Pogledaj rezultate ankete: Koga želite u 1. HNL
|
Opatiju
|

|
31 |
60.78% |
Vukovar
|

|
20 |
39.22% |
|
|
30.05.2025., 15:27
|
|
parlavora trikante
Registracija: Jan 2011.
|
Vukovar ili Opatija?
Prekosutra se igra odlučujuća utakmica između ova dva kluba za ulazak u prvu ligu.
Zanima me vaše mišljenje, koga biste htjeli rađe vidjeti u najvišem rangu i zašto.
Za mene osobno je to Vukovar iz milijun i jednog razloga
(reći ću vam poslije)
ajde guknite golubovi, da vas čujem 
|
|
|
30.05.2025., 15:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Vukovar.
Istok Hrvatske je zaslužuje imati dva prvoligaša, jedino je sjebano što će igrati u Vinkocima.
|
|
|
30.05.2025., 15:47
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2005.
|
Opatija ako će igrat na Kantridi.
Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
|
|
|
30.05.2025., 15:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Opatija. Što bi to samo jedan klub imao privilegij imanja vlastite filijale u prvoligaškom društvu

|
30.05.2025., 16:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2021.
|
Ko god može osigurat travnjak na kojem se može igrat profesionalni nogomet, ali vjerojatno tražim previše.
|
|
|
30.05.2025., 16:17
|
|
parlavora trikante
|
Vukovar je trebao davnih dana dobiti jedan moderan stadiončić, po meni, u inat svima.
sramota je ta nebriga i nemar. a žalosno je da i opatija ima isti problem 
|
|
|
30.05.2025., 16:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2014.
|
Za Vukovar jer je Vukovar
A što se stadiona tiče tu je veća žalost za Opatiju koja je kao nekakav bogati napredni grad s hrpom turista nego za siromašniji Vukovar koji je pod posebnom državnom skrbi
Ali, tko god uđe, ispast će iduću sezonu
|
|
|
30.05.2025., 16:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Ajutokintumi kaže:
Vukovar je trebao davnih dana dobiti jedan moderan stadiončić, po meni, u inat svima.
|
Zasto je trebao dobiti? Pa ni u 1. ligi nema cestitog stadiona osim u Osijeku..A svakako svakako ce izletiti iduci godine, ako udu 1. A i ovo igranje u Vinkovcima je isto glupost pa i taj stadion treba uloziti jako puno novaca da bi se uopce moglo igrati...
|
|
|
30.05.2025., 16:41
|
|
parlavora trikante
|
Quote:
pilip88 kaže:
Zasto je trebao dobiti? Pa ni u 1. ligi nema cestitog stadiona osim u Osijeku..A svakako svakako ce izletiti iduci godine, ako udu 1. A i ovo igranje u Vinkovcima je isto glupost pa i taj stadion treba uloziti jako puno novaca da bi se uopce moglo igrati...
|
pa npr. zato što je pretrpio najveća razaranje i devastaciju, ako je netko
zaslužio pomoć i potporu od strane države onda je to prvi Vukovar
a sport je jedna od grana koja potiče duhovnu i svaku drugu obnovu i revitalizaciju,
tako da to uopće ne treba dovoditi u pitanje nego samo navedeno izvršiti
i daj ovu sliku smanjite
|
|
|
30.05.2025., 17:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Pomoć i potpora valjda bi po logici stvari trebala ići u smjeru obnove, revitalizacije, poboljšanja standarda života građana i povratnika. Bolnica, domovi zdravlja, škole, vrtići, starački domovi, infrastruktura, privlačenje gospodarskih aktivnosti i subjekata koji će uposliti stanovništvo. Oprosti, ali stadion i uopće sportska infrastruktura, za profesionalni sport pogotovo, su mi na repu prioriteta. Osim ako ne dođemo do konsenzusa da eto u Vukovaru imamo taj toliko željeni, sad ga već možemo nazvati i mitskim, nacionalni stadion. Onda ok.
Za sve drugo, tu je lokalna vlast. Koliko su novca "penave" proćerdale kroz svoje guzove i mešetarenja moglo se tu nešto barem učiniti. I uprostojiti taj kompleks. I opet bi ne sumnjam da je bilo ikakve suvisle inicijative uskočila cijela Hrvatska i pogurala taj projekt.
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
|
30.05.2025., 17:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Neznaš tko je gore da uđe... Opatija mi se čini ko mrvu bolja opcija koja bi mogla makar 20 bodova skupiti a ne raspasti se financijski.
|
|
|
30.05.2025., 17:21
|
|
parlavora trikante
