Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling! |
|
|
14.07.2024., 02:46
|
|
Moderator
Registracija: Dec 2015.
|
🇨🇾 Cipar 2025. (Theo Evan - Shh)
Prvi nastup: 1981.
Broj pobjeda: 0
Posljednji/a predstavnik/ca: Silia Kapsis
Pjesma: "Liar"
Rezultat: 15. mjesto
Metoda odabira za 2025. godinu: Interni izbor
|
|
|
14.07.2024., 15:45
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Koliko god pokušavali na neki način kopirati Eleni, Cipar jednostavno ostvaruje dosta slične plasmane od te 2018. godine. Iznimka je, dakako, 2022., kad su se odlučili na grčki melos pa im Europa rekla NE. Tako da mi se čini da je svejedno hoće li poslati još jedan plesni BOP ili baladu, očito im je 12. - 15. mjesto zagarantirano 
|
|
|
14.07.2024., 18:07
|
|
Lujka u kabanici
Registracija: Jul 2021.
|
meni se cipar baš omaltio i šalje bezlične dosadne pjesmuljke.
|
18.07.2024., 13:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Konačno se Cipar vratio na pravi put nakon što su dvije godine slali dosadne balade i obje godine trebali ispasti. Nadam se da će poslati pjesmu sličnu Liar ili El Diablo, te imati odlične koreografije
Moj top 3 zadnjih pjesama:
1. Liar
2. Break a Broken Heart
3. Ela
|
|
|
21.07.2024., 17:37
|
|
Boooooo
Registracija: Sep 2019.
|
Nisam nikada stavljala na papir i računala prosječnu ocjenu, ali ovako napamet rekla bih da mi je ovo jedna od najmanje dragih zemalja jer im uglavnom ne volim pjesme.
Mislim da sam spominjala u komentiranju ovogodišnje pjesme i predstavnice - voljela bih da se Silia vrati s nekom potpunom drugačijom vrstom pjesme. Dobro, možda ne odmah sljedeće godine, ali mogla bi ubrzo...
|
|
21.08.2024., 23:51
|
|
Moderator
|
Ciparski, a i grčki mediji, već uvelike šuškaju o planovima za 2025. godinu. Prema njihovim navodima, ciparski RIK odmah nakon Malmöa krenuo je u potragu za novim predstavnikom i pjesmom, te ako im je vjerovati, sve već imaju pripremljeno. Nakon dva uzastopna predstavnika s australskom adresom i ciparskim korijenima, ovog puta izgleda da idu na full ciparsko podrijetlo, ali i na umjetnika koji nije nužno vezan uz samo otočno glazbeno tržište, nego i šire (vjerojatno time misle, dakako, i na Grčku). Prema njihovim izvorima, ime koje će predstavljati Cipar u Švicarskoj 2025. dobit ćemo već početkom rujna, dok ćemo pjesmu čekati do, očekivano, prijelaza između veljače i ožujka sljedeće godine. Ciparki RIK dugo je analizirao dva kandidata, a ovog puta potragu su temeljili na pjesmi, odnosno, tražili su idealnog kandidata za pjesmu s kojom se žele predstaviti u Švicarskoj. Prema navodima medija, ovog puta u pitanju je muški izvođač.
|
25.08.2024., 23:17
|
|
Moderator
|
Na Afroditinom otoku šuška se da ide Theo Evan. Ovako kaže njegova biografija, odgovara opisu sljedećeg ciparskog kandidata.
Quote:
Theo Evan is a singer-songwriter based in Los Angeles, CA. Born and raised to a Greek/Cypriot family living in the last European divided capital Nicosia, he saw how people shifted listening from Theodorakis compositions to Scorpio’s “Wind of Change”. His growing passion towards music, made his parents buy him his first CD of Michael Jackson’s single “We are the World”. Instantly, his music tastes shifted towards popular music and the King of Pop became his idol.
|

|
26.08.2024., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Nadam se da je našao neku dobru vokalnu trenericu jer i ovo što je u studiju nasnimljeno para uši.
|
|
|
26.08.2024., 19:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2017.
|
Pravda za Cipar 2022
|
|
|
26.08.2024., 20:57
|
|
Moderator
|
Quote:
melos kaže:
Nadam se da je našao neku dobru vokalnu trenericu jer i ovo što je u studiju nasnimljeno para uši.
|
Navodno neku s Islanda da su platili, vidjet ćemo.
|
26.08.2024., 23:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
cas kaže:
|
Onda je i golotinja zajamčena. Volimo BOPuše!
|
|
|
26.08.2024., 23:19
|
|
Moderator
|
Quote:
melos kaže:
Onda je i golotinja zajamčena.
|
To zbog ove s Islanda? Seems legit tho
|
27.08.2024., 22:25
|
|
🌅 New Day Will Rise ☀️
Registracija: Aug 2018.
|
Volim kako Cipar već unazad nekoliko godina sve ranije i ranije objavljuje imena svojih predstavnika. Naravno, još ništa nije službeno, no slažem se s melosom da bi mu dobro došle vokalne instrukcije, u ovih nekoliko pjesama koje sam preslušao postoji previše, baš previše autotunea.
