Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.02.2008., 14:21   #1
Exclamation Srednja škola Vladimir Prelog

Ovak,htel bi se upisat u tu školu,al neznam dal ću upast...Htel bi smjer Geološki tehničar.Treba 40 bodova,a ja bum imal il 40 il 41 il 42... Kakve su mi šanse da upadnem? Kakvo je društvo i sve ostalo? Sve mi recite,molim vas!
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 14:30   #2
buraz upast ces ziher s tim bodovima, ja sam zavrsio taj smjer
Old 25.02.2008., 14:40   #3
Quote:
Midnight Mover kaže: Pogledaj post
buraz upast ces ziher s tim bodovima, ja sam zavrsio taj smjer
Hmmmm...Kaj malo ljudi želi to? Ipak se samo 30 njih upisuje...A kak je u školi?
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 14:44   #4
ma nece ti puno ljudi ic na upisni rok ... a u skoli je okej... nabrijani su sad su nabavili novih stvari ... mene je malo zivcirao rezim skole ... al ak ti bude dobra ekipa u skoli bit ce ti super
Old 25.02.2008., 15:14   #5
Quote:
ma nece ti puno ljudi ic na upisni rok ... a u skoli je okej... nabrijani su sad su nabavili novih stvari ... mene je malo zivcirao rezim skole ... al ak ti bude dobra ekipa u skoli bit ce ti super
Hmhm... Razmišljal sam tak i tak o Grafičkoj il o ovoj...A čini mi se da je ovo bolji izbor...I kvart je bolji...kod Grafičke bi me ubili...još kak izgledam,jbte Meni nejde baš fizika i kemija,jel bu mi bilo to veliki problem?
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 15:17   #6
kemija, fizika i matisa su ti tam najtezi ... pogotovo kemija ... jako puno ce vas ic na popravni

e i hrv, je tezak, ovisi koju profu dobis.
Old 25.02.2008., 15:21   #7
Quote:
kemija, fizika i matisa su ti tam najtezi ... pogotovo kemija ... jako puno ce vas ic na popravni

e i hrv, je tezak, ovisi koju profu dobis.
A jbte :S Baš ti predmeti... Hmmmmmm,moram još razmislit...sad iz kemije u osnovnoj imam 2,a profa je glupa za popizdit,niš nas ne nauči...
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 15:36   #8
ma malo se potrudi i uspit ce ti kemija ... imao sam ja 3 u osnovnoj a u prelogu sam imao dve godine 5 jedini u razredu
Old 25.02.2008., 15:58   #9
Samo se nadaj da nećeš dobiti Galovićku iz fizike. Ženska izgleda i zvuči kao traktorašica, stalno je zamazana kredom i uber je stroga. Zna podijelit komade samo zato jer nije uspjela popljugati dovoljno cigareta pod velikim. Lazićka iz hrvatskog je isto prilično zahtjevna. Ali mislim da ona predaje samo u gimnazijskim razredima. Kemija je skroz okej ako dobiš okej profu; Husainica je skroz naivna pa se nju da smuljati, Žužićka je isto okej. Uf, Soldo iz matematike... Ako nju dobiješ, you're doomed. Ima dosta groznih profesora - okej, stoji. Ali ima ih i prilično tolerantnih, zavisi koga dobiješ.

Ekipe imaš prilično uštogljene, ali imaš i onih hiperaktivnih... Mislim da ti je zapravo najbitnije da dobiš dobru škvadru i GG. Osobno mislim da ti je Prelog bolji izbor, jer poznajem ljude koji su sranja doživjeli u Grafičkoj.

In any case, good luck.
Odgovori s citatom
Old 25.02.2008., 22:53   #10
HmHm,a oke Ja se nadam da bu sve dobro prošlo...Jedino se bojim da se slučajno nebi dogodilo da nemam dosta bodova.A vjerojatno mi je to najbolji izbor za svoje bodove...niš drugo me ne zanima...Tnx kaj ste mi objasnili,a ak ima još nekaj,slobodno recite
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2008., 14:46   #11
E i da,jel mi teško nać posao Geološkog tehničara nakon kaj završim školu?
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2008., 15:23   #12
gotovo nemoguce.
Old 27.02.2008., 19:34   #13
Taj geološki smijer je bzv, ali je jaaaako lagan. Ako imaš dosta bodova sigurno ćeš upasti. Škola malo vuče na američke teen filmove (navijačice, glazba na hodnicima, sportaši heroji itd) pa ako briješ na to bit će ti super. Također imaju dosta razumijevanja prema subkulturama (metalci, gotičari, pankeri..) pa se ne događa kao u nekim školama da ti ocjene ovise o izgledu.
Lory is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2008., 22:30   #14
Quote:
Lory kaže: Pogledaj post
Taj geološki smijer je bzv, ali je jaaaako lagan. Ako imaš dosta bodova sigurno ćeš upasti. Škola malo vuče na američke teen filmove (navijačice, glazba na hodnicima, sportaši heroji itd) pa ako briješ na to bit će ti super. Također imaju dosta razumijevanja prema subkulturama (metalci, gotičari, pankeri..) pa se ne događa kao u nekim školama da ti ocjene ovise o izgledu.
Ja ću imat 1 il 2 boda više od bodovnog praga,to nije puno :S Inaće ja slušam i punk i tak se oblačim i imam irokezu,nadam se da neće srat za izgled kak mi sad seru u osnovnoj... A jbte,di da se zaposlim poslje srednje,ja nisam od onih koji idu na faks,meni se to neda
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2008., 16:39   #15
Quote:
Lory kaže: Pogledaj post
osim ako nisi zavrsila za geologa nemoj mi srat o tom smjeru, molit ću

uglavnom te ostale stvari koje si rekla su istinite, a i to mi je jako bezveze ... pogotovo sto sam bio gotovo prisiljen igrat nogomet za skolu ... jedva sam prekinuo
Old 28.02.2008., 18:43   #16
Quote:
HermanCro kaže: Pogledaj post
Ovak,htel bi se upisat u tu školu,al neznam dal ću upast...Htel bi smjer Geološki tehničar.Treba 40 bodova,a ja bum imal il 40 il 41 il 42... Kakve su mi šanse da upadnem? Kakvo je društvo i sve ostalo? Sve mi recite,molim vas!
kak možes imat tak malo bodova
markomania is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.02.2008., 21:08   #17
Quote:
markomania kaže: Pogledaj post
kak možes imat tak malo bodova
Imam ja pametnijeg posla od štrebanja doma satima... A i osim tog,bi tebe videl da si u mojoj koži...
HermanCro is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.02.2008., 22:08   #18
Quote:
HermanCro kaže: Pogledaj post
Imam ja pametnijeg posla od štrebanja doma satima... A i osim tog,bi tebe videl da si u mojoj koži...
oke oke sve pet.
markomania is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2009., 15:52   #19
Prirodoslovna gimnazija V. Preloga

Zanima me sve o toj skoli, nigdje ne mogu pronaci nista od ucenika te skole osim od jedne, mozda dvije osobe..
Zanima me kakvi su profesori, sta je bolje vjeronauk ili etika??
Opcenito jeste li zadovoljni i tko planira ove godine u prvi razred...??

Zadnje uređivanje zekica.. : 29.06.2009. at 16:04.
zekica.. is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2009., 21:56   #20
evo ja kanim uzela sam engleski i etiku a o školi sam čula samo najbolje
radijacija is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:41.