Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 15.12.2023., 13:06   #1
Damir Habijan - Ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije

Šuška se šuška, da Damir zamjenjuje Damira?

HDZ-ovac koji šokira pokazujući golo i isklesano tijelo u najužem je izboru za budućeg ministra!

POTVRĐENO IZ VIŠE IZVORA / Plenković donio odluku? Damir Habijan među kandidatima za novog ministra gospodarstva

Važni linkovi:
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 13:41   #2
fale ti fotke Habijana u bačvi s mladićima
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 14:14   #3
Ha. Ha. Ha.

Da nije otužno bilo bi smiješno.
Smotani2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 14:33   #4
Quote:
Tratin20 kaže: Pogledaj post
fale ti fotke Habijana u bačvi s mladićima
Bi ja, ali tema politika ne dopušta prikaz slika pa jbg.

Uživajte ovako: Damir Habijan kupa se s tri prijatelja u bednju i pokazuju srednji prst
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 14:45   #5
To Plenković trolla hrvatsku javnost. Kada pomisliš da ne može gore, njegovi radari kažu "oooo, daaa, moooože, moooože!"
KingCrimson is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 15:59   #6
silno me zanima što Damir Habijan zna o gospodarstvu? nadam se da nije bacio gimnazijski udžbenik iz PiGa. mogao bi mu zatrebati
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:10   #7
Plenković potvrdio da će Damir Habijan biti novi ministar gospodarstva: 'Dobio je podršku naših partnera'
Premijer je objavio ime novog člana Vlade
https://www.telegram.hr/politika-kri...-gospodarstva/

Potvrđeno.
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:16   #8
But he's not a Jedi yet...dok ga Jedi Council ne potvrdi... mislim da bi trebalo promijeniti naslov teme u "kandidat za ministra..." možda se samo-ozlijedi na dulje vrijeme pojačano trenirajući od ushita
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:17   #9
Puno sreće diplomiranom pravniku kao ministru gospodarstva
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:20   #10
ajoooj
Old 15.12.2023., 16:21   #11
Quote:
kuzibati kaže: Pogledaj post
Idealan za Ellu Dvornik. Taman se rastala, voli malo starije i mogli bi se skupa slikat za instagram. Neki dan je rekla da nije srednju završila, tak da su i mentalno tu negdje. Šteta kaj.... ona nije njegov tip...
Možda NIJEDNA nije njegov tip...sad sam jako nisko udario, znam...
MytByte is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:31   #12
Quote:
MytByte kaže: Pogledaj post
Možda NIJEDNA nije njegov tip...sad sam jako nisko udario, znam...
to nije problem za ministra gospodarstva. sve drugo su problemi...
Tratin20 is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:37   #13
Plenković potvrdio da će Habijan biti novi ministar gospodarstva

Quote:
Premijer Andrej Plenković odlučio je da ministarsku poziciju ponudi nekome sa sjevera Hrvatske, jer je nakon odlaska Darka Horvata taj dio ostao nepokriven, a Habijan vrlo dobro kotira u vrhu stranke i stalno ga šalju da javno brani vladine politike i afere.
Quote:
Habijan je diplomirani pravnik, rođen 1982. u Varaždinu. Završio je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu i diplomirao s radom na engleskom jeziku "Sportsko pravo u EU: studije usklađenosti pravila FIFA-e i UEFA-e s pravom EU do 2000.".

Završio je osnovnu i srednju školu u Varaždinu, kao i glazbenu školu.

Radio je od 2007. kao odvjetnik u Odvjetničkom društvu Uskoković i partneri, a te je godine i ušao u HDZ, dok je 2015. postao šef varaždinskog HDZ-a.

