Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.03.2025., 18:30   #1
FN Edwards vs Brady (London, 22.3.2025.)

Dosta dobar card, povratak Edwardsa, povratak nakon duge pauze Blachowicza.

I u vrijeme je kad će popriličan broj forumaša pratiti uživo, pa neka i teme

https://www.tapology.com/fightcenter...fc-fight-night
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 07:43   #2
da se razumijemo, kladionica za ovaj event me namučila, svi podjednako čudni borci i jan koji je već star ko biblija, edwards se nikad ne zna kakav će izići, tybura je tybura, holland je budala.
Old 20.03.2025., 18:59   #3
Vidim na kladionici da za sada svi imaju više vjere u Edwardsa nego u Bradyja. Čudno mi je to s percepcijom, jer i meni je Rocky drag, no stalno sam pod dojmom koliko ga je uspješno Belal utopio u hrvanju. E sad, Brady ima slabiju stojku nego Belal, ali odličan je grapler, a kažu i da je strašno jak. Mislim da Rockyja čeka duga noć, ako ne uspije držati distancu. Ako uspije, onda obrnuto, Bradyja čeka čistilište. Uglavnom, baš se veselim ovom meču. A ni ostale sa maina ne bi trebale biti dosadne.
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 20:28   #4
Meni je svaki mec tu negdje osim Nelson vs Holland. Mislim da ce ga Holland razvaliti. U svome primeu Nelson je bio top 10, ali gubio svaki mec. On je sada daleko van abog primea, dugo se ne bori, davno u mirovini po pitanju ozbiljnih protivnika.. Holland samo protiv odlicnih protivnika bolji. Mislim da ce ga dobiti nesto slicno kao sto je i Chiesu. Holland nema lakih meceva, ovaj mi tako izgleda.

Leon i Brady? Hm..ne znam. Mislim da ce ga Brady izdominirati, ali opet tko zna?..svasta je moguce
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 20:29   #5
ali gubio svaki vazan mec*
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2025., 20:47   #6
Meni je isto sve dvoznak…

Edwards mi je bio čudan protiv Belala, mislim da može puno bolje iako je prvenstveno stand up borac, a Brady je zajeban.

Jan je omatorio i možda će izgledati kao Stipe u zadnjem meču, ali ipak mislim da ima još malo municije u njegovim nogama.

Holland mi izgleda kao da ga već dugo boli ona stvar, pa čisto zbog toga Nelson
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 06:31   #7
Wood vs Charriere - meni osobno jako zanimljiv mec. Naginjem Woodu. Smatram da je bolji.

Vucenic vs Duncan - Vucenic je jako dobar borac, ali za prvi mec je dobio tezak test (Gurama) i izgubio, iako je lako moglo na njegovu stranu. Mislim da ce ovo uzeti.

Gunnar vs Holland - sve sam vec rekao. Razlika u protivnicima je nebo i zemlja. Holland je stalno u teskim mecevima, a Nelson je tezak mec imao jako davno. Mislim da Holland to zavrsava nokautom.

Jan vs Ulberg - ne znam. Jan ako dode stari kao prije, a Ulberg kao protiv Volkana dajem vece sanse Janu. Ako pak Jan dode radi operacije i stanke usporeniji vec inace, a Ulberg se jos malo unaprijedio ocekujem njegovu pobjedu. Interesantan mec svakako.

Edwards vs Brady - idem na Bradya. Leon osim treceg meca protiv Usmana mi nije pokazao da moze dobiti Bradya iz zadnja dva meca. Leon je protiv Usmana prvi i drugi mec bio izdominiran, ali eto ipak ga uhvatio, Belal ga je slicno dobio na tu shemu. Od svih njegovih borbi samo je treca borba s Usmanom bila remek djelo. Ne znam. Brady je izdominirao Gasteluma kao da je tri klase losiji borac sto u ovom trenutku vjerojatno i je. Burns je stilski tezak mec za njega i opet je dobio 5 rundi. Prve tri runde ga nije mogao rusiti cak je Burns njega rusio dva puta i odmah mu se ustao. Brady je stalno bacao, visok tempo imao, kad nije rusio uz zicu ga drzao. Kad je Burns pao s kondicijom onda ga je i rusio. A Burns je ekstra hrvac i grapler. Mene je kod Bradya najvise iznenadila kondicija. Protiv Chiese je krepao, a zadnja dva meca izgleda brutalno. I da, ako ga Leon srusi ne vjerujem da ce ga moci uopce zadrzati. Moze njega Leon ugasiti, ali mislim da nece doci do toga..
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2025., 08:50   #8
nisam previše sold on brady što bi se reklo. belal ga je školovao u njihovoj borbi, iza toga ima pobjede protiv burnsa (ko nema protiv njega pobjedu) i gasteluma koji je propao ko žeton. razlog što nisam sigurniji u pobjedu edwardsa zato što je on jako pasivan i nikad se ne zna u kakvom izdanju će izaći. što se tiče grapplinga i općenito hrvanja mislim da je itekako spreman na to jer se u zadnje uglavnom i borio protiv hrvača.

