Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.07.2012., 14:46   #1
2. pretkolo LP, uzvrat: Dinamo - Ludogorec 3:2 (4:3)

U uzvratnoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka susreću se Dinamo i Ludogorec.

---------------

U srijedu, u 20:45, na najvećem stadionu u Hrvata, susreću se hrvatski i bugarski prvak.
Prva utakmica je završila rezultatom 1-1, a time daleko zadovoljniji može biti Zdravko Mamić. Dinamo je izgledao katastrofalno, Bugari su se ispromašivali, a kazna za to je došla pogotkom džokera s klupe, Ante Rukavine, koji je u akciji prije spriječio odlazak Bugara na 2-0. Dinamo je bio podređena momčad, jedinu pravu priliku nisu iskoristili, dok su se domaćini ispromašivali u nekoliko situacija, odnosno Dinamo je u Europi opet spasio golman, među fejsbuk populacijom znani kao Sveti Ivan Kelava.

Dinamo je u međuvremenu igrao prvenstvenu utakmicu i razočarao svoje pristalice s mršavih 1-1, na otužnom Maksimiru, protiv Intera, dok bugarska liga još nije počela.

Sigurno zanimljivu i napetu utakmicu, i mogući krah Dinama u Europi, će suditi Felix Zwayer iz Njemačke.

Još ću dodati da će pobjednik ovog dvoboja igrati s pobjednikom dvoboja armenskog i moldavskog prvaka, odnosno Ullisesa i Sheriffa, koji je prije dvije godine izbacio Dinamo u trećem pretkolu. Sheriff ima prednost od 1-0 iz gostujuće utakmice.
mitch is offline  
Old 22.07.2012., 14:53   #2
Moze bit svasta,nekako su realni produzeci pa kaj bude bude...ali realno doci cemo do Sheriffa i onda se vise nadam igranju Eurolige nego LP
altka is offline  
Old 22.07.2012., 15:16   #3
Quote:
altka kaže: Pogledaj post
Moze bit svasta,nekako su realni produzeci pa kaj bude bude...ali realno doci cemo do Sheriffa i onda se vise nadam igranju Eurolige nego LP
Osim ako ne izvuku neku nagaznu minu u 4-om pretkolu EL
Old 22.07.2012., 17:08   #4
Quote:
McVily kaže: Pogledaj post
Osim ako ne izvuku neku nagaznu minu u 4-om pretkolu EL
i to sta kazes
Ali ako prodemo Ludogorec proci cemo i Sheriff (siguran sam da su Bugari kvalitetniji od Armenaca to se moze vidjet i po sastavu http://www.transfermarkt.de/de/sheri...rein_2481.html) tako da se vj necemo morat mucit u 4. pretkolu nego direkt u Euroligu...
altka is offline  
Old 22.07.2012., 15:01   #5
nažalost mioslim da će Ludogorec izgubit uzvrat...
Zgmarac is offline  
Old 22.07.2012., 15:28   #6
Thumbs up Ambiciozni Petev

Quote:
Zgmarac kaže: Pogledaj post
nažalost mislim da će Ludogorec izgubit uzvrat...

Petev najavio trijumf Ludogoreca u Zagrebu:
"Kad izbacimo Dinamo, onda ćemo razmišljati o Šerifu"

TRENER Ludogoreca Ivaylo Petev osvrnuo se na ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka, u kojem će bolji iz dvoboja između Dinama i Ludogoreca vrlo vjerojatno odmjeriti snage s moldavskim Šerifom. Podsjećamo, Šerif je u prvoj utakmici 2. pretkola svladao armenski Ulisses 1:0.

"I Šerif i Ulisses su opasne momčadi i zaslužuju respekt. Međutim, ni jedna ni druga ekipa nisu toliko jake kao Dinamo, i ovo je jako dobar ždrijeb za nas", poručio je Petev, za kojeg prolazak u 3. pretkolo nije upitan.

"Kasnije ćemo razgovarati o našim budućim protivnicima. Sada imamo još jednu utakmicu protiv Hrvata i to moramo pobijediti. Kad prođemo u sljedeću fazu natjecanja, tad ćemo razmišljati o protivnicima, vrlo vjerojatno Šerifu", rekao je Petev.

--------------------------------

Ima nade, bugarski svercer se ne predaje.....

HAJDUK TE ZOVE
Metuzalem is offline  
Old 22.07.2012., 16:52   #7
Strah me samo da Bugari ne izgore u želji i neiskustvu. Dinamo je za ispadanje zreliji no ikada. Najavljuje se i kiša
Proud to be is offline  
Old 22.07.2012., 17:28   #8
Quote:
Proud to be kaže: Pogledaj post
Strah me samo da Bugari ne izgore u želji i neiskustvu. Dinamo je za ispadanje zreliji no ikada. Najavljuje se i kiša
odzak is offline  
Old 22.07.2012., 17:01   #9
Da je Zdravko, kad je gradio stadion, napravio i krov, bilo bi 35,000 ljudi. Ovako će, uz ovakvo vrijeme, doći 4,000.
mitch is offline  
Old 22.07.2012., 17:06   #10
nadam se još uvijek, iako poremetio nam je šanse gol primljen doma u zadnjim sekundama
Old 22.07.2012., 18:34   #11
Quote:
edge79 kaže: Pogledaj post
nadam se još uvijek, iako poremetio nam je šanse gol primljen doma u zadnjim sekundama
I još nas je malo sudac zezao, al nema veze, mi Bugari smo naviknuti na to.
Beetlejuice is offline  
Old 22.07.2012., 19:01   #12
nepodnošljiva lakoća prolaska.

a bit će za pivu i parizera. treba samo gazdu pitat. dat će. uvijek vam da.
Old 22.07.2012., 21:01   #13
bit će teško al opet,odgovara nam i 0:0
samo da ne idu čuvat taj rezultat a mogli bi...

investiro sam kunu da bi pogledo tu divotu uživo valjda nisam preplatio
Old 22.07.2012., 17:20   #14
Quote:
mitch kaže: Pogledaj post
Ovako će, uz ovakvo vrijeme, doći 4,000.
svaka čast ako ih se tolko skupi

a dinamo teško da će proći ako će igrat ki protiv intera
Old 22.07.2012., 17:22   #15
A doci ce 10 soma ljudi (8 soma ako bude kisa),rezultat aktivan,karte kuna bla bla
altka is offline  
Old 22.07.2012., 17:27   #16
Ne bojim se Bugara, Plavko je uz nas.
balkanski pastuh is offline  
Old 22.07.2012., 17:33   #17
mitch napiši Ludogorets da na nešto liči naslov, inače pobjeda 1:0
Old 22.07.2012., 17:44   #18
Zašto da piše Ludogorets ako se klub zove originalno Ludogorec?
Nema potrebe da se i mi pravimo jebenim englezima

Bit će tvrdo, Bugari trenutno bolji klub, Dinamo poljuljan i nikakav, ali iskusniji i igra doma.
55-45 u korist modrih.
janick gers is offline  
Old 22.07.2012., 17:47   #19
Napisao sam onako kako piše na grbu, glupo je pisati ts kad imamo znak za glas ц.
mitch is offline  
Old 22.07.2012., 17:53   #20
Nažalost morat ćemo pričekati modro posrtanje još neko vrijeme. Sherrif mi se čini kao odličan egzekutor.

2:1
Ofenziva is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 19:54.