|
|
30.09.2024., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
zviznemte kaže:
|
Mislim da to nije službeni Instgaram, a info o premijeri u listopadu je vjerojatno iz ovog članka na talijanskom u kojem stoji, prema prevoditelju, da bi Sram "trebao izaći" u listopadu. Mislim da je ovo službeni Instgram jer ga prati producent serije Bruno Mustić. Nadam se da će uskoro potvrditi nešto konkretno, što čekaju tolko. 
|
|
|
30.09.2024., 14:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2013.
|
Quote:
Trashnjica kaže:
Mislim da to nije službeni Instgaram, a info o premijeri u listopadu je vjerojatno iz ovog članka na talijanskom u kojem stoji, prema prevoditelju, da bi Sram "trebao izaći" u listopadu. Mislim da je ovo službeni Instgram jer ga prati producent serije Bruno Mustić. Nadam se da će uskoro potvrditi nešto konkretno, što čekaju tolko. 
|
I jedan i drugi instagram profili su pravi. Smo sto Sram Croatia mislim da vodi strana ekipa, nije naša, zato se i napravio SramHR (koji sad evo vidim je otvoren isto u travnju ove godine kao i Croatia) koji će voditi domaća ekipa. Inače na croatia su tagirali u slici taj drugi profil, pa zato i mislim da je pravi.
I koja ludost da talijani u rijeci objavljuju ovakve "premijere"
|
|
|
02.10.2024., 00:05
|
|
U stvaranju...
Registracija: Nov 2005.
|
Joško Lokas i njegovo nepoznavanje futura 2. je grozno za slušati.
Uz često brljanje u čititanju pitanja u Potjeri.
|
|
|
02.10.2024., 23:29
|
|
Grička vještica
Registracija: Feb 2012.
|
Ja ga ne kužim 80% izgovorenog - ona pitanja koja čita... užas, apsolutno nerazumljivo.
Ne gledam često ali i kad probam brzo odustanem.
Brzo čitanje ne bi trebalo biti nerazumljivo blebetanje.
|
|
08.10.2024., 19:07
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Što je ovo sad bilo u dnevniku u javljanju uživo?
Pala u nesvijest? 
|
08.10.2024., 19:18
|
|
David Rudisha
Registracija: Jan 2007.
|
Gledao sam to, djelovala je cudno cijelo javljanje, često zamuckivala, gledala u papir...i na kraju se jednostavno srušila. Nadam se da je sad dobro, a rekla je Nika da jest.
|
08.10.2024., 19:21
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Da, otpočetka je djelovala zbunjeno, sad jel u pitanju napad panike ili joj je samo pozlilo je pitanje.
Nadam se da je ok
|
08.10.2024., 23:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
tomi kaže:
Da, otpočetka je djelovala zbunjeno, sad jel u pitanju napad panike ili joj je samo pozlilo je pitanje.
Nadam se da je ok
|
Ne shvaćam to inzistiranje da se novinari javljaju usred jake kiše na otvorenom prostoru samo zato što im je iza leđa zgrada s svjetlećim natpisom tvrtke o kojoj izvještavaju...   Pa nismo USA
|
|
|
09.10.2024., 13:31
|
|
100% za Baskiju
Registracija: Feb 2004.
|
Najkomičnije mi je kada izvještavaju o cijenama goriva. Onda pošalju TV ekipu do najbliže benzinske pumpe, a to je ona u Vukovarskoj. I onda se novinar javi uživo ispred Inine pumpe.
https://www.google.com/maps/dir/HRT+...FQAw%3D%3D
To je valjda zbog dinamike priloga, ali opet je blesavo.
|
10.10.2024., 16:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Potvrđena premijera serije Sram: u utorak 22.10. će biti objavljen prvi klip
Quote:
Hrvatska inačica ove popularne serije prije desetak dana je završila sa snimanjem, te će se prva sekvenca prve epizode (svaka epizoda ima pet sekvenci) 22.10. objaviti na You Tube kanalu, društvenim mrežama i službenoj web stranici serije.
|
|
|
|
13.10.2024., 14:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2012.
|
Vidim da će od nedjelje, 27. listopada, prije Središnjeg dnevnika, umjesto filmova na HRT 1 ići repriza Na magistrali i prve sezone Dnevnika velikog Perice.
Pretpostavljam da će od prosinca u tom terminu reprizirati The Voice Kids. Ima mjesta i na HRT 2, trebali su snimiti 12. sezonu Volim Hrvatsku ili nešto drugo.
Kao što rekoh, zadnjih godina su sve gori i gori, ove godine čak nisu prenosili ni cijelu saborsku raspravu o proračunu u četvrtak, nego do 13 h, a cijelu su je prenosili i čak, kada su imali svega 2, umjesto današnja 4 kanala. Ima i to svojih prednosti, emisije koje su i taj dan proizvodili za HRT 4, tipa Hrvatska danas su išle u redovnom terminu, a ne u noćnim satima, kada ih nitko ne gleda, kao dosta puta zbog prijenosa ili Sabora ili Plenkovića, nešto rjeđe Milanovića, no, trebali su biti spremni i na to jer se za pojedine događaje satnica zna puno ranije. Isto je i sa stranom serijom svu drugu ili treću srijedu, kada je nogometna Liga prvaka, seriju normalno puste sat vremena kasnije, što je najpametnije jer da tu epizodu puste u četvrtak, epizoda, koja treba ići u četvrtak s obzirom da petkom ide neka druga serija bi se trebala čekati do ponedjeljka, odnosno ne 1, nego čak 4 dana za razliku od nekad, kada pojedine epizode nisu išle išle po 3 dana zaredom (2 Liga prvaka, 1 Kup UEFA). Barem negdje ima pomaka na bolje.