Od svibnja 2014. jedan je od članova/suvlasnika tog odvjetničkog društva. Specijalizirao se u području trgovačkog prava. Od 2020. je zastupnik u Hrvatskom saboru. Aktivan je na društvenim mrežama gdje nerijetko objavljuje fotografije na kojima ističe isklesano tijelo. Zaljubljenik je u crossfit i trčanje.
plenković mu nije zaboravio to što je 2016. kao predsjednik varaždinskog HDZ-a prvi (nakon plenkovića) javno istupio i zatražio ostavku tadašnjeg prvog potpredsjednika vlade i šefa stranke tomislava karamarka.

njegov intervju JL-u 2017. godine ("Zakon o istospolnim zajednicama po meni je jako dobar") u kojem govori o svojim liberalnim stavovima, nakon što ga je predsjednik HRAST-a ladislav ilčić optužio da ne živi u skladu s kršćanskim vrijednostima.

drugi članak je zaključan, ali o tome ima i u prvom linku:

Quote:
Nakon Ilčićevog napada, Habijan se u javnim nastupima profilirao s izrazito liberalnim stavovima. U intervjuu za Jutarnji list nakon Ilčićeva napada ispod pojasa rekao je da smatra da je Zakon o životnom partnerstvu jako dobar, da pobačaj mora biti dostupan, te da on pripada HDZ-u, modernoj europskoj stranci desnog centra.

"Kad sam se odlučio uključiti u politički život, odabrao sam HDZ zato što sam odgajan na tradicionalni način i osjećao sam da je to stranka u kojoj želim biti. No, to ne znači da moram biti konzervativac, barem ne u onom negativnom smislu. Ne znači da si konzervativac ako ideš u crkvu, ako voliš svoj grad i domovinu. Dolaskom Andreja Plenkovića na mjesto predsjednika stranke definitivno je došlo do promjena i danas sam član jednog novog HDZ-a. HDZ je danas moderna europska stranka desnog centra koju možemo usporediti sa, na primjer, njemačkim demokršćanima"
uglavnom, nagrađen je za lojalnost, kao što se često i nagađalo da će biti.

da dodam: ovo što kaže u zadnjoj odn. zadnje dvije rečenice - tome su se mnogi tada nadali, ali na žalost nije ispalo tako.
aryna is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:43   #14
Pa to bi bio plus po meni, liberalni stavovi.
Ono što ne razumijem što osoba liberalnih stavova traži u HDZu.
Ali ajde, to još malo, ako budemo pametni...
blue-bell is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 16:54   #15
Otkrit ću vam nešto, ja sam cijeli život skoro u teretani pravi dizač tegova, počeo sam sa dvadeset, zadnje vrijeme godina ne idem propao.budem opet kad me volja uhvati.
Ali nemam ni jednu sliku iz teretane da sam se slikao ili da me netko drugi slikao, pogotovo ne lijepljeno po netu kao vidi me.(ono Lastane što nije u redu sa mnom)
Referiram se na članak na indeks.hr i slike i to..lol za nasmijat se

A možda bude dobar ministar, vidi se da je ambiciozan mogao bi dogurat daleko. kakvi su ovi drugi u njegovom i tim krugovima, jel
Podsjetio me na odličnika iz Like nekadašnje župana ličkosenjske, njega su izbacili iz hdz ako se dobro sjećam, tako se i on slikao, u pozama
bit će članstvo pada na takve glasuje, da ne spominjem članice.a bome me podsjetio i na predsjednika sabora i speedo
Monro is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 18:15   #16
Tja treba mu dati priliku.

I naći mu dobre savjetnike.
agentRico is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 18:16   #17
Plenkiju ponestaje ideja.
Phlegma is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 18:19   #18
Quote:
blue-bell kaže: Pogledaj post
Pa to bi bio plus po meni, liberalni stavovi.

Ono što ne razumijem što osoba liberalnih stavova traži u HDZu.

Ali ajde, to još malo, ako budemo pametni...
Pa i Dalićka je slovila za osobu liberalnih i umerenjh stavova, a onda smo dobili aferu Borg, brutalni nacional-ekonomski intervencionizam u (b)Agrokoru i "dobar je staljinizam kome ga je bog dao".

Tako da... Timeo Danaos et dona ferentes.
rustaveli is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2023., 18:34   #19
Meni ovo pari zajebancija a vi kako oćete.
Old 15.12.2023., 18:42   #20
Damir Habijan - budući ministar gospodarstva?

Na ovoj temi malo-malo upitnik na naslovu teme odlazi i dolazi
Plenx je potvrdio, valjda se njemu vjeruje
mezzzzzo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:27.