Quote:
cas kaže:
|
Quote:
cas kaže:
To zbog ove s Islanda? Seems legit tho
|

|
|
|
02.09.2024., 10:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2020.
|
Cipar 2025.
Službeno je: Theo Evan za Cipar!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
02.09.2024., 11:09
|
|
Moderator
|
Eurovision.tv press release:
Quote:
Theo Evan will represent Cyprus at Eurovision 2025
The first artist for Basel 2025 has been announced as Theo Evan, representing Cyprus at the 69th Eurovision Song Contest.
A singer and dancer since the age of 7, and a songwriter since his teens, Theo Evan’s journey to the Eurovision Song Contest will be the latest chapter in the story of an artist that’s always had his passion for music as its central plot.
Born in Nicosia, his early days were spent in dance lessons, singing in his school choir and performing in a wide variety of theatre productions and talent shows across Cyprus, often earning awards and distinctions for his efforts.
After graduating from The English School in Nicosia, Theo moved to the US to study music and performance at the internationally renowned Berklee College of Music in Boston, Massachusetts. He completed his studies with distinction and has since been invited back as an honorary guest at the university’s graduation ceremony on three occasions, alongside the likes of Missy Elliot, Pharrell Williams, John Legend and Eurovision Song Contest 2016 interval act Justin Timberlake!
Theo released his very first single The Wall in 2021, and he’s built up a strong catalogue of singles since then, inspired by everything from Stromae to Michael Jackson to reggaeton.
Eagle-eyed viewers might have spotted Theo in HBO’s hit TV series Euphoria, where he’s appeared as an extra!
Theo's song, which will be released at a later date, will be Cyprus’ 41st entry to compete at the Eurovision Song Contest. To date, Cyprus’ best result at the Contest has been the second-place finish it achieved at Lisbon 2018, where Eleni Foureira lit up the stage with Fuego.
Since then, Cyprus has had 4 more entries qualify to the Grand Final, most recently in 2024, when Silia Kapsis represented the country with Liar. The high-energy dance tune gave Cyprus a 15th-place finish, with 78 points.
|
|
02.09.2024., 11:37
|
|
Boooooo
Registracija: Sep 2019.
|
Imamo prvog izvođača!
Poslušala sam pet njegovih pjesama da stvorim neki dojam i ono što mogu reći jest da definitivno ne stvara glazbu koja mi se sviđa.  Nisam iznenađena jer Cipar i ja obično ne kliknemo.
S obzirom na to da je i plesač, recimo da očekujem nešto u stilu The Wall:
|
|
02.09.2024., 11:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Vec je krenula sezona
On mi zvuci kao ciparska verzija Luce Hannija
|
02.09.2024., 11:49
|
|
Esa diva soy yo
Registracija: Oct 2016.
|
Hmm, valjda će imati dobru pjesmu jer ove njegove što sam upravo čula mi nisu nešto. Nekako mi je šteta što ne pjeva na grčkom jer ima takav glas da mi se čini da bi bolje zvučao nego na engleskom.  Ništa, čekam pjesmu.
|
|
02.09.2024., 12:05
|
|
Moderator
|
Novi pokušaj muške bopuše, nadajmo se da će biti bolji od zadnjega one nesretne 2020. i onog lika što je dosad promijenio 12-15 imena. Oh wow:
Quote:
Alessandro Heinrich Rütten (born 4 October 1996 in Heinsberg, Germany), formerly known by his stage names Sandro Nicolas, Sammy Clay, TYLR and currently Leo Dante, is a German singer-songwriter.
|
|
02.09.2024., 13:36
|
|
Registrirani korisnik
|
Vokalno definitivno bude na razini ovog (stvarno nema težak zadatak). Ali mole se eurovizijski bogovi samo da isporuči pjesmu koja može na Spotifaž listu. Neka pegla svoj posao u studiju odradi
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:45.
|
|
|
|