|
|
05.06.2006., 10:11
|
|
Unclassified thing.
Registracija: Apr 2006.
|
II. Gimnazija [ST]
trenutno imam 51 bod, planiran dići na 54.
ako je iko iša u jezičnu gimnaziju u splitu (drugu) molim vas javite se  a hitno je stvarno. ne znan kolike su mi šanse za upis.
da buden sa 54 boda točno na pragu ne znan oću uspit, pa javite se ako znate koliki su postotci bodova ili nešto slično. Isto tako učila san njemački i engleski četiri godine, dobivan li šta za to?
i još nešto  , na natjecanju engleskog,postigla san prvo misto u školi al nisan prošla na županijsko,imam li šta tu?
i još nešto  , roditelji su mi rastavljeni,majka je samohrana, šta dobivan?
unaprid fala ko god se potrudi bar vidit ovo 
|
|
|
05.06.2006., 12:38
|
|
Neregistrirani korisnik
|
kad sam ja upisivala....hm prije 5g,........ok
donji prag je bia 52...al tu je vezica imala mocnu ulogu..s njom mozes di oces....
e da, i kasnije sam cula da je generacija prije 2-3g upala svoro svi 58-60.... kakvo je stanje sad ne znam....
za to natjecanje ti nisam sigurna..mislim da mora bit veca razina...
al za to ti je bolje nazvat ili na www.drugagimnazija.hr ako su ista upisali nakon 3g........
za mater ne dobivas nista...osim ako ti je stari branitelj (he he)
al nemoj se previse uzivljavat u tu skolu....
ima i poremecenih...zavisi ko te dopadne od profesora...ima ih dovoljno da ces s jednom kombinacijom izac ko debil nakon 4 godina... a mozes i ko lumen
evo klasicari ti imaju nizak prag....
ajde sretno, ako jos sta triba pitaj!
|
|
|
05.06.2006., 12:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2006.
|
sta nije da se od godine do godine spustao prag... to znam po mom primjeru kada sam ja upisivala turisticku (nije gimanzija al nema veze) donja granica je bila 50 kako sad cujem 3 godine poslije se ta granica spustila na 40... za punih 10 bodova... mozda se tako i kod tebe promjenilo ma nikad neznas.... a probaj upisat bar te to nista ne kosta....
|
|
|
05.06.2006., 14:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2005.
|
Nisam 2. jezična, ali znam dosta ekipe od tamo,pa...
Sa 51 bi trebala imat dosta sreće ili vezu,ali sa 54 mislim da upadas.
Za školsko ne dobivaš bodove,a čini mi se da su ovi neki šta ih znam dobivali po 2 boda za rastavljenje roditelje (to je bilo prije 4god.), ali nisam siguran.
Trebalo bi u slobodnoj uskoro bit šta o upisima, pa kupuj  :reklama:
Pvo ti navuci to na 54, pa onda gledaj ovo ostalo 
|
|
|
06.06.2006., 16:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Mar 2006.
|
Sa 60 si najsigurniji.
|
|
|
12.06.2006., 19:05
|
|
Unclassified thing.
|
#sexanovski- pa čuj, ne sanjan šta se tiče ocjena pa tako neću ni o šezdesetci.
|
|
|
12.06.2006., 19:06
|
|
Unclassified thing.
|
i hvala vam za preporuke,savjete i ostalo  odabrala san ipak ekonomiju, lakse cu na ekonomski faks kasnije. daaa iman ekonomski u planu .
|
|
|
14.06.2006., 10:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2005.
|
Quote:
Dimenzija kaže:
i hvala vam za preporuke,savjete i ostalo  odabrala san ipak ekonomiju, lakse cu na ekonomski faks kasnije. daaa iman ekonomski u planu .
|
GREŠKA!!! idi u jezičnu nećeš požalit...
al kako oćeš...
škola je skroz lagana
|
|
|
14.06.2006., 19:30
|
|
Neregistrirani korisnik
|
ssrt ces se s time...znan ih ja na ekonomiji koliko os....HM zapravo nisu vise jer se oduustaali
al kako oces....... 
|
|
|
14.06.2006., 19:52
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
chickeneye kaže:
kad sam ja upisivala....hm prije 5g,........ok
donji prag je bia 52...al tu je vezica imala mocnu ulogu..s njom mozes di oces....
e da, i kasnije sam cula da je generacija prije 2-3g upala svoro svi 58-60.... kakvo je stanje sad ne znam....
|
ja san prije 3 godine upisa i upa san sa 55 bodova, a prag je bia 52,3
|
|
|
14.06.2006., 21:41
|
|
writing a fairytale
Registracija: May 2006.
|
Quote:
i hvala vam za preporuke,savjete i ostalo odabrala san ipak ekonomiju, lakse cu na ekonomski faks kasnije. daaa iman ekonomski u planu .
|
hej, a zar na prijemnima na ekonomiji ne budu zadaci iz matematike gimnazijskog nivoa? srednju ekonomsku preporucam samo ako si toliko zagrijana za ekonomiju da nocima sanjas prekrasne snove o tome kako rashodujes sitni inventar u upotrebi ili do besvjesti na kalkulatoru racunas statisticke analize.. nista pametnije neces u ekonomskoj naucit, a ako mozes bez problema zavrsit gimnaziju, mozes bez problema kasnije i savladat temelje ekonomije..
btw, za profesore ni priblizno ne bi rekla da su susretljivi, osim par njih (koji su vec nekoliko godina u mirovini) ali glede toga (iskreno se nadam) mozda su se stvari i promjenile...
u svakom slucaju, vjerujem da si vec izvagala pro i contra i da imas dobre argumente iza svoje odluke. sretno, ma koju god od njih dvije upisala!
|
|
|
14.06.2006., 21:42
|
|
psihonaut
Registracija: Dec 2002.
|
ja san isla u tu skolu  sretno na upisu, mislim da neces imat problema. 
|
|
|
15.06.2006., 21:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2006.
|
Quote:
Dustflower kaže:
ja san isla u tu skolu  sretno na upisu, mislim da neces imat problema. 
|
i ja isto  Kad si zavrsila ?
