Reality TV Orwell is a happy man. |
|
|
17.02.2022., 15:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2014.
|
Love Is Blind (Netflix)
Gledao itko?
Upravo ide druga sezona, Netflix.
https://www.youtube.com/watch?v=s2eBAFt3L_0
|
22.02.2022., 05:12
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
Quote:
velana kaže:
|
gleda se 
odgledala sam i BRazil
|
22.02.2022., 11:13
|
|
calmer than you are
Registracija: May 2005.
|
Hoće li se Deepti i njen lik oženiti?  Meni se čini da će joj slomit srčeko..
Brazil mi je manje uvjerljiv, tako su svi u kapsulama slatkorječivi, muškarci pogotovo, vidit ćemo kad dođe svadba oće bit trka do oltara 
|
|
|
23.02.2022., 05:21
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Okata kaže:
Hoće li se Deepti i njen lik oženiti?  Meni se čini da će joj slomit srčeko..
|
Shake&D - za njih se nadam da će ostati skupa. Lik traži ono što je imao prije-instant strast,a našao je ono zbog čega je došao-srodnu dušu. mislim da ako sebi daj šansu i strpljenje, to je to
Iyanna&Jarrette - nisu mi jedno za drugo, ženska je toliko nesigurna, samo ga depimira. on mi je tip koji uz sebe treba imati nekoga uz koga je poletniji, angažiraniji, ko ga diže, a I.mu je kao best friend, kao sestrica koju stalno mora tješiti. Mallory mu je puno bolji match-skupa bi bili energetska bomba
Kyle-bilo mi ga je jako žao,iako sam znala šta će biti, ženska ima puno previše za riješiti sama sa sobom
Nick&D - primjer kako sjebane ličnosti ne funkcioniraju zajedno - nesigurnost u kombinaciji sa psycho vibrom
Natalie&S - jako su mi dragi, blesavi i veseli. držim im fige
za razliku od 1.sezone, one koji nisu našli match skoro uopće nisu pokazali, osim one Trishe
Quote:
Okata kaže:
Brazil mi je manje uvjerljiv, tako su svi u kapsulama slatkorječivi, muškarci pogotovo, vidit ćemo kad dođe svadba oće bit trka do oltara 
|
čudni su općenito
nešto mi tu ne paše sli nisam sigurna što
ok,neću ti pokvariti kraj 
|
23.02.2022., 09:55
|
|
calmer than you are
|
Shake mora prestati razmišljati toliko i analizirati i samo ju zgrabit i vidit ima li kemije u krevetu ili ne. Makar kužim ga s jedne strane, nije lako oženiti osobu koja ti nije fizički napeta i koju smatraš tetom. Djeluje mi kao lik kojem je fizički dio veze bitan i ako se tu ne ostvare, a ožene, mogao bi tražiti taj dio van braka. A Deepti to ne zaslužuje. Mislim da će ona reći da, a on ne.
Iyanna i Jarrette - meni se čine kao dobar balans, dobro se slažu a mislim da će mu ona pomoć da se malo smiri i uozbilji. S Mallory ima jaču kemiju ali mislim da su oboje prevatrenih karaktera da bi opstali. Ovako su oboje s partnrima koji su mirniji i staloženi. Iyanna je s razlogom bila malo ljubomorna ali nadam se da će to proći. Puno je propatila u životu, nije čudo da je nesigurna.
Mallory i Sal - joj meni je Sal tako dreamy  Čine se kao super par, nadam se da se ona neće predomisliti.
Kyle - ma bolje mu je ovako. Meni oni uopće ne pašu i zajebo bi se lik žešće. Učinila mu je uslugu
Nick i D -  prestašno, kao tinejđerica se ponaša. I gore. Nije čudo da se Nick znoji kao u paklu
Natalie i Shane - najstabilnijji par, želim im sreću.
A Brazil sam pogledala do useljenja.
Loša sam s imenima ali ona kratkokosa žena šta puši i njen lik mi djeluju kao najstabilniji i zreliji, nadam se da će završiti skupa. Jedino što ona nema pojma kako kontrolirati svog psa i pas se ponaša agresivno zbog nje. Da je samo izašla iz sobe on bi hendlao psa bez beda. Ovako je skoro bez oka ostao.
Day i njezin- kao jaje jajetu.  Ona se bojala da je on preneozbiljan ali čim je ušao u njezin stan osmjeh je nestao. Ali stvarno je žena neuredna za poludit, nevjerojatno. Svejedno, mislim da su oke par.
