Tisak Za pranje prozora, potpalu i dresuru pasa. Možda i čitanje. |
|
|
11.12.2010., 17:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Poslovni dnevnik
Isplati li se kupovati?
|
|
|
12.12.2010., 12:35
|
|
Domaćica i kurva
Registracija: May 2006.
|
a cuj, nisam sigurna da je ovo pravo mjesto za to pitanje. ipak su to novine specificnog targeta.
meni je nabolji ponedjeljkom zbog nyt. ima i inace svasta za procitati unutra, dobri su im clanci. kvalitetno napisani i zanimljivi. napokon da netko ne pise samo o necijim sisama i guzicama koje su ispale ili se povecale.
Zadnje uređivanje Laa Laa : 12.12.2010. at 12:41.
|
|
|
12.12.2010., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Laa Laa kaže:
a cuj, nisam sigurna da je ovo pravo mjesto za to pitanje. ipak su to novine specificnog targeta.
meni je nabolji ponedjeljkom zbog nyt. ima i inace svasta za procitati unutra, dobri su im clanci. kvalitetno napisani i zanimljivi. napokon da netko ne pise samo o necijim sisama i guzicama koje su ispale ili se povecale.
|
Ponekad treba pisati i o sisama i guzicama  narod to voli
|
|
|
12.12.2010., 23:59
|
|
Registrirani korisnik
|
dobri su
jedino su oni u petak napisali da dragi ivo bježi u ameriku
http://www.poslovni.hr/vijesti/sanad...ku-166067.aspx
ali opet previše pišu proamerički za moj ukus,,, čak im američki ambasador dolazi u redakciju, na konferencije itd...
proguglajte malo - na svakoj konferenciji im je taj foley.
nijedna novina nije toliko protiv rusa
čak su i neke otkaze ljudima dijelili jer su se izjasnili za ruse
znam....
|
|
|
31.12.2010., 00:24
|
|
Registrirani korisnik
|
ekskluzivna vijest. austrijanci počeli prodaviati novine u hrvatskoj. prvi ide poslovni .- nekoliko kupaca u igri, najizgledniji izraelci koji već imaju biznis novine kod kuće
|
|
|
01.01.2011., 14:58
|
|
dr. Ivo Bannader
Registracija: Sep 2003.
|
Quote:
drug2 kaže:
čak su i neke otkaze ljudima dijelili jer su se izjasnili za ruse
znam....
|
Jamačno su imali Staljinovu sliku u podrumu iza ćumura. Ima nas Čvorovića...
|
|
|
31.07.2012., 23:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Styria navodno interno demantirala prodaju Poslovnog dnevnika Zagrebačkoj banci, a prema van šute da ne upropaste pregovore
|
|
|
19.01.2013., 19:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
pretplata ili maloprodaja
neki dan sam ga tražila po cijeloj trešnjevci. kaj to izlazi samo u pretplati?
|
|
|
06.02.2013., 01:33
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Sep 2010.
|
Najozbiljniji hrvatski dnevni list. Letvica, istina, nije visoko postavljena no svejedno valja napomenut.
Zadnje uređivanje Allahu_Akbar : 06.02.2013. at 02:41.
|
|
|
06.02.2013., 06:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2008.
|
PD je novina prvenstveno za burzovne špekulante i ulagače koji prate poslovne vijesti i onda donose procjenu o kupnji ili prodaji dionica određene kompanije.
|
|
|
06.02.2013., 22:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Bolji od tebe kaže:
PD je novina prvenstveno za burzovne špekulante i ulagače koji prate poslovne vijesti i onda donose procjenu o kupnji ili prodaji dionica određene kompanije.
|
A takve u Hrvatskoj možeš prebrojati na prste...
|
|
|
26.05.2013., 09:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Andrea Borošić od 1. lipnja preuzima vođenje Poslovnog dnevnika.
U Večernjem listu je također radila na jednoj vrsti stabilizacije, nakon kojeg su mnogi napustili prostorije Večernjaka.
|
|
|
26.05.2013., 13:15
|
|
Divlji badem
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
Insider2 kaže:
Andrea Borošić od 1. lipnja preuzima vođenje Poslovnog dnevnika.
U Večernjem listu je također radila na jednoj vrsti stabilizacije, nakon kojeg su mnogi napustili prostorije Večernjaka.
|
Ako sam dobro shvatio, ona će biti direktorica, zadužena za rezanje troškova (tj. otpuštanja) i povećanje prihoda (jačanje oglasnog odjela). No, bez promjene uređivačke politike džaba joj sav trud. Unatoč mnogim teškoćama, Business.hr je bolji i čitaniji...
|
26.05.2013., 16:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bernard kaže:
Ako sam dobro shvatio, ona će biti direktorica, zadužena za rezanje troškova (tj. otpuštanja) i povećanje prihoda (jačanje oglasnog odjela). No, bez promjene uređivačke politike džaba joj sav trud. Unatoč mnogim teškoćama, Business.hr je bolji i čitaniji...
|
Bas me zanima kako ce to povecati prihode kada im je uredjivacka politika potpuno promasena? Jel citaju u Styriji kad svoj proizvod? Usporedjuju li ga sa slicnima u svijetu?
|
|
|
27.05.2013., 01:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2013.
|
Poslovni dnevnik je apsolutno najbolja novina u Hrvatskoj. Forum istina nije bio loš, ali ga više nema. Naravno, većina ljudi ne čita knjige, ne čita strani tisak, već samo 24 sata i ostala sranja - a Jutarnji i Večernji to postaju svakim danom sve više...
Dokaz tome je da ni New York Times nije bio previše čitan na hrvatskom. Očito poslovne novine na takvom tržištu teško prolaze, pogotovo uz izdavača koji kao da je zalutao u medije.
|
|
|
27.05.2013., 09:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
provincijalka33 kaže:
Poslovni dnevnik je apsolutno najbolja novina u Hrvatskoj. Forum istina nije bio loš, ali ga više nema. Naravno, većina ljudi ne čita knjige, ne čita strani tisak, već samo 24 sata i ostala sranja - a Jutarnji i Večernji to postaju svakim danom sve više...
Dokaz tome je da ni New York Times nije bio previše čitan na hrvatskom. Očito poslovne novine na takvom tržištu teško prolaze, pogotovo uz izdavača koji kao da je zalutao u medije.
|
Krivo. Poslovni kakav je nekad bio su jedne od najboljih novina u Hrvatskoj, ovakav kakav je danas daleko su od toga. Sto se trzista tice, slazem se - u HR ga nema za takav tip novine. To samo potvrdjuje moju prvu tezu.
|
|
|
05.06.2013., 10:03
|
|
mučenik
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
Bernard kaže:
|
Od 1. srpnja imaju i novog glavnog urednika
|
05.06.2013., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
zamiel kaže:
|
Kud će stari? Na Styrijino groblje, kod nekog od konkurenata (da uništi i njihove projekte) ili na burzu rada?
|
|
|
06.06.2013., 05:23
|
|
Divlji badem
Registracija: Sep 2004.
|
Quote:
zamiel kaže:
|
Znaš li možda o kome je riječ?
|
06.06.2013., 07:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Bernard kaže:
Znaš li možda o kome je riječ?
|
Mislav Šimatović
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:37.
|
|
|
|