Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice |
|
|
06.07.2024., 19:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2022.
|
Siyah Kalp (Crno Srce)
Quote:
Tims&B-jeva nova serija Crno srce (Siyah Kalp), koja će se emitovati na Show TV u narednoj sezoni, trenutno je u produkciji. Nedavno je objavljena glavna glumačka postava za seriju.
Napisana od strane Ayfer Tunç i režije Uluça Bayraktara, serija će ispričati priču o blizancima Melek i Nuh, dječaku i djevojčici, koje je rodila i potom napustila njihova majka Sumru.Snimanje će se odvijati u Kapadokiji.
|

Godina :2024
Žanr : Drama
TV Kanal:Show TV
Produkcija :Tims&B
Scenario:Ayfer Tunç (spisateljica vrsnog pera ,da pomenem samo neka od njenih djela :Slučaj Aziz-bega i Noć zelene vile -Prijevod E.I)
Režija: Uluç Bayraktar( İçerde, Ezel, Menekşe ile Halil , Karadayi)
Glumci : Ece Uslu (Sumru),Burak Tozkoparan (Kerem),Aras Aydın(Nuh), Burak Sergen (Samet), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Işıl Yücesoy (Nihayet), Leyla Tanlar (Sevilay), Genco Özak (Esat), Derin İnce (Harika), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan)
Još nije poznato ko će glumiti lik od Melek.
Serija počinje sa snimanjem iduće sedmice a emitovat će se na jesen.
Linkovi za live gledanje
https://www.showtv.com.tr/
https://www.youtube.com/watch?v=XnvS-RZa4Qw
https://canlitv.com/showtv
|
|
06.07.2024., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Kao što sam napisala spisateljica Ayfer Tunc izvrsno piše ,ove dvije knjige imam u svojoj kolekciji ,tabiiki de 
Ako režija to bude lijepo uradila bit će ovo jedna lijepa serija .
Glumačka postava obećava a bogami i lokacija valja.
Ece volim još od Karagul ,Burak je kameleon,od Paramparca,Kirgin Cicekler,Gençligim Eyvah,Menajerim ara,Destan i Ates Kuslari do ove serije ,ne sumnjam da će i ovdje pokazati šta umije.
Aras me je osvojio u Inadina Ask,Esra je luda ali super glumica,Genci se takođe radujem  I drugi Burak je sjajan glumac.
Nadam se da će i za Melek lik izabrati kako treba.
Pomenula sam Ayfer i da ne zaboravim i Uluca..koji je režirao Ezel,Icerde ,Karadayi i Menekse i Halil.O kvalitetu pomenutih serija ne moram govoriti ništa.

|
|
07.07.2024., 09:20
|
|
Registrirani korisnik
|
Fino mi ovo izgleda...sva trojica divni glumci
Eh sad,ko je ko i ko s kim valja još pričekati

