|
|
02.12.2010., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2010.
|
Nivogradnja - Horvatova, Novi Zagreb
Koliko sam primjetila, ne postoji tema NIVOGRADNJA. Spominje se kroz neke kvartove, ali smatram da ne bi bilo loše da ih imamo pod jednu temu s obzirom da oni dosta toga grade.
Zanima me tko živi u njihovim novogradnjama? Jeste li zadovoljni? Gledam im stranicu... i vidim da je započela gradnja u Novom Zagrebu, i da već ima prodanih stanova  Da li zna netko nešto više o toj lokaciji?
|
|
|
02.12.2010., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
Ja ne živim u njihovoj zgradi, ali s obzirom da zadnjih godina tražim stan za svoju obitelj vidio sam dosta toga i mogu reći da mi se Nivogradnja čini - odličnom. Izvedba, kvaliteta materijala...sve je super.
Imaš na njihovoj stranici Reference pa sjedni u auto i pogledaj zgrade...Ja sam bio u Prečkom, Bleiweissovoj, Bednjanskoj i Medvedgradskoj i mogu dati samo pohvale.
|
|
|
02.12.2010., 13:54
|
|
ljep,a i pametan pas
Registracija: May 2006.
|
nivogradnja ima specijalizirane teme, kao što su Bolnička (I i II dio) i Prečko jug
nešto slično ti ima i profectus
inačeuzeo sam 2 stana u risu (bolnička) i izvedbom sam zadovoljan i kvalitetom (što sam i očekivao ) , preporuku sam dobio od frenda koji je još prije kupio kod njih stan u dubravi, dankovečka 
jedini problem kod njih ti je ako imaš prijatelje, jer eto kod nas su u naselju napravili nekih 40 parkinga na jedno 800 stanova 
a kamoli da netko možda ima 2 ili više auta, nema mogućnosti od njih direkton kupiti 2 mjesta ili više
|
02.12.2010., 15:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
KILLERDOG kaže:
......
jedini problem kod njih ti je ako imaš prijatelje, jer eto kod nas su u naselju napravili nekih 40 parkinga na jedno 800 stanova 
a kamoli da netko možda ima 2 ili više auta, nema mogućnosti od njih direkton kupiti 2 mjesta ili više
|
kako ne, do nedavno se ispod zgrada u RISu moglo kupiti dodatna gpm. A još uvijek se prodaju gpm ispod Konzuma...
|
|
|
02.12.2010., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2005.
|
meni je zapela za oko ova njihova nova zgrada koju rade u horvatovoj...nisam cula nikakve lose stvari o njima ali mi je dugo cekati do listopada 2011. da zgrada bude gotova..ako bude gotova do tog roka...
službena cijena je malo nepopularna, 1630 eura i s obzirom da stan nije gotov tj. nije upisan, može se platiti samo kešom ili kreditom erste banke koja ih prati...
tako da sam nažalost morala odustati jer keš nemam a erste banka mi ne odgovara... 
|
|
|
02.12.2010., 15:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Primjetila sam da su ti kvartovi obuhvatili Nivogradnju, no smatram da nije loše da je zasebna tema? Ili neka ovdje obuhvati Novi Zagreb koji se tek gradi? Neka moderatori odluče 
Ili ju "nadovežu" na već postojeću temu, ja nisam vidjela gdje bih ju smjestila
Teško je reći da li je cijena od 1630 eura preambiciozna ili nije, s obzirom da ne znam točnu lokaciju zgrade. Oni spominju Sloboštinu... No ja ne znam, gledajući sve te oglase, prodavači Hrelić trpaju pod Dugave, Otok pod Sloboštinu, Knežiju pod Jarun...
Da li znate gdje je točno smještena ta zgrada?
|
|
|
02.12.2010., 15:35
|
|
Registrirani korisnik
|
zgrada je kod opel kozine u oreškovićevoj, blizu 24 sata, lidla...
da, super su mi ti koji jakuševac i kamenarku strpaju pod dugave... 
misle da neće smrdit ako se drugačije zove.. 
|
|
|
02.12.2010., 19:09
|
|
:)
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
maniakalna Zvjer kaže:
meni je zapela za oko ova njihova nova zgrada koju rade u horvatovoj...nisam cula nikakve lose stvari o njima ali mi je dugo cekati do listopada 2011. da zgrada bude gotova..ako bude gotova do tog roka...
službena cijena je malo nepopularna, 1630 eura i s obzirom da stan nije gotov tj. nije upisan, može se platiti samo kešom ili kreditom erste banke koja ih prati...
tako da sam nažalost morala odustati jer keš nemam a erste banka mi ne odgovara... 
|
Već neko vrijeme pratim tu novogradnju, jako mi se sviđa. Jel netko primijetio neke radove tamo?
|
|
|
02.12.2010., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije li malo riskantno tako kupovati dok zgrada nema sve papire i radovi su eventualno tek započeti  ?
