Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.02.2016., 14:34   #1
Sea of Thieves

Na ovo sam naletio gledajući firewatch trailer

Na žalost nema baš previše informacija
Quote:
Sea of Thieves is an upcoming multiplayer adventure video game developed by Rare and published by Microsoft Studios for Microsoft Windows and Xbox One.[2] According to Microsoft, there is no current release date.[3] The game is also purported to have elements of first-person gameplay.[3] The game features user-generated content, in which players have the ability to craft their custom stories by using in-game tools.

https://www.seaofthieves.com/

https://www.youtube.com/watch?v=gC7U...ion_3272942733

Trebalo bi izaći ove godine.

Mene jako podsjeća na Guns of Icarus gdje si također dio posade i zajedno surađujete u borbi protiv drugih brodova (meni jedan od boljih teamplay multiplayer igara, jebeno zabavno) samo što je ovo to sve na N-tu.

Pre dobro mi izgleda, pogotovo plovidba.
Nadam se samo da će poštovati ovaj 2016 release.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.02.2016., 14:03   #2
Igru radi studio Rare zaslužan za klasike Donkey Kong,Goldeneye 007,Perfect Dark itd.
Nadam se samo da će ju Gaming zajednca prihvati.Ipak je to multiplayer igra.
A xbox trenutno ima manje igrača od svog največeg konkurenta.
Sve u svemu,moje misljenje je pozitivno i nadam se da će uspijeti.
Frog94 is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.02.2016., 19:56   #3
Hm, jako zanimljivo izgleda, tim vise sto trenutno pratim najnoviju sezonu Black Sailsa, ali zanima me poblize koncept igre. Hoce li biti full coop? Tipa da vise igraca zajedno treba za jedriti brodom, kupovati zalihe, mozda graditi utvrde i gradove? Hoce li se moci birati frakcije i nacije, igrati kao gusar, pirat ili kapetan legitimnih vladara Kariba? Gdje ce biti smjestena igra, koja ce biti razina realnosti, hoce li biti rijec o simulaciji ili? Pitanje je i koliko ce ljude odbiti ova cartoonish grafika... Iako sudeci po WOWu hehe...
Nestrpljivo iscekujem bilo koju igru gusarske tematike, ako je k tome jos i MMO, onda sam iznimno zaintrigiran... Jos od AC nisam odigrao nesto dobro s gusarskom tematikom.

Ne mogu se nacuditi tome da ne postoji MMO s tematikom pirata/gusara. Ili sam nesto propustio?
Ljuksi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2016., 19:08   #4
Gameplay trailer
https://www.youtube.com/watch?v=K7ueT7WiH1U
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.06.2016., 00:25   #5
Quote:
Pablo kaže: Pogledaj post
Trailer pokazuje dosta i nista. Igra ima potencijala. Dugo cekam vec neki kvalitetni naslov u gusarskom stilu, a i multiplayer je dodatni bonus. Ne znam, nadam se da nece flopat.
Old 11.03.2018., 00:45   #6
Jel igra tko open betu?
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.03.2018., 03:51   #7
Quote:
Jel igra tko open betu?
Igram, no za sad definitnivno cekam da igra izadje jer ako je na izlazu ovakva, nije vrijedna trenutne cijene.
Old 11.03.2018., 22:52   #8
Quote:
phiber kaže: Pogledaj post
Igram, no za sad definitnivno cekam da igra izadje jer ako je na izlazu ovakva, nije vrijedna trenutne cijene.
Po meni je najveća stvar ekipa. Bez ekipe je kita.

Al sumnjam da je ovo cjela igra. Ovo je bio više stress test. Meni je bilo zabavno.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.03.2018., 14:41   #9
Ovo sam bio napisao frendu, pa da prenesem:

Da nadopunim sto mene sad bode u oci, ajd mozda zato sto je beta:

