Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 23.01.2012., 20:40   #1
Kate del Castillo

Kate del Castillo je meksička glumica rođena 23.10.1972. godine u Mexico Cityju.

Puno ime joj je Kate del Castillo Negrete Trillo.

Njezin otac je legenda meksičkog zlatnog doba filma i telenovela, Eric del Castillo. Svoj filmski debi Kate je imala sa samo devet godina u filmu 'El ultimo escape'. Popularnost je stekla 1991. godine u seriji 'Muchachitas'.

Za ulogu u telenoveli 'Alguna vez tendremos alas', osvojila je nagradu 'Eres' za najbolju novu glumicu 1998. godine. Nakon toga Kate je studirala produkciju na Sveučilištu u Kaliforniji. Nakon povratka u Meksiko odigrala je naslovnu ulogu u uspješnoj telenoveli 'Laž' s Guy Eckerom. Ova uloga joj je donijela nekoliko nagrada iz azijskih i europskih zemalja.

Ostvarila je uloge s proslavljenim Saulom Lisazom u seriji 'El derecho de nacer' i s Juanom Solerom u 'Bajo la misma piel'.Nakon toga odlučuje se povući iz svijeta telenovela. Uslijedio je niz filmskih uloga, kao i uloga u TV serijama Weeds i El pantera.

2010. prihvaća ulogu Terese Mendoze u telenoveli 'Kraljica juga', koju smatra najvećom prekretnicom i dostignućem svoje karijere.
'Kraljica juga' se proslavila kao najgledanija telenovela u povijesti američkog kanala Telemundo. Prodana je u više od 100 zemalja svijeta i ostvarila veliki uspjeh.

Kate je ostvarila i mnogobrojne uloge na daskama koje život znače. U njezin filmski opus spada i 'Bordertown' u kojemu je glumila s Jennifer Lopez i Antoniom Banderasom. Posudila je svoj glas liku u popularnom crtanom filmu 'Auti'. Ostvarila je naslovnu ulogu u filmu 'Ispod istog mjeseca'.

U privatnom životu Kate je bila u braku s bivšim nogometašem Luisom Garciom. Kate se drugi put udala za Aarona Diaza 2008. godine, od kojeg se nedavno rastala.

Kao glumica me kupila ulogom Terese u Kraljici juga jednostavno rastura

Volio bih ju pogledati u La Mentira
Old 23.01.2012., 20:52   #2
Quote:
mlac13 kaže: Pogledaj post

Volio bih ju pogledati u La Mentira
Odlična glumica,jedna od najboljih...

U La Menitiri je bila odlična,u Reini još bolja...

mlac13 šta nisi gledao La Mentira?
ezel00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2012., 20:55   #3
Quote:
ezel00d kaže: Pogledaj post
Odlična glumica,jedna od najboljih...

U La Menitiri je bila odlična,u Reini još bolja...

mlac13 šta nisi gledao La Mentira?
U Reini je

Nisam gledao LM, al da je repriziraju bih, prvenstveno radi nje i da ju usporedim s CME
Old 23.01.2012., 21:03   #4
Quote:

Nisam gledao LM, al da je repriziraju bih, prvenstveno radi nje i da ju usporedim s CME
I ja se nadam reprizi LM jer je zaista odlična...
Dobre su obe dvije serije ali LM je ipak orginal i ima 100.epki tako da je meni puno bolja....
ezel00 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.01.2012., 22:22   #5
Quote:
Kate se drugi put udala za Aarona Diaza 2008. godine, od kojeg se nedavno rastala.
Šuška se da su se opet pomirili, vrijeme će pokazat

Teško je nj zaboravit Kate, a Kate Aarona ma kako ga uopće zaboravit
Old 23.01.2012., 22:43   #6
Meni jedna od najboljih i najdražih glumica..nije sad neka klasična ljepotica ali ima u sebi onaj x faktor.

