Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.09.2014., 11:23   #1
Liga prvaka 2014./2015.: Barcelona prvak

Naslov brani Real Madrid.

Raspored:
1. kolo 16./17. rujna
2. kolo 30. rujna/1. listopada
3. kolo 21./22. listopada
4. kolo 4./5. studenog
5. kolo 25./26. studenog
6. kolo 9./10. prosinca

Finale se igra u Berlinu, na Olimpijskom stadionu, 6. lipnja.
mitch is offline  
Old 15.09.2014., 12:11   #2
u zadnjih par godina sve grupe skoro slicne ko kako su proslih godina izvucene kako je cudno bez man.utd,inter,milan

po meni jedno je sigurno a to je da real nece obranit naslov
ramos_4 is offline  
Old 15.09.2014., 12:39   #3
Ovako na prvo mislim da će ova sezona biti malo više zanimljiva nego neke ranije, po pitanju klubova koji će ući u samu završnicu. Mislim da su se i Real, Barca i Bayern malo ispuhali (bez obzira na skupe kupovine). Mislim da će engleski klubovi biti bolji nego lani.
Grupa Queen is offline  
Old 15.09.2014., 12:56   #4
Chelsea osvaja.
Eric Delko is offline  
Old 15.09.2014., 14:28   #5
BVB-Arsenal postaje lagano vec klasika.

Do sada u zadnjih par godina, poprilicno izjednacena bilanca. 3 pobjede topnika, jedan remi i dvije pobjede crnozutih. Ne dolaze nam bas u najbolje vrijeme jer je veliki broj igraca jos uvije ozlijedjen ili su tek poceli sa treningom. No ni Arsenalu ne cvjetaju ruze i ne moze se reci da su u kakvoj velikoj natjecateljskoj formi.

Tendencija je tijesne pobjede BVB-a ili kakav remi 1:1. Bit ce zanimljivo kako ce Wenger takticko postaviti ekipu. Zadnji put je dobro pogodio kad se nije isao nadigravati nego postavio duboku obranu, ali tad je BVB bio kompletan i imao je prevelik respekt da ekipu postavi ofenzivno.
Old 15.09.2014., 14:34   #6
Treba i sada postaviti kompaktnu i čvrstu sredinu s trojcem Arteta, Ramsey, Wilshere, na krila Cazorlu i Sancheza, a u vršak napada Wellbecka.
Negdje sam na netu pronašao zanimljivu formaciju u kojoj bi sutra Arsenal mogao zaigrati, a izgledala bi 4-4-2 s Ozilom na mjestu desetke i Sanchezom kao povučenom špicom uz Wellbecka kao jedinog isturenog napadača.
Old 15.09.2014., 14:36   #7
Ja vidim Dortmund daleko, Arsenalu je 1/4 plafon i to pod uslovom da uzmu prvo mjesto u grupi pa izbjegnu neku mrcinu u 1/8.
Razočarati bi mogli PSG, Barcelona i Real.
City i Chelsea idu jako daleko, kao i Bayern.
Bilbao bi mogao do 1/4 finala ako uzme grupu što je realno.
janick gers is offline  
Old 15.09.2014., 14:38   #8
Ove sezone također očekujem bolje nastupe engleskih klubova, pogotovo Arsenala. Chelsea je za mene jedan od glavnih favorita za osvajanje, uz Barcelonu i Real Madrid koji je slabo krenuo u sezonu, ali tak je bilo i prošle sezone.
U drugi krug favorita stavljam Bayern, Atletico i Arsenal.

