Svijet Zbivanja u svijetu |
Pogledaj rezultate ankete: Da li je Trump ruski agent?
|
Da, Trump je ruski agent
|

|
42 |
51.22% |
Ne, to je budalaština
|

|
40 |
48.78% |
|
|
04.03.2025., 14:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2005.
|
Trump - ruski agent?
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...t/2648127.aspx
Ono što se zna od ranije i o čemu su ozbiljni novinari pisali je da je Trump kao biznismen više puta uzimao i prao novac od ruske mafije. Takođe, postoji teorija da je krajem osamdesetih tokom boravka u Moskvi zavrbovan za KGB. Spominje se i kodno ime Krasnov.
|
04.03.2025., 15:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2024.
|
https://www.mirror.co.uk/news/world-...rdict-34748254
Intelligence reports dating back to the 1980s suggest the KGB was actively working to recruit high-profile Western figures as informants or spies. It has been claimed that Trump's KGB file remains open and is under the management of a close confidant of Vladimir Putin...
|
|
|
04.03.2025., 15:15
|
|
Firmware update completed
Registracija: May 2009.
|
Glasala, iako bi radije da je bila opcija "Ne znam ali ne iskljucujem". 
|
|
|
04.03.2025., 15:15
|
|
15/JG52 forever
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Guns of Brixton kaže:
Glasala, iako bi radije da je bila opcija "Ne znam ali ne iskljucujem". 
|
+1
|
04.03.2025., 15:16
|
|
trrcgiwi2i2828eiejrjrjjrk
Registracija: Sep 2013.
|
Ništa me više ne čudi.
|
04.03.2025., 15:17
|
|
עם ישראל חי
Registracija: May 2010.
|
Nije nemoguce.
Ne znam koji bi to onda bio odgovor 
|
|
|
04.03.2025., 15:18
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Sedmerostruki kaže:
https://www.mirror.co.uk/news/world-...rdict-34748254
Intelligence reports dating back to the 1980s suggest the KGB was actively working to recruit high-profile Western figures as informants or spies. It has been claimed that Trump's KGB file remains open and is under the management of a close confidant of Vladimir Putin...
|
Da, tvrdi se ali nije dokazano. Ono što je 99% istina je da je pravo lovu od ruske mafije, kad god zaškripi i nađe se u bankrotu lova se upumpa. Planiram uskoro krenuti sa čitanjem knjige 'House of Trump, House of Putin' koja se bavi tom temom.
|
04.03.2025., 15:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2024.
|
Quote:
Truman kaže:
Da, tvrdi se ali nije dokazano. Ono što je 99% istina je da je pravo lovu od ruske mafije, kad god zaškripi i nađe se u bankrotu lova se upumpa. Planiram uskoro krenuti sa čitanjem knjige 'House of Trump, House of Putin' koja se bavi tom temom.
|
Kako nije, evo ga:
https://www.facebook.com/photo.php?f...1&locale=zh_HK
|
|
|
04.03.2025., 15:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2007.
|
Ivana i Donald Trump u SSSR-u 1987, prema knjizi majora KGB-a Kalugina Trumpa je vrbovao KGB
https://newrepublic.com/article/1506...mp-went-russia
Ivana je rođena i odrasla u komunističkoj Čehoslovačkoj, prilično je lako za tadašnje prilike izašla iz željezne zavjese na zapad
|
|
|
04.03.2025., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2006.
|
To će se teško ikad dokazat, ako i je spijun neće sadasnja ruska vlast podastrijet dokaze...
Ako i nije doslovni ruski špijun, ruski (tj Putinov) saveznik i njihov korisni idiot sigurno jest, u samo mjesec dana im je poprilicno pomogao, najava ukidanja sankcija, zadrzavanja teritorija, vracanja u G8, ucinio je vise za Rusiju u par tjedana nego za SAD u jednom mandatu...
|
|
04.03.2025., 15:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Metuzalem kaže:
To će se teško ikad dokazat, ako i je spijun neće ssadasnja ruska vlast podastrijet dokaze...
Ako i nije doslovni ruski špijun, ruski (tj Putinov) saveznik i njihov korisni idiot sigurno jest, u samo mjesec dana im je poprilicno pomogao, najava ukidanja sankcija, zadrzavanja teritorija, vracanja u G7, ucio je vise za Rusiju u par tjedana nego za SAD u jednom mandatu...
|
Trump jeste korisni idiot ali se pitam i da li je ucenjen s obzirom na silnu lovu koju je oprao.
|
04.03.2025., 15:50
|
|
15/JG52 forever
Registracija: Mar 2004.
|
Quote:
Truman kaže:
Trump jeste korisni idiot ali se pitam i da li je ucenjen s obzirom na silnu lovu koju je oprao.
|
Ne mora biti ucijenjen, skoro neprestano je u kontaktu sa Putinom a ovaj ako želi može mu iskrcati deset tona zlata na Kajmanskim otocima ili gdje već želi u zamjenu za Ukrajinu. Karikiram ali možda i ne previše.
|
04.03.2025., 18:31
|
|
Cosa Vostra
Registracija: May 2019.
|
Nije USA nego baš Trump, ušao je u politiku s oglasima iz 1987. u najvećim US medijima (spiskao današnjih 280.000 USD) u kojima je najavio odjeb prekomorskim saveznicima. Odmah nakon posjeta Rusiji. Na oduševljenje Kremlja.
