Interijeri Unutrašnja ljepota. |
|
|
26.08.2020., 18:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Bauhaus nula bodova
Poslano sa mog LG-H960 koristeći Tapatalk
|
28.08.2020., 09:31
|
|
Mislim, dakle žena sam
Registracija: Mar 2010.
|
Vanjska rasvjeta, u kući je toplo bijelo, van kuće trebam rješenje:
ukrasna rasvjeta koja će raditi cijelu noć, svjetlo će naglasiti dijelove kuće
praktična rasvjeta za osvijetliti stepenište ili terasu koje se koristi prema potrebiiiii
e sad, ako iz kuće dolazi topla bijela, kuća je bijela, javna rasvjeta je žuto/narančasta
da li staviti i vani toplo bijelo svjetlo ili ići na čisto bijelo, ili čak plavo bijelo?
|
|
|
30.08.2020., 13:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
IgorVG kaže:
Ma da? Onda već danas šopingiram 
Tnx
|
Ima neki posebno razlog zasto ne bi na led isao? Imas ih svih jacina i temperatura boja a vise ni ne kostaju puno.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
|
|
30.08.2020., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
pa napisao je, treba zarulju koja bolje podnosi cesta paljenja gasenja.
|
|
|
30.08.2020., 18:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
rasvjeta za terasu
Pozdrav,
adaptiramo terasu i želio bi staviti u pod nekoliko rasvjetnih led svjetala. Budući da radim glazuru mogu staviti u glazuru da to sve bude osvjetljeno.
E sad mene zanima gdje ima (i da li uopće postoje neke) koje su visinom manje od 5cm.
Gledao sam danas u Bauhausu - i najmanja visina je 7,8 cm, a to mi je previše jer nemam toliko mjesta u glazuri
Please help...
I jel imate neke savjete vezano uz stavljanje rasvjete (terasa je na 4. katu - ispod je stan pa sve mora biti dobro hidroizolirano.
Lp
|
|
|
30.08.2020., 19:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
chavez ding kaže:
pa napisao je, treba zarulju koja bolje podnosi cesta paljenja gasenja.
|
Bemti, promaklo mi je. Vidis bas bi za zarulje sa zarnom niti rekao da ce tako prije krepati.
Ja bi prije razmislio o nekom modulu sa soft startom.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
|
|
31.08.2020., 09:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
kobascity kaže:
Pozdrav,
adaptiramo terasu i želio bi staviti u pod nekoliko rasvjetnih led svjetala. Budući da radim glazuru mogu staviti u glazuru da to sve bude osvjetljeno.
E sad mene zanima gdje ima (i da li uopće postoje neke) koje su visinom manje od 5cm.
Gledao sam danas u Bauhausu - i najmanja visina je 7,8 cm, a to mi je previše jer nemam toliko mjesta u glazuri
Please help...
I jel imate neke savjete vezano uz stavljanje rasvjete (terasa je na 4. katu - ispod je stan pa sve mora biti dobro hidroizolirano.
Lp
|
Računao si da na glazuru ide još neka debljina ljepila i pločica? S tim bi mogao doći do tih 7,8cm...
|
|
|
31.08.2020., 17:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
ZoomZoom kaže:
|
Ikea nymane 300 kn. Bar cu ja tu uzeti. I uzet cu pametnu zarulju s prigusivacem 
|
|
|
31.08.2020., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
|
sto se moze stavit ta zarulja u tu lampu?
|
|
|
31.08.2020., 22:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
mika1988 kaže:
Računao si da na glazuru ide još neka debljina ljepila i pločica? S tim bi mogao doći do tih 7,8cm...
|
A ispod glazure je mrtva ploča, može se možda i ona gricnuti.
|
31.08.2020., 22:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Quote:
roga27 kaže:
Vanjska rasvjeta, u kući je toplo bijelo, van kuće trebam rješenje:
ukrasna rasvjeta koja će raditi cijelu noć, svjetlo će naglasiti dijelove kuće
praktična rasvjeta za osvijetliti stepenište ili terasu koje se koristi prema potrebiiiii
e sad, ako iz kuće dolazi topla bijela, kuća je bijela, javna rasvjeta je žuto/narančasta
da li staviti i vani toplo bijelo svjetlo ili ići na čisto bijelo, ili čak plavo bijelo?
|
Nemoj plavo tu, drži se bijelog žutog.
