Natrag   Forum.hr > Sport > Ostali sportovi

Ostali sportovi Svi ostali sportovi
Podforumi: Borilački sportovi, Rukomet

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.11.2012., 14:39   #1761
Nije ni jedna od ove 2.,pa ne bi valjda balade pustali na utakmicama,mislim da sam ja pogresno cuo,
a najbolje bi znao netko tko je bio uživo na utakmici.
Uglavnom strana hard Rock pjesma,malo sam čuo preko TV.
katana12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2012., 14:54   #1762
Misliš ovo? Status Quo- Whatever you want
đevenica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.11.2012., 15:01   #1763
Quote:
đevenica kaže: Pogledaj post
Bravo kralju to je to,jebiga pogresno sam cuo,
Hvala ti...
katana12 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.11.2012., 11:44   #1764
Quote:
tripice kaže: Pogledaj post
Šetka je solidan igrač u rotaciji, ali u Primorju. Nikakav kalibar za reprezentaciju.

Za Vukičevića i Lončara se slažem. Nemaju šta radit u reprezentaciji. Za Krapića ne, jučer je odigrao lošije, ali, uz možda Vrlića koji je van radara, je jedini sidrun kojeg imamo, a u Primorju igra sasvim korektno. Bolje od Paškvalina koji je također dio ove reprezentacije.

Definitivno se slazem da je Vrlic potencijal za repku.Da sam ja izbornik on bi meni igrao ispred Krapica i Paskvalina.
Kakvih mi igraca odlicnih imamo koji igraju vani a pontecijal su za repku(Elez,Kunac,Vrlic,Petković)
Svojim bi iskustvom dali sigurno vise nego ovi igraci pa se ne bi desio potop protiv Crne Gore.
beep is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.11.2012., 14:39   #1765
Jel zna netko di se u Zg može nabavit kapica od repke?
Cedric is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2012., 18:42   #1766
Primorje je drugi put pobjednik Kupa Hrvatske u vaterpolu. Pobijedilo je Jug 11:9. Prvi put Primorje je osvojilo Kup 1995./96. Svejedno je Jug najuspješniji u Kupu s 10 naslova.
Dubrovčanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2012., 22:48   #1767
Nekako mi nije drago zbog Primorja

Ipak su Mladost i Jug velikani ne samo naseg nego i Europskog vaterpola, i malo mi je "jadno" vidjeti jucer da su kladare dale 1.10 na Primorje protiv Mladosti.

I ove godine Euroliga je nista se ne ulaze u vaterpolo, dok recimo u nogometu Ronaldo na mjesec dobije (recimo) koliko pobjednik Eurolige u vaterpolu
Odgovori s citatom
Old 25.11.2012., 09:02   #1768
Osvojen je prvi kup nakon 1995. Inače, bilo je degutantno slušat prijenos "neutralnog" novinara državne dalekovidnice. Mićo, ča te ni sram?!
tripice is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2012., 09:12   #1769
Bravo Primorje na velikoj i zasluženoj pobjedi predivan je osječaj kad se osvoji trofej.

A onoj dvojici jadnih i iskompleksiranih komentatora treba polomiti noge ako ih se vidi u Rijeci i bližoj okolici.

Prvaci ako Bog da
Old 28.11.2012., 23:48   #1770
Jug - Olympiacos 10:8

Od ostalih rezultata u oči bode pobjeda Marseillea nad Vojvodinom, a i Sintez je dosta lako dobio Bresciu (9:4).
Jug nakon 4 odigrana kola ima isto toliko pobjeda.
Luyindula is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2012., 20:02   #1771
Iako je hrvatska reprezentacija u ždrijebu kvalifikacija za EP 2014 (u Mađarskoj)izvučena u skupinu s Rusijom i Portugalom, bogovi iz LEN-a su sve promijenili tako da Hrvatska sada igra samo playoff protiv jedne od šest ekipa iz kvalifikacija (tri skupine, dvije po šest ekipa i jedna od pet ekipa, dalje idu po prve dvije).

mitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.12.2012., 20:47   #1772
To su te nove kvalifikacije.