Ići ću vidjeti lokaciju sutra ako stignem, pa javim kakva je. Ako je jednako blizu Slobštini, kao i Klari, onda je to Otok,zar ne  ?
Po karti koju su stavili, trebalo bi biti nedaleko od pruge.
I bojim se da ne bi nakrcali još tamo okolo 150 zgrada, pa da to izgleda kao Voltino npr. 
|
|
|
02.12.2010., 15:43
|
|
ljep,a i pametan pas
|
Quote:
TransAm.hr kaže:
kako ne, do nedavno se ispod zgrada u RISu moglo kupiti dodatna gpm. A još uvijek se prodaju gpm ispod Konzuma...
|
od nivogradnje?
više puta sam ih nazivao, i sam vlasnik je potvrdio ono rečeno prije
i dalje ne znači da ima dovoljno parkirnih mjesta, i da se moglo kupovati, pa neka samo 1/10 dolazi neko u posjet dnevno
inače vjerujem da će osvanuti nova tema, meni je interesantna bili a lokacija zbog nekih stvari, do sada su poštivali rokove
inače slažem se, kaj onda nisu napisali i klaru, mislim da je skoro isto kao do sloboštine 
|
02.12.2010., 15:45
|
|
Registrirani korisnik
|
meni se lokacija sviđa, koliko sam zapamtila (već mi se sve pomješalo jer sam pogledala hrpetinu stanova u zadnje vrijeme) nije blizu pruge, začas si na av. v. holjevca... 
|
|
|
03.12.2010., 16:46
|
|
ljep,a i pametan pas
|
mene zanima, što je s gradskim projektom, koliko se sjećam nešto tipa jelkovec je trebalo biti građeno na onom čistom prostoru između otoka i sigeta(? ono iza avenju mola kad idete od grada)
zato i je napravljena onakva cesta
|
03.12.2010., 16:52
|
|
Registrirani korisnik
|
e to i mene zanima...tamo kod omw-a gdje su proširili cestu...ono je fin velik komad zemlje i jako zanimljiva lokacija...
svaki put kad prolazim onuda razmišljam o tome ali tko zna sto ce od toga biti...
ima li grad love da to napravi...? da su barem to išli prije jelkovca radit jer ono mi se ne cini kao nesto sto im je uspjelo kao projekt...
no ako ikad i bude nesto od toga tko zna kad ce to biti a ja cekati toliko ne mogu... 
|
|
|
03.12.2010., 19:08
|
|
Ponekad nisam na forumu
Registracija: Dec 2002.
|
to je projekt podbrežje. bio je i javni natječaj.. http://www.d-a-z.hr/ostalo/natjecaji...dbrezje-00.jpg
s obzorom na situaciju i na neprodanu sopnicu/jelkovec, grad još dugo neće početi graditi.
|
12.07.2011., 20:18
|
|
loved
Registracija: May 2007.
|
Zna li tko u kakvoj je fazi gradnja stanova u Horvatovoj?
|
|
|
13.07.2011., 12:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
gugolina kaže:
Zna li tko u kakvoj je fazi gradnja stanova u Horvatovoj?
|
Zgrada je dignuta do kraja i počinje se s unutarnjim uređenjem stanova. Prije tjedan dana su postavljene kutije za rolete, pa sad vjerojatno stavljaju prozore. Izvana zgradi fali još samo zadnji sloj žbuke.
Rekla bih da ide dobrim tempom.
|
|
|
17.08.2011., 13:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
a kakva je cijena?dali je onakva kakva piše na njihovim stranicama ili?jer ono je stvarno previše za onu lokaciju
|
|
|
21.09.2011., 11:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2005.
|
meni je sestra prije par dana tamo kupila stan, cijena je 1636€, a dobije se popust od nekih 7-8%.
nju je stan od 57.5m2 i garažnim mjestom od 13,5m2 izašao 700.000kn
|
|
|
29.10.2011., 11:24
|
|
brar
Registracija: Feb 2007.
|
Zgrada je gotova, očekuju se prva useljenja. Može li malo više informacija sada kad je to sve završeno; da li smrdi  , kakva je lokacija, kakvi su stanovi, je li cijena još uvijek 1.630 EUR? 
|
|
|
24.11.2011., 20:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
brar kaže:
Zgrada je gotova, očekuju se prva useljenja. Može li malo više informacija sada kad je to sve završeno; da li smrdi  , kakva je lokacija, kakvi su stanovi, je li cijena još uvijek 1.630 EUR? 
|
zgrada je gotova i uređeno sve okolo,prolazim tom ulicom i vidim polako se useljavaju ljudi.autobusno stajaliste je na 3 min cipelcuga,po meni je ok,mirno.pa ti vidi
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:13.
|
|
|
|