Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 25.08.2024., 17:45   #3341
Izgleda tuca Armade i Torcide.
Ap500S is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 18:02   #3342
Quote:
DockerPub kaže: Pogledaj post
Lazu te.

Sam je pao pijan,opet laze zlostavljac zena
Užas.
Kapo O'makine is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 21:34   #3343
Nas napadacki arsenal je ekstremno limitiran. Osijek je u velikom problemu i umjesto da ih napunis s tri gola i pozdravis, nasi se trude tko ce gori potez napraviti. Mislio sam da je to sebicnost ali nije, to je limitanost.
Ap500S is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 22:36   #3344
Quote:
Ap500S kaže: Pogledaj post
Izgleda tuca Armade i Torcide.
Da... Danas smo u jednoj od rijetkih situacija koje ja znam imali slucaj da jedna grupa koja moze izbjec sukob, ne izbjegava, staje i juri u sukob protiv 10x brojnijeg protivnika. Ne 9, ne 7, nego 10x

Nije koristeno oruzje, a poraz je jasan. Decki su svi zadrzani i jos se drze u Gorskom.

Super za ovaj suicidalan i ponovno ludjacki potez Armade, ali kostat ce sad za Ljubljanu jako. To je najveca steta jer se takva prilika ne ukazuje cesto.
Old 25.08.2024., 22:48   #3345
Quote:
Ap500S kaže: Pogledaj post
Nas napadacki arsenal je ekstremno limitiran. Osijek je u velikom problemu i umjesto da ih napunis s tri gola i pozdravis, nasi se trude tko ce gori potez napraviti. Mislio sam da je to sebicnost ali nije, to je limitanost.
Razumijem da se sa potezima sa ulaznicama, trenerom i opcenito funkcioniranjem kluba negativa preslikava na navijace al ajmo ne pretjerivat. Drugi smo, i nakon 4 kola nismo gola primili. Malo pozitive.

Quote:
Da... Danas smo u jednoj od rijetkih situacija koje ja znam imali slucaj da jedna grupa koja moze izbjec sukob, ne izbjegava, staje i juri u sukob protiv 10x brojnijeg protivnika. Ne 9, ne 7, nego 10x
40 na 400 Neki mogu biti i sretni da Armadi brojnost nije velika, sto bi tek onda bilo... neki bjeze ako ih nema barem duplo vise, Monstrumi su ipak posebno luda raca
Old 25.08.2024., 22:53   #3346
Quote:
Los Flumenos kaže: Pogledaj post

Nije koristeno oruzje, a poraz je jasan. Decki su svi zadrzani i jos se drze u Gorskom.

Super za ovaj suicidalan i ponovno ludjacki potez Armade, ali kostat ce sad za Ljubljanu jako. To je najveca steta jer se takva prilika ne ukazuje cesto.
Ili si 'malo' umanjija vase brojke ili vam je gro ekipe izbjeglo sukob i ostavilo kolege na cjedilu sta je puno izglednije. Sigurno niste sa 40 ljudi isli u Osijek, pa Demona je bilo 50 zadnji put na opusu, vas oko 300.

Uglavnom, svaka cast ovima sta su stali. Nadam se da je sve bilo fer i korektno

Edit: prvi opus vas je bilo bilo 300 ili 400 ne sicam se sad tocno, zadnji put 170. Mea culpa
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 22:56   #3347
Quote:

Kakav poraz? Rijeka je pobjedila u Osijeku veceras.

Ako imas oko 15 do 20g onda razumijem da te muci ovo na autoputu, ali nebitni sukobi, 200 na 40 i kao izgubili, a sto bi trebali na tu brojku.
Ap500S is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 22:58   #3348
Pobjeda za Armadu samo! Jebo sve drugo.
Držite se momci.

Poslano sa mog M2004J19C koristeći Tapatalk
Old 25.08.2024., 22:58   #3349
Quote:
RI-SVID kaže: Pogledaj post
Razumijem da se sa potezima sa ulaznicama, trenerom i opcenito funkcioniranjem kluba negativa preslikava na navijace al ajmo ne pretjerivat. Drugi smo, i nakon 4 kola nismo gola primili. Malo pozitive.
Ma brinulo me na poluvremenu da zbog limitanosti ne prospemo vodstvo a bilo je sansi ga povecati i prije. Ali eto, super se zavrsilo.
Ap500S is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:00   #3350
Quote:

Znaci da su bili samo ovi s bundeka iz torce bilo bi nesto drugacije
powe is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:01   #3351
mene zanima jesu li ovih 400 bili sa ST tablicama?

