Natrag   Forum.hr > Društvo > Teens

Teens Napast in training

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.04.2007., 19:52   #1
Question Učite li?

zanima me tko od vas osnovnoskolaca i srednjoskolaca uci...
i koliko vremena na dan potrosite na ucenje...
ja ne ucim uopce..(znam da to nije dobro)..jednostavno mi je to dosadno...
da cujem vas...
$$THUG$$ is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 19:54   #2
Naravno da učim. Eto me dogurala i do četvrtog razreda i sad sam oslobođena mature. Pa ću se u šestom mjesecu smijat ostalima koji će učit dok ću ja šetat po kavama.
Inače, učim samo kad znam da mi je odgovaranje/test neizbježno ili ako se mislim javit. Redovito učenje mi je poprilično apstraktan pojam.
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 21:36   #3
Quote:
Lafiel kaže: Pogledaj post
Naravno da učim. Eto me dogurala i do četvrtog razreda i sad sam oslobođena mature. Pa ću se u šestom mjesecu smijat ostalima koji će učit dok ću ja šetat po kavama.
Inače, učim samo kad znam da mi je odgovaranje/test neizbježno ili ako se mislim javit. Redovito učenje mi je poprilično apstraktan pojam.
s kim ces na kavu ako svi uce

ugl nekad, prije nisam sad nesto malo ako se tjedan zbroji i podjeli ucim 20 minuta dnevno
Old 25.04.2007., 23:02   #4
Quote:
nedafeus kaže: Pogledaj post

ugl nekad, prije nisam sad nesto malo ako se tjedan zbroji i podjeli ucim 20 minuta dnevno
dobro receno

Ja sam za maturu ucio gledajuc Sanju(sramota je i rec), nekih 1h.
Imao sam i raspored ucenja(provlacio bi se kroz nekih 20ak dana, imali smo 4 predmeta na maturi), na kraju ucio 1h, maturirao sa 4 i svi sretni

Matura je formalnost manje-vise
Eric Prydz is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 19:56   #5
Quote:
$$THUG$$ kaže: Pogledaj post
zanima me tko od vas osnovnoskolaca i srednjoskolaca uci...
i koliko vremena na dan potrosite na ucenje...
ja ne ucim uopce..(znam da to nije dobro)..jednostavno mi je to dosadno...
da cujem vas...
JA ne ucim i mogu reci da se nikad nisam posteno uhvatio knjige...
Old 25.04.2007., 20:04   #6
Quote:
Lafiel kaže:

al zato su se ostali smijali 4 godine,dok si ti učila da nebi na maturu..tak i tak ta matura je zajebancija
Plemeniti dabar is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.04.2007., 17:21   #7
Quote:
Plemeniti dabar kaže: Pogledaj post
al zato su se ostali smijali 4 godine,dok si ti učila da nebi na maturu..tak i tak ta matura je zajebancija
Meni u moje 4 godine nije ništa falilo, ponajmanje slobodnog vremena. A ovi koji sad idu na maturu pizde da ništa ne stignu.

Quote:
Pa nisam ja jedina koja ne ide na maturu. A i zašto se ne bih družila s nekim izvan razreda.

Quote:
molim?
kolko sam ja cuo, u normalnoj skoli onaj trud koji ulozis da dobijes 5 je u miocu 2
Aha, right. I kad čuju da idem u Petu pitaju me koliko sati dnevno učim. To su bapske priče. Sati? Dnevno?

Inače, malo mi je čudno da netko kaže da mu je učiti dosadno. OK, shvaćam da nije svaki predmet zanimljiv, ali kako vam svaki može biti nezanimljiv?
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 20:15   #8
Ne ucim. a trebao bi. nisam jos ni poceo maturalni pisat lol.
Drizzt61 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 20:24   #9
učenje? kae to? može li mi netko objasnit taj pojam?
ramms+ein is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 20:43   #10
Ucim samo za najavljene testove i ispitivanja,inace ne..
Losa navika koja rezultira losim rezultatima
k4rl0 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 21:12   #11
nikad............od 6-7 razreda osnovne nisam otvorio knjigu.........samo slusam na satu.......pa prolazim sa 4........
evo....sad bi treba pisati lektiru al mi se neda poceti........jednostavno mi se neda......nisam los ucenik ali ipak........(svako ima manu )
Old 25.04.2007., 21:28   #12
Trenutno sam u formi od jutra do sutra

Trebala bi se uhvatiti odgovaranja na pitanja za maturu, ali imam previše redovnog gradiva.
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 22:49   #13
Quote:
Maisie kaže: Pogledaj post
Trenutno sam u formi od jutra do sutra

Trebala bi se uhvatiti odgovaranja na pitanja za maturu, ali imam previše redovnog gradiva.
nije valjda da nemate od koga, tj. starijih generacija nabavit skripte za maturu s odgovorima, pitanja su uglavnom godinama ista...
btw...matura...nema ništa lakše...prijemni za fax...e to je već druga priča
Old 25.04.2007., 23:02   #14
Quote:
blondy-ri kaže: Pogledaj post
nije valjda da nemate od koga, tj. starijih generacija nabavit skripte za maturu s odgovorima, pitanja su uglavnom godinama ista...
btw...matura...nema ništa lakše...
Ljudi to bace, a i odu studirati van grada tako da ako i imaju, ili su ponijeli sa sobom na faks ako im zatreba ili trebaju doma potražiti, a vidiš ih jednom mjesečno tako da...
Maisie is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 23:05   #15
Quote:
Maisie kaže: Pogledaj post
Ljudi to bace, a i odu studirati van grada tako da ako i imaju, ili su ponijeli sa sobom na faks ako im zatreba ili trebaju doma potražiti, a vidiš ih jednom mjesečno tako da...
a dobro...kako ti kažeš...znam da smo mi nabavili nešto od profesora, nešto od starijih, a samo smo jedan predmet morali sami odgovorit
Old 25.04.2007., 22:11   #16
Eh, pa učim, ali kampanjski... Dogurao sam i ja do 4. razreda, svaki prošao s četvorkom (ispod 4.0 uglavnom )...

Nemam volju za učenjem onoga što me ne zanima, ali ako me zanima onda ću o tome sve znati... Takav sam ja...

Zadnje uređivanje Fadolf : 25.04.2007. at 23:43.
Fadolf is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.04.2007., 22:49   #17
trebala bih pocet ucit...=(...
papricica1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2008., 02:54   #18
Quote:
papricica1 kaže: Pogledaj post
trebala bih pocet ucit...=(...
i ja al mi se niak neda...nemrem se nagovorit...hebemu
ady- is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.10.2008., 02:58   #19
nikad nisam učio i sasvim sam dobro ispao
Old 25.04.2007., 23:37   #20
ne učim. ne da mi se i to je to samo kad me stisnu sa nekim petim ponovljenim testom.
sarič is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:05.