Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Olimpijske igre 2012 London

Tematski alati Opcije prikaza
Old 27.07.2012., 17:28   #1
Ceremonije otvaranja i zatvaranja

http://www.youtube.com/watch?v=CMsSBBaFlbY
Peking, 2008.
1. mjesto apsolutno po spektaklu! Doduše nekoliko skandala oko onih klinaca koji su predstavljali pokrajine, ali lijepo lijepo.

Meni najdraže otvaranje je ono iz Atlante kad Ali upali plamen, a publika je u takvom transu da me i sad prođu trnci

Drago mi je i ono iz Barcelone, dobar je onaj štos sa lukom i strijelom.

Ove godine organizatori najavljuju još veći spektakl, ja mislim da neće bit bolji od Pekinga ni Atlante, ali vidjet ćemo za nešto više od 4,5 sata.
Evo topik za bavljenje tom temom, live komentare i slično.

P.S. Hvala ti Bože na PDF-u!
subsonikđou is offline  
Old 27.07.2012., 18:01   #2
Ma ja imam povjerenje u Engleziće da će spektakl napravit, ako ništa drugo neka samo naprave jedan blok kroz svoju glazbenu povijest i ja zadovoljan
Tuvix is offline  
Old 27.07.2012., 18:11   #3
Tko očekuje šljašteći megatreš spektakl, taj je neznalica. Gospodski i s dozom metle u guzici, a opet humoristično, jedva čekamo.
Chiro is offline  
Old 27.07.2012., 18:12   #4
Quote:
Tuvix kaže: Pogledaj post
Ma ja imam povjerenje u Engleziće da će spektakl napravit, ako ništa drugo neka samo naprave jedan blok kroz svoju glazbenu povijest i ja zadovoljan
ja sam negdje pročitao leak playlistu

bit će svega.
Old 27.07.2012., 18:19   #5
Zadnjih par filmova Dannyja Boylea išli su u smjeru površnog spektakla i, koliko god mi je to bilo odvratno sa filmskog aspekta, mislim da će biti pun pogodak za večerašnje otvaranje. Jedva čekam, iako neću moć pogledat cijelu jer radim.
fake_punt is offline  
Old 27.07.2012., 18:21   #6
daa
naročito dvojac We`nlock Man deville
Old 27.07.2012., 18:36   #7
lagano se propušta ovo gledaju se blizanci na rtl-u
Kockar :D is offline  
Old 27.07.2012., 18:41   #8
Gleda se u HD-u preko EBU streama, iako nisam neki veliki fan tih otvaranja, samo mi je iz nekog razloga cool onaj mimohod sportaša
Old 27.07.2012., 18:53   #9
mimohod zna trajati duže od 2 sata

trebali su malo ranije stavit otvaranje, ovo je malo kasno
Zabranjeni is offline  
Old 27.07.2012., 18:57   #10
Otvaranje je kasno jer je Boyle tražio potpuni mrak zbog scenografije
Old 27.07.2012., 18:58   #11
Sta mislite tko ce upaliti plamen?
Ili je svima jasno da ce to biti steve redgrave?
Old 27.07.2012., 19:00   #12
Quote:
susannah kaže: Pogledaj post
Nadam se, moram priznat meni jedan od najomiljenijih sportaša, kad se uzme u obzir kaj je sve prošao u životu.
Tuvix is offline  
Old 27.07.2012., 19:00   #13
Quote:
susannah kaže: Pogledaj post
Redgrave je logičan izbor, iako mislim da bi mu i Chrstie bio blizu kao kandidat, da karijeru nije završio s onim doping skandalom.

No, ovo su Britanci, možda na kraju baklju uapli spanish inquisition, jer njih ipak nitko ne očekuje
Old 27.07.2012., 19:02   #14
Quote:
zamiel kaže: Pogledaj post
No, ovo su Britanci, možda na kraju baklju uapli spanish inquisition, jer njih ipak nitko ne očekuje

Ja se nadam da ce medju zadnjim nositeljima baklje biti i edwards, njega mi je uvijek bio uzitak gledati
Old 27.07.2012., 19:03   #15
Quote:
zamiel kaže: Pogledaj post
Tuvix is offline  
Old 27.07.2012., 19:06   #16
Kaj se tice paljenja plamena,meni osobno je Barcelona vrh vrhova.

Danas,sve osim Redgravea bi stvarno bilo iznenađenje.
gelo85 is offline  
Old 27.07.2012., 19:07   #17
Tko ima bnet a ne zna, na analogiji je jos uvijek otvoren sportski hd paket. Ima eurosport hd.
fortaleza is online now  
Old 27.07.2012., 19:12   #18
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post

Danas,sve osim Redgravea bi stvarno bilo iznenađenje.
Potpis na obje rečenice.
Chiro is offline  
Old 27.07.2012., 20:18   #19
Quote:
gelo85 kaže: Pogledaj post
Meni je Torino bio vrh, ono malo kičasto, ali opet ekstravagantno i vrijedno pamćenja.
Imran is offline  
Old 27.07.2012., 21:31   #20
sad sam odgledao prilog na BBC-u o putu Olimpijske baklje po UK-u. Još uvijek me trnci ne prolaze.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:33.