Grupa A ( Gruzija ): Gruzija, Slovačka, V. Britanija, Poljska, Češka
Grupa B ( Švajcarska ): Švajcarska, Francuska, Slovenija, Ukrajina, Belorusija, Moldavija
Grupa C ( Danska ): Danska, Rusija, Portugal, Izrael, Bugarska, Malta

Mečevi se igraju od 4-7 aprila 2013, a prve 2 ekipe iz svake grupe igraće u baražu protiv Hrvatske, Španije, Rumunije, Holandije, Makedonije i Turske.

Srbija, Crna Gora, Mađarska, Italija, Nemačka i Grčka čekaju još 6 učesnika.

Pavić za HVS http://www.hvs.hr/index.php/componen...i-i-itati.html

SL 2013, finalni turnir u Pekingu od 11 do 16 juna.
http://vaterpolovesti.com/2012/12/26...013-u-pekingu/
KohNikol is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.01.2013., 13:52   #1773
VATERPOLO

Evo treniram vaterpolo ovo je druga godina uskoro ču počet igrat zato šmo se prve godine sam pripremali plivali,pucali na gol....

Pa me zanima da mi nešto objasnite koje imaju poticzje šta radi koja i tako koja bi ja mogo bit...

Inače prema plivanju onak negdje u sredini sam a i šut je onako cik-cak pa ono
neka pozivija za te karateristike
Piterson23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2013., 17:03   #1774
Na B92 vijest kako su športovi na ivici izbacivanja iz olimpijskog programa tekvondo, suvremeni petoboj, vaterpolo, džudo i triatlon. Odluka koji će športovi biti zastupljeni na OI 2020. bit će donesena na sastanku na kojem se bira domaćin 7. rujna ove godine. Znači, ako tada ne izbace vaterpolo, znamo da će ga biti 2016. i 2020. Jesu li sve ovo prazne priče ili stvarno prijeti opasnost od izbacivanja iz olimpijskog programa? Na stranim stranicama nigdje se ne spominje kako bi vaterpolo trebao biti izbačen. To bi bila katastrofa za Hrvatsku.
Dubrovčanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2013., 17:26   #1775
Reprezentativni vaterpolo obuhvaća par ozbiljnijih zemalja koje nešto ulažu u reprezentaciju. Mislim da neće biti izbačen, a li mora se priznati da ima dosta popularnijih sportova koje nisu na oi(npr. karate). Vaterpolo je sport ograničen na mediteranske zemlje i teško da će ikada biti išta više od toga. Po meni je sport čisto ok, uvijek volim pogledati prijenos utakmice( ne samo reprezentacija).
Hurricane23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2013., 20:27   #1776
Hrvatska ne će braniti naslov pobjednika Svjetske lige. Poraz od Crne Gore u Kotoru 6:5. Samo prva momčad iz skupine ide na završni turnir. Tako da ćemo se za SP umjesto u Svjetskoj ligi pripremati na potpuno nevažnim Sredozemnim igrama na koje se obično šalju desete momčadi, a mi šaljemo prvu.
Dubrovčanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2013., 19:40   #1777
Na cijelom svijetu postoje samo 53 vaterpolske reprezentacije (tu su popisane sve koje su ikad sudjelovale na OI, SP, SK ili SL): http://www.fina.org/H2O/docs/histofina/waterpolo.pdf . Nogometnih npr. ima 208.
Dubrovčanin is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2013., 15:52   #1778
Da li neko zna, koliko u Hrvatskoj ima profesionalnih vaterpolo klubova?
Koem is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2013., 16:02   #1779
Ima 8 klubova u Jadranskoj ligi i 10 u 1.B Ligi. Sad jesu li svi ovi u 1B profesionalni to stvarno ne znam... U biti pitanje je koliko su i ovi u JL profesionalni
Tuvix is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2013., 20:06   #1780
Quote:
Tuvix kaže: Pogledaj post
Ima 8 klubova u Jadranskoj ligi i 10 u 1.B Ligi. Sad jesu li svi ovi u 1B profesionalni to stvarno ne znam... U biti pitanje je koliko su i ovi u JL profesionalni
Svi profesionalni klubovi bi trebali imati treninge dva puta dnevno.
Ja licno ne vjerujem ni da je pola klubova u Jadranskoj ligi profesionalno.
Ali opet necu nista govoriti jer nisam bas najbolje upucen sto se toga tice.
Koem is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:52.