Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
08.01.2023., 09:01
|
|
Cool Customer
Registracija: Mar 2010.
|
Dramatičan porast miokarditisa nakon cijepljenja?
https://www.bitchute.com/embed/PoNIMNpqYb55/?rel=0
Video tvrdi da je broj miokarditisa povećan sa 4 po milijun na 25000 po milijun!!!
Tvrdi da je to povećanje dokumentirano raznim studijama.
Što kažu forumski stručnjaci i doktori?
|
|
|
08.01.2023., 09:52
|
|
Pipi Duga
Registracija: Feb 2003.
|
Luka Cicin Sain je rekao da je zabiljezen porast laksih miokardotisa nakon cijepljenja, ali da je miokarditis kao posljedica razbolijevanja od korone cesci.
E sad, meni je razumljivo da kad je zivi virus u tebi i izaziva razne upale posvuda u tijelu, dobijes i miokarditis.
Ali sto u cjepivu koje sadrzi umrtvljeni virus ili dijelove njegovog DNA moze izazvati miokarditis ili ugruske?
|
08.01.2023., 09:53
|
|
Dolje špekulanti !
Registracija: Aug 2021.
|
Što je ovo? Pravosljednici upadaju na skeptični teritorij?
Aleta urgiraj! Ovo nećemo tolerirati :-)
|
|
|
08.01.2023., 11:20
|
|
Protunarodna vlast
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
The Avenger kaže:
|
Isto kao i što je govorio moj post kojeg su pravovjerni moderatori obrisali s posebnim veseljem.
Naime, supruga mi je zaradila visoki tlak.
Tako, odjednom, bez ikakve promjene ponašanja i/ili prehrane.
Doktorica (inače, gorljiva korona vakserica) rekla joj je da nikad toliko novih pacijenata s visokom tlakom kao od korone nije imala.
Naravno, nije joj palo na pamet provjeriti (a to bi ona zasigurno mogla) da li su cijepljeni ili ne.
Ili samo skriva informaciju?
|
|
|
08.01.2023., 11:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
Isto kao i što je govorio moj post kojeg su pravovjerni moderatori obrisali s posebnim veseljem.
Doktorica (inače, gorljiva korona vakserica) rekla joj je da nikad toliko novih pacijenata s visokom tlakom kao od korone nije imala.
Naravno, nije joj palo na pamet provjeriti (a to bi ona zasigurno mogla) da li su cijepljeni ili ne.
|
Ne znam od čega se tvojoj ženi povisio tlak, ali meni se tlak unormalio među ostalim i zahvaljujući ovim vježbama. Polako i nježno ih raditi, da se nešto ne pošemeri u vratu.
https://www.youtube.com/watch?v=MR4Y4SuC3qk
I shiatsu tretmani i apaurin ako se tlak povisi (sad više i ne znam kad sam zadnji put trebala uzeti). Godinu dana sam uzimala neki lijek, pa sam se prepala kad sam pročitala nuspojave, a zapravo mi nije pomagao, tlak mi se i dalje dizao. Vratna kralježnica je velik uzrok povišenja tlaka, uz stres, a za opuštanje dijafragme treba dulje vrijeme raditi ove jednostavne vježbe:
https://www.youtube.com/watch?v=rbowIy6kONY
Eto, vrlo rijetko mi se diže tlak i normalan je sada, a ti problemi su trajali oko 3-4 godine.
Da, i ne treba paničariti kad se digne na 160, rekla mi je moja doktorica, jer to sam ja radila, pa je išao onda na više od 200...
|
|
|
08.01.2023., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
The Avenger kaže:
Video tvrdi da je broj miokarditisa povećan sa 4 po milijun na 25000 po milijun!!!
Tvrdi da je to povećanje dokumentirano raznim studijama.
Što kažu forumski stručnjaci i doktori?
|
Povećan, šta ćeš. I ja znam dvojicu koji su ga zaradili. No ne treba se zbog toga sikirati. Treba paziti na srčeko, izbjegavati fizičke napore (Hrvati su u tome dobri), malo lakše sa seksom, ne uzbuđivati se (nek netko zdraviji otvara račune) i svakako izbjegavati situacije koje bi mogle rezultirati zaljubljivanjem.
|
|
|
08.01.2023., 17:24
|
|
I like my truck
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
|
Zašto da doktorica provjerava status cjepljenja kada svi znamo da je visok tlak posljedica globalnog zatopljenja?
|
|
08.01.2023., 17:26
|
|
I like my truck
|
Quote:
Arijela kaže:
Ne znam od čega se tvojoj ženi povisio tlak, ali meni se tlak unormalio među ostalim i zahvaljujući ovim vježbama. Polako i nježno ih raditi, da se nešto ne pošemeri u vratu.
https://www.youtube.com/watch?v=MR4Y4SuC3qk
I shiatsu tretmani i apaurin ako se tlak povisi (sad više i ne znam kad sam zadnji put trebala uzeti). Godinu dana sam uzimala neki lijek, pa sam se prepala kad sam pročitala nuspojave, a zapravo mi nije pomagao, tlak mi se i dalje dizao. Vratna kralježnica je velik uzrok povišenja tlaka, uz stres, a za opuštanje dijafragme treba dulje vrijeme raditi ove jednostavne vježbe:
https://www.youtube.com/watch?v=rbowIy6kONY
Eto, vrlo rijetko mi se diže tlak i normalan je sada, a ti problemi su trajali oko 3-4 godine.
