|
|
21.05.2007., 23:28
|
|
in the space
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
AMBROSIA kaže:
|
Ko da sebe gledam i slušam . Želim Vam sve najbolje , nek se sve riješi kak treba. 
|
|
|
22.05.2007., 07:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
zackoj kaže:
Sajonara,
Kako je bilo na razgovoru ?
Šta ste odlučili, da li plaćate kaparu ?
|
Jasno smo da li do znanja što je to rizik i bilo je u stilu- uzmi ili ostavi.
Oni ne dobivaju lokacijsku već čekaju generalni urbanistički plan  (koji trebaju dobiti u 6.mj.) i nakon toga 01.07.počinju.
Da li im vjerovari na riječ jer na pismeno ništa nedaju (nema kod njih nikakava dodatak predugovoru ili nešto slično).
Još imamo malo fore za razmislit.
Ali sve je to banana...
Stvarno neznam, mislim se još pokonzultirati s nekim ljudima s pravne strane pa vam javim!
Sretno svima u teškim odlukama!!!! 
|
|
|
22.05.2007., 07:29
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sky cruiser kaže:
Kada postoji DETALJNI URBANISTIČKI PLAN te općine, onda se ne vadi lokacijska već ide direktno građevinska! Zakon tako kaže. DUP inače ima malo općina u RH, provjeri u toj da li je usvojen!
|
Tako je!
To su i oni rekli ali već ana sve pušem!!! 
|
|
|
22.05.2007., 07:35
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
AMBROSIA kaže:
|
Definitivno idu na ražanj!!!
A prije toga svaku dlačicu, svaki nokat, svaki zub - jedan po jedan čupati na živo za svaku našu neprospavanu noć i buđenje uz probavne tegobe...
Platit će!!!
Bit ćemo napravedniji suci koji postoje u našoj lijepoj Hrvatskoj!!!! 
|
|
|
22.05.2007., 08:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2006.
|
Quote:
sky cruiser kaže:
Kada postoji DETALJNI URBANISTIČKI PLAN te općine, onda se ne vadi lokacijska već ide direktno građevinska! Zakon tako kaže. DUP inače ima malo općina u RH, provjeri u toj da li je usvojen!
|
Ovo bi navodno treba biti objavljeno u broju 9. Glasnika zagrebačke županije. Na http://wa.zagrebacka-zupanija.hr/ure...nti.asp?ured=7 nema još broja 9. Ne znam da li print i elektronička verzija izlaze istovremeno.
|
|
|
22.05.2007., 09:02
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
titinho kaže:
Drash ,kakva je kod tebe situacija jesi ti doznal kaj novoga?
|
Pa i da i ne.
Najviše me zanima da li on može dobiti građevinsku s obzirom na zabilježbe ili ne može. No to nikak ne mogu doznati. Neki tvrde da može, neki tvrde da ne može. U zaprešićkom uredu za graditeljstvo nisam mogo dobiti tu informaciju. Rečeno mi je da za takve situacije imaju pravnu službu koja to rješava i da mi ovak to ne mogu reći. Zval sam druga dva građevinska ureda i rečeno mi je da na njihovom području ne bi izdali građevinsku s takvim zabilježbama.
Rok mi je prošo. Platil nisam. Poslal sam im jučer neki mail pa još čekam nekakav odgovor.
|
|
|
22.05.2007., 13:26
|
|
Registrirani korisnik
|
Imam ja još jedno pitanje pa ak ima neko odgovor. U doba kad bum trebal dignuti stambeni kredit i kad se bu banka zbog hipoteke htela upisati ko vlasnik dal bu to moguće, ak bu na zemljištu još uvijek zabilježba?
|
|
|
22.05.2007., 14:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Drash kaže:
Imam ja još jedno pitanje pa ak ima neko odgovor. U doba kad bum trebal dignuti stambeni kredit i kad se bu banka zbog hipoteke htela upisati ko vlasnik dal bu to moguće, ak bu na zemljištu još uvijek zabilježba?
|
U vezi istog pitanja ja čekam odgovor pravnice kojoj sam proslijedila izvod iz zk, pa javim čim dobijem povratni info. 
|
|
|
22.05.2007., 16:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2007.
|
Quote:
sajonara006 kaže:
Jasno smo da li do znanja što je to rizik i bilo je u stilu- uzmi ili ostavi.
Oni ne dobivaju lokacijsku već čekaju generalni urbanistički plan  (koji trebaju dobiti u 6.mj.) i nakon toga 01.07.počinju.
Da li im vjerovari na riječ jer na pismeno ništa nedaju (nema kod njih nikakava dodatak predugovoru ili nešto slično).
Još imamo malo fore za razmislit.
Ali sve je to banana...
Stvarno neznam, mislim se još pokonzultirati s nekim ljudima s pravne strane pa vam javim!
Sretno svima u teškim odlukama!!!! 
|
Sajonara,
Do kada imate dodatni rok za razmišljanje ?
Znam da nije lako donijeti odluku, ali osobno mislim da su ozbiljna firma što su i dokazali sa izgrađenim naseljem. Gradit će oni i nakon Zaprešića,...., samo po tko zna kojim cijenama ?
