Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.01.2023., 18:12   #1
Adım Farah (Zovem se Farah)

Prema objavi Birsen Altuntaş ovog se tjedna počinje snimati TV serija "Adım Farah" (hrv. "Zovem se Farah") s Demet Özdemir (TV serije: Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir; internetske serije i filmovi: Aşk Taktikleri, Aşk Taktikleri 2, Dünyayla Benim Aramda) i Enginom Akyürekom ((TV serije: Yabancı Damat, Karayılan, Bir Bulut Olsam, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kara Para Aşk, Ölene Kadar, Sefirin Kızı; filmovi: Kader, Bi Küçük Eylül Meselesi, Çocuklar Sana Emanet, Bir Aşk İki Hayat; internetski film: Yolun Açık Olsun (Netflix); internetska serija: Kaçış (Disney+) u glavnim ulogama. Scenarij piše trojac Deniz Dargı, Cenk Boğatur i Cem Görgeç, čiji je posljednji projekt bila serija "Son Yaz", 2021. Redatelj je Recai Karagöz (TV serije: İstanbullu Gelin, Aziz, Arza, Arkadaşlar İyidir, Ask Taktikleri 2).
Ovo je jedna od serija koja se snima prema ugovoru sklopljenom između Disney Plus Türkiye (i turskih zvijezda koje su potpisale suradnju s Disney Plus Türkiye, među ostalima Demet Özdemir i Engin Akyürek) i kanala Fox TV.
Serija se snima prema američkoj TV seriji The Cleaning Lady (2022); hrv. Čistačica emitiranoj na američkom kanalu Fox, dostupnoj na HBO-u.
Američkoj je seriji kao predložak poslužila argentinska policijska miniserija La chica que limpia (2017; hrv. Čistačica).

Kratki sadržaj:
Liječnica Farah, imigrantkinja iranskog podrijetla (Demet Özdemir), radi kod mafije kao čistačica/pospremačica. Njezin će se život preokrenuti naglavačke, nakon što bude svjedokom ubojstva. Ne preostaje joj ništa drugo doli suradnja s jednim od šefova. Ona se, naime, bori za spas svojeg teško bolesnog sina Kerimşaha (Rastin Paknahad), treba joj novac za njegovu operaciju. Sklon joj je jedan od mafijaških šefova Tahir Lekesiz (Engin Akyürek). Fırat Tanış je policijski inspektor Mehmet. Gönül (Derya Pınar Ak) je Mehmetova mlađa sestra i prijateljica Farinog sina Kerimşaha.
Orhan (Ali Sürmeli) je Mehmetov i Gönülin otac, a Perihan (Lale Başar) Mehmetova i Gönülina majka.
Ali Galip (Mustafa Avkıran) je Tahirov šef. Vera (Senan Kara) je njegova supruga. Kaan (Oktay Çubuk) je sin Vere i Alija Galipa.
Naslov serije: "Adım Farah" ("Zovem se Farah")
Godina: 2023.
Jezik: turski
Država: Turska
Produkcija: O3 Medya
Kanal: Fox TV
Žanr: kriminalistička dramska serija
Režija: Recai Karagöz
Scenarij: Deniz Dargı, Cenk Boğatur i Cem Görgeç (Son Yaz)
Glazba: Aytekin Ataş
Glavne uloge: Demet Özdemir, Engin Akyürek
Ostale uloge: Firat Tanış, Mustafa Avkıran, Alı Sürmeli, Derya Pınar Ak, Lale Başar, Senan Kara, Mert Doğan, Oktay Çubuk, Rastin Paknahad

Emitiranje serije: srijedom, od 20:00 sati, kanal Fox, od 1.3. 2023.

Linkovi za gledanje serije uživo:

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://tr.canlitv.team/fox-tv-canli-1
https://canlitv.com/fox-tv
https://canlitv.center/fox-tv-canli

