Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare). |
 |
|
04.09.2006., 14:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2006.
|
lizanje analnog otvora ili ??
u friškoj sam vezi već tri mjeseca....dečko mi je rekao da ga između ostalog pali i kad ga diram po guzi ?? hm ? šta od misli pod tim ?? samo stiskanje ili što ??inače opsjednut je mojom guzom i analnim sexom,,,pa me sve to zabrinjava....
zadnji put u pozi 69 se tako namjestio da mi je njegov otvor bio drito na faci... I mislim da nije htio da mu ga popušim već nešto drugo ?? nadam se da od mene ne očekuje neko lizanje analnog otvora ??ili možda da ?? help ??
|
|
|
04.09.2006., 14:51
|
|
You know that's right.
Registracija: Sep 2004.
|
lizi i suti.
|
04.09.2006., 14:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
ako oboje održavate higijenu .. nemaš beda .. kako bi reko Medo Njeguljici .. šuti i puši!

|
04.09.2006., 14:53
|
|
Orao
Registracija: Feb 2004.
|
Kako se ono zove onaj film....
Attack of the clones, tako nešto...
5.5, ne može više, u usporedbi s prošlotjednim, oni su bili bolji....
Bilo bi 4.5, ali ubacila si "Drito" u post.
- Stipe -
|
|
|
04.09.2006., 14:56
|
|
binamo
Registracija: Nov 2002.
|
Zaš mu ne bi lizala pakaricu? Di je problem?
|
|
|
04.09.2006., 14:58
|
|
Dr. Rujanka
|
Quote:
znatiželjka kaže:
u friškoj sam vezi već tri mjeseca....dečko mi je rekao da ga između ostalog pali i kad ga diram po guzi ?? hm ? šta od misli pod tim ?? samo stiskanje ili što ??inače opsjednut je mojom guzom i analnim sexom,,,pa me sve to zabrinjava....
zadnji put u pozi 69 se tako namjestio da mi je njegov otvor bio drito na faci... I mislim da nije htio da mu ga popušim već nešto drugo ?? nadam se da od mene ne očekuje neko lizanje analnog otvora ??ili možda da ?? help ??
|
pali ga sve
pa jel on tebe lizao? si vidila kak je lijepo?
anus je izuzetno osjetljiv, i muski i zenski, i nema nis neobicno da decku prija
(sad sto samozvane muskarcine misle da je to = pederluku, to je druga prica)
dakle- lizanje da sto da ne!
ak ti se gadi pomisao, a vi zapocnite sa jednim zajednickim tusiranjem i sapunjanjem, pa ga za pocetak diraj samo prstima, mozes ga i ljubiti/grickati po guzovima i na onom spoju prema butini... mljac
a s vremenom... 
|
|
|
04.09.2006., 14:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
znatiželjka kaže:
nadam se da od mene ne očekuje neko lizanje analnog otvora ??ili možda da ?? help ??
|
a da pitaš njega što očekuje
samo se ti nadaj 
|
04.09.2006., 15:02
|
|
pazi grickam
|
Quote:
znatiželjka kaže:
|
Pa u čemu je problem, svi muškarci su osjetljivi na tom području.
Samo ga zamoli da se prije tog opere, ako ti se gadi. Probaj jednom pa ćeš vidjeti, ako ti se ne svidi to mu i reci. A ako ti se svidi pomisli samo koliko ćeš obogatiti vaš sex.
|
|
04.09.2006., 15:05
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Dec 2005.
|
 Lizi i suti. I budi sretna dok te ne pita da mu guras prst u guzicu. ja sam tu zelju ispunila jednom tipu i bilo je
Gurnula sam mu prst u guzicu i osjetila nesto mekano, klisko i vrelo. Njegovo govno, naime. Kad sam izvukla prst, tri dana mi je nokat smrdio po govnima  , nije da sam sad isla mirisat al jednostavno sam nekako znala da smrdi  . A on se toliko napalio i nije htio da prestajem. Ja sam, ocajna da izvadim prst, se odjednom pocela pravit kao da je i mene to napalilo pa sam brzo izvukla (usrani)  prst i povikala; **** me sad! Ne mogu vise (izdrzati koliko sam napaljena ceprkajuci ti po cmaru  )
Sto se lizanja tice, uvijek mi je to super. Nema problema. Tak da... moj savjet ti je lizi i suti.
|
|
|
04.09.2006., 15:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
neznalicaXXL kaže:
Pa u čemu je problem, svi muškarci su osjetljivi na tom području.
