Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

 
 
Tematski alati Opcije prikaza
Prev Prethodni post   Sljedeći post Next
Old 22.07.2021., 13:48   #11
Quote:
Krkimir kaže: Pogledaj post
nebi ih pretjerano osudjivao, one su tu da prime narudzbu i da donesu a na stolu ti je pivska lista pa si sam pogledaj sto ti se pije umjesto da ju maltretiras sa pitanjima jel imaju ale ili ipu...
cuvaj reklamacije za situaciju ako donese krivu narudzbu ili nesto tipa zagorena pica
Quote:
Krkimir kaže: Pogledaj post
pa to i kazem, u situaciji kad smrzavaju pive i ne znaju sto imaju u ponudi /i btw uopce ih ne zanima/ je najbolje sam naruciti jer ionako o pivama znas neusporedivo vise od konobara
Ne znam da li opet samo trolaš ili ti je to stvarno mišljenje. Ja nikada u običnoj pizzeriji neću konobara tražiti Gulden Draak ali očekujem da tamo gdje pizzu plaćam 90 kn konobar zna što je IPA i staut.

Neki dan mi je kelnerica (ne tamo, u jednom kafiću) rekla ja vam pivo ne pijem pa o njemu nemam pojma. Cura izgleda super, ali nije završila nikakvu školu i pri tome je gutačica samoglasnika. I šta misliš zašto ju vlasnik drži?

Quote:
!!MEDO!! kaže: Pogledaj post
Jeste li vi uopče svjesni koji je problem danas naći konobara samo da priča hrvatski, a kamoli bilo šta drugo? Ne znam koji k pametujete, uzmi cjenik i naruči pivu koju piješ, ako ste već tako pametni i znate sve o pivama.
Problem je, i s tim se slažem ali koliko ti vlasnici plaćaju te konobare? Ili očekujemo da svi koji nešto znaju sada rade na moru, a Zagrebu ostaju samo oni koji gostima kažu: "Pa daj me nemoj zajebavati."
Pellaprat is offline  
Odgovori s citatom
 



Kreni na podforum




Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:55.