FOX – službena web stranica: https://www.fox.com.tr
FOX – Adım Farah, službena web stranica (za gledanje): https://www.fox.com.tr/Adim-Farah/izle
Adım Farah – službeni Youtube račun: https://www.youtube.com/channel/UCjM...YM9i_hsp9ckpYg
Adım Farah – službeni Twitter račun: https://twitter.com/adimfarahdizi
Adım Farah – službeni Instagram račun: https://www.instagram.com/adimfarahdizi/
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 18:34   #2
Za ovu seriju sam procitao ljetos , i bas sam se radovao ovom projektu (mada u toni dizija sigurno necu uspjeti gledati) Samo se sjecam da je glavnu ulogu trebala imati Asli Enver - vjerovatno je doslo do promjene , i mislim da Engina nije bilo u ekipi ,ali jos uvijek presuper postava
lovetcy is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 19:05   #3
Quote:
lovetcy kaže: Pogledaj post
Za ovu seriju sam procitao ljetos , i bas sam se radovao ovom projektu (mada u toni dizija sigurno necu uspjeti gledati) Samo se sjecam da je glavnu ulogu trebala imati Asli Enver - vjerovatno je doslo do promjene , i mislim da Engina nije bilo u ekipi ,ali jos uvijek presuper postava
Haha, ja otvorim oči kad vidim Enginovo ime. Da me Defne na YC-temi nije "upozorila" na seriju, možda bih saznala dan-dva poslije.

Ovo je možda bio prvi post o seriji (23.11.22), u kojem se spominje promjena glavne glumice (jer je ostala u drugom stanju). Otada sam počela pratiti sve članke (i postavljala ih na Enginovoj temi).
A ja sad gledam američku "The Cleaning Lady", ima dvije sezone... Onda ću malo uspoređivati.
Dotad ću uroniti u svijet vile s čapkinom.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 20:40   #4
Moram se prijaviti. Kedi, to znaš, sve jasno.

Stavila si me na sto muka. Ne znam da li da gledam na HBO-u ili ne. Znam da će biti drugačije, ne želim ništa uspoređivati. Možda će znatiželja prevladati, pa ću se sutra predomisliti.

Hvala!
zugica is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 21:04   #5
Ja sam fan Cleaning lady , doduše prve sezone više nego druge i zato sam se veselila ovom remejku, pogotovo zbog Asli ...mislim da bi bila savrsena za lik , po godinama i karakteru lika i šteta što je nećemo gledat

Skeptična sam zbog Demet , iako me iznenadila u svom Disney projektu i prvi put mi se dopala, mislim da nije za ovaj lik...
Ne znam ni kako će se Engin tu uklopit
Možda sam pod dojmom američke verzije i vatrenog seksi latinosa koji je tamo bio i koji je imao sjajnu kemiju s partnericom

Zato je bolje da vi koji niste gledali američku verziju ni nemojte
Baš me zanima kak će ovo ispasti
MaliCvele is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 22:02   #6
Odlučila sam odgledati The Cleaning Lady do kraja. To na ovoj temi neću uspoređivati (osim u svojoj glavi, to već sad radim i zamišljam Demet i Engina na mjestu njihovih američkih i ne-američkih kolega).

Demet sam gledala u Erkenci Kuş, počela sam gledati Dünyayla Benim Aramda, i to ću završiti. Mislim da će se Demet i Engin dobro snaći jedno s drugim.

Prenosim ovo s bugarskog foruma.
Demet za InSTYLE Türkiye:
Pripremate novu seriju u kojoj ćete glavnu ulogu dijeliti s Enginom Akyürekom. Što nam možete reći o novom projektu?

Demet: Zapravo nisam namjeravala biti na ekranu ove sezone. Dok sam razmišljala o pauzi, naišla sam na scenarij koji me je oduševio jer me je priča jako dirnula. Sigurna sam da će glumljenje s Enginom biti drukčije iskustvo. Veselim se trenutku kad projekt budemo predstavili gledateljima.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2023., 15:36   #7
Seriju Adım Farah cu gledati opusteno i bez poredjenja sa americkom (iako sam obe sezone The Cleaning Lady ranije videla), jer vec imam neka iskustva: Turci naprave nesto svoje i cesto bude uspesnije od prvobitne tudje verzije. Primer mi je Evlilik Hakkinda Her Sey, koja je bolja od engleske The Split.. ili bar ravnopravna. Takodje je Yalanci ostavila na mene jaci utisak od engleske serije Liar, cak su tu sve detalje prekopirali, ali nisu imali maestralnog Saliha Bademcija.... itd.
Verujem da ce i ovde biti isti slucaj, bilo da se drze originalne price ili je malo izmene. Jedino nemam zelju da u glavnoj zenskoj ulozi gledam Demet Özdemir, ali to je moj problem... sto mene niko ne pita da li je volim ili ne . Dakle, ocekujem da ce nas turska produkcija prijatno iznenaditi svojom verzijom, jer oni imaju Dzokera Engina
molly swart is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2023., 16:00   #8
U jučerašnjem članku Engin Akyürek ile Demet Özdemir'li Adım Farah'ta kim kimi oynuyor? / Tko glumi koga u seriji "Zovem se Farah" s Enginom Akyürekom i Demet Özdemir? (2.1. 2023) navodi se ono što već znamo: Naslov serije, glavni glumci i glumice, njihova imena u seriji itd.

