Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Moderatorski kutak

Moderatorski kutak For mod eyes only

Tematski alati Opcije prikaza
Old 01.04.2004., 17:03   #1
E Alo?! Ko Ovde Djeli Neke Pare?!

gazda vateveru da ti se sekiistresemu carapu.
reko si da je sve na doborovoljackoj bazi. ake mene duktur te mano romanej socare jesam naivan.
nego pederi a i vi kucke. da se ne zajebavamo dalje. odsad ko oce modr moerit moderirat da vam se matera istresla meni na facu ciganjsku ima da meni i sefiku mom partneru da po danu sto eura. i pustam vas na miru. e dobra mira. pravi piculjak. pustam vas na miru da jebete okolo i zajebavate ove ostale pedere. jel valja.
a ako nes ake tebe murti te futne keserti mano ima da vas nema razmijes.
ajd ko ce prvi. nemoj da prozivam jel nece biti dobro. odma leti na jarun sa betonskim opancima.
Old 01.04.2004., 17:30   #2
Hmm sta si sad rekao???
matematicar is offline  
Old 01.04.2004., 20:12   #3
Koliko sam shvatila, on je shvatio da se dijele neke pare, pa bi htio 100 Eura, al' mislim da je krivo shvatio, a i njega nije lako shvatiti, shvaćaš?
Bare kaže:A sto je politika? Nacin da najinteligentniji, najobrazovaniji i najsposobniji ljudi drustva stvore blagostanje za siroke mase. Zato po meni trebamo imati povjerenja u sve nase politicare, postivati ih i vjerovati da rade za nase dobro. Bez obzira na stranku. ....
baka is offline  
Old 01.04.2004., 21:32   #4
Evo simultane prevoditeljice:

Moj susjed sa Kozari Boka pita da li je guzda Anderlon zainteresiran za poslovnu suradnju?

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:48.