|
|
06.02.2015., 13:55
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
pattie_boyd kaže:
napokon da je dao ostavku 
|
Vidija da mu je odbrojano, pa otiša sam umisto da ga tiraju... Pozdravljam svakako 
|
|
|
06.02.2015., 14:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Ajde konacno. Goluza nikad nije ni nece biti kapacitet za vrhunskog trenera. Cak ni Cervar nije bio u rangu npr. Oneste ili Rivere (iako ih je pobjedivao. S dobrom ekipom uvijek je lako).
Ovo je pravi strucnjak, a i Metla nije los izbor za pomocnika. Po meni trebalo je to napraviti jos 2009 nakon izgubljenog finala u Zagrebu, jer se vidjelo da Lino nema recept protiv Francuske.
|
|
|
06.02.2015., 14:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2010.
|
Ali Gobac je još tu. Nema tu nekih korjenitih promjena, to je sve populističko bacanje magle.
|
|
|
06.02.2015., 14:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
kevin80 kaže:
Ali Gobac je još tu. Nema tu nekih korjenitih promjena, to je sve populističko bacanje magle.
|
Potpis..
zna se dobro u cemu je tu problem i tko treba otici do tada ovo su samo kozmeticke promjene..
|
|
|
06.02.2015., 14:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Ja ne razumijem cemu se ljudi vesele toliko. Budimo realni, vise nemamo ni blizu kvalitetne igrace kao prethodnih godina. Goluza nije los covjek i nije zasluzio takvo pljuvanje. On je nedorastao voditi obican klub, a ne reprezentaciju..ali nije bezobrazan i ehoistican kao njegov patuljasti prethodnik koji je unistio reprezentaciju jednako kao ovaj. Stvar je samo ta da je vas obozavani Linek godinama imao prvu, drugu i trecu najjacu reprezentaciju na svijetu pa osvajao srebra i bronce. Da je bilo Serdarusica tad, osvojili bi zlato i 05 i 06 i 07. Kad god je trebalo bar malo znati voditi utakmicu i ne siriti samo ruke i skakati ko majmun bezveze oko klupe, mi smo gubili. Onesta je pokazao sta se dogodi kad TOP trener dobije u ruke TOP momcad...ostali dobivaju ostatke. Najjaca Francuska je osvajala i osvaja zlata, ne kao Lino srebra,bronce i finala. Dok je bilo Smajlagica, bilo je i rezultata. Dalje smo gomilali srebra, bronce i polufinala jer smo bili toliko jaci od drugih da je cak i Lino uspio doci do medalja. SAMO KAKVIH MEDALJA ! Uz to, krasi ga ogromna egocentricnost, narcisoidnost i sve ostalo popraceno osvajanjima veeelikih srebara i bronci s tadasnjim dream teamom !
Sad vise nemamo najboljeg srednjeg i najboljeg ikad, nemamo najbolje desno krilo na svijetu, nemamo top vanjske pucace kao Lac i Pero u najboljim danima, nemamo ni blizu toliko kvalitetne obrambene kao Dominikovica i Spoljarica. Da, sa svim tim igracima gubili smo od tada golobradog Karabatica i slicnih. Sad su oni jednostavno receno prejaki za nas.
Ali ja tu i dalje citam da ljudi prizeljkuju naseg ultra trofejnog klauna nazad na klupu !!!
|
|
|
06.02.2015., 15:28
|
|
common sense
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
since1981 kaže:
Potpis..
zna se dobro u cemu je tu problem i tko treba otici do tada ovo su samo kozmeticke promjene..
|
taj ti ne bu otišao
|
06.02.2015., 17:11
|
|
Agram
Registracija: Apr 2013.
|
Quote:
gorguc kaže:
Sad si ovo napisao kao da samo mi igramo rukomet i imamo klase koje treba poslozit kako bi sve funkcioniralo. Daleko od toga da je strucan trener jako velika prevaga, pogotovo u odlucujucim utakmicama, no bojim se da nemamo vise igrace kvalitete onih prije 10 god.
Ovo sto si napisao je po meni dovoljno da se vratimo borbi za medalje, no za potuci se za zlato sa ovakvim Francuzima je potrebno i malo vise.
tapatalk/good old 4.9.5
|
S ovakvim Francuzima bi i Balić & CO u najboljim danima imali tešku borbu. Nitko ne očekuje da ih prešišamo dok kažeš keks, ali ono što sam napisao u prošlom postu svakako. S tim osnovama tvrdim da smo konstantno u borbi za medalje narednih 5 godina. A kad Francuzi napokon malo padnu i za zlata. 
"točno se osjeti kako se najkvalitetniji i najpametniji iseljavaju jer je već postao problem naći ljude s kojima možeš sjest i popričat, a da ih nakon pet minuta ne pošalješ u pičku materinu jer su notorni idioti"
|
|
|
06.02.2015., 17:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Nažalost, trebao je dati ostavku prvog dana, on nam je bio najveći teret godinama, sada je kasno
|
06.02.2015., 19:32
|
|
pijanac kao i stari
Registracija: Mar 2007.
|
Quote:
friendship kaže:
za potuči se za zlato trebaš vrhunskog čovjeka za kondicijsku pripremu. te trenera koji će znati afirmirati ove mlade igrače te ih uklopiti s adekvatnom minutažom...jer trebaju nam
|
Za ponovno osvajanje medalja nam treba trener koji će donijeti da igra ima glavu i rep. Mi se od 2007. vučemo na drugu obranu svijeta i napad koji se rješava na individualnu kvalitetu.
To je funkcioniralo na prošlim prvenstvima do utakmica sa Francuzima/Dancima.
Danas su prijetnja Brazilci.