Izdvajam samo ovo:
Kemal Burak Alper i Mert Doğan također su u seriji. Ime dječaka koji će glumiti Kerimşaha bit će objavljeno ovaj tjedan.
Podatak da će dječaka glumiti Abdullah Burak Kaya našla sam prije nekog vremena i ime mu postavila u uvodnom postu. Mora da je došlo do nekih promjena i da će Kerimşaha glumiti drugi dječak. Zato sad ne bih postavila ništa o njemu, ponajmanje sliku.

Ali, portali, novine itd. još nemaju službeni podatak o naslovu serije. Jako neodgovorno od produkcije. Naime, pojavljuju se i "Benim Adım Farah" i "Adım Farah". Valjda barem Birsen zna pravo stanje stvari. Zato sam pisala "Adım Farah".
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2023., 16:28   #9
Za razliku od tebe kedi, ja baš i nemam dobro iskustvo sa nekim serijama koje su preuzeli Turci iz svijetskih produkcija.

Na pr. serija "Majka", noć i dan od originala, serija Dr. Foster ili turska "Nevjera", strava. To se nikako ne odnosi na glumce, već na samu izmjenu sadržaja, razvlačenja radnje i glubljenja prvobitnog smisla.

Odluka je pala. Gledati ću ovu "našu", jer nisam u stanju ne raditi usporedbu. Dođe samo od sebe, željela ili ne.

Od svih glumaca koje si navela da će igrati u seriji Engin br.1, a potom Firat. Demet mi već na prvu nije sjela. No, ima vremena. Možda me iznenadi.
zugica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2023., 18:08   #10
Birsen Altuntaş prije dva sata: Adım Farah’ın Emniyet Müdürü Hamza’sı kim oldu? / Tko je načelnik policije Hamza u seriji "Zovem se Farah"? (3.1. 2023)

Tko je načelnik policije Hamza u seriji "Zovem se Farah"?

Snimanje TV serije "Zovem se Farah", u kojoj glume Demet Özdemir i Engin Akyürek, počinje 5. siječnja.

Serija „Adım Farah” (“Zovem se Farah”) željno se iščekuje. Serija u kojoj će glavne uloge imati Demet Özdemir, Engin Akyürek i Fırat Tanış bit će prikazana na FOX-u i učinkovito će prenijeti borbu jedne imigrantkinje za preživljavanje. Glumačkoj ekipi serije koju će režirati Recai Karagöz pridružio se novi glumac.

Alper Türedi u seriji će glumiti Hamzu, šefa/načelnika policije (Emniyet Müdürü). Za seriju scenarij pišu Deniz Dargı, Cenk Boğatur i Cem Görgeç, a on će biti adaptacija serije „The Cleaning Lady “ (“Čistačica“). U seriji će Hamzin otac krenuti Süleymanovim stopama i uglavnom imati scene s Mehmetom (Fırat Tanış), koji je policajac (polis).

Biografija glumca: Alper Türedi

Dakle, naslov serije je "ADIM FARAH" ("Adım Farah"). Bez početnog "Benim"!
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2023., 18:27   #11
Birsen nam ulijeva nadu... dodajem #UmutHepVar

Birsen u tvitu, 3.1. 2023:
U #AdımFarah postoji scena između Mehmeta (#FıratTanıs) i Tahira (#EnginAkyürek), kako li samo glume... Farahine/Farine (#DemetÖzdemir) scene s Tahirom... Nadam se da će svijet u seriji biti dobro uspostavljen. Ako bude odabrana i jako dobra glazba, gledat ćemo veličanstvenu seriju.
İnşallah, inşallah, Birsen hanumo!

----------------
Edit: Gledam ime Alper Türedi, nekako mi jako, jako poznato. I onda vidim na prijateljskoj FB stranici. Pa on je glumio šefa/načelnika policije u KPA ("Kara Para Aşk"), a Engin bio "komiser Ömer Demir".

