|
|
28.07.2011., 22:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
|
|
|
21.08.2011., 23:18
|
|
a man without a face
Registracija: Jul 2008.
|
Jeste nabavili titlove za film ultra ak niste imam ja....
|
22.08.2011., 18:57
|
|
Pacijent
|
Quote:
sinke_28 kaže:
Jeste nabavili titlove za film ultra ak niste imam ja....
|
skinete bs player i on vam automatski trazi titlove...postoji jedan kao hrvatski ali je u biti srpski.... u biti razumijemo 
|
|
|
22.08.2011., 19:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
TheNam kaže:
skinete bs player i on vam automatski trazi titlove...postoji jedan kao hrvatski ali je u biti srpski.... u biti razumijemo 
|
 , istina..
|
|
|
31.08.2011., 16:40
|
|
Mzdš
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
Wild West 87 kaže:
Ovisi, ako voliš modne revije itd, itd :P
|
čovik vjerovatno misli o The Firm originalu, a ne the The firm 84
|
|
|
04.09.2011., 02:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
phisboro kaže:
Evo popis i kraci osvrt na 70 najtiraznijih i najpoznatijih knjiga(makar fale neke puno puno bolje knjige od ovih koje su na popisu) koje se bave hooliganizmom na otoku,velikoj vecini ili bolje receno skoro svim knjigama su autori ex hooligani. http://www.listal.com/list/football-hooligans
Procitao sam podosta od ovih knjiga i uvjerljivo su mi naj knjige TOP BOYS(Cass Pennant) i TERRACE LEGEND(Cass Pennant i Martin King).Knjige su prilicno jednostavno napisane tj. u tim knjigama autor/i vode interwiew sa 30ak ex i aktivnih hooligana raznih klubova(uglavnom otocni + Ajax,Feyenoord,Fortuna Dusseldorf,CSKA Moskva) i stvarno se moze saznati punoo zanimljivih stvari.Osim standarnih pitanja o fightevima,kad i gdje je grupa isla sa najjacom postavom,gdje je bilo najgadnije,koga najvise cjene i sl. prica se sta misle o koalicijama grupa,kad i gdje su isli sa drugim klubovima,sta im je vaznije klub ili reprezentacija(zasto?),o modernom nogometu,politici(rasizmu),glazbi,odjeci i obuci(podosta hrv. navijaca misli da su englezi casual stil uveli iskljucivo da bi bili manje upadljivi i da nebi odskakali od okoline te da bi se samim tim lakse obracunali sa suparnickom grupom sto je u pocetku mozda i bilo tako ali nakon nekog vremena taj casual stil(citaj:tko je bolje obucen) je postao skoro jednako vazan kao i poraziti suparnika na ulici.Kad vec pisem o casual stylu samo da spomenem knjigu CASUALS(Phil Thornton) da se neko nebi zjbo i kupio je ko ja(osim ako ga bas zanima ta tematika),ljepa naslovnica,privlacan naziv ali nakon sto sam poceo citati knjigu razocaranje-289 stranica o odjeci i obuci
Knjge koje svakako treba izbjeci su SCALLY: CONFESSIONS OF A CATEGORY C FOOTBALL HOOLIGAN (Andy Nicholls),AMONG THE THUGS(Bill Buford) i HOOLIGANS A-L(Nick Lowles,Andy Nicholls) osim ako se nezelite dobro dobroo nasmijati,npr. u ovoj zadnjoj fulhamovi su dobili 2-3 stranice i od toga trecina im otpada na utakmicu u Splitu gdje ih je bilo 70-80 HC i gdje su rastjerali lokalce nakon njihovog napada po okolnim ulicama  takodjer u toj zadnjoj knjizi u jednom opisu od Brightona(ako se nevaram) stoji otprilike ovako "bjezali smo i dosli smo do kraja sljepe ulice,nemamo vise gdje ali kad su napali nitko od nas nije bjezao"  .Takodjer nikako nebi preporucio knjigu(stovise) KICKING OFF(Dougie Brimson) koja je pisana od dobrog autora(dok je bio mladji) ali totalno njesra,anti hooliganska i vise ko neka socijoloska studija i jedino je zanimljivo da spominje hrvatske navijace na par mjesta(ukratko) i u kratkim crticama navodi da je "malobrojna" fulhamova ekspedicija nastradala u Splitu  Od doticnog autora bi preporucio knjige koje je napisao zajedno sa svojim bratom(Eddy Brimson) ENGLAND, MY ENGLAND i EVERYWHERE WE GO.