Forte mu je bio baš odjeb saveznicima.
Evo malo detaljnije priče:
https://michaeldsellers.substack.com...t?source=queue
teorija zavjere ili ne, procijenite sami 
|
|
|
04.03.2025., 18:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
Baphomet kaže:
USA više ne želi financirati Zelenskog i odmah je predsjednik špijun. Tri godine su im slali oružje i novac i sada više ne žele jer ne vide u tome smisla s obzirom na stanje na ratištu i odmah mržnja, pogrdna imena, pozivi na eliminaciju i teorije zavjere.
Jel itko ovdje shvaća da je to američki novac i američko oružje i da amerika ima pravo s time raspolagati kako god želi.
Kao da ja nekome tko ima kuću plaćam režije i nakon tri godine kažem "neću više, prodaj jedan stan pa ćeš imati" i onda ajmo drvlje i kamenje na mene jer ne želim više slati moj novac 
|
Slali su im kurac na stapicu. Da su im htjeli pomoci, poslali bi im pravo oruzje koje nanosi ozbiljne gubitke, a ne one tricarije koje su prenaplatili boga i oca.
Juznom Vijetnamu su slali i avijaciju skupa s instruktorima koji su letjeli i bacali bombe po Hanoju. Da sad kao nisu mogli srokacit rusku vojsku iz zraka u Donbasu i Lugansku, how yes no.
|
|
|
04.03.2025., 19:23
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Baphomet kaže:
USA više ne želi financirati Zelenskog i odmah je predsjednik špijun. Tri godine su im slali oružje i novac i sada više ne žele jer ne vide u tome smisla s obzirom na stanje na ratištu i odmah mržnja, pogrdna imena, pozivi na eliminaciju i teorije zavjere.
Jel itko ovdje shvaća da je to američki novac i američko oružje i da amerika ima pravo s time raspolagati kako god želi.
Kao da ja nekome tko ima kuću plaćam režije i nakon tri godine kažem "neću više, prodaj jedan stan pa ćeš imati" i onda ajmo drvlje i kamenje na mene jer ne želim više slati moj novac 
|
Da li prihvataš činjenicu da je američki predsednik prao novac ruske mafije? Da li ti to deluje normalno?
|
04.03.2025., 19:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Budalaština je blaga rijec,americki predsjednik je vecinom samo lutka odredjenih interesnih skupina unutar SAD-a o ozbiljnim politickim temama nema puno pojma.
A ukoliko bi bio ucijenjen od neke strane sile,ne bi dospio dalje od gradskog vijecnika.
Ovo je u rangu teorije o ravnoj zemlji,ustvari ravna zemlja je ozbiljnija teorija.
|
|
|
04.03.2025., 19:36
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Trump špijun, a biolabovi izmišljotina. 
|
|
|
04.03.2025., 19:37
|
|
effervescing elephant
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
Baphomet kaže:
|
Da, laktarenje oko nekretnina i zemljišta je isti kurac ko diplomatska pozicija između milijuna ljudi i suverenih država.
Međutim, vjerujem da i Trump zamišlja svoj posao ovako isto kao Bahpomet.
Tko je gledao Sopranose i njihove sit-downove po New Jerseyu, nasilna preuzimanja lokala i gradilišta, vidio je sastanak u Washingtonu od prije par dana.
|
04.03.2025., 19:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Ako bi Trumpa baš morali proglasiti tajnim agentom, onda bi s obzirom na izvor financiranja za drugu kampanju mogao biti agent samo jedne specifične države. Ta država nije Rusija.
|
|
|
04.03.2025., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2020.
|
Quote:
Truman kaže:
Da li prihvataš činjenicu da je američki predsednik prao novac ruske mafije? Da li ti to deluje normalno?
|
Pa nije normalno za USA predsjednika. A on to nije bio ni prije 15 ni prije 20 ni prije 30 ni prije 40 godina. Svejedno, mislim da se tu malo prenapuhavaju stvari. Osoba tog kalibra je stalno pod povećalom, pa bi do prve predsjedničke nominacije nešto bilo primijećeno.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:17.
|
|
|
|