Quote:
Krkimir kaže:
nebi ih pretjerano osudjivao, one su tu da prime narudzbu i da donesu a na stolu ti je pivska lista pa si sam pogledaj sto ti se pije umjesto da ju maltretiras sa pitanjima jel imaju ale ili ipu...
cuvaj reklamacije za situaciju ako donese krivu narudzbu ili nesto tipa zagorena pica
|
Quote:
Krkimir kaže:
pa to i kazem, u situaciji kad smrzavaju pive i ne znaju sto imaju u ponudi /i btw uopce ih ne zanima/ je najbolje sam naruciti jer ionako o pivama znas neusporedivo vise od konobara
|
Ne znam da li opet samo trolaš ili ti je to stvarno mišljenje. Ja nikada u običnoj pizzeriji neću konobara tražiti Gulden Draak ali očekujem da tamo gdje pizzu plaćam 90 kn konobar zna što je IPA i staut.
Neki dan mi je kelnerica (ne tamo, u jednom kafiću) rekla ja vam pivo ne pijem pa o njemu nemam pojma. Cura izgleda super, ali nije završila nikakvu školu i pri tome je gutačica samoglasnika. I šta misliš zašto ju vlasnik drži?
Quote:
!!MEDO!! kaže:
Jeste li vi uopče svjesni koji je problem danas naći konobara samo da priča hrvatski, a kamoli bilo šta drugo? Ne znam koji k pametujete, uzmi cjenik i naruči pivu koju piješ, ako ste već tako pametni i znate sve o pivama.
|
Problem je, i s tim se slažem ali koliko ti vlasnici plaćaju te konobare? Ili očekujemo da svi koji nešto znaju sada rade na moru, a Zagrebu ostaju samo oni koji gostima kažu: "Pa daj me nemoj zajebavati."