Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Posao i karijera > Informacije o poslodavcima

Informacije o poslodavcima Misija: zaposlenje!

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.03.2015., 17:12   #181
Quote:
MAJAPLA kaže: Pogledaj post
Pozdrav, kako izgleda to pismeno testiranje ?? Ja sam bila u HZZO ali na psihologijsko testiranje a sada su me zvali na pismeno testiranje.
Ne znam za pismeno testiranje... ja sam rješavala zadatke u wordu i excelu na računalu. Al pročitaj si malo po njihovoj web stranici, pa statut, zakon o zdravstvenom osiguranju i slično. Jel to isto testiranje za posao za oglas od 23. siječnja?
linoleumgirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2015., 13:57   #182
Izgleda da svaka ispostava ima svoj način testiranja. Nekome su word i excel a nekima su opća pitanja
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.03.2015., 11:12   #183
Ja sam bila na testiranju i poslije na razgovoru na hzzo-u u Splitu, rekli su mi da ce objaviti rezultate na stranici za nekih 15 dana. Proslo je vise od 15 dana, a jos nista?!
mmatea55 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2015., 10:04   #184
Quote:
mmatea55 kaže: Pogledaj post
Ja sam bila na testiranju i poslije na razgovoru na hzzo-u u Splitu, rekli su mi da ce objaviti rezultate na stranici za nekih 15 dana. Proslo je vise od 15 dana, a jos nista?!
Ja mislim da oni koji su dobili posao već to znaju, a da će nama ostalima to objavit kad nam doma vrate dokumente
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.03.2015., 15:08   #185
Quote:
Talia22 kaže: Pogledaj post
Ja mislim da oni koji su dobili posao već to znaju, a da će nama ostalima to objavit kad nam doma vrate dokumente
Tako nekako i ja mislim da je...
fanni123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2015., 18:31   #186
Išta?
fanni123 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2015., 10:52   #187
Quote:
fanni123 kaže: Pogledaj post
Išta?
Niko mi ništa nije javljao, također na njihovim stranicama nema novih obavijesti
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2015., 01:24   #188
testiranje hzzo

pozz..

se tko prijavio na ovaj natječaj od 13.03.što je bio u NN?

Tražilo se 9 mj.iskustva.. jel to samo meni smrdi ili je fakat namješteno?

zauvijek22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2015., 14:06   #189
Ja sam se mislila javiti, ali sam odustala....
mare* is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.04.2015., 11:17   #190
Izašli rezultati na stranicama HZZO
Talia22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.04.2015., 18:27   #191
Quote:
mare* kaže: Pogledaj post
Ja sam se mislila javiti, ali sam odustala....
o ovom natječaju od 13.3. nema ništa na njihovim stranicama...
zauvijek22 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.04.2015., 19:32   #192
Pozdrav,

zna li itko da li su pitanja na zaokruzivanje?
shopica is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2015., 12:45   #193
Quote:
zauvijek22 kaže: Pogledaj post
o ovom natječaju od 13.3. nema ništa na njihovim stranicama...

Pozdrav,
Ja sam u utorak dobila poziv na to testiranje, koje ide slijedeće srijede u 13h, ako se ne varam.
Navedeno je iz kojih će sve NN biti pitanja i opća ekonomska.
Ono što mene zanima ako netko zna, jest to, a vidim da ljudi iz prijašnjih postova o tome dosta pišu, da još dodatno ide kompjutersko znanje, pa pred komisijom, pa te onda zovu na psihološki test i slično.
Da li je to za sve tako ili za neka specifična zvanja?

Da, meni je isto bilo čudno da stoji 9 mj iskustva, ja osobno imam skoro 8godina i VSS, a smatram da je ovo namjenjeno nekom tko je možda VŠS (jer znam da oni su nekad imali pripravnički od 9 mj).

Ujedno, plaća je neki tabu u toj priči?

