13.08.2012., 00:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
Koliko ste zadovoljni s OI u Londonu?
Znači, koliko ste zadovoljni olimpijadom.
Pritom mislim i na naše predstavnike, ali i na sveukupno. Što vas je iznenadilo, što razočaralo?
Koji sport vas je oduđevio, a do jučer ga niste gledali...
Što biste promijenili? Ima li neki posebni trenutak koji vas je ostavio bez teksta?
I tako, dojam ljudi, dojam 
Zadnje uređivanje papirlova : 13.08.2012. at 00:23.
|
|
|
13.08.2012., 00:14
|
|
greko/ gretchen
Registracija: Jul 2010.
|
Meni su odlicne, organizacija, raspored sve
Samo prekratko
Mislio sam da cu nogomet vise gledati, ali gledao sam samo finale
Odbojka sam gledao vise od ocekivanog
Badminton mi je
EDIT: I naravno, nasi sportasi
Forum i administracija i forumasi 
|
|
13.08.2012., 00:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Dobre su bile igre. Možda najbolje koje sam ja gledao...
Naši su bili vrlo dobri. Bilo je nekoliko chokeova, al jebiga.
Ni jedan sport me posebno nije odusevio... 
Možda bmx trke... 
|
|
|
13.08.2012., 00:15
|
|
Polza Mancini
Registracija: Apr 2011.
|
onako
|
|
|
13.08.2012., 00:16
|
|
infantry
Registracija: Jun 2012.
|
kad se vec otvarala tema mogla je i anketa...
dobre olimpijske
nasi odlicni
|
|
|
13.08.2012., 00:18
|
|
U samoizolaciji
|
briga me za druge, pa ću se osvrnut na naše. mogli smo bolje stajat s medaljama. imali smo šanse, imali smo kvalitetu i prilike, eto nije se poklopilo.
no, sveukupno s obzirom na rezultat prezadovoljna. uostalom, ovo nam je najbolja godina! sjajno! bravo za sve!
oduševila me atmosfera među hrvatskim sportašima. ne pamtim takvu slogu, međusobno bodrenje, to me apsolutno ostavilo bez teksta.
predivno.
iznenadio me mladi ivan horvat u atletici. mislim da bismo na nekoj od idućih olimpijada mogli dočekat prvu mušku medalju u atletici.
sjajan je klinac! veliko iznenađenje su mi i četverac na pariće. sandra perković i čudesan povratak...imamo budućnost!
lijepo je vidjeti da unatoč skromnim primanjima naš sport se ne da i buja, ima potencijala za dalje.
|
|
|
13.08.2012., 00:22
|
|
Think like me
Registracija: Mar 2011.
|
Zadovoljan sam, i našim sportasima, i organizacijom....
Bilo je zabavno, a to je najbitnije
|
|
|
13.08.2012., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Zar nije bila veća atmosfera u Pekingu sa rukometašima,vaterpolistima,i košarkašima,ja sam barem takav dojam dobio,mada i ovaj je bio odličan.
Moja zapažanja- najveće mi je bilo pratiti jedrenje,streljaštvo,hrvanje,sportove za koje nikada nisam imao priliku pratiti niti gledati.
Igre su standardno dobre,moderne,ali i tradicionalne.
Plivanje nisam pratio,jer me to ne zanima,pratio sam atletiku,i loptaška većinom natjecanja uz naravno svakog našeg koji je nastupio.
Sve u svemu,zasluženo je London dobio ove OI.
|
|
|
13.08.2012., 00:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
naši odlični, ostale baš i nisam pratio 
|
|
|
13.08.2012., 00:24
|
|
True politician
Registracija: May 2012.
|
Quote:
papirlova kaže:
Znači, koliko ste zadovoljni olimpijadom.
Pritom mislim i na naše predstavnike, ali i na sveukupno. Što vas je iznenadilo, što razočaralo?
Koji sport vas je oduđevio, a do jučer ga niste gledali...
I tako, dojam ljudi, dojam 
|
Olimpijade se ne sjećam najbolje, 4 godine je ipak dug period, bilo je sportskih i uspjeha i neuspjeha
Ovih Olimpijskih igara se bolje sjećam, evo tek danas završiše
Rukomet ne mogu preboliti još i žao mi je što Blanka nije nastupila. Rukomet mi je čir iz svima znanih razloga, Blanke mi žao jer je cura vladala, a dosad nema olimpijsko zlato.
Sandra Perković me oduševila, cura je najavljivala pohod na zlato i suvereno ga uzela. Vaterpolisti su me oduševili dominacijom, nisam skoro ni na trenutak strepio. Giovanni Cernogoraz mi je isto lijepa olimpijska priča, ali mi gađanje glinenih tanjura nikad neće pobuditi jače zanimanje. Jebiga
Ono što posebno veseli je da imamo budućnost, imamo mlađe talentirane sportaše, ali moramo ulagati u njih. Pogotovo u individualne sportove. Sandrino zlato u atletici ipak mi je posebnog sjaja. Daj Bože više takvih u budućnosti.
|
13.08.2012., 00:28
|
|
Today I feel like a...
|
Zadovoljan OI, sportovima, uspjehom naših, raspravama ovdje, samo HTV-om ne, ali zato su tu bili streamovi
Otvaranje mi je bilo okej, i ovo isto, nisam cjepidlaka što se toga tiče.