Jel ziva jos Lada Krvavica?
Mrzim je i danas

|
|
|
17.06.2006., 12:25
|
|
Lord Rayden Wins
|
Quote:
KKD kaže:
i ja isto  Kad si zavrsila ?
Jel ziva jos Lada Krvavica?
Mrzim je i danas

|
ja sam završio drugu jezičnu 2001, a i radio sam oko dva tjedna na zamjeni u toj školi prije dva mjeseca. Kad sam se upisivao 1997 prag je bio 58, sada je prag 52. Program je olakšan do bola, al dica su svejedno lijena, glupa i nezainteresirana (za neke vrijede sva tri epiteta). Svi se profesori žale to je ajme. Moja generacija je bila proglašena najgorom do tada, sada nas svi dižu u nebesa i prižejkivaju još jednu takvu generaciju prije no što odu u penziju. Baš san nekom razredu pričao kako bi da pišu kontrolne iz matiše koje sam ja pisao možda jedan do dva učenika dobili 2 a svi ostali bi dobili asa. Danas je matiša 5 puta lakša, svejedno ima jedan ili nijedan ko ima 5 a bar 10-15 ih ide na popravni.
Lada je legenda i nemoj protiv nje. Kod lade se može dobit 2 ako iti malo uključiš mozak. Treba skužit da srednja nije osnovna i da traži svakodnevni rad, al to je ipak previše.
Toliko od mene 
|
17.06.2006., 17:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bilobrkster kaže:
Lada je legenda i nemoj protiv nje. Kod lade se može dobit 2 ako iti malo uključiš mozak. Treba skužit da srednja nije osnovna i da traži svakodnevni rad, al to je ipak previše.
Toliko od mene 
|
eeee
Nije Lada bas tako bila dobra.Ja sam uletija u onu generaciju kad je ona poludila,bacila oko 40 % ucenika i zavrsila u SD.
A sad ,sta se tice ukljucivanja mozga,ja sam imao prosjek oko 4.3,cak sam i kod Parčine ima 5....
šta mi je život onda bio lip 
Kuko i Bošković su bili super!
i Butigleri iz neg/tal
|
|
|
17.06.2006., 17:49
|
|
psihonaut
Registracija: Dec 2002.
|
bila sam maturantica 2001./2002. bas me neka nostalgija vata  buduca sam profa pa ako bi ikad radila u skoli, tamo bi mi bilo idealno. s krvavicom u zbornici  a stara grube tek  i parcina
boskovic mi je bio jako drag. i kuko. i moja smotana razrednica nikolicka  kod lade sam imala 4, a obozavala sam latinski, samo me ona nije voljela 
|
|
|
17.06.2006., 20:38
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Dustflower kaže:
bila sam maturantica 2001./2002. bas me neka nostalgija vata  buduca sam profa pa ako bi ikad radila u skoli, tamo bi mi bilo idealno. s krvavicom u zbornici  a stara grube tek  i parcina
boskovic mi je bio jako drag. i kuko. i moja smotana razrednica nikolicka  kod lade sam imala 4, a obozavala sam latinski, samo me ona nije voljela 
|
ja sam bio 2002/03.
Jel ti studiras jezike gore ?
|
|
|
17.06.2006., 20:54
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Bilobrkster kaže:
ja sam završio drugu jezičnu 2001, a i radio sam oko dva tjedna na zamjeni u toj školi prije dva mjeseca. Kad sam se upisivao 1997 prag je bio 58, sada je prag 52. Program je olakšan do bola, al dica su svejedno lijena, glupa i nezainteresirana (za neke vrijede sva tri epiteta). Svi se profesori žale to je ajme. Moja generacija je bila proglašena najgorom do tada, sada nas svi dižu u nebesa i prižejkivaju još jednu takvu generaciju prije no što odu u penziju. Baš san nekom razredu pričao kako bi da pišu kontrolne iz matiše koje sam ja pisao možda jedan do dva učenika dobili 2 a svi ostali bi dobili asa. Danas je matiša 5 puta lakša, svejedno ima jedan ili nijedan ko ima 5 a bar 10-15 ih ide na popravni.
Toliko od mene 
|
ajde nije sad da ih 10 ide na popravni, ali evo u našen razredu 10 ih je pisalo ispravaka svi su prošli tj niko nije pa.
PS jes bia iz hrvatskog na zamjeni? 
|
|
|
17.06.2006., 23:47
|
|
Lord Rayden Wins
|
Quote:
deniKID kaže:
ajde nije sad da ih 10 ide na popravni, ali evo u našen razredu 10 ih je pisalo ispravaka svi su prošli tj niko nije pa.
PS jes bia iz hrvatskog na zamjeni? 
|
bija san iz matiše na zamjeni. Neznan baš, profa koju san minja mi je rekla da su od 13 ispravaka njih 12 potvrdili popravni a samo jedan da se spasio
|
17.06.2006., 23:49
|
|
Lord Rayden Wins
|
Quote:
Dustflower kaže:
|
buduća profa čega? Krvavica je super, osobito sad kad si joj al pari.
Ako dođeš u tu zbornicu možda budemo kolege jer se i ja nadam mjestu u toj zbornici
O boškoviću neman ništa lipo reć, kuko je ok, nikolićka mi ne predavaše
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:29.
|
|
|
|