Uglavnom mi svi djeluju kao da će se oženiti, barem za sad. Još nisam vidjela upoznavanje obitelji. Strahujem šta će biti s Irancem i njegovom curom. On mi djeluje kao control freak i netko tko bi mogao okrenuti svoj karakter za 180.
I jel oni dobiju te stanove u koje usele u vlasništvo ili je to samo sada dok se snima? Jer wow. 
|
|
|
24.02.2022., 05:15
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Okata kaže:
Shake mora prestati razmišljati toliko i analizirati i samo ju zgrabit i vidit ima li kemije u krevetu ili ne. Makar kužim ga s jedne strane, nije lako oženiti osobu koja ti nije fizički napeta i koju smatraš tetom. Djeluje mi kao lik kojem je fizički dio veze bitan i ako se tu ne ostvare, a ožene, mogao bi tražiti taj dio van braka. A Deepti to ne zaslužuje. Mislim da će ona reći da, a on ne.
|
true, mora se prepustiti, dati šansu. ali malo je rasist
Quote:
Okata kaže:
Iyanna i Jarrette - meni se čine kao dobar balans, dobro se slažu a mislim da će mu ona pomoć da se malo smiri i uozbilji. S Mallory ima jaču kemiju ali mislim da su oboje prevatrenih karaktera da bi opstali. Ovako su oboje s partnrima koji su mirniji i staloženi. Iyanna je s razlogom bila malo ljubomorna ali nadam se da će to proći. Puno je propatila u životu, nije čudo da je nesigurna.
|
J se meni uopće ne čini kao nemiran lik, on je hustler, ali ne bih ga opisala kao neozbiljnog, dapače.
Quote:
Okata kaže:
Mallory i Sal - joj meni je Sal tako dreamy  Čine se kao super par, nadam se da se ona neće predomisliti.
|
nekako mi se čini da hoće- u njemu vidi mir i sigurnost,ali njena narav traži avanturu
Sal je kao psić kojeg ti ga je žao
Quote:
Okata kaže:
Kyle - ma bolje mu je ovako. Meni oni uopće ne pašu i zajebo bi se lik žešće. Učinila mu je uslugu
|
Shaina je b***, i evil - onaj razgovor na plaži sa Shane - ne znam kako je istrpio to, baš je bila užasna
Quote:
Okata kaže:
Nick i D -  prestašno, kao tinejđerica se ponaša. I gore. Nije čudo da se Nick znoji kao u paklu 
|
ona pokušava komunicirati anksioznost i nesigurnost ali ne zna to pokazati i objasniti. pa ja dobijem anksioznost dok ju slušam i gledam  (a i oprala bi joj kosu, stalno izgleda masna)
btw, meni sa za njega pali gaydar....
Quote:
Okata kaže:
A Brazil sam pogledala do useljenja.
.....
I jel oni dobiju te stanove u koje usele u vlasništvo ili je to samo sada dok se snima? Jer wow. 
|
ok, nisu se svi oženili
stanovi - kako koja situacija, uglavnom su kod nekoga
|
25.02.2022., 10:37
|
|
calmer than you are
|
Quote:
bug_lady kaže:
J se meni uopće ne čini kao nemiran lik, on je hustler, ali ne bih ga opisala kao neozbiljnog, dapače.
|
Pa izlaženja cijelu noć i govorenje da ne zna hoće se moći promijeniti, a ona je doma i čeka ga. Zato mi je dojam da je našao nekoga tko će ga malo smiriti.
Quote:
bug_lady kaže:
Sal je kao psić kojeg ti ga je žao 
|
Hahha! Fura taj mistični latino lover djir
Quote:
bug_lady kaže:
Shaina je b***, i evil - onaj razgovor na plaži sa Shane - ne znam kako je istrpio to, baš je bila užasna
|
Taj razgovor je on odhendlao jako dobro. Baš se pokazao zreo i distanciran ali opet ne hladan i bezobrazan. Zato ju je i izbacio iz takta pa je pokazala pravo lice. Grozna je ženska, kladim se da joj na Shaneu ne bi smetalo što nije pobožan.
I mislim da danas izlazi finale
Pogledala sam i Brazil.
Znala sam je Iranac čudan! Imao mi je psiho pogled od početka. Taako mi je drago da je Ana imala pripremljeno pismo odjeba i onda još grandiozni izlazak  Spasila se.
I Day je dobro odlučila, stvarno je ružno izdao njeno povjerenje.