|
|
10.07.2024., 10:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
https://www.instagram.com/p/C9PBemPi...VnYW13Y2UxNA==
Hafsanur Sackutan je lik Melek
Ovo bi se moglo gledati.
Najbolji kast od svih novih serija
|
|
|
10.07.2024., 10:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
lanex kaže:
|
Super
Bojala sam se da će uzeti onu napućenu Rabiyu
Neki su čak predlagali i Aslihan.
Ja zadovoljna odabirom glumice za Melek..
Valja sad gledati kako će ona i Burak harmonirati zajedno
Evo i sa TW
https://x.com/TvDunyasii/status/1810944641987948852
Zaista im je dobar kast..Onog Fezu ću ignorisati 
|
|
10.07.2024., 10:33
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
10.07.2024., 10:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Esra će vjerojatno opet biti neki ludi lik.
Ona uvijek igra neke iritantne uloge.
Aslihan je meni slatka ali baš ima čudan glas ali radije bih i nju nego da je bila Rabiya ona mi je baš bezlična i ne znam kako dobija glavne uloge eno vidim ima i ona neku novu seriju.
|
|
|
10.07.2024., 13:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2022.
|
Do sada sto je izaslo za nove serije definitivno najbolji cast 
Mislila sam da ce za lik Melek uzeti neku bezveze, ali sam se bas obradovala da je Hafsa, devojka je mlada i moze mnogo
Odlicni i mladi i stariji
Leyla je glumila vec i sa Burakom u Paramparca, sad gledam da je i sa Arasom u nekoj seriji za disney +, cini mi se ona sa Enginom
|
|
|
10.07.2024., 13:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Ovo mi se i dopada
|
|
|
10.07.2024., 15:02
|
|
Registrirani korisnik
|
@Lanex
Garant..Esra je takva.
Aslihan je meni predivna curica ali iritira zaista njen govor a nije mi ni glumački na visini..ali ipak bolja od Rabije.
@Saymyname i @Pinki dobrodošle.
Ja volim Hafsu..kako je bila dobra u Son Yaz
Quote:
Sumra, koja čezne za svojom djecom blizancima po imenu Melek & Nuh, koje je rodila prije mnogo godina i ostavila u kući njihovog oca, udaje se za Sameta i započinje novi život u istorijskoj vili Sansalan.
Priča će početi dolaskom Sametovog sina Kerema iz Berlina
|
|
|
10.07.2024., 15:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2012.
|
Quote:
saymyname kaže:
Leyla je glumila vec i sa Burakom u Paramparca, sad gledam da je i sa Arasom u nekoj seriji za disney +, cini mi se ona sa Enginom
|
Da, u seriji "Bijeg" ("Kaçış").
Pobrojah da su tri glumca (Aras Aydın, Leyla Tanlar i Genco Özak) iz agencije ArtIstanbul.
Neka im je svima sa srećom.
Posebno se radujem Arasu Aydınu. I Bülentu Polatu, vragu Gaffuru u seriji "Bir Zamanlar Çukurova".
|
|
|
10.07.2024., 15:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Rekla sam da neću gledati više live ali me privlači i serija a još više ekipa na temi.
@saymyname vidjela sam na chatu nešto o tome tko je produkcija u čemu je problem?
|
|
|
10.07.2024., 15:22
|
|
Registrirani korisnik
|
Fino su ih ovako sastavili..svi se znaju derati ,nema frke
https://x.com/margheritattw/status/1810989412068524325
|
|
10.07.2024., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2022.
|
Quote:
lanex kaže:
Rekla sam da neću gledati više live ali me privlači i serija a još više ekipa na temi.
@saymyname vidjela sam na chatu nešto o tome tko je produkcija u čemu je problem?
|
Tims&b je u pitanju, Burak Deniz snimao prvo digitalnu YKA sa Dilan, mislim da je trebalo jos jedna sezona, naravno da su otkazali, onda Marasli gde je do pre kraja bilo sigurno jos jedna sezona i onda odlucili ipak kraj, pa je Burak opet za njih na Netflix-u snimao Sahmaran, eto setili se tek sada posle 2 godine da imaju da puste jos jednu sezonu, na kraju i Bambaska biri, nikakva promocija, prvo je trebala da krene u maju pa ipak na jesen, pa kao imali su vec snimljeno 3 4 epizode unapred, na kraj odlucili da nesto drugo snime, potpuni haos
Drugo ne znam sta su od serije producirali, cini mi se Cukurova, eto to je trajalo dugo
|
|
|
11.07.2024., 19:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Nadam se da produkcija neće zezati...meni od svih novih koje trebaju na jesen ići ovo zvuči dosad najbolje....i najbolji cast 
|
|
12.07.2024., 15:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Vežite se ,polijećemo

|
|
12.07.2024., 15:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Kad vidim rezija Uluç Bayraktar odmah se sjetim Ezela i iscekivanja epizoda
Neka je sa srecom 
|
|
|
12.07.2024., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Show TV objavila je sažetak radnje svoje nove serije #SiyahKalp (Crno srce) čije je snimanje počelo.
Sumru (Ece Uslu), koja je u mladosti napustila svoje blizance, udaje se za bogatog biznismena Sameta (Burak Sergen). Godinama poslije, blizanci Nuh (Aras Aydın) i Melek (Hafsanur Sancaktutan) saznaju tko im je majka i dolaze u Kapadokiju. U veličanstvenom konaku u koji stižu, Nuh upoznaje Sevilay (Leyla Tanlar). Melekin se put ukrštava sa Cihanovim (Burak Tozkoparan), Sametovim sinom iz prvog braka. Iako Sumru pokušava sakriti i držati svoju djecu podalje od obitelji, Melek i Nuh uspjet će prodrijeti u obitelj i u Cihanovo i Sevilayino srce.
|
|
|
12.07.2024., 18:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Zar nije ovaj naš trebao imati ime Kerem ? Što mu promijeniše ime ,ljepše mi Kerem od Cihana.

|
|
12.07.2024., 18:59
|
|
Registrirani korisnik
|
Znaš da se zbog ravnoteže u svemiru, po novome, i po sezoni, u TS mora obvezno pojaviti ime Cihan (perzijski cihān) ili (turski) Evren. 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:18.
|
|
|
|