jan je jednostavno prestar, imao je teške ozljede i slična priča mi se čini kao sa stipom. ulberg je velik, krakat, jak i očito izgleda kao budućnosti lhw.

holland je budala prve klase kao što se više puta pokazalo. talentirana budala.
Old 21.03.2025., 11:51   #9
Quote:
Bebano kaže: Pogledaj post
Meni je svaki mec tu negdje osim Nelson vs Holland. Mislim da ce ga Holland razvaliti. U svome primeu Nelson je bio top 10, ali gubio svaki mec. On je sada daleko van abog primea, dugo se ne bori, davno u mirovini po pitanju ozbiljnih protivnika.. Holland samo protiv odlicnih protivnika bolji. Mislim da ce ga dobiti nesto slicno kao sto je i Chiesu. Holland nema lakih meceva, ovaj mi tako izgleda.

Leon i Brady? Hm..ne znam. Mislim da ce ga Brady izdominirati, ali opet tko zna?..svasta je moguce
Ma Holland je budala, s njim nikada ne znaš. Puno se on bori, pitanje kako se priprema, isto ima loš niz, makar jače protivnike.

Brady po meni favorit, mislim da će hrvati više nego Belal i tako dominirati. Edwards se borio s dosta hrvača, no realno svi su prošli svoj prime. Usman i Colby nemaju više toliko energije za hrvanje da samo ponavljaju. Ima on dobru obranu od rušenja, no kada mu naleti netko poput Belala koji ima energiju da to cijelo vrijeme ponavlja...Mislim tu je malo ljudi našlo odgovore, gledajte Meraba u bantamu. Belal i Brady nisu Merab level, ali za WW su taj tip borca. Po meni ih jedino ako finišeri poput Rakhmanova mogu srediti. Možda bi čak i Garry mogao imati neki dosadni fight s njima na bodove.

Inače welter je baš iritantna divizija, imam fakat dobrih boraca, ali da ga jebeš meni se čini da se tamo najteže borbe dogovaraju, sve je usporeno. Buckley vs Garry, ne kužim zašto tu borbu me naprave?
Old 21.03.2025., 15:00   #10
priznajem da me svrbe prsti da promijenim sve prognoze - Brady bi realno trebao rasti i mogao bi bez bada složit neko gušenje Edwardsu. Kakav je bio protiv Belala, takav je bio i cijeli prvi meč protiv Usmana do KO. Jan je možda potpuno ispran i nakon oporacije oba ramena, ozljede vrata i svašta nešta, mogao bi pušit batine sve tri runde. Na Nelsona sam stavio samo zato jer je Holland postao budala, ali ako se dobro spremio sigurno je bolji.
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 18:58   #11
Main Card kreće od 21:00 po našem?
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 20:17   #12
Svi volimo tešku kategoriju jer imaju maljeve u rukama, ali ovo fakat često izgleda ko borbe kitova.

Fucking, ja sam bio prilično uvjeren da će Parkin dobiti...
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 20:25   #13
Ja sam pogodio pobjednika, pa ću se pravit da sam uživao u borbi LOL

Još uvijek razmišljam da promjenom prognozu na Bradyja
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 20:37   #14
Koja borba u muhi, jebate!
Runda godine, bar od onoga što sam vidio mma-a do sada.
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 20:57   #15
Ima stream kakav?
TangoMontana is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 20:59   #16
https://crackstreams.cx/live-event/u...-1-live-stream
Life on Mars is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 21:00   #17
Meni je Tybura to cak uzeo. Ne znam. Moglo na obje strane..
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 21:01   #18
TangoMontana is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 21:48   #19
Wood lagano.
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2025., 22:12   #20
Vucenic precjenjen. Vidi se da ovaj pada. Vidi se da si sve bolji u stojci od protivnika i ides po rusenje..a ovaj te konstantno hvata za vrat
Bebano is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:30.