Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

 
 
Tematski alati Opcije prikaza
Prev Prethodni post   Sljedeći post Next
Old 04.05.2024., 20:27   #10
A neka logika koju nalazim je da vrtim tijesto po rukama 10ak minuta pa ga na taj način grijem. Nije nikad voda iz frižidera, led ili slično već slavina, pusti hladnu 30 sekundi i onda zagrabi. To bi bilo u kontekstu onog da bude konstanta.
Ako krenem sa hladnom vodom doguram do onih cca. 25°c.
Naravno da nisam nikad mjerio temp. tijesta već velim, neka moja logika.
Hvala za link na vagu!
YekeYeke is offline  
Odgovori s citatom
 



Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:32.