|
|
23.08.2023., 08:05
|
|
Hicks
Registracija: Nov 2002.
|
Post dana
Baš vam se svidio neki post. Kvotajte ga ovdje.
|
|
|
23.08.2023., 08:07
|
|
Hicks
|
Ovo je bio povod za temu.  Iz teme Najčudnije mjesto na kojem ste se seksali?
Quote:
Lucid Mynx kaže:
Haha dobro si je izvadio.
Jesam se i u crkvama, dvorcima, knjiznicama, skoro svim muzejima grada Zagreba, sumama, parkicima, kinima, djecjim igralistima, napustenim zgradama, na Medvedgradu, u napustenom sanatoriju Brestovac, ali najcudnije mjesto definitivno je bilo na stolu od mjesne zajednice pred mojim bivsim stanom. Dragi i ja smo znali cesto nocu izaci van i seviti se na tom stolu, jer je bilo nekak posebno kinky. Tam su se po danu okupljali penzici i bocali, a po noci mi radili dar-mar. 
|
|
|
|
24.08.2023., 21:21
|
|
Brother
|
Nije sa US-a već s Psihokauča, Lounge Bar Psycho.Logy. Skrenuo mi je pažnju na njega forumaš koji piše - Hebo te pa ovo su vam moderatori???
Jašta su! Fala bogu.
Umro sam!
Quote:
Almost Rosey kaže:
Jebote svi smo sjebani i smrdani samim time što smo materama iz pičaka ispali, samim time što smo odrasli u na ovaj ili onaj način sjebanim obiteljima koje su možda ponekad bile toliko sjebane da su bile sretne, svak sa svojim naramkom dijagnoza i boljki i ožiljaka i gnojnih smrdljivih rana, i vi dođete ovamo i glođete jedni drugima to malo mesa što vam s kostiju visi jer baš onaj drugi nema pravo bit sjeban, to nekako valjda poništava moju sjebanost, evo taman ponestaje listova u ovoj knjizi zvanoj internet pa ne smije drugi ispisati svoju priču prije nego ja naškrabam svoju, pu!, da mu jebem mater četničku pedersku katoličku leftardsku ustašku programersku.
|
|
|
|
24.08.2023., 21:27
|
|
Registrirani mizantrop
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Anderlon kaže:
Nije sa US-a već s Psihokauča, Lounge Bar Psycho.Logy. Skrenuo mi je pažnju na njega forumaš koji piše - Hebo te pa ovo su vam moderatori???
Jašta su! Fala bogu.
Umro sam! 
|
Jel' se ovo upravo gazda foruma, capo di tutti capi, javio? Mašala 
Mislim da ga prvi put vidim u ovoj US kaljuži.
|
|
24.08.2023., 21:31
|
|
Novi mod
Registracija: Jul 2003.
|
Ne trebaju njima dejt aplikacije, dovoljan je i friško otključani Recycle bin. Jel to True Romance ili barem početak jednog lijepog prijateljstva?
Quote:
Milojko Jačina kaže:
Ma i zbog njega si mi već draga. 
|
Quote:
Gingerina kaže:
Pa ti si meni drag samo zbog ovog avatara
A i potpis je dobar.
|
Quote:
Milojko Jačina kaže:
A jebemti,  I like you ...
|
Nastavlja se... 
|
|
|
24.08.2023., 22:37
|
|
Svemirka
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Iceman1991 kaže:
Jel' se ovo upravo gazda foruma, capo di tutti capi, javio? Mašala 
Mislim da ga prvi put vidim u ovoj US kaljuži.
|
Pa kako? Već je više od mjesec dana vrlo zastupljen ovdje.
|
|
|
24.08.2023., 22:40
|
|
Registrirani mizantrop
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Martian7 kaže:
Pa kako? Već je više od mjesec dana vrlo zastupljen ovdje.
|
Onda sam očito ja taj koji je ispao iz "štosa". 
|
|
24.08.2023., 23:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Sad moram ic pitat Lucid otkud im kljucevi te mjesne zajednice. Ili su ulazili kroz prozor?