Ostali oke, nek im je sa srećom.
|
|
|
26.02.2022., 06:48
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Okata kaže:
Taj razgovor je on odhendlao jako dobro. Baš se pokazao zreo i distanciran ali opet ne hladan i bezobrazan. Zato ju je i izbacio iz takta pa je pokazala pravo lice. Grozna je ženska, kladim se da joj na Shaneu ne bi smetalo što nije pobožan.
|
istina, dobro je to napravio-bio je onako dječački naivan
da i ja mislim da vjera tu ne bi bila presudna
Quote:
Okata kaže:
I mislim da danas izlazi finale
|
kasnim par epizoda 
|
25.02.2022., 00:41
|
|
Verified!
Registracija: Jan 2004.
|
A sad imamo i Japan, u pauzi do zavrsnice USA
|
|
|
25.02.2022., 05:46
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Bezveze kaže:
A sad imamo i Japan, u pauzi do zavrsnice USA
|
pokušala ali ne ide
jako me živcira 
jezik mi je malo neurotičan
|
27.02.2022., 00:59
|
|
Verified!
|
Quote:
bug_lady kaže:
pokušala ali ne ide
jako me živcira 
jezik mi je malo neurotičan
|
Japanska verzija se moze gledati obiteljski, ono … ali su simpaticni bili, a ujedno je bilo neobicnih situacija, npr. tip zaboravi rec da nije ugostitelj nego zaposlenik kod prijatelja (a ne partnera) … i drago mi je nitko nije cekao da kaze pred oltarom ne. U finalnoj epizodi je odmah i sto se desilo tri mjeseca poslije vjencanja …. Pa i s nekima koji nisu nastavili zajedno (prije vjencanja).
Sto se tice USA, kao da su se poraspodijelili, tko ce rece ne - muskarac ili zena, tko ide dalje, tko vise-manje sporazumno staje … samo cemu se oblacit u vjencanicu ili odijelo, pozvat rodbinu i onda …. Zao mi je …
|
|
|
27.02.2022., 07:06
|
|
Shoeholic
|
Quote:
Bezveze kaže:
Sto se tice USA, kao da su se poraspodijelili, tko ce rece ne - muskarac ili zena, tko ide dalje, tko vise-manje sporazumno staje … samo cemu se oblacit u vjencanicu ili odijelo, pozvat rodbinu i onda …. Zao mi je …
|
reality teatralnost
nekako ipak mislim da se zna prije....pa zamisli da živiš sa partnerom - ne bi mogla sakriti odluke/osjećaje
|
27.02.2022., 12:49
|
|
calmer than you are
|
Quote:
Bezveze kaže:
|
Zbog televizičnosti i dramatike. Da u pola zaruka kažu kako se se zeznuli nebi mogli snimit do kraja sezonu. A i nekima stvarno treba vremena do zadnje sekunde, plus imaju ugovor koji ih veže da moraju ostat do kraja ali ne moraju pristati na brak.
Jeste pogledali finale da komentiramo malo?
Ja sam ostala iznenađena kako se sve razvilo. Baš ludo finale.
|
|
|
27.02.2022., 13:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
Okata kaže:
Zbog televizičnosti i dramatike. Da u pola zaruka kažu kako se se zeznuli nebi mogli snimit do kraja sezonu. A i nekima stvarno treba vremena do zadnje sekunde, plus imaju ugovor koji ih veže da moraju ostat do kraja ali ne moraju pristati na brak.
|
Vi znate da je to scenarij, nepoznati glumci..al je zabavno! Americki mi je najbolji.
A preporučam vam teen mom, e to je brutala, ti ne glume bas sve, nazivciras se al nemres prestati gledati! Preporučam!!!
Sent from my SM-A125F using Tapatalk
|
|
27.02.2022., 17:29
|
|
Verified!
|
Quote:
Okata kaže:
|
Pa, prilicno me iznenadilo finale … a stvarno mi nije jasno da Natile i Shane nisu mogli popricat nakon svadje, a prije krajnje odluke. Stvarno su bili simpaticni, iako sam primjetila zadnjih par epizoda da je Shane munjen … npr. kako se naljutio kad mu nije islo na bejzbolu na momackoj … mozes glumit donekle, ali kad nesto traje uvijek ces pokazat pravijeg sebe.
Sal je bezveze odlucio da ne bi sad, iako se vidjelo da pala uti, znaci imao je curu prije emisiji, a volio je i pokazat kako lijepo pjeva ;-)
Puno njih su instagramuse ….
