Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi > Borilački sportovi i vještine

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 04.11.2020., 14:37   #1
Filip Hrgović vs Rydell Booker

Dakle na pomolu 12 pobjeda najvećeg Hrvatskog asa u boksu ikada i jednog od najboljih boksača današnjice.
U NOĆI sa subote na nedjelju Filip Hrgović ide po 12. pobjedu u karijeri. Od 03:45 sati po hrvatskom vremenu borit će se na Floridi protiv 39-godišnjeg Rydella Bookera.

Hrgović je ogroman favorit na kladionicama koje su uvjerene da će slaviti i u 12. borbi u karijeri. Koeficijent na Hrgovićevu pobjedu je najmanji mogući - 1.01, a na pobjedu njegovog suparnika koeficijent je veći od 15.

Hrgović nakon ovog želi pobjednika okršaja Duboisa i Joycea
Nakon ove borbe Hrgoviću promotori žele organizirati borbu protiv pobjednika okršaja Daniela Duboisa i Joea Joycea, ali već je Duboisov agent poručio Hrgovićevom da bi prvo trebali razmisliti o tome da svom momku nađu spomena vrijednu borbu pa tek onda razmišljati o Danielu.
zabogi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2020., 18:23   #2
Quote:
zabogi kaže: Pogledaj post
...ali već je Duboisov agent poručio Hrgovićevom da bi prvo trebali razmisliti o tome da svom momku nađu spomena vrijednu borbu pa tek onda razmišljati o Danielu.
Hrgovic je naš i želim mu sve najbolje, ali Duboisov agent je u pravu.
Old 04.11.2020., 19:48   #3
Quote:
morbidangel kaže: Pogledaj post
Hoćeš reći da je Dubois bolji od Hrgovića? pa Hrgović je za njega Master boksa.
zabogi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2020., 20:06   #4
Hrgović do sada nije dobio niti jednog borca vrijednog spomena koji je u trenutku borbe bio netko i nešto. Sve je to čisto napucavanje scorea bilo.
I ok, tako se to radi, ali u nekom trenutku moraš početi s preuzimanjem rizika i ići u sve veće borbe. To se radi postepeno.

S Kartozije i gotovo četrdesetogodišnjeg Bookera, koji nije boksao 12 godina jer je bio u buksi, na Duboisa ili Joycea je apsolutno neozbiljno, čak pomalo i bezobrazno. On bi s trećerazrednih boraca na svjetsku klasu, bojim se da ga ne bi dočekao hladan tuš, jer hype je tu dok ima 0 poraza, bilo koji poraz ga vraća par godina u nazad.
Mister RomantiQ is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2020., 21:32   #5
Treba prvo sredit tog Bookera a onda vidjet šta dalje. To mu je prvi malo ozbiljniji protivnik, a onda tek ulazi sve dublje u zonu sumraka. Nadam se samo da se Booker neće lako predati i ta će pružiti žestok otpor i dobro namučiti Hrgu, jer mu je baš to potrebno - neaktivnost ubija svakog čovjeka.
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2020., 22:30   #6
Quote:
Mister RomantiQ kaže: Pogledaj post
Hrgović do sada nije dobio niti jednog borca vrijednog spomena koji je u trenutku borbe bio netko i nešto. Sve je to čisto napucavanje scorea bilo.
I ok, tako se to radi, ali u nekom trenutku moraš početi s preuzimanjem rizika i ići u sve veće borbe. To se radi postepeno.

S Kartozije i gotovo četrdesetogodišnjeg Bookera, koji nije boksao 12 godina jer je bio u buksi, na Duboisa ili Joycea je apsolutno neozbiljno, čak pomalo i bezobrazno. On bi s trećerazrednih boraca na svjetsku klasu, bojim se da ga ne bi dočekao hladan tuš, jer hype je tu dok ima 0 poraza, bilo koji poraz ga vraća par godina u nazad.
Pa i Dobois je do sada pobjeđivao trećerazredne boksače, s tim da on nema amatersko zaleđe kao Hrgović. S drugi strane niti Joyce nije u profi karijeri imao neke protivnike.
cvrstkostijena is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 12:11   #7
Quote:
Hoćeš reći da je Dubois bolji od Hrgovića? pa Hrgović je za njega Master boksa.
Da bi se saznalo tko je bolji - valjda bi trebali prije toga boksati i to utvrditi.
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 12:17   #8
Quote:
cvrstkostijena kaže: Pogledaj post
Pa i Dobois je do sada pobjeđivao trećerazredne boksače, s tim da on nema amatersko zaleđe kao Hrgović. S drugi strane niti Joyce nije u profi karijeri imao neke protivnike.
Bojim se da kad Hrga konačno dođe do tog Joycea, Yoke ili šta ti ja znam - da će mu tu puknut "gumigeleng"- kao na starom "Fići".
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 12:26   #9
Quote:
morbidangel kaže: Pogledaj post
Ne simpatiziram Hrgovića jer je neartikulirana krkančina, ali Duboisov agent nije u pravu.