Slika iz tih dana:

kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.01.2023., 22:50   #12
Sretno i hajirli da bude Enginu sa novom serijom
Bolje bi mu Asli pasala nego Demet al šta je tu je.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2023., 20:54   #13
Quote:
molly swart kaže: Pogledaj post
Seriju Adım Farah cu gledati opusteno i bez poredjenja sa americkom (iako sam obe sezone The Cleaning Lady ranije videla), jer vec imam neka iskustva: Turci naprave nesto svoje i cesto bude uspesnije od prvobitne tudje verzije. Primer mi je Evlilik Hakkinda Her Sey, koja je bolja od engleske The Split.. ili bar ravnopravna. Takodje je Yalanci ostavila na mene jaci utisak od engleske serije Liar, cak su tu sve detalje prekopirali, ali nisu imali maestralnog Saliha Bademcija.... itd.
Verujem da ce i ovde biti isti slucaj, bilo da se drze originalne price ili je malo izmene. Jedino nemam zelju da u glavnoj zenskoj ulozi gledam Demet Özdemir, ali to je moj problem... sto mene niko ne pita da li je volim ili ne . Dakle, ocekujem da ce nas turska produkcija prijatno iznenaditi svojom verzijom, jer oni imaju Dzokera Engina
Sve je ovo, o adaptacijama (remake-ovima) stranih serija, dobro znati. Može djelovati ohrabrujuće! Vjerovat ću tebi!
Najviše mi se sviđa boldana rečenica iz tvojeg posta + džoker Engin!!!
Odgledala sam 1. sezonu "The Cleaning Lady", ali my lips are sealed.

Quote:
zugica kaže: Pogledaj post
Za razliku od tebe kedi, ja baš i nemam dobro iskustvo sa nekim serijama koje su preuzeli Turci iz svijetskih produkcija.

Na pr. serija "Majka", noć i dan od originala, serija Dr. Foster ili turska "Nevjera", strava. To se nikako ne odnosi na glumce, već na samu izmjenu sadržaja, razvlačenja radnje i glubljenja prvobitnog smisla.

Odluka je pala. Gledati ću ovu "našu", jer nisam u stanju ne raditi usporedbu. Dođe samo od sebe, željela ili ne.

Od svih glumaca koje si navela da će igrati u seriji Engin br.1, a potom Firat. Demet mi već na prvu nije sjela. No, ima vremena. Možda me iznenadi.
Imam iskustva u gledanju tur. serija koje su adaptacije (remake-ovi) stranih serija, ali nisam gledala originale. Ove koje navodite vi, mollyy swart i zugice.
Ova američka serija (i adaptacija argentinske), "Čistačica", je prva, gledam je zbog Engina i zato jer sam je našla. A sve ostalo: kako su prostrli tako neka im i bude.
Ali, nadam se divnoj izmjeni replika između Tahira (Engina) i Mehmeta (Firata). Gluma se podrazumijeva. Mislim da su i stariji glumci, već dokazani u svojoj glumi, također dobri aduti. Ali, to vrijeme treba ispuniti. Da ne bude previše klišeja viđenih već sto puta.
Treba uzeti u obzir i to da će tur. epizode (ajme meni) trajati najmanje dva i pol sata, a u američkoj seriji svaka epizoda traje 43-48 minuta.

Quote:
Saniye71 kaže: Pogledaj post
Sretno i hajirli da bude Enginu sa novom serijom
Bolje bi mu Asli pasala nego Demet al šta je tu je.
Neka svime bude sretno i hajirli. Nadam se da ni Demet neće zakazati. Meni ona čak ima neku jaču energiju od Asli, a koja se očekuje od majke koja se sama, u tuđem svijetu (strah od deportacije, ako papiri nisu ispravni), bori za to da joj maleni sin što prije bude izliječen, da ne umre.

Javlja se Dizi Doktoru na TW i s viješću da je danas, 5. siječnja, počelo snimanje serije "Adım Farah".
I člankom: "Adım Farah"ın çekimleri bugün başladı / Danas je počelo snimanje serije "Zovem se Farah" (5.1.23)

Danas je počelo snimanje TV serije "Adım Farah" ("Zovem se Farah") u kojoj glume Demet Özdemir i Engin Akyürek.