A i ovaj od Almost Rodey je genijalan.
|
|
|
28.08.2023., 21:31
|
|
Novi mod
Registracija: Jul 2003.
|
S Oglasa
Quote:
TNT1980 kaže:
Tražim :
1.Vitku lijepu dijevojku
2.Da ima svoj stan ili jos bolje kucu
3.Da voli počastiti i da nije škrta
4.Da zna kuhati i praviti slatko
5.Da ne jede meso, evantualno piletinu
6.Da je zaposlena
7.Da nije svadljiva
8.Da je dobra u duši
9.Da imam s njom nesto pametno porazgovarati
10.Da je tolerantna
11.Da nije cijeli dan po kavama i ogovaranjima drugih
12.Da ne puši
13.Da ne pije
14.Da se oblači kao prava dama
15.Da je uvijek dobre volje
16.Da ne šara okolo
17.Da sam joj ja prvi
Eto ukratko.
|
TNT, druže, ako bude viška, proslijedi neku, ne budi cicija. 
|
|
|
29.08.2023., 20:36
|
|
R’n’R heart, lullaby soul
Registracija: Sep 2022.
|
Na Ženskom kutku sam naučila da postoji Mjesečeva duga
Quote:
Ferrari-Ficho kaže:
|
|
|
30.08.2023., 23:45
|
|
Hicks
|
Kratko i jasno, sa Dejting aplikacija
Quote:
leonidas27 kaže:
meni koma kad je frajer toliko egocentričan i samo treba nekog da priča i izjada se o svom teškom životu i problemima s kojima se nosi i o poslu i toliko toga što treba obaviti sav tako važan... a ja bih da me gleda pohotno, onako ovlaš dodirne, komplimentira što točno mu se sviđa i inspirira na meni... 
|
|
|
|
31.08.2023., 21:14
|
|
Kintsugi
Registracija: May 2018.
|
Ovo mi se svidjelo, poetično je:
Quote:
Louise Hay kaže:
Kiša i polumrak.
Vatra u kaminu, crvenkasti odsjaj vatrenih plamičaka pleše po zidovima.
Nas dvoje, isprepleteni.
|
|
|
|
01.09.2023., 15:43
|
|
Kino snova
Registracija: Oct 2017.
|
thx
Kako Potjeh lepo piše, mogla bi ga stalno čitati, a u ovome sam se nekako našla:
Quote:
Potjeh. kaže:
Ponekad, ta besposlenost i mir dozivaju demona iz dubine uma koji opetovano poručuje kako ti i tvoj život ništa ne vrijede. A ljude koji ništa ne vrijede ne može nitko voljeti.
Međutim, ustati i zaposliti se kako bi utišao takvog demona je poput ispijanja ibuprofena na kroničnu bol. Vratit će se on.
Ovo o čemu Hazen piše je jako važno. Biti sam sa sobom u miru i uma koji nije negdje 'drugdje' je jako važno si priuštiti. Trebamo si biti ugodno društvo i pozabaviti se svojim unutrašnjim svijetom. Život u kojem bez problema ti možeš biti samo ti a ne nečiji roditelj, dijete, kolega, prijatelj, partner i sl.
|
|
05.09.2023., 09:51
|
|
Kino snova
|
Quote:
Teti kaže:
Tako je mislim i kod odgoja/odnosa sa roditeljima i kasnije i u partnerskom odnosu. Želiš se prilagoditi ljudima oko sebe/partneru, ali i ostati ono što jesti u suštini.
Ali je frka kad je netko uvjeri u to da nisi ni takav dobar.
A djeca su kako bi moja majka rekla ''bukvalna''. Sve doslovno shvaćaju. Ako kažeš djetetu ''baš si zločest kad skačeš po kući, loša si kad nekome odgovoriš, gle kako ti to ružno stoji, šta plačeš baš si ružan kad plačeš'' učiš ga dan po dan da je to loše. I onda dobiješ odraslu osobu koja to i prihvati.
Kao dijete nemaš kognitivnu sposobnost niti emocionalnu da odvratiš i kritički razmisliš o tome što si dobio od roditelja. Uzimaš to kao činjenicu.
Onda odrasteš i živiš sa time i teško ti je ipak prihvatiti da to nije istina. Da nije tvoj sveti roditelj baš bio u redu prema tebi. I sad moraš sam sebi biti roditelj, ali sa drugačijim narativom.
A romantične veze su najbolji teren za otkrivanje svega toga što nam se dogodilo u djetinjstvu, jer su najintimiji odnosi poslije roditeljskog, jer traže otvorenost, ranjivost, povezanost, zajedništvo, spajanje na sličnoj razini kako si imao sa roditeljima. I onda se tu svašta otkrije.
|
Teti jako lepo piše na temi o utjecaju odgoja na romantične odnose.
Koncizno, smisleno i zanimljivo. Lajk!
|
05.09.2023., 16:43
|
|
Registrirana Dream
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Sjenka kaže:
To tako jednostavno zvuči, samo promijeniš obrasce ponašanja.