Lik je to mrtav ladan izvalija ka da se DD u najmanju ruku dosad borija protiv 3 TOP10 boksača današnjice
Violence is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 12:36   #10
Ovaj krkan vulgaris napucava samo neke kante a priča kao da je kombinacija Furya i Joshuinog udarca jebote.

Toliko iritanta i glupa pojava jedva čekam prvi jači meč da ga netko zakuca od pod ili ispljuska ko budalu.
Bubochka is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 12:40   #11
Quote:
cvrstkostijena kaže: Pogledaj post
Bojim se da kad Hrga konačno dođe do tog Joycea, Yoke ili šta ti ja znam - da će mu tu puknut "gumigeleng"- kao na starom "Fići". A onda će morat mijenjat i "prirubnicu" i semering poluosovine i još 300 čuda. Samo neka pazi usluge kojeg servisa će uzeti.
Trenutno su popularni majstori iz "Kronk" servisa koji su servisirali u isto vrijeme i Wildera i Furija. Furija su odlično "popravili", dok Wilder nije mogo ni od "Sesveta do Popovca".
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.11.2020., 17:09   #12
Furyjev promotor predložio šestog boksača svijeta za Hrgovićevog sljedećeg protivnika, JEDAN od promotora Tysona Furyja, Frank Warren, predložio je spektakularnu borbu za najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića.

"Nije li Dillian bio apsolutno pregažen u prošloj borbi protiv Povetkina? On je bio u to vrijeme obavezni Furyjev izazivač, no iz njegovog kampa su stalno nešto vikali oko toga da će sve tužiti, a onda su ga glupo stavili u ring s Povetkinom. On je propustio svoju priliku i mi ga ne trebamo. Znam da imaju jednog europskog boksača koji bi trebao biti sljedeća velika stvar. Njega su htjeli staviti protiv Duboisa, ali neka ga stave s Whyteom. Ako je on sljedeća velika stvar, idemo vidjeti je li to istina, mogu organizirati tu borbu. Stavite ga u ring s Whyteom", poručio je Warren za talkSPORT.
zabogi is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 09:15   #13
Baš sam pogledao jučer meč tog Bookera protiv Franklina i mogu reći da me je iznenadio. To je ustvari odličan boksač kojem fali tih 13 godina neaktivnosti, malo je neuboksan i neutreniran sa kojom kilom viška, ali zna boksati. Može primiti strahovite udarce i odmah vraća istom mjerom. Vrlo je brz i odlično koristi eskivaže. Zna dobro udarit i Hrga mora biti jako oprezan sa tim čovjekom. Ne znam u kakvom će stanju doći pred Hrgu, ali ako bude utreniran i ako ne bude nekog namještanja - Hrgović će se morati dobro namučiti da izađe na kraj sa tim tipom. Ne pada taj kao ovi dosadađnji papci. Usudio bih se reći da je Booker gotovo pa materijal za sam vrh - možda u TOP 15. po sposobnostima, samo mu fale te prokockane godine, a i već ima i 40 godina.
Mislim da je to prvi dostojan protivnik Filipu.
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 13:13   #14
Quote:
bonecrusher kaže: Pogledaj post
Baš sam pogledao jučer meč tog Bookera protiv Franklina i mogu reći da me je iznenadio. To je ustvari odličan boksač kojem fali tih 13 godina neaktivnosti, malo je neuboksan i neutreniran sa kojom kilom viška, ali zna boksati. Može primiti strahovite udarce i odmah vraća istom mjerom. Vrlo je brz i odlično koristi eskivaže. Zna dobro udarit i Hrga mora biti jako oprezan sa tim čovjekom. Ne znam u kakvom će stanju doći pred Hrgu, ali ako bude utreniran i ako ne bude nekog namještanja - Hrgović će se morati dobro namučiti da izađe na kraj sa tim tipom. Ne pada taj kao ovi dosadađnji papci. Usudio bih se reći da je Booker gotovo pa materijal za sam vrh - možda u TOP 15. po sposobnostima, samo mu fale te prokockane godine, a i već ima i 40 godina.
Mislim da je to prvi dostojan protivnik Filipu.
Da. Franklin zapravo nije uspio tijekom cijelog meča organizirati neki napad koji bio rezultirao nokautom. Zadavao je pojedinačne udarce, bez serija, koji su ga odveli do pobijede, ali Booker od njih nije pretrpio pre veliku štetu. Definitivno se radi o kvalitetnom boksaču koji je čak bio sparing partner i Joshui, koji više nije u pravim boksačkim godinama, s kojom kilom viška i kondicijski na nižoj razini. No rekao bih da je njegova najveća mana neambicioznost. On jednostavno samo želi koliko još može dignuti neku paru i to je to.
cvrstkostijena is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 13:41   #15
Quote:
...Ako je on sljedeća velika stvar, idemo vidjeti je li to istina, mogu organizirati tu borbu. Stavite ga u ring s Whyteom", poručio je Warren za talkSPORT.