Publika će seriju, koja će na efektan način dočarati borbu imigrantkinje za preživljavanjem, upoznati na kanalu Fox TV. Deniz Dargı, Cenk Boğatur i Cem Görgeç za seriju pišu (su napisali) scenarij, a režira je Recai Karagöz.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.01.2023., 21:33   #14
Gif u kojem su spojeni Demet i Engin - iz reklamnog spota za Disney+ Türkiye:

Da se počnemo navikavati!
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.01.2023., 14:20   #15
Fanovi se za sve hvataju. Sad su vidjeli da su se Engin i Demet počeli pratiti na Instagramu (riječ "zapratiti" mi je strašna):

Neka oni samo snimaju. Valjda će s prvim slikama izići kad snime barem jednu epizodu. I, možda snimaju u zatvorenim prostorima pa im hladnoća neće smetati.
U Istanbulu je ovih dana temperatura zraka između 11 i 14 stupnjeva.
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.01.2023., 15:44   #16
Evo jučerašnje vijesti (6.1.) koju vidim tek sad:

Tim serije "Zovem se Farah", u kojoj glavne uloge imaju Demet Özdemir i Engin Akyürek, jučer (5.1., moja nap.) je održao probno snimanje. Snimanje prve epizode serije počinje u nedjelju.

Dakle, pravo snimanje počinje sutra, 8.1.

S Instagrama se javila šminkerica/vižazistica (make up artist ) Gürcan Ar (koja je radila i na seriji "Ambasadorova kći") s ovom fotografijom.
Znači, snima se 1. epizoda. A serija se zove ADIM FARAH.

Uz tu je fotografiju i ova: Gürcan i Engin. Jest da mu kosica jako sliči onoj na slici od objavljenoj 1.1. 2023., ali možda je ovo slika iz vremena "Sefirin Kızı" (jer, Gürcan je ista kao i tad). A imala sam sve te slike u nekoj mapi. Tko će ih sad tražiti.

Neka nas Engin iznenadi i izgledom - kao Tahir Lekesiz.
Dobro mu je (oksimoronsko) prezime s obzirom na zanimanje.
lekesiz (= bez mrlje; čist, besprijekoran)

Mafijaš bez mrlje...
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2023., 12:16   #17
Jučer, 8.1. 2023, počelo je snimanje serije "Adım Farah"!

Redatelj: Recai Karagöz (TV serije: İstanbullu Gelin, Aziz, Arıza, Arkadaşlar İyidir, Ask Taktikleri 2)
Direktor fotografije: Veysel Tekşahin - https://tr.wikipedia.org/wiki/Veysel_Tek%C5%9Fahin
(između ostalog, i na ovim projektima: Ezel, Kurtlar Vadisi Pusu, Diriliş Ertuğrul, Avlu, Akrep...)

Vijest o početku snimanja na Dizilah on Twitter:

Quote:
🎉 Production kicked off today for #AdımFarah, the eagerly-awaited Turkish remake of 'The Cleaning Lady.'

#DemetÖzdemir ve #EnginAkyürek lead the FOX series, which follows a whip-smart doctor-turned-mafia-cleaning-lady, who is forced into a life of crime to save her ailing son.

Dizilah on Instagram, o seriji: https://www.instagram.com/p/CnJ6OZ2o...AEFdJZEIUqlLqs

Dio koji nije na Twitteru:

Quote:
O3 Medya produces the remake, slated to be directed by Recai Karagöz and written by Deniz Dargı, Cem Görgeç, and Cenk Boğatur!

#AdımFarah is coming this winter to FOX!
= "Zovem se Farah" stiže na FOX ove zime!

Eto, je li ove zime koja je u tijeku ili one na kraju godine?
Vjerojatno već sad, uskoro... Čitajmo dalje!

Quote:
kedi18 kaže: Pogledaj post
U jučerašnjem članku Engin Akyürek ile Demet Özdemir'li Adım Farah'ta kim kimi oynuyor? / Tko glumi koga u seriji "Zovem se Farah" s Enginom Akyürekom i Demet Özdemir? (2.1. 2023) navodi se ono što već znamo: Naslov serije, glavni glumci i glumice, njihova imena u seriji itd.

