Moda Za one koji žele biti u trendu. |
|
|
08.09.2011., 13:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2011.
|
Naši ormari
ćao
s obzirom na to kako se dosta nas složilo da bi voljele zaviriti u ormare ostalih forumašica, smatram da je vrijeme da se otvori topic za to!
dakle ovdje možemo savjetovati jedna drugu kako najbolje iskoristiti prostor, "krasti" razne idejice za skladištenje i dekoraciju i svašta nešto još
prvenstveno je topik namjenjen za stavljanje sličica ormara, ormarića ili polica za cipele, stalka za nakit i sličnog ali naravno i komentiranju!
cure, da li se slažete?!
p.s. ja bi rado otvorila temu svojim ormarom, no kako sam u procesu seljenja u studentski stan, roba mi se nalazi svugdje osim u ormaru  ali doma mi se gradi (maleni  ) walk in closet pa ću ga svakako podijeliti s vama kad se gradnja dovrši!
ali ipak..za uvertitu... vjerujem svima nam dobro poznat ormar
ajmo cure navalite sa slikama..  nije bitno da li je vaš ormar uredan ili neureda, mali ili velik, čupav ili dlakav  podijelite taj kutak s nama 
Zadnje uređivanje ~NiKiCa~ : 08.09.2011. at 14:10.
|
|
|
08.09.2011., 14:01
|
|
Shoppingholic & I love it
Registracija: Feb 2009.
|
AAA preedobra tema   jedva čekam da se razbukta 
|
|
|
08.09.2011., 14:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
iwa_kc kaže:
AAA preedobra tema   jedva čekam da se razbukta 
|
I ja.  Sada me trenutno sram slikat jer su mi pukle tri police pa ništa nije lijepo raspoređeno  a kako sam picajzla ubija me to  ,no svjesna sam da moram ubaciti bar još jedan manji ormar.  PREDLAŽEM-da podijelite sa nama ideje.....  
|
08.09.2011., 15:17
|
|
If you could read my mind
Registracija: Mar 2010.
|
ajme predobra tema, budem ja pofotkala ovih dana svoje ormare samo ne znam jel ce se kaj kuziti jer ce se vidjeti samo najgornji slojevi stvari...ajmo stavljajte fotkice 
|
|
|
08.09.2011., 15:34
|
|
general pukovnica
Registracija: Nov 2006.
|
ormari:klap::klap::klap:...ja sam baš jučer premještala stvari i skužila da više jednostavno ne znam kaj ću i kud ću sa stvarima,najveći problem su mi cipele jer bi ih htjela imati posložene da ih vidim a ne po kutijama,uglavnom,slikam drugi tjedan dok mi dođe još jedan stalak za vješalice..mogla bi i sad,al rađe sve u kompletu dok posložim...i nije baš lijepo,jer nemam mogućnosti za lijepo slaganje stvari..trebam garderobu,a nemam,pa su ormari prenatrpani,a ostalo je po vješalicama na stalcima u gostinjskoj spavaćoj sobi koja ima ulogu garderobe koliko je to moguće..sanjam garderobu  ..
al dajte sličice tko može 
|
|
|
08.09.2011., 15:45
|
|
Beautyholic
Registracija: May 2008.
|
Hajmo zene,naval'te!! 
|
08.09.2011., 16:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
super tema
ja imam nažalost mali ormar, pa mi je sve natrpano unutra tak da nema smisla slikati.... nebi bilo ništa pregledno, samo hrpetina robe
|
|
|
08.09.2011., 20:00
|
|
u celibatu
Registracija: Nov 2010.
|
...evo ja ću probiti led...moj ormar je mali i nema puno robe jer svakih 6 mjeseci radim reviziju i svu robu koji nisam nosila u tih 6 mjeseci bacam...da oslobodim prostora za novu robu...  ...pa možda cure koje imaju impresivnije ormare budu ponukane da stave melem za oči...

|
|
|
08.09.2011., 20:24
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
Mamina_Princeza kaže:
...evo ja ću probiti led...moj ormar je mali i nema puno robe jer svakih 6 mjeseci radim reviziju i svu robu koji nisam nosila u tih 6 mjeseci bacam...da oslobodim prostora za novu robu...  ...pa možda cure koje imaju impresivnije ormare budu ponukane da stave melem za oči...

