Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Tematski alati Opcije prikaza
Prev Prethodni post   Sljedeći post Next
Old 28.05.2007., 22:37   #1
Veterinarska škola - Zagreb

Evo ja idem u veterinarsku školu u Zagrebu...pa evo da vam malo pišem o njoj-subjektivno mišljenje
škola je čist ok,nije tolko teška ako se redovno uči.profesori su ok,vole se šalit i zezat al ima i onih strogih,škrtih a i nepoštenih...neću,normalno nikoga imenovat..
predmeti su međusobno,na neki način povezani.na jednom predmetu učimo neko gradivo,onako sam malo preletimo a na drugom predmetu učimo,npr.opširno o tom gradivu.
moja ekipa je odlična i fakat sam sretna kaj sam upisala tu školu.traje 4 godine.to je jedna velika škola u kojoj se nalaze veterinarska,prehrambena,poljoprivredna i 12.gimnazija.u blizini je plac,birc,teretana,park,vlak u čučerju je blizu,cca.15 minuta pješke...
imam sve pohvale za tu školu!
nevalja se zamjerit profesorima jer oni to sve pamte i mogu nam stvorit probleme na kraju...osoblje škole,pedagogica,ravnateljica,tajnica,soc.radnica i čistoća...čist su ok i simpa,pogotovo soc.radnica i pegica,voditeljica smjene je isto ok...recimo...hm...kaj vas još zanima
u smjeni mogu bit 1 i 4,2 i 3 razredi ili 1 i 3,2 i 4.
fakat se svi onak druže,bez obzira na sve i bez obzira kaj nisu zajedno u smjeni...
PREPORUČAM DA SE UPIŠETE U TU ŠKOLU JER IMA DOBRU PODLOGU ZA UPIS NA NEKE FAXE...
prvi sam prošla sa 5 a drugi ću isto valjda,praksu smo imali u zoološkom,onda po raznim ambulantama i šišaonama,pet shopovima,nekada imamo i u školi predavanja za praksu-3 sata,pričamo o raznim temama vezano za gradivo...
pitanja,primjedbe,pohvale...tu sam...
kiss i pozz

Odgovori s citatom

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:02.