Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.05.2025., 22:20   #5201
Lucio Corsi i Tommaso Ottomano su zapjevali "Volevo essere un duro" pred novinarima u Baselu i izazvali oduševljenje!
Također, Billboard je prenio intervju koji je Lucio Corsi dao za Billboard Italia. Intervju je na engleskom jeziku pa ću prevesti samo ono najbitnije. Corsi je već poznat u Italiji, ali ga međunarodna publika tek treba upoznati. Na ESC-u mu je zanimljivo što ima toliko proba tijekom dana. Na Sanremu su cijeli dan probe, intervjui i izvedba, a na ESC-u se ima malo više vremena i može se izolirati. Od ovogodišnjih izvođača, upoznao je Go-Jo-a iz Australije, i to slučajno u Rimu, a upoznao je i Estonca Tommyja Casha. Corsijeva pjesma je glam rock, ali voli folk i prog rock, ovo je samo trenutna faza. Drago mu je što, zbog engleskih titlova, novinari razumiju riječi pjesme. Hvali Tommasa Ottomana, odrastanje u Maremmi i dosada su im pomogli da se usredotoče na glazbu.
duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 22:37   #5202
Quote:
duboy23 kaže: Pogledaj post
Lucio Corsi i Tommaso Ottomano su zapjevali "Volevo essere un duro" pred novinarima u Baselu i izazvali oduševljenje!
Ajmeee Predobro zvuči!
Meni je i ovo pobjednički nastup

Vidi se da je Lucio dobro raspoložen i da uživa...Tako mi je drago da imamo ovakvog umjetnika ove godine koji je reflektorima i kiču stavio do znanja što je glazba.

Hvala na videu!
riomystico is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 23:40   #5203
Prego! Mislim da je Lucio Corsi prilično podcijenjen, ne razumijem zašto. Ima odličnu pjesmu, dobar vokal, fantastičan nastup, nadam se kako će ipak biti prepoznat u finalu, od žirija i od publike. Pronašao sam video gdje je odgovorio na par pitanja!

duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 00:20   #5204
Evo još par kratkih vijesti prije buonanotte.
Komentatorica ESC-a na Rai 2, BigMama, tijekom nastupa Izraela u drugom polufinalu i proglašenja prolaska u finale nije rekla nijednu riječ, što su mnogi protumačili kao političku gestu. Na to je reagirala novinarka i suvoditeljica emisije "DopoFestival", Selvaggia Lucarelli. Rekla je kako je šutnja suučesništvo, a ne djelovanje i kako je BigMama bila hrabra u govoru na Međunarodni praznik rada, a sada je samo šutjela.
Rkomi je objavio novu pjesmu, "l'ultima infedeltà", a možete ju poslušati na ovom linku.
Talijanski dnevnik Corriere della Sera je prilično strogo ocijenio sve nastupe drugog polufinala ESC-a, ocjene možete pogledati na ovom linku!
duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 10:59   #5205
Quote:
Prego! Mislim da je Lucio Corsi prilično podcijenjen, ne razumijem zašto. Ima odličnu pjesmu, dobar vokal, fantastičan nastup, nadam se kako će ipak biti prepoznat u finalu, od žirija i od publike. Pronašao sam video gdje je odgovorio na par pitanja!

Glazbeno nije više Eurosong što je bio... U stvari ljudi su se zaželjeli prave smislene glazbe, ali to ovima ne donosi show i klik, pa ovakvi umjetnici zabljesnu kao dark horse natjecanja.

Meni bi bilo najdraže da nam Lucio dođe u Hrvatsku na jesen nakon svoje ljetne turneje i da ga poslušam uživo.

Večeras uz Lucia sa svim srcem... Želim mu što bolji plasman, ako ne i pobjedu, iako vidim da prema kladionicama nije niti u prvih 10

Forza
riomystico is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 12:30   #5206
Buongiorno, forumaši! Oggi è un giorno importantissimo!
Tommaso Ottomano, Erika Vikman i Lucio Corsi su se napokon upoznali i imaju zajedničku fotografiju, odlična kombinacija, kao spajanje nespojivog.

Također, Lucio Corsi reklamira svoju majicu s natpisom "I wanted to be a tough guy", koja je napravljena u suradnji s Looney Tunes.

duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 15:20   #5207
Objavljena je (skraćena) Lego verzija pjesme "Volevo essere un duro"!

Od ostalih vijesti, Mahmood je za dnevnik Corriere di Bologna izjavio kako neće davati savjete Luciu Corsiju, ali ako se želi baviti pjevanjem, ne bi trebao razmišljati o negativnim komentarima na društvenim mrežama.
Također, finale talent showa "Amici", koje je trebalo biti emitirano večeras na Canale 5, emitirat će se sutra navečer kako se ne bi preklapalo s ESC-om na Rai 1. Odličan potez, s obzirom na to da se radi o jednoj od najgledanijih emisija u Italiji, vjerujem da bi bila gledanija čak i od finala ESC-a.
duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 16:36   #5208
Želim svu sreću Italiji danas. Od pjesme koju nisam ni doživio do toga da jedva čekam da ju čujem. Milozvučna, pitka i opuštajuća pjesma na prelijepom jeziku.
12345le is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 16:44   #5209
Meni je isto growala.

A bila bi još bolja bez brašna.
label is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 16:45   #5210
Ja sam ju prvi put čuo u polufinalu, odlična pjesma. Mislim da je ovdje top 10 siguran
scandi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 17:03   #5211
Quote:
scandi kaže: Pogledaj post
Ja sam ju prvi put čuo u polufinalu, odlična pjesma. Mislim da je ovdje top 10 siguran
Nadam se, zaslužio je
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 17:26   #5212
Dobar je jer je lik neka dobrica i lyricsi imaju smisla.
Old 17.05.2025., 18:35   #5213
Eurovision Rai poziva na glasovanje za Lucia Corsija! In bocca al lupo!

duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 19:12   #5214
Broj upisan, bit će i za Italiju koji glas!
Old 17.05.2025., 19:33   #5215
Lucio sretno!!!

Par glasova će se poslat. Nadam se topu 5.
Žiri bi ovo trebao nagraditi, a mislim da ni publika neće biti ravnodušna.
cukerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 20:11   #5216
fallen-alien is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 20:20   #5217
I ja ću večeras glasovati za Lucia Corsija! I službeni profil Festival di Sanremo je na X-u Corsiju poželio sreću uz jednu neobjavljenu fotografiju. Pronašao sam snimku nastupa pred novinarima u Baselu. Osim pjesme "Volevo essere un duro", otpjevao je i "Francis Delacroix"! Che talento enorme!

Lucio Corsi i Tommaso Ottomano jedu tjesteninu (baš me zanima koju točno, ali mislim da su svakako dodali parmezan) prije nastupa!

duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 20:24   #5218
Quote:

Lucio Corsi i Tommaso Ottomano jedu tjesteninu (baš me zanima koju točno, ali mislim da su svakako dodali parmezan) prije nastupa!
Ovako po boji i tipu paste, rekla bih fettuccine Alfredo
cukerina is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 20:30   #5219
Grazie, @cukerina! Pronašao sam i recept, ne zvuči komplicirano, a sigurno je ukusno! Sada sam se sjetio čokoladnih keksa Nascondini (Mulino Bianco).
duboy23 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 20:34   #5220
Jedini za kojeg veceras navijam da pobijedi.
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:29.