Ima podosta dobrih tj. zanimljivih knjiga koje se bave naj grupama npr. CONGRATULATIONS YOU HAVE JUST MET THE ICF(Cass Pennant) ili HOOLIFAN(Martin King) ali to je nesto ko da Volim ZMa, End ZG i Spitka sa foruma napisu knjigu o BBB,mislim da vam je sve jasno...Podosta knjiga su i odgovor na drugu knjigu...Totalni ludjaci...Zanimljivo je da i medju pripadnicima iste grupe se vodi prepucavanje preko knjiga i filmova,najpoznatiji primjer je Cass Penant vs Carlton Leach ...
|
od ovih 70 knjiga koje su prevedene na hrvatski?
|
|
|
04.09.2011., 13:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
sve je to krš 
brimson i ovaj pennant su klaunovi obični a i ostale stvari u stilu nas 23 na njih 300  .. jedna od jačih fora je west hamova '30 years unbeaten' 
eto taj brimson je navodno bio nekakav huligan u watfordu. onda je 'zaključio' karieru i okrenuo se kontra pokreta, postao dežutni dupelizac FA i milicije, nekakav savjetnik u borbi protiv zla itd.... a pennant je ionako media whore več 20+ godina...
ima i tu na sceni sličnih, pa presudite sami
tragedija je da ljudi van engleske to preozbiljno shvačaju i onda posatju kažuali  i glume stvari o kojima nemaju pojma... i naravno ispadaju smješni 
|
04.09.2011., 14:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
janez1950 kaže:
sve je to krš 
brimson i ovaj pennant su klaunovi obični a i ostale stvari u stilu nas 23 na njih 300  .. jedna od jačih fora je west hamova '30 years unbeaten' 
eto taj brimson je navodno bio nekakav huligan u watfordu. onda je 'zaključio' karieru i okrenuo se kontra pokreta, postao dežutni dupelizac FA i milicije, nekakav savjetnik u borbi protiv zla itd.... a pennant je ionako media whore več 20+ godina...
ima i tu na sceni sličnih, pa presudite sami
tragedija je da ljudi van engleske to preozbiljno shvačaju i onda posatju kažuali  i glume stvari o kojima nemaju pojma... i naravno ispadaju smješni 
|
istina http://www.graffe.com/forums/images/smilies/popcorn.gif
|
04.09.2011., 14:28
|
|
cyborg
Registracija: Jun 2011.
|
istina, s napomenom da je brimson zaključio karijeru nakon što su mu razbili glavu malo žešće u nekoj tuči, mislim da sam čitao negdje da vuče i neke posljedice otad.
|
|
|
04.09.2011., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
pa možda su te 'posljedice' razlog šta se krenuo kontra svojih i postao savjetnik FA i milicije...
|
04.09.2011., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
janez1950 kaže:
pa možda su te 'posljedice' razlog šta se krenuo kontra svojih i postao savjetnik FA i milicije...
|
Ako nisu spreman umrijeti za to za sta zivis onda ti tu nije mjisto...
|
04.09.2011., 22:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Quote:
labello red kaže:
|
Odličan je film, najdraži su mi likovi Nick i Martin 
I Linda naravno 
|
|
|
30.09.2011., 21:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Nije navijačko ali mislim da bi nekima ovdje moglo biti zanimljivo. kupio sam knjižicu "Grbovi gradova u Republici Hrvatskoj". Zanimljiva knjižica koja opisuje postanak grbova, grb Republike Hrvatske i povijesne hrvatske grbove, grbove makroregionalnih središta te grbove ostalih gradova sa slikama.
|
29.11.2011., 11:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Quote:
19torcida50 kaže:
Gegengerade - 20359 St. Pauli znaš li možda link za skinit ovaj film u jednom dijelu
|
http://www.novamov.com/video/hti1cfeztvvi5
Evo konacno link di se da skinuti film ili pogledati.
|
|
|
29.11.2011., 12:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
W.S. kaže:
|
Kako skinuti film sa tog linka?
|
|
|
29.11.2011., 12:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
counter88 kaže:
Kako skinuti film sa tog linka?
|
RealPlayer Downloader-skini si ovaj program i s njim možeš sve skidati.
|
|
|
01.12.2011., 09:31
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
08.12.2011., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
|
|
|
|
08.12.2011., 23:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Quote:
W.S. kaže:
RealPlayer Downloader-skini si ovaj program i s njim možeš sve skidati.
|
 osim šta je taj "program" trojanac uz to je i backdoor sranje koje če prosječnome korisniku razjebat komp do te mjere da če morat radit fresh install windowsa
|
|
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:48.
|
|
|
|