Da, i ne treba paničariti kad se digne na 160, rekla mi je moja doktorica, jer to sam ja radila, pa je išao onda na više od 200...
|
Uz apaurin - svi problemi nestaju. 
|
|
08.01.2023., 17:29
|
|
I like my truck
|
ovaj post sam stavio na drugu temu, ali više spada ovdje (nisam vidio da se otvorila ova tema):
Quote:
Deere kaže:
Čini se kako će ovi dobro poslovati u budućnosti. Osmislili su metodu kako jednostavnim pregledom sa uređajem poput EKGa u trajanju 15 minuta otkriti da li je srce oštećeno cjepljenjem. Samo je pitanje da li ljudi to uopće žele znati, a bilo bi dobro to znati barem za neka zanimanja, kao na primjer profesionalne vozače, pilote, sportaše.... Samo je pitanje onda tko će tim ljudima - ako se otkrije da imaju oštećeno zdravlje - platiti odštetu.
|
|
|
08.01.2023., 19:04
|
|
Protunarodna vlast
|
Quote:
Deere kaže:
Zašto da doktorica provjerava status cjepljenja kada svi znamo da je visok tlak posljedica globalnog zatopljenja?
|
Točno.
Ja naivni bedak.
|
|
|
08.01.2023., 19:15
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
Smotani2 kaže:
|
Pitaš zaista ili nas zjebavaš?
Quote:
Deere kaže:
|
Apsolutno si u pravu.
|
|
|
08.01.2023., 19:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
Deere kaže:
Uz apaurin - svi problemi nestaju. 
|
Ne, meni je čak zlo od apaurina, nego on opušta mišiće, više nego živce, pa padne i tlak. A manje škodi nego lijek protiv tlaka. I brže djeluje. I tinktura od valerijane dobro funkcionira, čaj čak bolje i brže.
Lijekovi protiv tlaka imaju ispisanih hrpu tako strašnih nuspojava na onoj papirnoj uputi, da sam zaključila da ne bih baš dalje to pila.
|
|
|
08.01.2023., 19:34
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2021.
|
Quote:
The Avenger kaže:
|
Ja sam se cijepio 4 puta i nisam nisam imao coronu nijednom u ove 3 godine i kurac mi je,,,,ljudi ne pišite gluposti.
|
|
|
08.01.2023., 19:45
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Junius kaže:
Ja sam se cijepio 4 puta i nisam nisam imao coronu nijednom u ove 3 godine i kurac mi je,,,,ljudi ne pišite gluposti.
|
Miokarditis je poznata i priznata nuspojava cjepiva, pitanje je samo koliki postotak cijepljenih nastrada...
Jbga, ne dobiju ni svi pusaci rak, pa po tebi pusenje ne uzrokuje rak?
Jel to ta logika?
Tebi je najbolje ne znati nista i ne zalaziti na ovakve teme. Barem ja na tvom mjestu ne bi. Nema smisla stresirati se.
|
|
|
08.01.2023., 20:22
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
Junius kaže:
|
Prijatelju pa to je samo 3 godine? Što sa 4,5,6,7 godina? Misliš - ma gdje je to? Da samo znaš kako će brzo proći i što ako je istina?
|
|
|
08.01.2023., 21:14
|
|
I like my truck
|
Quote:
Arijela kaže:
Ne, meni je čak zlo od apaurina, nego on opušta mišiće, više nego živce, pa padne i tlak. A manje škodi nego lijek protiv tlaka. I brže djeluje. I tinktura od valerijane dobro funkcionira, čaj čak bolje i brže.
Lijekovi protiv tlaka imaju ispisanih hrpu tako strašnih nuspojava na onoj papirnoj uputi, da sam zaključila da ne bih baš dalje to pila.
|
Apaurin brzo i dobro djeluje - dok se ne navikneš. A kada se navučeš onda treba nešto malo jače. Pa još jače. Drži se ti čajeva i tinktura, makar i one mogu biti opasne. Ali najbolji lijek je kretanje u prirodi i redovita vježba.
|
|
09.01.2023., 00:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
|
|
|
09.01.2023., 05:01
|
|
Protunarodna vlast
|
Quote:
lastman kaže:
Pitaš zaista ili nas zjebavaš?
Apsolutno si u pravu.
|
Pitanje je bilo retoričko.
Za jednu zadrtu vaksericu kao što je ona čudno bi bilo da ne skriva podatke.
|
|
|
09.01.2023., 07:29
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
pronto kaže:
|
čak i da je ovo istina, cijepljeni se izlažu dvostrukom riziku ( kovid + cjepivo) pošto cjepivo ne spriječava zarazu.
dakle svi ovi busteri te izlažu opasnosti od miokarditisa a svejedno možeš dobiti kovid i opet spušiti miokarditis...
|
|
|
09.01.2023., 08:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
Lola12 kaže:
čak i da je ovo istina, cijepljeni se izlažu dvostrukom riziku ( kovid + cjepivo) pošto cjepivo ne spriječava zarazu.
dakle svi ovi busteri te izlažu opasnosti od miokarditisa a svejedno možeš dobiti kovid i opet spušiti miokarditis...
|
Ma naravno da nije istina, pa na tom linku piše neki Centar je to utvrdio a uopće ne piše koji "Centar". Za miokarditis nitko nije znao osim kardiologa do cijepljenja. Izraelski znanstvenici su dokazali da povećanja miokarditisa nakon preboljenja uopće nema, a ne da je veći nego nakon cijepljenja.
Lilith forever: time sam i društveno odgovorna jer bih svojim popuštanjem pritiscima ili mamcima samo oštetila druge koji ne žele popustiti i pridonijela jačanju totalitarizma u društvu. uvijek sam bila društveno odgovorna
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:19.
|
|
|
|