Od svih spomenutih u medijima, ja vjerujem jedino da Serdarušić može unaprijediti našu igru.
Iako bi najbolje bilo po meni kad bi mu se dalo ono što je on tražio na početku svoje karijere kada je počeo trenerski poziv. Da uzme klince i odgaja ih od početka.
Dovoljno je vidjeti što je napravio od Luke Karabatića u godinu dana.
|
07.02.2015., 01:23
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Jul 2007.
|
Bit će flopčina,i to kakva.Prizivat ćemo Golužu nazad.
Pišem u tekicu vrijeme i datum posta,da se mogu poslije naslađivat. 
|
|
|
07.02.2015., 08:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
nar.kO kaže:
Bit će flopčina,i to kakva. Prizivat ćemo Golužu nazad.
Pišem u tekicu vrijeme i datum posta,da se mogu poslije naslađivat. 
|
ma daj...
ovo čak ne može proći kao šala
|
07.02.2015., 14:09
|
|
23:44
Registracija: Jul 2007.
|
Pa nemaju ni Španjolska ni Danska najbolje igrače na svim pozicijama, to nema nitko, čak ni Francuzi, iako su jači od ostalih, pa ipak ulaze u finala i osvajaju pokoje zlato. Pa i Island je igrao finale OI. I sad netko kaže da mi nemamo igrače kao 2003-2008, pa se ne smijemo ni nadati zlatu. Da se trebamo naviknuti da budemo zadovoljni polufinalima ili čak četvrtfinalima. Od 7 pozicija imamo svjetske igrače na 4. Ako to nije dovoljno za pokoje zlato ili bar finale na 6 uzastopnih natjecanja, onda ne znam šta je.
|
|
|
07.02.2015., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
Pozdrav svim forumašima koji dišu sa rukometnom reprezentacijom!
Već sam zadnjih dana pisao kako Francuze može dobit samo jedna reprezentacija na ovoj baloti...
Ništa se nije posebno prominilo od Novog Sada i Španjolske...
Nismo li ih tada poklekli i naguzili?!
Čestitam Francuzima! Ali isto mi je više puna kapa koliko ih se plašimo.
Mi forumašimo se više tresemo od njih nego igrači!
Nisu oni baš toliki vanzemaljci.
Mi smo ih tabanali sa Lacom koji manje znači ekipi nego njima Dinart.
Imali su i Abaloa, i Fernandesa koji ne diše na škrge.
Nama triba trener koji će mislit drukčije. Da je bog otac bija trener ovih pet godina, triba otić! Goluža je igra lipi rukomet! Letili smo u puno utakmica (ka šta ne leti nijedna naša ekipa ni reprezentacija).
Triba složit glave!
Rukomet je sport u kojem se najviše tambura. Zna bit i po 15 razlike u utakmicama između ozbiljnih protivnika.
Čini mi se da je to sport u kojem se napaljeni igrači najviše mogu osvetit za neki prošli poraz.
Mi smo Dance natamburali u Londonu i onda popušili tri puta...
Danci su tamburali Španjolce pa su izmasakrirani u finalu prošlog svjetskog.
Dakle, sa moje strane dobrodošlica novom treneru (pa ma ko to bija).
I neka nađe visoko krilo umisto Ninčevića (možda opet Vukića) i stavi ga naprid u 5+1!
Na ovom prvenstvu smo prošli najgore od 2002.
Ali dobili smo Karačića!
|
08.02.2015., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Ovaj tjedan se nastavila ženska Liga prvaka,jedna zanimljivost iz Norveške,sa jucerašnje utakmice između Larvika i Viborga.Gosce su u Norvešku doputovale sa 8 igracica,tocnije sa 6 igracice i 2 vratarke.I ovako desetkovane,u 43.minuti još je jedna igracica dobila crveni karton.Larvik je na kraju dobio lagano 31-18.
Inace,od ove sezone novi je sistem natjecanja.Iz svake grupe dalje su išle po tri ekipe,stvorile su se dvije nove skupine po 6 momcadi,prve cetiri idu u cetvrtfinale.
|
|
08.02.2015., 18:07
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Nastavila su se i ostala ženska natjecanja. Hrvatska ima jednog predstavnika u Challenge kupu i dva u KPK. KPK je počeo ovaj tjedan, Podravka je izgubila u Rusiji od Zvezde 24:21 prije dva dana, upravo sada je počeo uzvrat. Lokomotiva će svoju prvu utakmicu igrati tek iduće subote, a odmah u nedjelju je uzvrat. Igraju protiv Blomberga iz Njemačke, i obje tekme će se igrati u Zagrebu.
|
|
|
08.02.2015., 20:05
|
|
C.C. Capwell
Registracija: Jun 2004.
|
Podravka ispala na golove u gostima a igrala obje doma 
|
|
|
08.02.2015., 21:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Jebote
Prvu su u "gostima" u Koprivnici izgubile 21-24,da bi danas na domacem terenu dobile 28-25 i ispale zbog golova u gostima 
|
|
09.02.2015., 00:13
|
|
Moderator
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
fortaleza kaže:
|
Jebote nisam ni znao da su obje igrane u Koprivnici, kakav fail 
|
|
|
09.02.2015., 12:04
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Quote:
fortaleza kaže:
|
O jebote 
|
09.02.2015., 21:54
|
|
pijanac kao i stari
Registracija: Mar 2007.
|
http://www.index.hr/spkatar/clanak/n...ic/800285.aspx
Ode Noka gdje je bolja lova.
Naravno, da bi nešto napravio treba mu Nikola Karabatić. Noka mudar kao uvijek, neće se kockati sa ugledom.
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:41.
|
|
|
|