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Pomoć i potpora valjda bi po logici stvari trebala ići u smjeru obnove, revitalizacije, poboljšanja standarda života građana i povratnika. Bolnica, domovi zdravlja, škole, vrtići, starački domovi, infrastruktura, privlačenje gospodarskih aktivnosti i subjekata koji će uposliti stanovništvo. Oprosti, ali stadion i uopće sportska infrastruktura, za profesionalni sport pogotovo, su mi na repu prioriteta. Osim ako ne dođemo do konsenzusa da eto u Vukovaru imamo taj toliko željeni, sad ga već možemo nazvati i mitskim, nacionalni stadion. Onda ok.
Za sve drugo, tu je lokalna vlast. Koliko su novca "penave" proćerdale kroz svoje guzove i mešetarenja moglo se tu nešto barem učiniti. I uprostojiti taj kompleks. I opet bi ne sumnjam da je bilo ikakve suvisle inicijative uskočila cijela Hrvatska i pogurala taj projekt.
Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
|
pa da, sve to što si nabrojao se podrazumjeva, pa nisi valjda mislio da sam ja za opciju da im se izgradi pristojan stadion po mjeri a da ga nema tko popuniti?
kažem da je država trebala to isforsirati bez obzira na to tko je na vlasti
to je trebao biti nekakav pokazatelj i simbol oporavka, svima na diku
jebote kod nas je sve obrnuto, SAD TEK će se raditi dinamu i dr.
pa pitam se šta smo mi radili sve ove godine?
|
|
|
30.05.2025., 17:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Quote:
Ajutokintumi kaže:
|
kakva nebriga i nemar, Vukovar je top skockan grad. doduše, ta ulaganja države su više išla u smjeru grobljanskog turizma (koliko se samo para u jebeni vodotoranj sasulo  ) nego u industriju i radna mjesta. meni je svjedeno tko će uć u ligu, bitno mi je da se može normalno kupit kartu.
p.s. gradnja stadiona u Vukovaru nije ništa nego nastavak tog turizma. tim ljudima tamo trebaju firme i radna mjesta a ne jebeni stadion za repku.
|
|
|
30.05.2025., 18:18
|
|
parlavora trikante
|
ja sam rekao nebriga i nemar u tom sportskom aspektu.
postojanje jednog prikladnog funkcionalnog stadiona bi zasigurno poboljšala kvalitetu i uvjete života općenito.
znači ne petljajte sad u priču i diskusiju i druge društveno-socijalne aspekte koji se također podrazumjevaju.
ulazak u prvu ligu bi zasigurno pokrenuo projekte i planove, pa da se izvuče i lova iz eu fondova.
mislim grad simbol otpora na granici s srbijom a nema jedan stadion, dok u srbiji malo po malo nikne neki stadiončić,
a nisu u eu. kako to kako to?
|
|
|
30.05.2025., 18:27
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2011.
|
svejedno...stavi anketu
ali ipak bi Opatiju
|
|
|
30.05.2025., 18:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Opatija! Samo zbog Šajete i Letetje Barbare. 
|
|
|
30.05.2025., 18:34
|
|
parlavora trikante
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
...stavi anketu
|
na koju foru? 
|
|
|
30.05.2025., 18:35
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Ajutokintumi kaže:
na koju foru? 
|
pa ne znam kako se to radi
|
|
|
30.05.2025., 18:37
|
|
parlavora trikante
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
pa ne znam kako se to radi
|
mislim da se ne može sad retroaktivno, možda bi mod mogao uskočiti?
jebiga nije mi odmah palo na pamet 
|
|
|
30.05.2025., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Ako ću birati prema emocijama, onda Vukovar. Grad je u potpunosti razrušen i najviše je štete pretrpio u samostalnoj Hrvatskoj.
Ako ću gledati realno, ni jedni ni drugi. Navest ću tri razloga.
1. I jedni i drugi igrali bi na stadionima van grada. Vukovar u Vinkovcima, Opatija na Kantridi u Rijeci. To znači da ćemo gledati prazne tribine, tko god uđe.
2. Ne pratim previše Prvu NL (zapravo Drugu HNL), ali koliko mi je poznato, ni jedan ni drugi travnjak nisu u dobrom stanju. Ne vjerujem da klubovi mogu sami financirati hibridne travnjake. Ne vidim ni interes Vinkovaca i Rijeke da to financiraju, ipak to nisu klubovi iz njihovih gradova. Eventualno ako HNS uskoči. Ono što hoću reći, velike su šanse da ćemo opet imati jednog prvoligaša s katastrofalnim travnjakom.
3. Financije. Mislim da ćemo opet imati drugoligaške igrače u prvoligašu. Nisam siguran da Opatija ili Vukovar mogu osigurati kvalitetna pojačanja za ostanak u najvišem rangu.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 08:21.
|
|
|
|