Zadnje uređivanje silverado610 : 29.04.2015. at 13:02. Reason: krivi broj
silverado610 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2015., 10:59   #194
Pozdrav svima!
Da li se netko javio na natječaj za kontrolora zdravstvenog osiguranja i kontrolora administrativnih poslova? Natječaj je završio 11.06. Znate li možda kakva su testiranja i kad otprilike mogu očekivati poziv na testiranje?

Hvala
MS2013 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.06.2015., 09:32   #195
Wink

Quote:
MS2013 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima!
Da li se netko javio na natječaj za kontrolora zdravstvenog osiguranja i kontrolora administrativnih poslova? Natječaj je završio 11.06. Znate li možda kakva su testiranja i kad otprilike mogu očekivati poziv na testiranje?

Hvala
Evo ja sam dobila poziv za kontrolora zdravstvenog...idem slijedeći tjedan....neznam šta da očekujem....kažu da pogledam malo na njihovoj stranici o ustrujstvu HZZO. Zna li netko šta se može očekivati na testu pisane provjere znanja na računalu??? Please info ako je netko bio....da se malo pripremim...
Bonny78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2015., 12:03   #196
Quote:
Bonny78 kaže: Pogledaj post
Evo ja sam dobila poziv za kontrolora zdravstvenog...idem slijedeći tjedan....neznam šta da očekujem....kažu da pogledam malo na njihovoj stranici o ustrujstvu HZZO. Zna li netko šta se može očekivati na testu pisane provjere znanja na računalu??? Please info ako je netko bio....da se malo pripremim...

I ja sam dobila poziv na testiranje idući tjedan, ne znam šta da pripremam uopće....A koliko je sigurno da će biti test računalne pismenosti? Koliko vidim, u svakoj ispostavi je drugačije, a ovisi i o tome se koje mjesto se natječeš.
Također, potpisujem, svaki savjet dobro dođe, kako je bilo na prethodnim testiranjima?
tnx
martina318 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.06.2015., 20:35   #197
Quote:
martina318 kaže: Pogledaj post
I ja sam dobila poziv na testiranje idući tjedan, ne znam šta da pripremam uopće....A koliko je sigurno da će biti test računalne pismenosti? Koliko vidim, u svakoj ispostavi je drugačije, a ovisi i o tome se koje mjesto se natječeš.
Također, potpisujem, svaki savjet dobro dođe, kako je bilo na prethodnim testiranjima?
tnx
Odlučila sam malo proučiti njihovu stranicu,ima toga dosta. Bilo bi super da se netko javi tko je bio na testiranjima da znamo šta nas čeka...meni su u mailu javili da će biti test računalne pismenosti,nemam pojma šta očekivati...pretpostavljam neki dopis
hvala svima unaprijed na infu...
Bonny78 is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.06.2015., 20:55   #198
Dopis, excel (osnove osnova). Sritno!
Naravno, razgovor odma poslije tog.
Old 30.06.2015., 00:35   #199
Quote:
Colville kaže: Pogledaj post
Dopis, excel (osnove osnova). Sritno!
Naravno, razgovor odma poslije tog.
Stvarno osnove, ja mislila neki ecdl test word i xls...i odmah intervju...što pitaju...općenita pitanja na razgovoru ili neke hzzo činjenice
camerondiaz is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.06.2015., 09:08   #200
Quote:
camerondiaz kaže: Pogledaj post
Stvarno osnove, ja mislila neki ecdl test word i xls...i odmah intervju...što pitaju...općenita pitanja na razgovoru ili neke hzzo činjenice
Excel - onsovne formule, tablicu napravit, centriranje i ostale osnove

Ostalo je većinom sve napisano u starijim postovima, pogledaj http://www.zakon.hr/z/192/Zakon-o-ob...nom-osiguranju, prouči njihove stranice, onda opće stvari kao proračun RH (brojka), pdv u turizmu (13% od 1.1.2014., prije bilo 10%), pdv na kruh i mliko.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:01.