Ponovilo se u Riju za 4 godine! 
|
|
|
13.08.2012., 00:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
OK svaki put mi sve brže prođu  ko da je jučer bilo otvaranje 
|
|
|
13.08.2012., 00:46
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Što se tiče naših, nisam očekivao baš tri zlata
Sandra me oduševila skroz, lagano izborila finale, prvi hitac tek toliko da se isproba teren i osigura novih pet, a drugi i treći odmah za riješenje pobjednika. Savršeno.Za vaterpoliste i Černog isto nemam riječi, od početka do kraja odlično, vaterpolisti upisali sve pobjede, Giovanni izjednačio olimpijski rekord
Svi zlatni ne samo da su bili pobjednici, već su njihove pobjede i put ka prvom mjestu bili fascinantni. Bravo i za ostale osvajače medalja, iako ostaje žal za rukometom, gdje smo možda mogli i više.
Što se tiče ostalih, pamtim dobre nastupe Gaćine u stolnom, Karla Šitić je osvojila izvrsno 12. mjesto u daljinskom plivanju, rukometašice su pokazale da se mogu nositi s najboljima, a Glasnović i Đurković su bili u finalima svojih disciplina. Žao mi je što Marić nije bacio disk za finale, bio je blizu.
Za nikoga se ne može reći da je podbacio, jer je sami plasman na Igre uspjeh, ali nekako sam dojma da smo u jedrenju trebali doci do medalje, jer smo imali predstavnike s kapacitetom za prva tri mjesta. U plivanju smo bili jaki, pa sam razočaran ovim tridesetim pozicijama, a smatram da je Čilić trebao i mogao proći Hewitta.
Sve u svemu, organizacija ok, imam par sitnih zamjerki, naši jako dobri, HTV standardno loš i neorganiziran. Jedva čekam Rio 
|
|
|
13.08.2012., 00:49
|
|
The Rocket
Registracija: Nov 2007.
|
Meni su one 2008. bile nekako bolje i toplije... Dolazak Bolta na scenu, pa Phelps, pa finale kosarke (iako je i ove godine bilo odlicno), bolesno otvaranje, sve skupa mi je 2008. bila najbolja...
London mi je jako blizu, najvise zbog uspjeha nasih sportasa i dominacije vaterpolista... Nijedna vaterpolska ekipa u povijesti nije ovako dominirala jednim turnirom, nismo ni svjesni koliko smo mocni... Onda prvo zensko zlato u atletici i Giovanni, odlicni veslaci koji ce bit zlatni u Riu, rukomet uopce nisan toliko razocaran jer se bojin ''kosarkaskog'' scnerija iz 94-e kad smo pljuvali broncu a danas je 6. misto uspjeh... Ogromne cestitke svin nasin sportasima, idemo po 10 medalja u Brazil...
Otvaranje mi je bilo vrlo dobro, drugi sportasi isto, dosta dobrih prica i lipe uspomene...
Sad cekat Rio i 2016., cekas cetiri godine da bi gleda dva tjedna koja ti produ ka dva sata... Nije fer... 
|
|
|
13.08.2012., 00:50
|
|
Sioux sa Balkana
Registracija: Jul 2007.
|
Zadovoljan svime, otvaranjem, zatvaranjem, našim učinkom.
Nadam se da će uspjesi Sandre, Đovanija, veslača barem dio para od nogometa skrenuti u individualne sportove.
|
|
|
13.08.2012., 00:51
|
|
Today I feel like a...
|
Quote:
Ronnie147 kaže:
Meni su one 2008. bile nekako bolje i toplije... Dolazak Bolta na scenu, pa Phelps, pa finale kosarke (iako je i ove godine bilo odlicno), bolesno otvaranje, sve skupa mi je 2008. bila najbolja...
|
Kosarka je cak i bolja bila
Ali da, tamo su se te dvije zvijezde isprofilirale i, eto, jos danas sjaje, na ovima nismo dobili nijednu toliko znacajnu figuru.
|
|
|
13.08.2012., 00:52
|
|
U samoizolaciji
|
meni je žao sad već tradicionalno drvenih jedriličara. tu se isto moglo...nadalje Snježana Pejčić koja je za dlaku izmakla broncu, Ana Zaninović, Glasnovići i svakako rukometašice koje su oduševile i da nije bilo ozljede Penezić, tko zna?
rukometaši su za mene pobjednici. kao što je rekao balić trebali su osvojit puno više zlata u karijeri jer su fantastični. najljepši rukomet na svijetu igraju.
možda i najfair s obzirom na konkurenciju. ostaje već tradicionalni žal za koji mislim da bi nestao da netko konačno urgira i osigura par kvalitetnih
sportskih psihologa jer bez dobre psihe, fizikalije ne znače ništa.
|
|
|
13.08.2012., 00:53
|
|
guitar player
Registracija: Jan 2004.
|
Mene je zadovoljila Mila Horvat.
|
|
|
13.08.2012., 00:56
|
|
True politician
Registracija: May 2012.
|
Quote:
the edge kaže:
Mene je zadovoljila Mila Horvat.
|
Super, sad si jedan od 100. Imaš još puno raditi do medalje 
|
13.08.2012., 01:12
|
|
The Rocket
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
LeGriffio kaže:
Kosarka je cak i bolja bila 
|
Istina, sveukupno je bija kvalitetniji turnir dosta sa super utakmicama i zavrsnicama...
Tu se uklapa i rekord Amera protiv Nigerije, Durantov turnir za pamcenje, TD LeBrona, pa pozdrav odlicnoj generaciji Argentine i izvanredni Rusi...
Da ne zaboravimo Mela i 37 u 14, to je vec dovoljno da Igre budu zakon... 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:42.
|
|
|
|