|
Uredno,ima dosta lijepih šarenih stvari koje su me privukle. 
|
08.09.2011., 20:02
|
|
imagination
Registracija: Apr 2007.
|
Wow, super tema 
|
|
|
08.09.2011., 20:23
|
|
Pacijent
|
Princezo, kako su lijepe boje u ormaru tvom. 
|
|
|
08.09.2011., 20:57
|
|
Beautyholic
Registracija: May 2008.
|
Super ti je ormar.I ja volim sto je sareno. 
|
08.09.2011., 21:08
|
|
Shoppingholic & I love it
Registracija: Feb 2009.
|
Princeza sviđa mi se  Baš je lijepo, uredno  I super je šta nemaš puno stvari jer onda "uživaš" u onome što imaš
Pošto čekam rezultate ispita (koji pada, znam  ) nemam ništ pametnije za radit, idem posliknut svoj ormarček
E da, i meni bi bilo fora da poslikate i kak držite nakit pošto sam pomalo frik kaj se toga tiče  možda kakvu novu ideju pokupim 
|
|
|
08.09.2011., 21:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
obozavam fotke ormara. skupljam ih na kompu i zakeljila bih ih tu, al to nije tema. 
bum probala fotkat. a ono malo nakita kaj imam drzim u kutiji u kojoj sam dobila bestek  
|
|
|
09.09.2011., 15:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
iwa_kc kaže:
Princeza sviđa mi se  Baš je lijepo, uredno  I super je šta nemaš puno stvari jer onda "uživaš" u onome što imaš
Pošto čekam rezultate ispita (koji pada, znam  ) nemam ništ pametnije za radit, idem posliknut svoj ormarček
E da, i meni bi bilo fora da poslikate i kak držite nakit pošto sam pomalo frik kaj se toga tiče  možda kakvu novu ideju pokupim 
|
Slažem se! I ja sam frik za nakit.. imam ga hrpu i stalno mijenjam organizaciju i obično to završi po kutijama pa bi bilo super da uz ormare poslikate i organizaciju nakita, ukrasa za kosu i slično.. 
|
|
|
09.09.2011., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Ida koliko ti imaš odjeće  ja toliko neću imat sve skupa cijeli život 
prekrasno, sve ureno složeno.. a tek cipele 
|
|
|
09.09.2011., 16:11
|
|
free mind
|
evo moj nakit, ja pokušavam sve držat bijelo i jednostavno pa ostavljam samo one stvari koje hoću da se vide haha ostale su samo razbacane u kutiji
u ovim kutijicama bijelim je prstenje i jos neke narukvice, ogrlice, a u kavezu su naušnice
mene zanima kako NAOČALE držite, ja i to u kutiji, ali htjela bi nešto kreativnije, prije su mi bile obješenje na komad nekog silikona na zid, kao da su na vješalici, ne znam kako da objasnim baš...

|
|
|
09.09.2011., 18:24
|
|
imagination
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
p.. kaže:
evo moj nakit, ja pokušavam sve držat bijelo i jednostavno pa ostavljam samo one stvari koje hoću da se vide haha ostale su samo razbacane u kutiji
u ovim kutijicama bijelim je prstenje i jos neke narukvice, ogrlice, a u kavezu su naušnice
mene zanima kako NAOČALE držite, ja i to u kutiji, ali htjela bi nešto kreativnije, prije su mi bile obješenje na komad nekog silikona na zid, kao da su na vješalici, ne znam kako da objasnim baš...

|
čija je ova zadnja bodljikava narukvica na prvoj slici?  , nikako da se dočepam neke takve 
|
|
|
08.09.2011., 21:16
|
|
brilliant sugar
Registracija: Jul 2007.
|
Ja imam dvije slike svojih štendera ali na njima se fakat niš ne vidi, ne znam koja korist ljepljenja toga ovdje
Nakit mi je u kutijama iz Ladureea i od Lanvin ogrlice, ako ne tamo, onda gazim po njemu po sobi 
|
|
|
08.09.2011., 21:24
|
|
free mind
|
da bar ja imam naviku čišćenja onoga što ne nosim, ja to sve trpam di stignem, ovo je moj 'ormar' naravno tu nije sve, ostatak je u komodi i ispod kreveta  i 'malo' je neuredno

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 04:47.
|
|
|
|