Jedva cekam reunion sljedeci petak …
|
|
|
28.02.2022., 19:54
|
|
Altın çocuk.
Registracija: Jul 2010.
|
Hello. Uopće ne gledam rijalitije, ali je forumašica kod nas na četu turskih serija preporučila, pa rekoh, hajde da opustim mozak.
Pogledala sam prvu epizodu USA verzije i ne mogu dalje. Toliko mi je fejk, to nisu istine. Možda nisam navikla na takav format.
Međutim, ponudi mi Netflix LIB Japan. Rekoh, hajde da vidim kakvi su, s obzirom da sam nekoliko godina radila s Japancima, nisam ih mogla zamisliti u rijalitiju a la USA verzija.
Na kraju sam stigla skoro do kraja japanske verzije koja je baš opuštajuća i lijepa. Ugodno sam iznenađena.
Imam svoje favorite, neki su mi više, neki manje dragi, ali u suštini tamo nema nekih ekstremnih slučajeva. Imam osjećaj da je većina došla da zaista nađe partnera, a ne da postane influenser/ka.
Jedino mislim da su producenti malo pogriješili u kastingu, recimo stavili su jednog 56-ogodišnjaka, a najstarija ženska je imala mislim 38 godina. On je izabrao 30-ogodišnjskinju, i vjerujem da od toga nema ništa. Onda su stavili nekog frizera od 23 ili 24 godine, ženske uglavnom oko 30 ili starije. Trebali su voditi računa da ih ima više približnih godina. Frizer se spojio s 10 godina starijom, da bi se raskantali jer on još ne želi djecu, što je razumljivo, a ona ih želi što prije, što isto razumijem. Potpuno su nekompatibilni. Bila je sudionica koja je glazbenica i za nju mi se činilo da je više došla promovirati svoje pjesme, nego tražiti muža. Kao najljepša je važila ex Miss Japan, Priyanka, ali iskreno, ona mi uopće nije neka uber ljepotica, bilo je tamo slađih cura.
Uglavnom, večeras gledam finale.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
|
|
|
01.03.2022., 00:23
|
|
.
Registracija: Sep 2005.
|
upravo gledam drugu sezonu, 8. epizoda
doci cu opet na temu kad pogledam do kraja 
|
|
|
01.03.2022., 12:17
|
|
.
|
Danielle i Nick
ajme koja koma na vjencanju, koliko se on znojio, bilo mi je neugodno za gledat 
oni su mi ko par koma, on mi se pari teski psiho, a za nju znamo da je
Deepti i Shake
cim su bili u Mexicu se vidilo koliko on nema volju za biti s njom, u bazenu ona skace oko njega, on totalno nezainteresiran, uopce ne gleda u nju, a ona mu izjavljuje ljubav, planira svasta nesto, a on zuji okolo 
drago mi je sta je rekla Ne
a on kad je vidio pred oltarom odjednom mu je hot, vise mu ne slici na tetu 
i ono slavlje kad je otisla mi je dno dna
Natalie i Shayne
ona kao neka zaludena teen koja luduje za svojim idolom i sve mu oprasta, osim na kraju kad je napokon povukla crtu 
a on mi je teska tragedija od samog pocetka, kako je ikome moga biti napet, meni je uzasan sa svojim ponasanjem
unistio bi je i financijski i psihicki, bolje je ovako, barem za nju
Mallory i Salvador
ona mi je pala u ocima nakon onog prvog okupljanja parova, meni bi nakon onog letila na misec
a njega kad bi vidila/cula kako piva uhvatio bi me sram  momak iskoristio priliku da se malo cuje za njega na tv
i cemu bend iznenadenja za nju na vjecanju kad je rekao ne  pravi igrac, vidilo se i po onome sta je imao drugu prije snimanja
Iyanna i Jarrette
ajme ajme
kako je uopce rekla Da tamo dok su samo pricali nakon sta je ono bilo sa Mal?
