Odjeća i obuća koja vas je razočarala
Sigurno vam se barem nekoliko puta desilo da ste kupili neki odjevni predmet koji se (nakon propisanog pranja na etiketi) jako stisnuo ili naprotiv razvukao.
Ili imate odjeću koja se jako brzo ofucala, istanjila, pukla po šavu ili nakon par nošenja izgledaa kao da je za baciti.
Meni se npr. nekoliko puta desilo da sam kupila cipele koje su mi u trgovini bile potpuno ok i bez greške.
Međutim, kada bi ih nosila po gradu počele bi mi nakon sat-dva jako stiskati nogu i postale bi užasno neudobne (očito zbog loše napravljenog kalupa za stopalo).
Također sam nekolicinu cipela poznatih marki praćala u trgovinu na povrat nakon što bi se odlijepio potplat nakon tjedan dana od kupovine.
Zamislila sam ovu temu kao određeni ispušni ventil za sve one koji su nezadovoljni sa svojim kupljenim stvarima.
Ovdje ne ubrajam onu odjeću i obuću koja je oštećena zbog nestručnog pranja, održavanja ili korištenja od strane kupca.
Slike se mogu stavljati u postove ako imate fotografije ili se predmet još može pronaći na netu.
|