Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Pogledaj rezultate ankete: Koga želite u 1. HNL
Opatiju 31 60.78%
Vukovar 20 39.22%
Glasovatelji: 51. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 30.05.2025., 15:27   #1
Vukovar ili Opatija?

Prekosutra se igra odlučujuća utakmica između ova dva kluba za ulazak u prvu ligu.

Zanima me vaše mišljenje, koga biste htjeli rađe vidjeti u najvišem rangu i zašto.

Za mene osobno je to Vukovar iz milijun i jednog razloga
(reći ću vam poslije)

ajde guknite golubovi, da vas čujem
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:46   #2
Vukovar.
Istok Hrvatske je zaslužuje imati dva prvoligaša, jedino je sjebano što će igrati u Vinkocima.
Axl rose is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:47   #3
Opatija ako će igrat na Kantridi.

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is online now  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 15:49   #4
Opatija. Što bi to samo jedan klub imao privilegij imanja vlastite filijale u prvoligaškom društvu
Old 30.05.2025., 16:07   #5
Ko god može osigurat travnjak na kojem se može igrat profesionalni nogomet, ali vjerojatno tražim previše.
Crnocrveni is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 16:17   #6
Vukovar je trebao davnih dana dobiti jedan moderan stadiončić, po meni, u inat svima.
sramota je ta nebriga i nemar. a žalosno je da i opatija ima isti problem
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 16:19   #7
Za Vukovar jer je Vukovar

A što se stadiona tiče tu je veća žalost za Opatiju koja je kao nekakav bogati napredni grad s hrpom turista nego za siromašniji Vukovar koji je pod posebnom državnom skrbi

Ali, tko god uđe, ispast će iduću sezonu
Tomo1972 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 16:21   #8
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
Vukovar je trebao davnih dana dobiti jedan moderan stadiončić, po meni, u inat svima.
Zasto je trebao dobiti? Pa ni u 1. ligi nema cestitog stadiona osim u Osijeku..A svakako svakako ce izletiti iduci godine, ako udu 1. A i ovo igranje u Vinkovcima je isto glupost pa i taj stadion treba uloziti jako puno novaca da bi se uopce moglo igrati...
pilip88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 16:41   #9
Quote:
pilip88 kaže: Pogledaj post
Zasto je trebao dobiti? Pa ni u 1. ligi nema cestitog stadiona osim u Osijeku..A svakako svakako ce izletiti iduci godine, ako udu 1. A i ovo igranje u Vinkovcima je isto glupost pa i taj stadion treba uloziti jako puno novaca da bi se uopce moglo igrati...
pa npr. zato što je pretrpio najveća razaranje i devastaciju, ako je netko
zaslužio pomoć i potporu od strane države onda je to prvi Vukovar

a sport je jedna od grana koja potiče duhovnu i svaku drugu obnovu i revitalizaciju,
tako da to uopće ne treba dovoditi u pitanje nego samo navedeno izvršiti

i daj ovu sliku smanjite
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 17:02   #10
Pomoć i potpora valjda bi po logici stvari trebala ići u smjeru obnove, revitalizacije, poboljšanja standarda života građana i povratnika. Bolnica, domovi zdravlja, škole, vrtići, starački domovi, infrastruktura, privlačenje gospodarskih aktivnosti i subjekata koji će uposliti stanovništvo. Oprosti, ali stadion i uopće sportska infrastruktura, za profesionalni sport pogotovo, su mi na repu prioriteta. Osim ako ne dođemo do konsenzusa da eto u Vukovaru imamo taj toliko željeni, sad ga već možemo nazvati i mitskim, nacionalni stadion. Onda ok.
Za sve drugo, tu je lokalna vlast. Koliko su novca "penave" proćerdale kroz svoje guzove i mešetarenja moglo se tu nešto barem učiniti. I uprostojiti taj kompleks. I opet bi ne sumnjam da je bilo ikakve suvisle inicijative uskočila cijela Hrvatska i pogurala taj projekt.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Old 30.05.2025., 17:13   #11
Neznaš tko je gore da uđe... Opatija mi se čini ko mrvu bolja opcija koja bi mogla makar 20 bodova skupiti a ne raspasti se financijski.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 17:21   #12
Quote:
otrovnik ljuti kaže: Pogledaj post
Pomoć i potpora valjda bi po logici stvari trebala ići u smjeru obnove, revitalizacije, poboljšanja standarda života građana i povratnika. Bolnica, domovi zdravlja, škole, vrtići, starački domovi, infrastruktura, privlačenje gospodarskih aktivnosti i subjekata koji će uposliti stanovništvo. Oprosti, ali stadion i uopće sportska infrastruktura, za profesionalni sport pogotovo, su mi na repu prioriteta. Osim ako ne dođemo do konsenzusa da eto u Vukovaru imamo taj toliko željeni, sad ga već možemo nazvati i mitskim, nacionalni stadion. Onda ok.
Za sve drugo, tu je lokalna vlast. Koliko su novca "penave" proćerdale kroz svoje guzove i mešetarenja moglo se tu nešto barem učiniti. I uprostojiti taj kompleks. I opet bi ne sumnjam da je bilo ikakve suvisle inicijative uskočila cijela Hrvatska i pogurala taj projekt.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
pa da, sve to što si nabrojao se podrazumjeva, pa nisi valjda mislio da sam ja za opciju da im se izgradi pristojan stadion po mjeri a da ga nema tko popuniti?