Poslano sa mog 23090RA98G koristeći Tapatalk
The Red Viper is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:06   #3352
Da nisu monstrumi dobili po piški napunili bi kavez na opus areni, ovako lose izdanje samo 40 ljudi krenulo gore
Martina Srbos is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:08   #3353
Quote:
stwhiskey kaže: Pogledaj post
Ili si 'malo' umanjija vase brojke ili vam je gro ekipe izbjeglo sukob i ostavilo kolege na cjedilu sta je puno izglednije. Sigurno niste sa 40 ljudi isli u Osijek, pa Demona je bilo 50 zadnji put na opusu, vas oko 300.

Uglavnom, svaka cast ovima sta su stali. Nadam se da je sve bilo fer i korektno
40-tak karata je prodano, i 40-tak ljudi je sudjelovalo u fajtu, i 40-tak ljudi je jos u Gorskom. Nazalost Osijek se redovito lose odradi uz iznimke kao prva na Opusu. Sada se pogotovo lose odradio jer je nebitan HNL, a sav fokus je na Ljubljani bio, i to ne samo turisticki. To je minus Armadi, ali posto nisu nikakve krpe pale, neka se decki u takvom broju posibaju ako im je do toga. Dali su batine kolko su mogli, ali su i dobili posteno po sebi.

Torcidin problem nema sta bit Armadina brojka danas, tako da nema tu zamjerke, cisto sve ko suza
Old 25.08.2024., 23:12   #3354
Quote:
40-tak karata je prodano, i 40-tak ljudi je sudjelovalo u fajtu, i 40-tak ljudi je jos u Gorskom. Nazalost Osijek se redovito lose odradi uz iznimke kao prva na Opusu. Sada se pogotovo lose odradio jer je nebitan HNL, a sav fokus je na Ljubljani bio, i to ne samo turisticki. To je minus Armadi, ali posto nisu nikakve krpe pale, neka se decki u takvom broju posibaju ako im je do toga. Dali su batine kolko su mogli, ali su i dobili posteno po sebi.

Torcidin problem nije Armadina brojka danas, tako da nema tu zamjerke, cisto sve ko suza
Seres, jebiga. Nema teoretske sanse da vas je samo 40 islo u Osijek
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:21   #3355
Eto nema

Javi se nekome iz Torcide pa nek ti posalju sta slika i videa od danas sta imaju i dijele okolo, pa nam javi ovdje
Old 25.08.2024., 23:27   #3356
Ajde da se jednom prica kako je brojka veca, a ne manja
Crvene tockice molim
Old 25.08.2024., 23:38   #3357
Quote:
Seres, jebiga. Nema teoretske sanse da vas je samo 40 islo u Osijek

Ok
DockerPub is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:45   #3358
Quote:
Eto nema

Javi se nekome iz Torcide pa nek ti posalju sta slika i videa od danas sta imaju i dijele okolo, pa nam javi ovdje
Normalno da nema. Pogotovo kad ste znali da se krizate s nama, onda se u pravilu potrudite da vas sta vise potegne.

Ponavljam, dobar dio vjerojatno nije ni sta tako da nije daleko od istine brojka od 40 u fajtu koju ponavljas iako je nesto veca, reka bi 60ak al nebitno 10/20 gori doli kad nas je opet bilo visestruko vise.
stwhiskey is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:50   #3359
Quote:
Normalno da nema. Pogotovo kad ste znali da se krizate s nama, onda se u pravilu potrudite da vas sta vise potegne.

Ponavljam, dobar dio vjerojatno nije ni sta tako da nije daleko od istine brojka od 40 u fajtu koju ponavljas iako je nesto veca, reka bi 60ak al nebitno 10/20 gori doli kad nas je opet bilo visestruko vise.

10 gore dole? 160 sam izbrojao samo na naplatnoj, a koliko ih je na cesti još bilo čemu pretjerivanje
LADS is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.08.2024., 23:51   #3360
Čemu nabrijavanje na Ljubljanu?
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:44.