Quote:
Ingvar25 kaže:
Ali kad vidiš da su si oni sve lijepo zbrojili da bi još i cijelu noć ostali i još bi negdje i prespavali, plus da im se sve lijepo plati, jasno ti je da su se tu malo zaigrali sa novcima. Spominje se i neka cifra od 8000€ po jednom vozilu a kao trebalo bi ih 26? 8000x26 pa ti zbrajaj, pola milje ode samo na jednoj stavci. Normalno da je to preskupo. Platiti ih za razdoblje od 12h do ponoći i bok. I tu dobrano raspraviti tu cijenu. Neko bi lijepo ispod žita.
Voda je koliko sam čuo osigurana i bit će sve spremno, naveliko se gradi na Hipodromu i mislim da će sve na vrijeme biti spremno. Ne isključujem neku situaciju s ovoliko ljudi, no na to se ne možeš pripremiti. Bez obzira na te regulative i dopise, mislim da će se sve održati po rasporedu.
|
Ta vozila Hitne pomoći smo kupili mi iz poreza, te liječnike plaćamo mi iz poreza, te vozače plaćamo mi iz poreza, te medicinske tehničare plaćamo mi iz poreza, amortizaciju vozila plaćamo mi iz poreza i sad bi mi svi kolektivno trebali spiskat lovu iz proračuna koji je pogotovo u zdravstvu u banani na jednog doslovnog jebivjetra koji je odlučio zajebavat cijeli Zagreb a i Hrvatsku.
Usput moža dovest u pogibelj sugrađanke i sugrađane u jednicama lokalne samouprave iz kojih bi taj jebivjetar povukao pokoji tim Hitne.
Čestitam na odnosu prema javnom dobru a taj jebivjetar ako mu je skupo neka se okrene privatnom sektoru.
Ako može i mora NK Bedem Ivankovo platit Hitnu može i on a ako mu je skupo njegov problem pa neka proda kuću i plati.
I za kraj šta si ti ćuo pojma nemam ali tehnička voda koja je valjda osigurana nije voda za piće.