Pogledaj rezultate ankete: Koji vam je naš vidovnjak najbolji?
|
Stjepan Vrbanec
|

|
3 |
15.00% |
Ivo Trobok
|

|
3 |
15.00% |
Nera Brlek Rapp
|

|
2 |
10.00% |
Damir Peranić
|

|
7 |
35.00% |
Mirela Marković
|

|
2 |
10.00% |
Denis Nusret Jašarevski
|

|
2 |
10.00% |
Vera Čudina
|

|
1 |
5.00% |
|
|
16.06.2013., 02:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Vaša iskustva s vidovnjacima (poimenično)
Evo, otvaram ovu temu budući da od silnih tema di se priča o alternativi nema ništa konkretno....
napišite poimenično svoja iskustva sa vidovnjacima - koji su vam najviše toga pogodili i jesu li uopće pogodili, te onako usput - ima li tu "nešto" (u vidovnjaštvu općenito).
od poznatih vidovnjaka, iznesite iskustva sa: nera brlek rapp, damir peranić, ivo trobok, mirela marković, denis nusret jašarevski, vera čudina, stjepan vrbanec, vesnica ilijić itd. itd. 
|
|
|
16.06.2013., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
Bila sam osobno u 4 oka s Mirelom Marković. Pogodila mi je vrlo malo stvari zapravo. Inače baš ima neki poseban stav i karizmu. Ove ostale i ne znam baš, s tv-a, a na to mi se neda gubiti vrijeme.
|
|
|
19.06.2013., 13:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Vidovita Lea
Ja sam bila u kontaktu sa Vidovitom Leom... otvarala mi je karte, i puno mi je toga pogodila, moje sadasnje stanje, opisala me je vrlo dobro kao osobu. Savjetovala me je da pod hitno trazim pomoc za skidanje crne magije, sto sam i uradila i osjecam se super, i sve je bolje i bolje...
|
|
|
19.06.2013., 13:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Selim Ljuljanovic
Potvrdio mi je sve sto je Lea rekla.
On je inace teolog, psiholog, parapsiholog i bijeli mag.
Kod njega sam imala 4 tretmana balansiranja chakri. Poslije prvog tretmana sam zaspala kao beba... i to bez tableta, koje sam od tada prestala koristiti.
Uradio mi je cicscenje crne magije i dao zapise za zastitu. Osjecam se jako dobro, veselija sam, raspolozenija, ne vidim vise sve tako crno kao prije...
Puno mi je toga pogodio iz mog zivota i objasnio. Dao mi je dosta dobrih savjeta.
Inace je vrlo angazovan oko ljudi kojima pomaze.
|
|
|
19.06.2013., 13:53
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jan 2011.
|
evo na anketu neću da odgovorim osim da sam dvoje od njih probala u vrjeme kad nisam bila pri sebi. jedan od njih je jebivjetar i varalica stjepan vrbanec koji ljepo udari 50 eura cjenu za skidanje nepostojećih uroka nezaposlenosti koji je neko na me bacijo i sličnog sranja.
svima koji koriste navedene, a i ja nisam u tom bila nevina ni pametna toplo preporučam najboljeg od svih vidovnjaka psihijatra vladimira grudena - jer ovi slučajevi su za njega vjerujte , ne samo mi jadnici koji u datom času tražimo pomoć nego i ovi koji imaju umišljenu karizmu bogova na zemlji ili derača novčanika jadnih i potrebnih ljudi.
to je za prijavu policiji i za psihijatrijski tretman i korisnika usluga, uključujem u tome nekada i sebe, i davatelja usluga.
|
|
|
19.06.2013., 13:55
|
|
U samoizolaciji
|
crna kafa - čitaj o placebo efektu i moći autosugestije kojom neki ljudi i ozdrave ali trenutno i za neko vrjeme o boljitku možeš govoriti tek ako niz godina nikad više ne budeš imati simptome
googlaj o psihički nestabilnim osobama i moći koju nad njima imaju svojevrsni gurui, lječitelji , potkivači magle , jaja i vraga kako oćeš.
|
|
|
19.06.2013., 19:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
macakraljica kaže:
evo na anketu neću da odgovorim osim da sam dvoje od njih probala u vrjeme kad nisam bila pri sebi. jedan od njih je jebivjetar i varalica stjepan vrbanec koji ljepo udari 50 eura cjenu za skidanje nepostojećih uroka nezaposlenosti koji je neko na me bacijo i sličnog sranja.
svima koji koriste navedene, a i ja nisam u tom bila nevina ni pametna toplo preporučam najboljeg od svih vidovnjaka psihijatra vladimira grudena - jer ovi slučajevi su za njega vjerujte , ne samo mi jadnici koji u datom času tražimo pomoć nego i ovi koji imaju umišljenu karizmu bogova na zemlji ili derača novčanika jadnih i potrebnih ljudi.