Jel imate prvu rezervaciju na kući?
|
|
|
22.05.2007., 16:53
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Drash kaže:
|
To je dobro pitanje.
Međutim Solin Mandić je podigao kredit na postojeće zemljište i banka se upisala kao vlasnik bez obzira na zabilježbu.
Da li će do tada biti zabilježba, to ovisi o razvoju situacije i opravdanosti tužbe ?
|
|
|
22.05.2007., 16:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Drash kaže:
|
Drash,
Šta treba biti objavljeno u Glasniku zagrebačke županije br. 9?
|
|
|
22.05.2007., 20:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
Tonča kaže:
Budući susedi! vidim da ste uzeli krajnju kuću, kao i mi.Koji je broj kuća, naša je 58
Pozdrav
|
dobili smo kuću broj 44 .
by the way danas smo platili kaparu i sad nam ostaje samo vjerovat da bu sve u redu.
čuj sused kad zapiknu prvu lopatu morali bumo se svi nać da to zalijemo,ja se nadam da bu to bar otprilike onak kak je marko rekel.
|
|
|
22.05.2007., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
titinho kaže:
dobili smo kuću broj 44 .
by the way danas smo platili kaparu i sad nam ostaje samo vjerovat da bu sve u redu.
čuj sused kad zapiknu prvu lopatu morali bumo se svi nać da to zalijemo,ja se nadam da bu to bar otprilike onak kak je marko rekel.
|
Susedi, naravno da bumo zalijali. Vaša hiža bu prije gotova nek naša  pa bute i prije nas imali i roštilj 
|
|
|
23.05.2007., 08:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Ambrosia koji broj kuće ste dobili i kaj su vam rekli u vezi roka izgradnje.
pozdrav.
|
|
|
23.05.2007., 09:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
zackoj kaže:
Sajonara,
Do kada imate dodatni rok za razmišljanje ?
Znam da nije lako donijeti odluku, ali osobno mislim da su ozbiljna firma što su i dokazali sa izgrađenim naseljem. Gradit će oni i nakon Zaprešića,...., samo po tko zna kojim cijenama ?
Jel imate prvu rezervaciju na kući?
|
Za razmišljanje nam neće biti dovoljno ni metar dana a to bi bilo i premalo jer tko zna da li će i tada biti gotov detaljan urbanistički plan.
Od pravnice sam saznala da je činjenica da su velika i ozbiljna firma, ali ako se ove zabilježbe ne izbrišu i ako teret ostane, stambeni kredit niti u jednoj banci se neće moći dići... A što onda???
Mislim da nebumo uplatili.... jer em što su prokleto bahati, nekulturni, bezobrazni i misle da su Onog za bradu čopili- imaju nečiste papire i nedaju ništa od sebe da zaštite radi dodaju još 1 članak u predugovoru kojim bi barem svoje novce dobili nazad.
To im kod mene neće proći!
Još će nas moliti da im kupimo kuće!
Imam plan- trebali bi se dogovoriti svi i dati im ultimatum: oni nama daju napismeno o onom čemu se nadaju i čvrsto vjeruju, a tek onda nek ubiri kaparu. Jer ako u nešto vjeruju da će biti neka to daju crno na bijelo.
A njihova mi bahatost i neljubaznost ide na onu stvar....
I moliti im se više neću! Neka si oni te svoje kućice lijepo gurnu u svoje d... .
Još mi se nešto mota po glavi, a to je da bi ih trebalo dati u novine pa neka se onda sramote i prodaju priču koja ne drži vodu. 
Zadnje uređivanje sajonara006 : 23.05.2007. at 09:13.
Reason: ispravak
|
|
|
23.05.2007., 09:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Kod prodaje već postojećeg naselja ljudim uz predugovor dali su i lokacijsku- znam iz provjerenih izvora! 
|
|
|
23.05.2007., 09:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
sajonara006 kaže:
Od pravnice sam saznala da je činjenica da su velika i ozbiljna firma, ali ako se ove zabilježbe ne izbrišu i ako teret ostane, stambeni kredit niti u jednoj banci se neće moći dići... A što onda??? 
|
Toga se i ja bojim.
Ide vrijeme, dođe rok
Eto vraga skok na skok

|
|
|
23.05.2007., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
|
Da li je netko zvao Poglavarstvo grada Zaprešića u vezi građevinske za SM?
|
|
|
23.05.2007., 13:04
|
|
PSYCHO DAD I SIROVINA
Registracija: Nov 2002.
|
Quote:
sajonara006 kaže:
Kod prodaje već postojećeg naselja ljudim uz predugovor dali su i lokacijsku- znam iz provjerenih izvora! 
|
Građevinsku. Osobno svjedočim. 
|
23.05.2007., 13:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
kumek kaže:
Građevinsku. Osobno svjedočim. 
|
Nama je Marko reko da za skroz prve kuće kod potpisivanja predugovora nisu imali građevinsku. Ak se ja ne varam, ti si bio tam među prvima.
Da li to znači da Marko, hm... laže ili jednostavno svi ne interpretiramo pojam "prve kuće" na isti način?

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 07:08.
|
|
|
|