Obožavala sam je u La Mentiri, serija El derecho de nacer mi se nije sviđala, pa tako ni njezina uloga tamo..ono bilo je ok ali ništa posebno. Pogotovo jer je to bilo nakon La Mentire ali zato je u La Reina del sur genijalna
Old 26.01.2012., 21:00   #7
Evo još malo njenih fotki i u društvu sa Cristinom Urgel

Old 26.01.2012., 21:06   #8
Pored Paty uvijek pre niska izgleda. A inače je ok. Nije mi nešto ekstra. Mislim tjelo je bomba, a lice mi je nekako predebelo, čudne su mi i oči. Solidna 4 u izgledu. A gluma je vrhunska. Nije da sam je baš puno gledao, jedino u 'Laži', 'Kraljici juga' i kao Ramonu. Bila je isto solidna četvorka. Znam da glumi i u filmovima, to joj je ogroman plus od mene.
lalač is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.01.2012., 00:44   #9
nisam je gledala od El derecha del nacer, a to je bilo daavno, tako da do LRDS nisam imala neko posebno mišljenje. prosječnog izgleda, kad se sredi je bomba, i odlična glumica
ah da, i tata joj je car, nisam ga dugo nigdje vidla

Zadnje uređivanje bela flor : 27.01.2012. at 00:55.
bela flor is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2012., 15:45   #10
Stvarno odlična glumica skroz drugačija od drugih.Slike su joj suppper.Ni ja joj tatu nisam, vidjela dugo u serijama.
I da ,super su slike i s Paty!!!
Tonka 212 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.01.2012., 21:26   #11
Quote:
Tonka 212 kaže: Pogledaj post
Stvarno odlična glumica skroz drugačija od drugih.
Slike su joj suppper.
Ni ja joj tatu nisam, vidjela dugo u serijama.
I da ,super su slike i s Paty!!!
Pa glumio je u Soy tu duena tatu od Colunge, a sad igra u ovoj novoj Televisinoj telenoveli "Abismo de pasion" kuma Angelique Boyer.
*"Hombres van y hombres vienen,pero las amigas de verdad siempre quedan!"#Jimena#Pasion❤/❤#Irene&Alonso❤#DQTQTQ❤*/"Antes que LA SOMBRA DE nuestro PASADO intente cambiar el destino y separarnos,créeme que estaré a tu lado..."
sweet ivi is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.01.2012., 15:34   #12
Quote:
sweet ivi kaže: Pogledaj post
Pa glumio je u Soy tu duena tatu od Colunge, a sad igra u ovoj novoj Televisinoj telenoveli "Abismo de pasion" kuma Angelique Boyer.
A joj ja gledala Soy tu duena ne znam kako ga se nisam sjetila.
Tonka 212 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.02.2012., 15:03   #13
Kate del Castillo Interview on E! News
Old 08.02.2012., 16:18   #14
Super je Poznat nam je LRDS diljem svijeta

Glumit će u novom holivudskom filmu K-11, bit će transeksualka
Old 15.03.2012., 11:38   #15
Quote:

Glumit će u novom holivudskom filmu K-11, bit će transeksualka
daaa, a u tom filmu će glumiti i Goran Visnjic!!! dala je RT jučer na ovaj Tweet
Quote:
ICYMI: Goran Visnjic as Ray Saxx and @actordbsweeney as Lt. Johnson. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Old 08.02.2012., 16:22   #16
Ma ona je sve isprobala prije uloga lezbijke, pa LRDS, sad transeksualka, pitam se šta je sljedeće uloga muškarca
Old 08.02.2012., 16:25   #17
Dobro, u LRDS baš i nije tortillera, odn. lezba To je bio samo spontani poljubac u zatvoru kad su obje, Patty i ona bile pijane, još joj preostaje biti biseksualka, ko što je to naša Patty
Old 08.02.2012., 16:34   #18
Pa nije u LRDS, ima jedan film sa Evom Longorijom, samo ću ti reć koliko je zanimljiv u prvih 10min sam zaspala
Old 08.02.2012., 17:18   #19
Joj, skroz sam zaboravio na taj film, sad sam se sjetio
Old 15.03.2012., 12:17   #20
Odlična je glumica.
Baš mi je draga.
Ameella is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:42.