Uglavnom, nedjeljom se od završetka Plodova zemlje do početka Središnjeg dnevnika nema što za pogledati, osim pokojeg intervjua i novog, a ne ponavljajućeg od ranije i prethodnog dana priloga i javljanja u Vijestima na HRT 4, a ni ranije gotovo ne gledam ništa drugo osim HRT 4, ionako znam da su u Studiju 4 sigurni termini za intervjuje 8.30, 9.30 i 12.30 (uz reprize 13.30 i 14.30, za trećeg nema) plus također pokoji i u Vijestima. Čak sam nekad znao gledati i Stankovića, no, čini mi se da ove sezone neću gledati nijednu emisiju.
Trebali bi staviti nekakvu emisiju i nedjeljom ujutro ili prijepodne na HRT 1 ili HRT 2, bilo kojeg tipa, nekad sam uvijek gledao Dizalicu, pa Press Klub Jasmine Popović, pa Dujmovićevu Iza zavjese, popodne sam prije Središnjeg dnevnika znao gledati Arenu, pa Lijepom našom, danas nema baš ništa.
Baš mi je nedjeljom program najgori dok se ne vrate HNL i skijanje, ako će ga prenositi, u ostale dane redovito ili rijetko gledam uz Dnevnik, Studio 4, te Vijesti i prijenose na HRT 4 gledam U mreži Prvog, Dobro jutro, Hrvatska, Kod nas doma, Potjeru, Milijunaša, Peti dan, večernji program na HRT 1, izuzev Bijelog puta, dok nedjeljom gledam samo Superpotjeru i nekad i Plodove zemlje.
Kada već pratim tko u informativnom programu, a i na HRT-u općenito "iskače iz paštete", zadnjih mjeseci konstantno gostuje Dina Vasić, jednom kao nezavisna zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, jednom kao stručnjakinja za financije, a prošli tjedan Krstulović Opara dva dana zaredom gostovao u emisiji U mreži Prvog.
|
|
|
17.10.2024., 12:49
|
|
8
Registracija: Aug 2005.
|
@Mezzzzzo,
na temu Sabor prenosa i prenosenja slike bacio sam pogled na HRT4 kojeg si spomenuo. Da, on je u zivom vremenu, ali je rasvjeta ocajna gotovo industrijska. Kut kamere iz nalik pticje perspektive dok zastupnik govornik/ica ima rijec, bas lose.
Inace sam protivnik prevelike rezolucije, ne trebamo ulaziti u pore lica osim za dokumentarni pristup (ako se zeli) ali ostrina je kao da smo u S-VHS/U-matic vremenu. 
|
|
|
23.10.2024., 21:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Nisam mu gledao dosadasnje uratke, ali Merlicev Plovoopis je jedna od kvalitetnijih i zanimljivijih emisija zadnjih godina. Idu nas ti brodski dokumentarci bakon legendarnih Jedrima oko svijeta i Cigrom oko svijeta.
|
|
|
25.10.2024., 09:03
|
|
Vječni optimist
Registracija: Jan 2012.
|
Na YT su izašle prve scene nove serije Sram i mogu reći, prvi dio obećava. No u jednoj sceni spominju odlazak u "viksu" tj. Vikendicu što automatski implicira da u Hrvatskoj prevladavaju oni koji ju zapravo imaju, što je baš onako pogrešno mišljenje.
Koliko sam shvatio, svaka sezona prati drugu osobu. Ne bi bilo loše da onda druga sezona prati neku osobu iz Splita i uhvati njihovu subkulturu.
|
25.10.2024., 09:07
|
|
Govnar - i vi znate
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
Ingvar25 kaže:
No u jednoj sceni spominju odlazak u "viksu" tj. Vikendicu što automatski implicira da u Hrvatskoj prevladavaju oni koji ju zapravo imaju, što je baš onako pogrešno mišljenje.
|
Kako to automatski implicira da u Hrvatskoj prevladavaju oni koji imaju vikendicu?     
|
|
|
27.10.2024., 01:52
|
|
8
Registracija: Aug 2005.
|
Daljnji razvoj, nadasve neobicnog dijaloga, ocekujem s velikim zanimanjem, bas kao i sam odgovor o Viksi 
|
|
|
27.10.2024., 10:11
|
|
Vječni optimist
|
Meni djeluje kao da protagonistica dolazi iz neke dobrostojeće obitelji u Hrvatskoj. Što malo nekome tko će to gledati vani daje krivu sliku.
|
27.10.2024., 12:44
|
|
Grička vještica
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Ingvar25 kaže:
Meni djeluje kao da protagonistica dolazi iz neke dobrostojeće obitelji u Hrvatskoj. Što malo nekome tko će to gledati vani daje krivu sliku.
|
A ako kažu da netko ide na faks ili da živi na 18. katu ili je glup onda to podrazumijeva da svi studiraju ili žive na 18.katu ili su glupi?

|
|
27.10.2024., 13:11
|
|
Govnar - i vi znate
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
Ingvar25 kaže:
|
Gdje vani, u Bosni?
Mada, možda si u pravu. Ja zbog Esmeralde i dan danas mislim da su sve Meksikanke ćorave.
|
|
|
27.10.2024., 16:57
|
|
Vječni optimist
|
Quote:
Sophsy kaže:
A ako kažu da netko ide na faks ili da živi na 18. katu ili je glup onda to podrazumijeva da svi studiraju ili žive na 18.katu ili su glupi?

|
Naravno da ne. Ali meni sve to djeluje dosta umjetno. Iako ima tu i svakodnevnih problema. 
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:44.
|
|
|
|