to je za prijavu policiji i za psihijatrijski tretman i korisnika usluga, uključujem u tome nekada i sebe, i davatelja usluga.
|
ti mora da radiš na nekoj ezo liniji i da si jedna od tarot baba koje varaju pošten svijet....... jesam u pravu?
|
|
|
19.06.2013., 20:05
|
|
U samoizolaciji
|
Ne Jaguarova Šapo ili MISTIK jel , nisi u pravu, tarot karte vidila sam jednom u životu i to na kiosku kada su se prodavale uz neki časopis. Prezirem i jebene tete na linijama koje su uglavnom varalice, uz časne iznimke , ali ih je vrlo malo, jednako kao što prezirem i ove nazovi vidovnjake koji frik čudačkim izgledom, naizgled mističnim ponašanjem i tajnama, ah da , moš si mislit, ovladaju umom čovjeka koji je u potrebi.
Ovo sve što se radi i piše ima elemenata za policijsku prijavu istih osoba da se vidi plaćaju li ovoj jadnoj državi porez na prodaju magle nesretnicima
nesretnicima kojima je potreban psihijatar.
I ja sam bila jedno vrijeme nazivačica kojekakvih linija i pohađačica kojekakvih maglovitih budaletina, osobno bila kod Vrbanca, kontaktirala s nekom Majom, s Vesnom Burcsa, ne govorim bezveze, a to što to smeta tvojem egu to je drugo.
Sve ti je to malo utjehe po koju treba doći još još i još, onda kada autosugestija popusti.
Uputi mail jednom od psihjatara oni će ti besplatno savjetom pomoći i biti će ti bolje jer ćeš raditi na sebi a ne dozvoliti da neko radi na tebi itvojem psihičkom zdravlju a i financijama.
Osobno kažem - niti tarot linijašice, niti vidovnjaci i što sve ne. Psihijatar, draga , psihijatar. On je u ovom pogledu svemogući.
|
|
|
20.06.2013., 20:31
|
|
Registrirani korisnik
|
ah, da - bit će da ipak jesi tarot baba...
mistik? ma tko je to ? 
|
|
|
22.06.2013., 12:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
Jaguarova Šapa kaže:
mistik? ma tko je to ? 
|
jedna što se pravila velika frajerica što se tiče slobodnog seksa, a obilazila sve tarote i vidovnjake iz silne nesigurnosti i emotivne ucviljenosti.
(pre)poznaješ? 
|
22.06.2013., 16:42
|
|
U samoizolaciji
|
Quote:
Jaguarova Šapa kaže:
mistik? ma tko je to ? 
|
Da, od pustih si vidovnjaka izgubila moć prepoznavanja same sebe i jednog od svojiih klonova.
Ma nikad se ti ne možeš dovoljno klonirat a da te ja ne mogu razotkrit jer patologija je očita iz svakog retka i obraćanja javnosti.
Khmmmmm, nešto te je shebalo pardonček, baniralo
Venera Veritas - pozdraffčekkkk
|
|
|
23.06.2013., 16:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Moram komentirat .....nekaj mi ne da mira....
Stjepan Vrbanec .... deda sa bijelom bradom i dugom bijelom kosom...ako je to taj....
Bila sam kod njega prije devet godina na preporuku prijateljice a radilo se o zdravlju .... mog oca....što se toga tiće čovjek je sve ok odradio..pogodio sve i radio je neku vrst bioenergije preko mene na oca,imala sam samo tatinu sliku...nikad se bolje nisam osjećala nakon tog ...nečeg...
Osim bolesti sam je počeo pričat o nekim stvarima tipa uroka i svašta...proricao nešto,što će se dogodit...čak me htio uvjerit kako imam brata..uglavnom ništa od toga nije bilo istina...sad nakon toliko godina to mogu potvrditi..a što se tiće bioenergije..tu je zbilja jako dobar i mogu reči da je tati dosta pomogao....žao mi je ako je krenuo putem vidovnjaštva jer ...baš mu ne ide..mada sigurno više zarađuje...
|
|
|
24.06.2013., 14:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
da, da. to je taj deda 
eto, drago mi je da imaš pozitivno iskustvo... je, on je na toj bioenergetskoj bazi i po pitanju ljudi koji te okružuju/uroka i sl. dobar.
za predviđanje budućnosti ne znam...nemam iskustvo
ali meni je neke ljude pročitao i znao o njima takve detalje da to nije moglo bit slučajno.
eto, bit će da ipak nije toliki prevarant i šarlatan ko što ova macakraljica kaže

