Natrag   Forum.hr > Društvo > Psihologija > Psihokauč

Psihokauč Prozac Nation

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.06.2025., 14:25   #181
Ako si se naspavala jesi zadržala mišljenje? Temu si nazvala konfliktna i emotivna pa mislim da si se trebala malo ispucat.
Old 19.06.2025., 14:48   #182
Quote:
emanuel shiver kaže: Pogledaj post
Ako si se naspavala jesi zadržala mišljenje? Temu si nazvala konfliktna i emotivna pa mislim da si se trebala malo ispucat.
Do Ružice je ne do avtora’, o bogatstvu naslova…
Odgovori s citatom
Old 19.06.2025., 14:59   #183
O istom oli sličnom, isto jer klin se klinom najbolje je, nikad do nutrine do drugih je, dobro da je pakao uvijek stalan kako po komu i od kog, no uvijek odgovora radi.
Quote:
Gogir kaže: Pogledaj post
Men’ se dušo…
Izem’ ti percepciju a i stav, kažu da je varljiva, kada je stečena, po trajnosti relativna, organizacija ili kaos od emocija, vrednovanja, reagiranja prema nekomu, nečemu, pa sad ukoliko je ono koliko znaš tako vidiš varljivo, možda najbolje je da neznaš’ jerbo tek neznanje oslobađa jer tada ono kao ne kužiš pa i ne vidiš, isto tako zna se ono kruži legenda da što ne vidiš ne boli. Aaaa deductio is svačija furka moja tvoja pa sljedi bolje biti slijep i glup a sretan nego vidjeti a biti smižden da, bolje nego s p, pristojnije a i sve novo tvorim, pa ponavljana laž kao i glupost ili nema veze s I can, možda je mene zezla kriva premisa i ode sve u lipu majčicu od opservacije a sve u ili bez da se pojasni ili doda nikako oduzme jer se ne daju, komu doli opasnim ljudima…

Tako ide jedna naturšec slija, opasna ljudovica ja, pronašla novog ljubimca od glagola ulovila s vlastitim rukama, možda bi se podragali i dulje da glas hladnog ko’ špricer s zaljubljenim pogledom, spram lovine nije navijao za brudet. Nije mi bilo ni lako ni teško oprostiti se s najvećim ikad viđenim i rukicama podraganim, prelijepim mužjakom raka ono račina i pol, drugom mužjaku bio je dovoljan moj opasan pogled s dozom gađenjem možeš li uživati u prirodi a da ti nije sve jestiva u ovom sl je’ ako je lovina, ponosna na sebe žena, lovac, duša od i
kraljica. Vidiš da se može i ne mora biti sve i kad jesi opasan, po nejake, da timda’…

Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:03.