Izdvajam samo ovo:
Kemal Burak Alper i Mert Doğan također su u seriji. Ime dječaka koji će glumiti Kerimşaha bit će objavljeno ovaj tjedan.
Podatak da će dječaka glumiti Abdullah Burak Kaya našla sam prije nekog vremena i ime mu postavila u uvodnom postu. Mora da je došlo do nekih promjena i da će Kerimşaha glumiti drugi dječak. Zato sad ne bih postavila ništa o njemu, ponajmanje sliku.

Bold: Nije taj dječak, nego ovaj: Rastin Pakhanad glumit će Kerimşaha, sina čistačice Farah.

Dječak Rastin Pakhanad:

Prvi službeni tvit serije
“Masallar çocukları uyutmak, büyükleri uyandırmak için anlatılır.”
#AdımFarah çok yakında FOX’ta.

="Bajke se pričaju djeci da zaspu, odraslima da se probude.

#AdımFarah uskoro na FOX’-u
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2023., 12:43   #18
Objašnjenja stižu sa svih strana...

Birsen Altuntaş: Demet Özdemir'in oğluna kim hayat verecek? / Tko će glumiti sina Demet Özdemir? (8.1. 23)

Najvažnije:
U TV seriji "Zovem se Farah" Demet Özdemir glumit će Farah, čistačicu koja je zaposlena kod mafije. Ona se bori kako bi (zarađenim novcem) izliječila svog sina koji zbog bolesti živi u balonu (= zaštićen je tako od svih mogućih klica, bakterija itd. - moja nap.)

Danima je trajalo probno snimanje TV serije "Zovem se Fraha", koja je okupila Demet Özdemir, Engina Akyüreka i Fırata Tanışa. Ekipa je danas (8.1.) krenula na set. Veysel Tekşahin je snimatelj serije (direktor fotografije), koju režira Recai Karagöz.
Demet Özdemir pridružit će se snimanju serije početkom tjedna. Snimanje je započelo snimanjem scena između Tahira (Engin Akyürek) i Mehmeta (Fırat Tanış)

Konačno je poznat glumac koji će utjeloviti Farinog sina Kerimşaha, a Özdemir će imati ulogu Farah. Nakon rada (proba) s velikim brojem dječjih glumaca, ostala su dva kandidata. Naposljetku je ulogu dobio Rustin Paknahad, koji govori perzijski (Farsça).

Isti tekst i ovdje, prenijela ga obožavateljica.

A ovo je dječak Abdullah Burak Kaya. Možda je on bio taj drugi kandidat.

kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2023., 13:08   #19
Engin jučer, na svojoj Instagram story:

"Neka nam bude sretno!" (= Neka nam put bude otvoren! )

Ima li neke simbolike u načinu pisanja objave? Slovo "a" u riječi açık napisano velikim slovom? Ili je netko pisao u brzini?
Prepisujem: yolumuz Açık olsun...

Na kraju fotografije i ovo: YENI DİZI YAKINDA = USKORO NOVA SERIJA

Birsen Altuntaş, danas, 9.1., i s ovom vijesti: Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Adım Farah’ dizisiyle ilgili yaşadığı büyük şaşkınlık / Farah Zeynep Abdullah jako se iznenadila što se serija zove "Zovem se Farah" (9.1. 23)

Shvatila sam da je glumici Farah bila ponuđena naslovna uloga u seriji "Zovem se Farah", ali nije je prihvatila jer tad nije željela raditi TV seriju/na televiziji. Iznenadila se vidjeviši svoje ime u naslovu serije... tj. da bi ona isto ime imala i u seriji. Saznalo se da je tad producentu iznenađeno rekla: "Zar razmišljate o tome da seriju tako nazovete?"

Članak završava ovim odlomkom:

"Govori se da je Abdullah neugodno što serija nosi njezino ime, jer je ona s imenom Farah najpoznatija u Turskoj. Prema Google podacima broj osoba koje se koriste imenom Farah u Turskoj je 594 , a broj osoba s imenom Farah u Istanbulu je 68."

Haha, i meni je ime Farah Zeynep Abdullah najprije palo napamet kad sam vidjela naslov serije!
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2023., 13:16   #20
Demet Özdemir jučer u svojoj Instagram story:

Yolumuz açık olsun !
Yolumuz hep sevgi olsun !

= Neka nam je sretno! (Neka nam put bude otvoren!)
Neka nam put uvijek bude ljubav!

(E, ovdje je sve napisano kako treba... samo je uskličnik pobjegao od zadnjeg slova! )
kedi18 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:47.