Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Ostali mediji > Tisak

Tisak Za pranje prozora, potpalu i dresuru pasa. Možda i čitanje.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.12.2010., 17:39   #1
Poslovni dnevnik

Isplati li se kupovati?
managerVL is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2010., 12:35   #2
a cuj, nisam sigurna da je ovo pravo mjesto za to pitanje. ipak su to novine specificnog targeta.
meni je nabolji ponedjeljkom zbog nyt. ima i inace svasta za procitati unutra, dobri su im clanci. kvalitetno napisani i zanimljivi. napokon da netko ne pise samo o necijim sisama i guzicama koje su ispale ili se povecale.

Zadnje uređivanje Laa Laa : 12.12.2010. at 12:41.
Laa Laa is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2010., 23:35   #3
Quote:
Laa Laa kaže: Pogledaj post
a cuj, nisam sigurna da je ovo pravo mjesto za to pitanje. ipak su to novine specificnog targeta.
meni je nabolji ponedjeljkom zbog nyt. ima i inace svasta za procitati unutra, dobri su im clanci. kvalitetno napisani i zanimljivi. napokon da netko ne pise samo o necijim sisama i guzicama koje su ispale ili se povecale.
Ponekad treba pisati i o sisama i guzicama narod to voli
managerVL is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.12.2010., 23:59   #4
dobri su

jedino su oni u petak napisali da dragi ivo bježi u ameriku

http://www.poslovni.hr/vijesti/sanad...ku-166067.aspx

ali opet previše pišu proamerički za moj ukus,,, čak im američki ambasador dolazi u redakciju, na konferencije itd...

proguglajte malo - na svakoj konferenciji im je taj foley.
nijedna novina nije toliko protiv rusa
čak su i neke otkaze ljudima dijelili jer su se izjasnili za ruse

znam....
drug2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2010., 00:24   #5
ekskluzivna vijest. austrijanci počeli prodaviati novine u hrvatskoj. prvi ide poslovni .- nekoliko kupaca u igri, najizgledniji izraelci koji već imaju biznis novine kod kuće
drug2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.01.2011., 14:58   #6
Quote:
drug2 kaže: Pogledaj post
čak su i neke otkaze ljudima dijelili jer su se izjasnili za ruse

znam....
Jamačno su imali Staljinovu sliku u podrumu iza ćumura. Ima nas Čvorovića...
Old 31.07.2012., 23:53   #7
Styria navodno interno demantirala prodaju Poslovnog dnevnika Zagrebačkoj banci, a prema van šute da ne upropaste pregovore
justin is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.01.2013., 19:07   #8
pretplata ili maloprodaja

neki dan sam ga tražila po cijeloj trešnjevci. kaj to izlazi samo u pretplati?
provincijalka33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 01:33   #9
Najozbiljniji hrvatski dnevni list. Letvica, istina, nije visoko postavljena no svejedno valja napomenut.

Zadnje uređivanje Allahu_Akbar : 06.02.2013. at 02:41.
Allahu_Akbar is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 06:25   #10
PD je novina prvenstveno za burzovne špekulante i ulagače koji prate poslovne vijesti i onda donose procjenu o kupnji ili prodaji dionica određene kompanije.
Bolji od tebe is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 22:22   #11
Quote:
Bolji od tebe kaže: Pogledaj post
PD je novina prvenstveno za burzovne špekulante i ulagače koji prate poslovne vijesti i onda donose procjenu o kupnji ili prodaji dionica određene kompanije.
A takve u Hrvatskoj možeš prebrojati na prste...
believer is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2013., 09:22   #12
Andrea Borošić od 1. lipnja preuzima vođenje Poslovnog dnevnika.
U Večernjem listu je također radila na jednoj vrsti stabilizacije, nakon kojeg su mnogi napustili prostorije Večernjaka.
Insider2 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.05.2013., 13:15   #13
Quote:
Insider2 kaže: Pogledaj post
Andrea Borošić od 1. lipnja preuzima vođenje Poslovnog dnevnika.
U Večernjem listu je također radila na jednoj vrsti stabilizacije, nakon kojeg su mnogi napustili prostorije Večernjaka.
Ako sam dobro shvatio, ona će biti direktorica, zadužena za rezanje troškova (tj. otpuštanja) i povećanje prihoda (jačanje oglasnog odjela). No, bez promjene uređivačke politike džaba joj sav trud. Unatoč mnogim teškoćama, Business.hr je bolji i čitaniji...
Old 26.05.2013., 16:08   #14
Quote:
Bernard kaže: Pogledaj post
Ako sam dobro shvatio, ona će biti direktorica, zadužena za rezanje troškova (tj. otpuštanja) i povećanje prihoda (jačanje oglasnog odjela). No, bez promjene uređivačke politike džaba joj sav trud. Unatoč mnogim teškoćama, Business.hr je bolji i čitaniji...
Bas me zanima kako ce to povecati prihode kada im je uredjivacka politika potpuno promasena? Jel citaju u Styriji kad svoj proizvod? Usporedjuju li ga sa slicnima u svijetu?
believer is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2013., 01:38   #15
Poslovni dnevnik je apsolutno najbolja novina u Hrvatskoj. Forum istina nije bio loš, ali ga više nema. Naravno, većina ljudi ne čita knjige, ne čita strani tisak, već samo 24 sata i ostala sranja - a Jutarnji i Večernji to postaju svakim danom sve više...

Dokaz tome je da ni New York Times nije bio previše čitan na hrvatskom. Očito poslovne novine na takvom tržištu teško prolaze, pogotovo uz izdavača koji kao da je zalutao u medije.
provincijalka33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.05.2013., 09:02   #16
Quote:
provincijalka33 kaže: Pogledaj post
Poslovni dnevnik je apsolutno najbolja novina u Hrvatskoj. Forum istina nije bio loš, ali ga više nema. Naravno, većina ljudi ne čita knjige, ne čita strani tisak, već samo 24 sata i ostala sranja - a Jutarnji i Večernji to postaju svakim danom sve više...

Dokaz tome je da ni New York Times nije bio previše čitan na hrvatskom. Očito poslovne novine na takvom tržištu teško prolaze, pogotovo uz izdavača koji kao da je zalutao u medije.
Krivo. Poslovni kakav je nekad bio su jedne od najboljih novina u Hrvatskoj, ovakav kakav je danas daleko su od toga. Sto se trzista tice, slazem se - u HR ga nema za takav tip novine. To samo potvrdjuje moju prvu tezu.
believer is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2013., 10:03   #17
Quote:

Od 1. srpnja imaju i novog glavnog urednika
Old 05.06.2013., 20:38   #18
Quote:
zamiel kaže: Pogledaj post
Kud će stari? Na Styrijino groblje, kod nekog od konkurenata (da uništi i njihove projekte) ili na burzu rada?
donaldduck is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2013., 05:23   #19
Quote:
zamiel kaže: Pogledaj post
Znaš li možda o kome je riječ?
Old 06.06.2013., 07:46   #20
Quote:
Znaš li možda o kome je riječ?
Mislav Šimatović
Insider 69 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:37.