|
|
|
24.06.2013., 20:58
|
|
U samoizolaciji
Registracija: May 2010.
|
Ja i prijateljica smo davno išle kod toga čovjeka. Složila bih se s nekim tko je tu napisao da to funkcionira kod mentalno labilnih osoba, fakat sam završavala faks i bila na hektolitrima kave, i tahikardija i sve su me derali i nesanica i strahovi. I onda me je bilo lako uvjeriti da mi balansira energiju, kao on ima bio energiju itd, ali bioenergija u prijevodu ne znači ništa drugo nego bios život, energija - snaga, snaga života i nju imamo svi mi koji smo živi  neki je imaju malo više i samo pojedini je mogu prenijeti drugima. To je rijetkost, a drugo s tim se lako manipulira i lako se uvjerava ljude da jest
ono što nije. I meni je bilo trenutno lakše i bolje a kasnije trista puta gore, ali kasnije je njegovu pomoć trebalo platiti najprije po želji a onda masno. I što? Opće nije djelovalo. Jedino kada sam se riješila nenormalne količine stresa i sredila život i simptomi su stali.
I ja spadam među skupinu onih koji smatraju da su to odreda varalice. Najbolje se vidi njihov učinak kod traženja nestalih osoba. NOvine i informativni mediji drugiih vrsta pišu nadugo i naširoko o nestajanju ljudi na svakodnevnoj razini- što se nitko od tih "SVEMOGUĆIH" vidovnjaka ne javi pomoći.
Da, istina, ima ih i koji pomažu i to su po meni kometente osobe nadarene za to. Ostali su varalice.
|
|
|
25.06.2013., 18:42
|
|
Registrirani korisnik
|
baš čudno
meni je taj stjepan pogodio ovako preko telefona da :
- imam ogledalo u hodniku dimenzija cca tih i tih - točno (što recimo uopć enije morao znati jer masa stanova nema ni hodnik na ulazu u stan već se npr.ulazi u kuhinju odmah ukoliko se radi o garsonjeri ili ogledalo ima u spavaćoj sobi a ne u hodniku i sl. )  to mi je bilo ono - wow!
- koga jedna osoba ima od braće i sestara - točno
- da je moja mama imala prvo žensko dijete - točno
- pomogao mi je glede jednog odnosa s jednom osobom za kojeg sam bila sigurna da je osuđen na propast - dala ime i prezime mene i nje/njega i mjesec dana nakon toga mi je ta osoba odgovorila na mail uputivši mi jako lijepe riječi... dan danas u kontaktu , što se prije par godina kad se sranje dogodilo ne bi moglo reći....
itd. itd.
|
|
|
27.06.2013., 12:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
:
|
|
|
11.11.2013., 22:16
|
|
Registrirani korisnik
|
dakle, stjepan vodi 
|
|
|
19.11.2013., 10:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Dakle, ja sam bila kod Damira Peranića. Znam da je netko po forumu pričao da je "ubacio posao u desetu brzinu" i da gubi na kvalitetu. Mislim da je to moguće. Inače, kad sam bila kod njega 2007.g pogodio mi je stvari vrlo točno. Rekao mi je gdje ću raditi, točno zgradu u kojoj ću raditi, odnosno instituciju. Ja tada nisam ni tražila drugi posao, niti mi je na kraj pameti bilo da pošaljem tamo molbu. Ali, dobila sam tamo posao, i to točno kada mi je to rekao.
Problem je s Peranićem što je Rijeka mali grad i on svih zna.
|
|
|
19.11.2013., 10:09
|
|
Registrirani korisnik
|
E, da. Moja mama je bila kod Čudine. Bezveze joj je nalupetala.
|
|
|
28.11.2013., 17:49
|
|
Registrirani korisnik
|
zašto je zamrla ova tema?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:41.
|
|
|
|