- X puta nam se dogodilo da nekom potopimo brod, nije bilo nista za uzet. Tajming koliko se broz brzo potopi prije neg ga pregledas je nemilosrdan.
- Ekipa se bila nasukala s brodom i 30 min smo se vrtili u krug, ubijemo ih, oni se respawnaju na brodu, pa oni nas, pa krpaj brod, trci okolo - da bi na kraju dobili nista.
- Odlucimo obaviti otok, vrtimo se cuku vremena u krug, skeletoni se spawnaju svakih 5 sekundi, mi imamo limitiranu municiju. Ginemo, spawn na brodu, trci natrag. Nema nikakvog indikatora gdje je boss koji dropa key. Na kraju ga uopce nije bilo.
- Vanity Itemi koje kupujes, osim nekih stvari za brod su mi 'lackluster' - kupim novu harmoniku, nista se ne promijeni osim njenog izgleda, nema nove melodije; Kupim peg leg, zvukovi isti, animacije iste. Poprilicno šugavo odrađeno kad pogledas da su u beti skoro svi itemi vanity i nemaju nikakav utjecaj na igru, čak ni oruzje koje smo kupili ne radi nista osim izgleda. Sto ti opet u žaru borbe ne znaci nista jer se skoro ne primjeti. Nema onog 'wow' efekta, 'gle onog lika, izgleda ko prejebeni pirat'
- Nisam gledao kako instancing radi, ali prerijetko smo sreli druge igrace. No opet, čak i kad ih vidimo, nemamo neki razlog ici na njih jer nagrada nema, osim ako ne uspijes ih stici, molit boga da im instant ne potopis brod, skocit na njihov brod i nadat se da su obavili nekaj pa im imas za uzet chest. I onda dobijes marauder chest za 200 golda, a potrosio si vremena i zivaca
- Micromanagement brodova je fajn, dok ne skuzis da kad ti pofali cannonballova i plankova, bolje je pustiti da ti brod potone i spawnat se u novom; jer ako si slucajno prazan, odes na otok - a ono nadjes 10 cannonballova i 7 plankova. Ne kuzim logiku gdje se isti ne obnove kad pristanes u neku luku.
- Xbox app koji moras koristiti za Win 10 kao klijenta za igranje (da bi invajtao igrace) je apsolutno govno, nisam u zivotu vidio toliko los, neintuitivan app (imam i Xbox, tam je podnosljiv) koji ne donosi nista, osim zbrke u samo joinanje.
- Nedostatak ingame gumba za screenshotove je bezobrazluk svoje vrste. Na kraju moram igru furati kroz non Steam game u Steamu da bi imao overlay za screenshot. Nabijem ih.
.
Ukratko, nagrade za stvari radis kad pogledas vrijeme koje utrosis i ono sto dobijes su skoro pa beskorisne. Najveci problem je sto te grind za materijale odvlaci od zabavnih stvari u igri, a to je PVP i questovi. Questovi, čak i kad predjes na tier 2 su i dalje nezanimljivi, jedino sto se promijeni jest da dobijes bolje chestove, al to je to. Opet je to samo gold, pa za njega kupis vanity koji nema nikakav efekt.
.
Da je ovo proizvod za 15-20$, ne bih se bunio. Al ovo je AAA title.
Old 14.03.2018., 14:41   #10
Koliko citam, instancirani server je navodno maksimalno 16 igraca, ako je 4 galleona x 4. A to je da oprostis, za kurac.
Old 14.03.2018., 20:37   #11
Jos bolje, 70 eura je za Europu. Nek si jebu mater.
Old 14.03.2018., 23:21   #12
Ja isto čekam. Kao prvo, upravo sma krenuo sa witcherom 2, a čeka me još trojka. I uskoro izlazi A way out, pa ću radje to kupiti, a i neće me pre dugo odvući od Witchera
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2018., 14:54   #13
No, razmisljam doslovce da ustedim na nacin da kad ovo krene na PCu - https://www.hcl.hr/vijest/nove-xbox-...esecno-116424/ - uzmem pretplatu na 2-3 mjeseca, odigram SoT i onda otkazem.

Edit: Izgleda da radi: https://www.vg247.com/2018/01/24/xbo...o-works-on-pc/
Old 19.03.2018., 22:09   #14
Ok, dakle Xbox pass radi, samo sto windoze moraju biti podesene na UK ili US, ne podrzava Store u HR. Fino se uzme 14 dana free pass i moze se sutra (ili za par sati) igrati SoT dzabe, nakon toga - 9.99$ mjesecno. Sto ce reci, apsolutno podrzavam pretplatu, za 14 dana free i recimo dva mjeseca pretplate - odigram igru koja inace kosta 70e.
Old 20.03.2018., 11:50   #15
Kako je tebi proslo ? Samo si prominia Win localizaciju i to je to ?
Meni odbija VISU i PayPal konstantno, a Win mi je USA. =/
Necto is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2018., 18:28   #16
Quote:
Necto kaže: Pogledaj post
Kako je tebi proslo ? Samo si prominia Win localizaciju i to je to ?
Meni odbija VISU i PayPal konstantno, a Win mi je USA. =/
Prebacio sam na UK, instalirao Xbox app, tamo skinuo igru i pokrenuo.
Old 21.03.2018., 09:52   #17
Jel ćčemu full verzija?

Jel PvP i dalje kao u beti, ubij ga, pa se oni spawnaju, pa te ubiju, pa se ti spawnaš pa njih i tako u nedogled?
To mi nije baš privlačno.
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2018., 23:08   #18
Quote:
Jel ćčemu full verzija?

Jel PvP i dalje kao u beti, ubij ga, pa se oni spawnaju, pa te ubiju, pa se ti spawnaš pa njih i tako u nedogled?
To mi nije baš privlačno.
S obzirom da sad ima gro vise stvari za lootanje, pvp ima smisla vise. Iako, nema pravih nagrada za PVP, barem ne jos za sad. To je ogroman minus.

No s druge strane 14 dana besplatnog igranja, a onda jos 30 dana za 10$, meni cist ok.
Old 22.03.2018., 01:00   #19
Koliko sam vidio, dosta se ljudi žale da je igra zapravo lošija(manje zanimljiva) nakon full izlaska neko što je bila u beti. Što je u najmanju ruku razočaravajuće.
med1nh0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2018., 12:46   #20
Zanimljivo video

https://www.youtube.com/watch?v=hs-ZjfUTP4c

Izgleda da je kao beta, ako je to približno istina ne isplati mi se dat niti tih 10$
Pablo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:05.