Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
05.01.2022., 10:56
|
|
imat ću 7 plodnih vrtova
Registracija: Oct 2020.
|
Macron: Strategija je - zajebavati necjepljene
VAKCINACIJA JE STRATEGIJA LUĐAKA
Normalna a ne "nevjerojatna" izjava Emmanuela Macrona trenutnog luđaka na čelu Francuske države glasi : “Necijepljene stvarno želimo zajebavat. I tako ćemo nastaviti do kraja. To je strategija."
Mi normalni ljudi koji smo ubrzo shvatili da je vakcinacija jedna luđačka rabota političara i farmaceuta ovog svijeta susrećemo se sa luđacima koji nas žele vakcinisati po svaku cijenu. Ta njihova namjera je na nivou sotonske manipulacije i pritiska kako nevinu i časnu djevojku natjerati u prostituciju sa bogatim luđacima satanistima. To je najbolja usporedba.
Sad više nije važno što je vakcinacija neuspješna i što za to nisu krivi oni što se ne žele vakcinisati već oni koji su se masovno vakcinisali jer sad je naučenjacima jasno-za održavanje epidemije covid krivo je masovno vakcinisanje koje je postalo pogreška. Sad je postalo važno zajebavati i maltretirati one koji su ispali PAMETNIJI - ONE KOJI SE NISU VAKCINISALI i to i dalje ne žele činiti po bilo koju cijenu.
Tako vakcinisani političari i njihove sluge kipe od bijesa na nevakcinisane sa idejom pritiska "Zašto da samo mi ispadamo glupi". To je upravo priznao Makron kad kaže - to je naša strategija. Ta strategija dakle više nema nikave veze sa tom /za mnoge/ banalnom grip bolešću.
|
05.01.2022., 12:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2012.
|
eto, čovjek je bar bio iskren. to rade i svi ostali ali se ne usude reći ovako otvoreno.
iskrenost u politici nije baš vrlina ali macron se očito ne boji posljedica ovakve izjave.
|
|
|
05.01.2022., 12:45
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2003.
|
Quote:
Marina Fiume kaže:
eto, čovjek je bar bio iskren. to rade i svi ostali ali se ne usude reći ovako otvoreno.
iskrenost u politici nije baš vrlina ali macron se očito ne boji posljedica ovakve izjave.
|
Ili se nada da će ga mama zaštititi, ili se sprema na bijeg tipa Kurza
|
|
|
05.01.2022., 12:45
|
|
imat ću 7 plodnih vrtova
Registracija: Oct 2020.
|
Quote:
Marina Fiume kaže:
|
BIT ĆE DA JE VIŠE GLUP DA MU TA ISKRENOST NE IDE U KORIST OPĆOJ STRATEGIJI CJEPLJENJA...jer očita zajebancija i plan trovanja ljudi gubi na snazi...
|
05.01.2022., 12:53
|
|
znam da ne znam....
Registracija: Jul 2009.
|
|
|
|
05.01.2022., 12:58
|
|
We do not sow
Registracija: Nov 2007.
|
"Mi normalni ljudi"
Doista, to je prvi pridjev koji bi čovjek za vas upotrijebio.
Ajde, baš da vidim kako će to ilustrirati sadržaj ove teme. Krenulo je s tim da je Macron poremećen zbog izbora životnog partnera, nije loše, ali ipak samo 2 od 10 Hitlera

|
|
|
05.01.2022., 13:04
|
|
znam da ne znam....
|
Kad je njegova žena imala 22 godine, on se rodio. Naravno da je poremećen. Ima nekog Edipa ili slično. Kao takav emocionalno nezreo i iskompleksiran, željan maltretiranja ljudi i moći kojom pokušava nahraniti posrnuli nezreli ego i manjkavu ličnost, naravno da je nakaradno i da je na čelu kućnog savjeta, a kamoli države. 
|
|
|
05.01.2022., 13:06
|
|
We do not sow
|
Quote:
Ašatan kaže:
Kad je njegova žena imala 22 godine, on se rodio. Naravno da je poremećen. Ima nekog Edipa ili slično. Kao takav emocionalno nezreo i iskompleksiran, željan maltretiranja ljudi i moći kojom pokušava nahraniti posrnuli nezreli ego i manjkavu ličnost, naravno da je nakaradno i da je na čelu kućnog savjeta, a kamoli države. 
|
ok 
|
|
|
05.01.2022., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
Marina Fiume kaže:
|
Super. Nek se i svi ostali okuraže i povedu za ovim napoleonskim hitlerom. Što se prije otvore prije će bit gotovo. Raspizdit će i najmirnije među nama.
|
05.01.2022., 13:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Macron je samo izgubio kompas, mislite da ovi u EK misle drugačije od njega? Boris Johnson, ovi novi u Njemačkoj? Naravno da ne. To je njihov plan bio otpočetka.
|
05.01.2022., 13:09
|
|
u potrazi za smislom
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
Vrtlar888 kaže:
BIT ĆE DA JE VIŠE GLUP DA MU TA ISKRENOST NE IDE U KORIST OPĆOJ STRATEGIJI CJEPLJENJA...jer očita zajebancija i plan trovanja ljudi gubi na snazi...
|
Više se radi o beskrajnoj aroganciji. Nešto što krasi mnoge francuske prethodnike koji su zbog nje ostali za glavu kraći.