i njegovo ponasanje nakon upoznavanja drugih parova mi je za letit na misec
kod njega mi se sve pari lazno
njeni komentari oko novaca su mi uzasni, kad je pitala da joj kupi ono za vjencanje, pa onda kad je dobila komentar koliko to kosta
Shaina i Kyle
on mi je super i spasio se sta je ova otisla
a ona je posebna prica, pogotovo nakon sta je dosla na beach party i pocela pustat otrov
veselim se petku
i nadam se da ce biti jos epizoda nakon reuniona barem slicno kao prosle sezone
12 "After The Altar: Two Years Later"
13 "After The Altar: Married, Single, and It's Complicated"
14 "After The Altar: Celebrations and Confrontations"
|
|
|
01.03.2022., 16:01
|
|
calmer than you are
|
Quote:
Hope kaže:
Natalie i Shayne
ona kao neka zaludena teen koja luduje za svojim idolom i sve mu oprasta, osim na kraju kad je napokon povukla crtu 
a on mi je teska tragedija od samog pocetka, kako je ikome moga biti napet, meni je uzasan sa svojim ponasanjem
unistio bi je i financijski i psihicki, bolje je ovako, barem za nju
Mallory i Salvador
ona mi je pala u ocima nakon onog prvog okupljanja parova, meni bi nakon onog letila na misec
a njega kad bi vidila/cula kako piva uhvatio bi me sram  momak iskoristio priliku da se malo cuje za njega na tv
i cemu bend iznenadenja za nju na vjecanju kad je rekao ne pravi igrac, vidilo se i po onome sta je imao drugu prije snimanja
|
Shane mi se na prvu činio kao zajebant i netko tko ne shvaća život/random situacije preozbiljno, onako opušten i lagan, za popit pivo nakon posla ali razočarao me i pao mi u očima kad je pitao Natalie da mu bude cura i rekao da će sve napraviti da joj dokaže vjernost pa otišao Shaynu ispitivat šta je obukla i flertovat s njom. Čak i da nismo strogi i kažemo da to može biti i bezazleno ali frende došao si se ženiti, nema sjedenja na dvije stolice. 
Zanima me kako će Nata reagirati kad vidi epizode i hoće ju to povrijediti, makar iz nekog teasera na youtubu se čini da će ipak biti skupa na reunionu.
A Salvador i bivša koja je banula sestrama mi nisu jasni. Dobro je Mal pitala zašto je ona tako povrijeđena ako joj on nije dao nikakvo obećanje i nisu skupa. Ima tu neke neraspakirane prtljage 
Svejedno, ne bih nikad rekla da je igrač po tome kako se ponašao i pričao u kapsulama, Shake i Shane svakako ali on je baš bio miran i drag.
|
|
|
01.03.2022., 17:09
|
|
.
|
Quote:
Okata kaže:
Shane mi se na prvu činio kao zajebant i netko tko ne shvaća život/random situacije preozbiljno, onako opušten i lagan, za popit pivo nakon posla ali razočarao me i pao mi u očima kad je pitao Natalie da mu bude cura i rekao da će sve napraviti da joj dokaže vjernost pa otišao Shaynu ispitivat šta je obukla i flertovat s njom. Čak i da nismo strogi i kažemo da to može biti i bezazleno ali frende došao si se ženiti, nema sjedenja na dvije stolice. 
Zanima me kako će Nata reagirati kad vidi epizode i hoće ju to povrijediti, makar iz nekog teasera na youtubu se čini da će ipak biti skupa na reunionu.
A Salvador i bivša koja je banula sestrama mi nisu jasni. Dobro je Mal pitala zašto je ona tako povrijeđena ako joj on nije dao nikakvo obećanje i nisu skupa. Ima tu neke neraspakirane prtljage 
Svejedno, ne bih nikad rekla da je igrač po tome kako se ponašao i pričao u kapsulama, Shake i Shane svakako ali on je baš bio miran i drag.
|
Shayne mi od samog pocetka nije lega, a kako je Natalie prisla priko onoga ne znam, mozda je ocajnicki zelila nekog iz ovog experimenta i nije normalno razmisljala.
Kod njih je velika razlika i u razmisljanju oko novca, ona stedi i misli/ulaze u buducnost, on ne viruje u to
Salvador mi je bio jako drag na pocetku, ali s vrimenom mi je sve vise bio samo glumac i igrac, po meni ono u kapusli je kod njega bila samo gluma.
A kod Jarretta nisam vidila neke promjene od samackog zivota do ovoga da zeli brak i miran zivot, ej u toku snimanja u jednom tjednu 3 x je izasao bez nje i to osta daleko dulje od 3 ujutro i onda kaze Da, da, prominit cu se  i jos se pred vjencanje zeza s prijateljima oko toga kako mu je rekla da ne dode pijan na oltar i nazdravlja s njima, ma uzas.
Shake mi je bio ljigav od prvog razgovora u prvoj kapsuli.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:45.
|
|
|
|