva analiza neka pripadne edgu i njegovom osvrtu na jedan članak.
Kratke upute;
Dakle, ovdje se osvrćemo na članke i ukuzajemo na greške u istima, ali to ne znači da je nedozvoljno informativan ili zanimljivi članak postati u za to predviđeni topik kako bi se podjelila nova saznanja, a ovaj topić više koristite kao kritiku tih članaka/kolumni nego za raspravu o evenutalnim utakmicama na koje se članci odnose.
p.s. ovdje je VV dozvoljen, ako baš želite.
|
12.05.2009., 21:11
|
|
artem na biciklu
|
Jebiga, sad mi je ispalo kao da je ež otvorio nakon što sam prebacio postove 
|
12.05.2009., 21:17
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Delvecchio kaže:
Jebiga, sad mi je ispalo kao da je ež otvorio nakon što sam prebacio postove 
|
Uistinu 
|
|
|
13.05.2009., 00:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
znači sutra u novinama(internet) svi tražimo greške?
|
13.05.2009., 00:40
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
215023 kaže:
znači sutra u novinama(internet) svi tražimo greške?
|
poslije tekme,jer tad ce opet svi zivi bit krivi sto je Dinamo pobijedio 
|
|
|
13.05.2009., 00:42
|
|
artem na biciklu
|
Ako želiš ismijati glup članak na koji si naišao, učini to ovdje. 
|
13.05.2009., 00:56
|
|
Koi No Yokan
Registracija: Dec 2002.
|
Edge, sve ok, slažem se s tobom da su ovo gadarije, ali nije li ista stvar, samo okrenuta, ono kad ste vi pisali (poimence: ti) da je prvenstvo maltene riješeno jer Sanader gura Hajduka, da svi otvorimo oči i ne kenjamo, da je to tako i bok.
Ispostavilo se netočnim, znači u pitanju su bile glasine, pizdarije. Jer da je stvarno politika gurala Hajduk do naslova, znaš i sam da se ova dva kiksa ne bi dogodila Hajduku nego Dinamu, a onda bi se vjerujem svugdje, pa i na ovom forumu, drukčije pjevalo.
Gle meni se HNL retorika gadi. Nikad ništa nije pošteno, zasluženo, ama baš nikad se ne može stisnut ruku protivniku i reć bolji ste jebiga. Ne govorim o tebi sad, nego općenit ton koji vlada je baš taj.
Iako nije ništa drukčije ni na Serie A, ali to je već specifičnost ovog foruma. 
|
|
|
13.05.2009., 01:00
|
|
bijela psina
Registracija: Feb 2007.
|
|
|
|
13.05.2009., 01:02
|
|
artem na biciklu
|
linkaj nam to pliz 
|
13.05.2009., 01:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
L.Nimoy kaže:
Edge, sve ok, slažem se s tobom da su ovo gadarije, ali nije li ista stvar, samo okrenuta, ono kad ste vi pisali (poimence: ti) da je prvenstvo maltene riješeno jer Sanader gura Hajduka, da svi otvorimo oči i ne kenjamo, da je to tako i bok.
Ispostavilo se netočnim, znači u pitanju su bile glasine, pizdarije. Jer da je stvarno politika gurala Hajduk do naslova, znaš i sam da se ova dva kiksa ne bi dogodila Hajduku nego Dinamu, a onda bi se vjerujem svugdje, pa i na ovom forumu, drukčije pjevalo.
G le meni se HNL retorika gadi. Nikad ništa nije pošteno, zasluženo, ama baš nikad se ne može stisnut ruku protivniku i reć bolji ste jebiga. Ne govorim o tebi sad, nego općenit ton koji vlada je baš taj.
Iako nije ništa drukčije ni na Serie A, ali to je već specifičnost ovog foruma. 
|
uvijek sam cestitao, i kad je u meni kuvalo i sve, al uvijek sam na kraju pruzio ruku.
i da sada hajduk osvoji stisnuo bi im ruku. bez obzira na sve. ma da je sve režirano stisnuo bih im ruku.
sto se tice HNL topica, tamo se moze samo upas i zajebavati ljude koji se prepucavaju oko gluposti.
|
|
|
13.05.2009., 01:05
|
|
bijela psina
Registracija: Feb 2007.
|
|
|
|
13.05.2009., 01:12
|
|
artem na biciklu
|
Quote:
B52 kaže:
|
komentar;
Pitate li se Židače, ponekad, na što protratiste 10 godina života. Da ste pisali o krumpiru već bi nešto naučili. A ovako ?

|
13.05.2009., 01:14
|
|
Registrirani korisnik
|
zmaj s Borongaja 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:32.
|
|
|
|