Sjećam se jednom kad sam došla na trening pilatesa i trenerica mi je rekla da se držim pogrbljeno a ja stojim normalno, ono tak sam svaki dan. I dođe ona do mene, rukama mi pomakne ramena, vrat, dupe, glavu, digne jedno rame, spusti drugo itd. Kad je završila, osjećala sam se potpuno popigano i mislila da izgledam ko strašilo koliko čudno stojim. Ona mi kaže da se pogledam u ogledalo, kad ono gle, to je to, zapravo tek sad stojim točno onako kako treba, sve je savršeno na svom mjestu.
E obrasci su vam točno to. Nisi ni svjestan da si popigan. Samo te boli, a ne znaš zašto. Pa se pokušavaš izokretati tako da te manje boli, ali nisi točno siguran kako i u kojem smjeru da to napraviš. E da, i nemaš ogledalo ko referencu jer su ga starci razbili dok si bio mali. 
|
O vlastitom osvješćivanju obrazaca ponašanja..
|
|
|
05.09.2023., 19:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Quote:
Dreamless. kaže:
O vlastitom osvješćivanju obrazaca ponašanja..
|
Upravo sam htio Sjenkin post staviti ovdje da joj pokažem koliko se slažem s njenim opisom, ali vidim da nisam jedini.

|
|
|
07.09.2023., 21:13
|
|
Kino snova
|
Quote:
Istiphul Amue kaže:
@Marsovka
Ljubav nije opsesija u kojoj nastojimo kontrolirati svoju voljenu niti je štand na kojem prevrćemo voće, uzimajući samo ono najbolje (gospodinu Izbirljivom smetaju godine). Pitala si što je onda (romantična) ljubav? Mislim da je to vrsta povezanosti u kojoj nam je druga osoba osvijetljena kao reflektorima na pozornici i u odnosu na nju sve drugo je u (polu)mraku. Ta je osoba crna rupa (za našu pažnju i emocije) u kojoj ne gubimo sebe nego se pronalazimo. Otkrivamo ljepote razmjene s nekim zbog koga smo tu jedno za drugo - dvoje kao jedno, u zajedničkom smjeru. Taj netko ostaje naš i mi njegovi čak i kada/ako romantična ljubav izblijedi uslijed nekompatibilnosti i razdvajajućih situacija. Ima još, ali još je priča. Treba (do)živjeti. Rijetko, prerijetko nešto.
|
Odličan post, jako dobar opis the Ljubavi.
|
13.09.2023., 12:11
|
|
R’n’R heart, lullaby soul
Registracija: Sep 2022.
|
Quote:
gajto gazdanov kaže:
pa čovjek u sebi, u tijelu ukupno ima cca. 100 milijardi raznih bakterija. kod moje žene volim ih sve redom. svih 100 milijardi. volim sve njeno. čak i zrak koji udiše. i njene oblake i njeno nebo. čak i sve ozonske rupe na njemu 
|

|
|
13.09.2023., 12:38
|
|
Registrirana Dream
Registracija: Aug 2021.
|
Quote:
Gilda99 kaže:
Naša cijela dating (zapravo ljubavna) filozofija se razlikuje. Ako meni netko na prvom dejtu u nizu taj tjedan probudi osjećaj i energiju, ostali ne postoje. Sve bih otkazala. Takav sam lik. Ne tražim skup najboljih osobina, tražim svoju osobu. I onda kad mi se učini da sam je našla, svi ostali postaju nebitni.
|
Gilda na Dating aplikacijama
|
|
|
14.09.2023., 11:08
|
|
Kino snova
|
Quote:
Lucid Mynx kaže:
Oni koji su pokusali utjecati na moje odluke bez da sam dosla po savjet i podrsku su postali bivsi prijatelji. Imam nultu toleranciju na manipulaciju.
Ali imam i dragih prijatelja koji su tu za mene da me podrze i ohrabre pred velikim zivotnim odlukama koje zelim donijeti. Takva jedna mi je na moje lomljenje oko kupnje stana rekla samo “Meni je skroz jasno koji je pravi put za tebe.” I nije specificirala koji, ali cim je to izgovorila i meni je postalo jasno, prestala sam se bojati i razmisljati “sto ako” i kupila sam taj stan.
Generalno nije mudro prijateljima govoriti sto da rade, ali podrska i bouncing off ideas su u bliskim odnosima pozeljni. Osobno nikad nisam nekome savjetovala da prekine s partnerom ili slicno, ma koliko mi se osoba zalila. Svoju prijateljsku ulogu dozivljavam vise kao coaching i postavljanje pravih pitanja da prijatelju pomognem rascistiti misli. Na kraju dana to je njihov zivot i mora biti njihova autonomna odluka. To su mi neke osnove postovanja druge osobe.
|
Lucid na temi dana danas. Cijeli post je odličan, ali zadnji odlomak je zlata vrijedan.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:54.
|
|
|
|