kažem da je država trebala to isforsirati bez obzira na to tko je na vlasti

to je trebao biti nekakav pokazatelj i simbol oporavka, svima na diku

jebote kod nas je sve obrnuto, SAD TEK će se raditi dinamu i dr.
pa pitam se šta smo mi radili sve ove godine?
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 17:53   #13
Quote:
kakva nebriga i nemar, Vukovar je top skockan grad. doduše, ta ulaganja države su više išla u smjeru grobljanskog turizma (koliko se samo para u jebeni vodotoranj sasulo ) nego u industriju i radna mjesta. meni je svjedeno tko će uć u ligu, bitno mi je da se može normalno kupit kartu.
p.s. gradnja stadiona u Vukovaru nije ništa nego nastavak tog turizma. tim ljudima tamo trebaju firme i radna mjesta a ne jebeni stadion za repku.
Aciha is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:18   #14
ja sam rekao nebriga i nemar u tom sportskom aspektu.
postojanje jednog prikladnog funkcionalnog stadiona bi zasigurno poboljšala kvalitetu i uvjete života općenito.
znači ne petljajte sad u priču i diskusiju i druge društveno-socijalne aspekte koji se također podrazumjevaju.

ulazak u prvu ligu bi zasigurno pokrenuo projekte i planove, pa da se izvuče i lova iz eu fondova.

mislim grad simbol otpora na granici s srbijom a nema jedan stadion, dok u srbiji malo po malo nikne neki stadiončić,
a nisu u eu. kako to kako to?
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:27   #15
svejedno...stavi anketu

ali ipak bi Opatiju
ZoomZoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:30   #16
Opatija! Samo zbog Šajete i Letetje Barbare.
budha 1980 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:34   #17
Quote:
ZoomZoom kaže: Pogledaj post
...stavi anketu
na koju foru?
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:35   #18
Quote:
na koju foru?
pa ne znam kako se to radi
ZoomZoom is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:37   #19
Quote:
ZoomZoom kaže: Pogledaj post
pa ne znam kako se to radi
mislim da se ne može sad retroaktivno, možda bi mod mogao uskočiti?

jebiga nije mi odmah palo na pamet
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.05.2025., 18:50   #20
Ako ću birati prema emocijama, onda Vukovar. Grad je u potpunosti razrušen i najviše je štete pretrpio u samostalnoj Hrvatskoj.

Ako ću gledati realno, ni jedni ni drugi. Navest ću tri razloga.

1. I jedni i drugi igrali bi na stadionima van grada. Vukovar u Vinkovcima, Opatija na Kantridi u Rijeci. To znači da ćemo gledati prazne tribine, tko god uđe.
2. Ne pratim previše Prvu NL (zapravo Drugu HNL), ali koliko mi je poznato, ni jedan ni drugi travnjak nisu u dobrom stanju. Ne vjerujem da klubovi mogu sami financirati hibridne travnjake. Ne vidim ni interes Vinkovaca i Rijeke da to financiraju, ipak to nisu klubovi iz njihovih gradova. Eventualno ako HNS uskoči. Ono što hoću reći, velike su šanse da ćemo opet imati jednog prvoligaša s katastrofalnim travnjakom.
3. Financije. Mislim da ćemo opet imati drugoligaške igrače u prvoligašu. Nisam siguran da Opatija ili Vukovar mogu osigurati kvalitetna pojačanja za ostanak u najvišem rangu.
SuperSportski is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:21.