Quote:
Ašatan kaže:
|
Da, "žena",... 
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
|
|
|
05.01.2022., 13:09
|
|
znam da ne znam....
|
Ovo nakaradno društvo teško da može očekivati više neke velike tolerancije i političke korektnosti koje su i dovele do ovakvih anomalija u funkcioniranju ljudskog društva. Da. Poremećen je.
|
|
|
05.01.2022., 13:21
|
|
We do not sow
|
Quote:
Ašatan kaže:
Ovo nakaradno društvo teško da može očekivati više neke velike tolerancije i političke korektnosti koje su i dovele do ovakvih anomalija u funkcioniranju ljudskog društva. Da. Poremećen je.
|
Da. Znam da mi nećeš povjerovati, ali htio bih da uđe u zapisnik. U civiliziranom društvu u ovom primjeru jedina poremećena, ok, možda je teška riječ, možda samo primitivna, ispadaš ti.
|
|
|
05.01.2022., 13:26
|
|
znam da ne znam....
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Da. Znam da mi nećeš povjerovati, ali htio bih da uđe u zapisnik. U civiliziranom društvu u ovom primjeru jedina poremećena, ok, možda je teška riječ, možda samo primitivna, ispadaš ti.
|
O, ne bi išlo. Civilizirano društvo je društvo u kojem predsjednik države ne ističe svoje sklonosti maltretiranju nedužnih ljudi. Ovo više nije civilizirano društvo, a primitivan si ti, ako podržavaš iživljavanje jačeg nad slabijima.
Macron je nezreli dječarac koji treba mamu, a u vrhu je muške seksualne potentnosti. Teško da i jedan biološki obrazac podržava seksualnu privlačnost 68-godišnje žene 44-godišnjem muškarcu. Možeš gurati glavu u pijesak, ali to je tako. 
|
|
|
05.01.2022., 13:29
|
|
We do not sow
|
Quote:
Ašatan kaže:
O, ne bi išlo. Civilizirano društvo je društvo u kojem predsjednik države ne ističe svoje sklonosti maltretiranju nedužnih ljudi. Ovo više nije civilizirano društvo, a primitivan si ti, ako podržavaš iživljavanje jačeg nad slabijima.
Macron je nezreli dječarac koji treba mamu, a u vrhu je muške seksualne potentnosti. Teško da i jedan biološki obrazac podržava seksualnu privlačnost 68-godišnje žene 44-godišnjem muškarcu. Možeš gurati glavu u pijesak, ali to je tako. 
|
Što se tiče ovog prvog, o tome uopće nisam pisao.
Što se tiče drugog, najpristojniji mogući odgovor-šta tebe boli krasni kurac ko je s kim u vezi? Primitivno.
|
|
|
05.01.2022., 13:30
|
|
znam da ne znam....
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Što se tiče ovog prvog, o tome uopće nisam pisao.
Što se tiče drugog, najpristojniji mogući odgovor-šta tebe boli krasni kurac ko je s kim u vezi? Primitivno.
|
A šta tebe boli kurac za šta mene boli kurac? Macron ti je frend ili šta?
|
|
|
05.01.2022., 13:31
|
|
We do not sow
|
Da. Dobar frend.
|
|
|
05.01.2022., 13:33
|
|
znam da ne znam....
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
Da. Dobar frend.
|
Onda mu reci da si nađe mlađu. Neće biti isfrustrirani gnom, ako pojebe nekaj jebljivo pa možda prestane biti zao.
|
|
|
05.01.2022., 13:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2021.
|
Macron je samo mali Edipovac, a glavu je dao mami i ženi da misle umjesto njega.
Ne očekujem nikakve pametne izjave ni postupke od njega.
|
|
|
05.01.2022., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
IamBlackShip kaže:
|
Pa rvati uvijek vole gurati nos u tudje zivote. Pa nije bez veze napisana i pjesma o tome. Ona je samo posljedica drustva. Pljuje po drugima a ne vidi sebe.
Što to ima u ljudima tužno da ulaze u tuđe živote…
https://www.youtube.com/watch?v=SQ9LtzrI8DQ
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:39.
|
|
|
|