naravno, pa nije Warren idiot - zašto govori to što govori - pa zato jer na taj način se rješava jednog od ove dvojce. Vjeruje da Hrgović može zadati više problema Furyu nego jedan Whyte - i zato želi Hrgovića ugurati na Whytea, jer Hrgović još nije dobar da pobjedi Whytea i jedan poraz će ga baciti daleko unazad u ovoj fazi karijere i onda Fury može odahnuti od nezgodnog protivnika.

To je njegov plan, pa nije Warren vesla sisao. Ili, druga opcija Whyte izgubi i opet dobro, jedan manje, jer tada i Whytu sve šanse za neku titulu daleko opadaju. A Whyte i Hrgović su Hearnovi boksači, jedan manje na Hearnovu kontu kako god okreneš, stari lisac je taj Warren ...
Mike Bro is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 14:49   #16
Quote:
Mike Bro kaže: Pogledaj post
Vjeruje da Hrgović može zadati više problema Furyu nego jedan Whyte - i zato želi Hrgovića ugurati na Whytea, jer Hrgović još nije dobar da pobjedi Whytea
Explain yourself
Bastard is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 15:36   #17
https://youtu.be/MqT0umRUSGE
JERMAINE FRANKLIN vs RYDELL BOOKER

https://youtu.be/c5OzzcwwS_I

KUBRAT PULEV vs RYDELL BOOKER

S obzirom da se Booker i Hrga dobro poznaju jer je Rydell bio glavni sparing partner Hrgoviću - to može biti problem za Hrgovića - jer ga taj tip dobro poznaje pošto su se naboksali. Ali isto tako može biti problem i za Bookera, jer i Hrga je njega dobro skenirao. Uglavnom u poštenoj borbi bez nekih zakulisnih igara moglo bi biti svačega. Hrga je u prednosti zbog godina, ali sa ovakvim tipovima se nikad ne zna. Nisam baš primjetio da se lik previše zamara sa protekom rundi, pa ako bude u boljoj formi nego protiv Franklina i Puleva - bio bi to odličan obračun u kojem El Animal nikako ne može biti siguran da će pobjediti. Ovaj zna dobro opaliti. Pitanje je samo kao što netko reče - koliko je Booker ambiciozan.
bonecrusher is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.11.2020., 23:39   #18
Na vaganje je doša u kockastom crnom dresu inače najljepšoj boji i nabio komplekse komunistima lol xd
zabogi is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.11.2020., 12:03   #19
Quote:
Violence kaže: Pogledaj post
Ne simpatiziram Hrgovića jer je neartikulirana krkančina, ali Duboisov agent nije u pravu.

Lik je to mrtav ladan izvalija ka da se DD u najmanju ruku dosad borija protiv 3 TOP10 boksača današnjice
Dubois je puno mlađi i perspektivniji. Počeli su u isto vrijeme profesionalno a Dubois ima više borbi. Desetak mjesta je više na rankingu. Pa kaj kaj Hrgović ima puuuno više amaterskog iskustva?
Ovo je profi boks.
Nadam se da će Hrga protiv Bookera biti dominantan, ne da će ga nokautirati u prvoj-drugoj, nek da će ga "školovati" i recimo srušiti u šestoj-sedmoj. Pa da vidimo kako se nosi kroz dužu borbu i protiv borca koji ima staža i znanja u nogama.
Old 07.11.2020., 12:27   #20
Booker iste kilaže kao i prije godinu dana protiv Puleva.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:18.