Najveće iznanađenje napravit će podcijenjena Roma koja će proći pokraj Bayerna i Cityja u osminu finala.
Žbaltica is offline  
Old 15.09.2014., 14:42   #9
Quote:
yildirim kaže: Pogledaj post
Treba i sada postaviti kompaktnu i čvrstu sredinu s trojcem Arteta, Ramsey, Wilshere, na krila Cazorlu i Sancheza, a u vršak napada Wellbecka.
Negdje sam na netu pronašao zanimljivu formaciju u kojoj bi sutra Arsenal mogao zaigrati, a izgledala bi 4-4-2 s Ozilom na mjestu desetke i Sanchezom kao povučenom špicom uz Wellbecka kao jedinog isturenog napadača.
Bude li Arsenal istrcao sa 4-4-2 dobiti ce petardu na Westfalenu, sa ili bez Özila. Nema teorije da ce tako igrati i toga je nazalost i Wenger svjestan. Arsenal ce igrati sa 4-2-3-1 i to tako da ce Wellbeck biti spica, a off trio Cazorla-Özil-Sanchez.
No po meni je vece pitanje gdje ce im stajati prva linija u defanzivnom bloku. Da li ce se nalaziti u Borussijinom polju ili ce to biti kompaktnije i dublje postavljeno.
Sa visoko postavljenim stoperima i kakvim presingom sigurno nece riskirati jer zato nema potrebe i tek je prva utakmica ovogodisnje sezone.
Old 15.09.2014., 14:56   #10
Quote:
preatorian kaže: Pogledaj post
Bude li Arsenal istrcao sa 4-4-2 dobiti ce petardu na Westfalenu, sa ili bez Özila.
Zašto?
Sustav 4-4-2 s povučenim Sanchezom ustvari je bliže formaciji 4-5-1 što znači zgusnuti sredinu terena i ne dozvoliti igračima Borussije da imaju loptu, a Reusa ionako nemaju pa je jedna opasnost za kontru manje.
Baš prošle sezone je Wenger protiv Napolija u prvoj utakmici natrpao vezni red igračima i tako im oduzeo mogućnost posjeda lopte i kombiniranja. Rezultat takve igre je bila glatka pobjeda.
Uvjeren sam da Cazorla i Ozil neće biti zajedno na terenu jer su to igrači koji gotovo da i ne igraju prema nazad, a to je protiv BVB ravno katastrofi.
Old 15.09.2014., 16:01   #11
A jebate stratega i stručnjaka na forumu.
Grupa Queen is offline  
Old 15.09.2014., 16:47   #12
Mislim da ove godine, više no ikad, nema totalnih autsajdera. Malmo, Ludogorets, yeBATE, APOEL i Maribor, svi oni su sasvim sigurno u stanju poklati se barem za treće mjesto.
Galijun1 is online now  
Old 15.09.2014., 17:02   #13
Quote:
yildirim kaže: Pogledaj post
Zašto?
Sustav 4-4-2 s povučenim Sanchezom ustvari je bliže formaciji 4-5-1 što znači zgusnuti sredinu terena i ne dozvoliti igračima Borussije da imaju loptu, a Reusa ionako nemaju pa je jedna opasnost za kontru manje.
Baš prošle sezone je Wenger protiv Napolija u prvoj utakmici natrpao vezni red igračima i tako im oduzeo mogućnost posjeda lopte i kombiniranja. Rezultat takve igre je bila glatka pobjeda.
Uvjeren sam da Cazorla i Ozil neće biti zajedno na terenu jer su to igrači koji gotovo da i ne igraju prema nazad, a to je protiv BVB ravno katastrofi.
Sa 4-4-2 ne trpas nikakvu sredinu, nego siris igru, a najkompaktnije u sredini stojis ako igras sa duplim sesticama na DM ili sa tri u redu na 4-3-2-1. To su cinjenice. Tko ce igrati u spici kod Arsenala je manje vise svejedno iako bi na Arsenovom mjestu u ovakvom ogledu uvijek dao Wellbecku ispred kornjace. No osjetljive su sestice sa igracima koji imaju dobar osjecaj za medjuprostor, timing u startu i reakciju na verlagerung kao i bekovi jer ce sigurno biti puno pokusaja sa krila.
Old 15.09.2014., 17:55   #14
Bayern trenutno pobjeđuje ali igra pod Pepom ne funkcionira prakticki otkad nas je bvb razvalio na allianzu 0-3 .Mucimo se,pep je totalno izbacio udarce iz daljine,centarsutove,tako da od Bayerna i ne ocekujem puno u ovakvom stanju

Sto se tice prve utakmice,nisam ni tu previse optimistican,fali nam previse bitnih igraca,ekipa je daleko od prave forme a dolazi nam super jaki city

Vrlo,vrlo teska sezona za bayern u ligi prvaka
bayern fan is offline  
Old 15.09.2014., 18:15   #15
otac suvereno do titule
sesve is offline  
Old 15.09.2014., 18:19   #16
Quote:
dosadan tekst :P

Kakvu ti postavu ocekujes sutra?

Spica? Aube? Stoperi? Bekovi?

Ajmo BVB...
Old 15.09.2014., 19:44   #17
Lahm trol

Quote:
Lahm uoči LP-a: 'Real se najviše pojačao, oni su glavni favoriti'

MLB 2016: 219/338; 64,79%
zoom-zoom is online now  
Old 15.09.2014., 20:08   #18
Za Engleze da se što više umore i očuvaju čast lige. Očekujem da se topic BL vs EPL vrati iz mrtvih nakon prošlogodišnje pobjede EPLa.

Chelsea, AM najveći favoriti po meni. Mogu iznenaditi Barca i BvB, RM i Bayern teško, prvi gubitka Di Marije i Xabia(+nisu riješili problem napadača), drugi zbog Pepa. Liverpool i Arsić bi mogli dogurati do 1/4, City i Pellegrini=luzeri.
Old 15.09.2014., 20:46   #19
Uglavnom ja se slažem s Mahom, no mislim da Chelseau i Atleticu su Barca najveća konkurencija, čak i Bayern, BvB i Real bi mogli bit razočaranje LP-a. Liverpool može do četvrtine Lp-a zbog dobre grupe i ako se poklopi neko lakši u osmini. City možda prođe grupu ali dalje neće, Chelsea,Arsenal i Liverpool moraju osvijetliti obraz EPL-a.
MagicRat is offline  
Old 15.09.2014., 21:10   #20
Quote:
Arsenal ce igrati sa 4-2-3-1.
Arsenal će igrati 4-3-3 ili 4-1-4-1 kao dosad ove sezone.
Debuchy je ozlijeđen, a prva zamjena mu je Chambers koji je 50-50 da će zaigrati jer ima neku manju ozljedu. Danas nije ni trenirao što znači da vjerojatno upada mladi Bellerin. Monreal također ozlijeđen, upada Gibbs koji je friško oporavljen.
Očekujem Ozila na klupi jer je preloš.
Bit će nakraju ovako nešto:
Szczesny
Bellerin Mertesacker Koscielny Gibbs
Arteta
Alexis Ramsey Wilshere Cazorla
Welbeck
aciruj is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:17.