Jeli rješeno ono ugradbeno gdje je parna brana iza knaufa, i kako molim te? Ili ste odustali?
|
01.09.2020., 07:28
|
|
Mislim, dakle žena sam
|
Quote:
VDCOTO kaže:
Nemoj plavo tu, drži se bijelog žutog.
Jeli rješeno ono ugradbeno gdje je parna brana iza knaufa, i kako molim te? Ili ste odustali?
|
Nismo još ugrađivali, prvo nismo uspjeli doći do toga drugo, lampe koje sam ja htjela, ugradbene, nisu dimabilne, a te dimabilne su samo nadgradne... pa tražim dalje...
|
|
|
06.09.2020., 23:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Quote:
VDCOTO kaže:
A ispod glazure je mrtva ploča, može se možda i ona gricnuti.
|
Ispod glazure je ploča, ali nebi ju dirao jer je na njoj hidroizolacija stara (ja na nju stavljam glazuru, pa nova hidoizolacija, pa ljepilo i pločice). Iako će ići i nova hidorizolacija želim da i stara ostane netaknuta jer je izdržala dosta dugo...
recimo da bez problema dolazim do nekih 6 cm...ali opet ne vidim da ima neka ponuda s tako malom dubinom...
|
|
|
07.09.2020., 14:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Može preporuka koju rasvjetu staviti ispod gornjih elemenata u kuhinji, a da je u komadu, nekih 270cm?
Obična led traka ili ima na tržištu još nešto zgodno, a da nije glomazno?
|
|
|
07.09.2020., 15:04
|
|
Mislim, dakle žena sam
|
Quote:
SmAjLiĆ sMajL kaže:
Može preporuka koju rasvjetu staviti ispod gornjih elemenata u kuhinji, a da je u komadu, nekih 270cm?
Obična led traka ili ima na tržištu još nešto zgodno, a da nije glomazno?
|
IKEA ima odlične lampe koje s mogu spojiti jedna u drugu pa izgleda kao da je jedna...
|
|
|
21.09.2020., 12:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2007.
|
Da li se isplati kupiti ovakve stropne svjetiljke s obzirom da se ne mogu zamijeniti zarulje odnosno led nego kad se potroši bacaju se? Treba mi za blagavonu iznad stola, kuhinju i dnevni boravak. Ne volim lustere niti plafonjere a ove mi se sviđaju dizajnom i treba mi jako svjetlo? Koliko to može uopće trajati ako svijetli svaki dan od predvečer do ponoći? I kako se zove takav tip lampi ne znam šta da upišem u google da pročitam nešto više o tome? Hvala svima
https://www.xxxlesnina.hr/p/led-svje...a-007694022302
|
|
|
21.10.2020., 22:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2007.
|
Ima li netko iskustva sa niže navedenom rasvjetom:
https://www.svijet-svjetiljki.hr/led...7-8-5w-230v-1/
Dakle, ono sto mi treba je da u kuhinji, blagovaoni i dnevnom boravku imam lampe sa mogućnošću prigušivanja svjetla. Led žarulje.
Koliko sam shvatila, kod Phillipsa se to može povezati i na mobitelu. Sad ne znam da li je ovaj šteker dovoljan za to. Ili treba onaj neki hub?
|
|
|
09.11.2020., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
Pozdrav,
Situacija je sljedeća, planiram uskoro postavljati opločnjake na betonsku podlogu a radi se o pristupnom mostiću i kolnom ulazu. Sve zajedno je ukupne duljine nešto manje od 30 metara. Bit će tri vrste opločnjaka, 20x20, 20x10 i 10x10 (umjesto tih najmanjih bih volio ugraditi rasvjetna tijela).
Planiram postaviti rasvjetu na rubovima, razmak možda nekih 2.5-3 metra između svjetiljki, sa svake strane, da podsjeća na pistu za slijetanje aviona,
Malo se pribojavam provođenja struje (iako nemam ništa protiv) pa više gledam nekakvo solarno rješenje ali mi niti jedno od takvih i sličnih ne ulijeva baš puno povjerenja.
Napominjem da sve što gledam gledam vani jer su mi kod nas za JEDNO solarno rasvjetno tijelo dimenzije 10x10 dali ponudu u visini 450 kn što je suludo.
Unaprijed sam zahvalan na sugestijama.
|
|
|
 |
|
Tematski alati |
|
Opcije prikaza |
Linearni mod
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 20:03.
|
|
|
|