Samo ga zamoli da se prije tog opere, ako ti se gadi. Probaj jednom pa ćeš vidjeti, ako ti se ne svidi to mu i reci. A ako ti se svidi pomisli samo koliko ćeš obogatiti vaš sex.
|
ma dajte ..pa to nije higijenski...
šta bi ja sad trebala to njemu lizati...i još će me na kraju tražiti da mu stavim i prstić unutra..uzas !!!!!!!!!! a to je totalno gejevski !!1
|
|
|
04.09.2006., 15:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2005.
|
Quote:
Black Milk kaže:
Ja sam, ocajna da izvadim prst, se odjednom pocela pravit kao da je i mene to napalilo pa sam brzo izvukla (usrani)  prst i povikala; **** me sad! Ne mogu vise (izdrzati koliko sam napaljena ceprkajuci ti po cmaru  )
|
al čemu zvjezdice 
|
|
|
binamo
|
Quote:
znatiželjka kaže:
šta bi ja sad trebala to njemu lizati...i još će me na kraju tražiti da mu stavim i prstić unutra..uzas !!!!!!!!!! a to je totalno gejevski !!1
|
Glupa, primitivna i dosadna u seksu. Prekinite.
|
|
|
|
|
Registrirani korisnik
|
i poslije tog lizanja mi bi se trebali ljubiti u usta....,
me kužim stvarno
|
|
|
04.09.2006., 15:12
|
|
binamo
|
Quote:
znatiželjka kaže:
me kužim stvarno
|
Znamo srećo da ne kužiš. Odi, ugasi svijetlo i jebi se misionarski.
|
|
|
04.09.2006., 15:14
|
|
OTIŠAO ZAUVIJEK
Registracija: Apr 2005.
|
Quote:
znatiželjka kaže:
me kužim stvarno
|
zašto ne?
|
04.09.2006., 15:17
|
|
Child of Malkav
Registracija: Mar 2004.
|
Ha, cuj... Kad ti tako nesto opet napravi, a ti ga iskusaj: uzmi bocu od Jamnice, koju si prethodno sakrila ispod kreveta, pa mu je (iznenada, nicim izazvana, mucki, bez ikakvog upozorenja itd. itd.) zbici duboko u supendaru.
I ne brini se ako vrisne - to je sigurno od uzitka.
Samo, nemoj napraviti gresku i biti u istom gradu kad se oporavi od bolova. Nije preporucljivo.
|
|
|
04.09.2006., 15:17
|
|
Registrirani korisnik
|
...ma želim ja unijeti neke inovacije u sexualni život, ali šta s bakterijama i ostalim popratnim sranjima,,,,,,,,,,,,
|
|
|
04.09.2006., 15:18
|
|
pazi grickam
|
Quote:
znatiželjka kaže:
|
Pa šta nas onda pitaš za mišljenje, očigledno je da to nikad nisi ni namjeravala napraviti. Iskreno mene to pali i volim to raditi.
Što se tiče ljubljenja da li on tebe liže i poslje toga ljubi, ili da li ti njemu pušiš ako da u čemu je onda problem. Anus ili kurac, sve je to dobro za lizanje.  Vjeruj mi već sam 98 g. s istim frajerom i mogu reći da znam što pričam.
Uvijek ti uostalom preostaje samostan i dildo. 
|
|
04.09.2006., 15:19
|
|
zaručen za placebo
Registracija: Dec 2002.
|
Više bakterija ima na prosječnom pisaćem stolu nego u wc školjci!
|
04.09.2006., 15:20
|
|
Talog društvenih mreža
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
znatiželjka kaže:
...ma želim ja unijeti neke inovacije u sexualni život, ali šta s bakterijama i ostalim popratnim sranjima,,,,,,,,,,,,
|
Ma želiš ti, kako da ne. Pusti čovjeka, nek ide tražit ženu koja će mu željeti udovoljiti. Nesrećo.
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:14.
|
|
|