Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Rekreacija > Trčanje

Trčanje Još samo 500 m...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.03.2018., 17:23   #181
Quote:
karter kaže: Pogledaj post
Pa dobro, jel se u tome može trčati ili ne?
.
Ako ti je biomehanika kako treba nema razloga protiv. Do tijela je, ne do opreme.
jaks is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2018., 08:34   #182
Quote:
Pripit kaže: Pogledaj post
Imaš na eBayu replike za ispod 50 dolara, za koje odgovorno tvrdim da nema razlike u odnosu na orginal.
Naručiš, počneš kad zatopli lagano hodati u njima, pa potrčiš po travi, pijesku, sve lagano, postupno.
Bit će ti i kralježnica i ostatak organizma zahvalan
Ha .... ne znam kolega ali ja se ne bi složio s Vama... moje prve VFF su bile baš replika i raspale su se čim sam ih smočio (popucali šavovi)... odnosno nakoj jedno 200km.... odmah sam kupio original i osjetio razliku, ostale sam direktno iz USA dobio (imam nekoga preko pa mi donosi)... a možda ste i naišli na neku dobru repliku... no dobro ne bih povlačio nikakvu diskusiju... just keep running...
Prim is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.03.2018., 10:47   #183
Quote:
Prim kaže: Pogledaj post
Ha .... ne znam kolega ali ja se ne bi složio s Vama... moje prve VFF su bile baš replika i raspale su se čim sam ih smočio (popucali šavovi)... odnosno nakoj jedno 200km.... odmah sam kupio original i osjetio razliku, ostale sam direktno iz USA dobio (imam nekoga preko pa mi donosi)... a možda ste i naišli na neku dobru repliku... no dobro ne bih povlačio nikakvu diskusiju... just keep running...
Ma dobijam proviziju od Kineza pa moram malo...
Moguće je da sam se zaletio s izjavom.
Do sada sam bio u doticaju s jednim orginalnim i dva para replika i na svima je šav popustio s unutarnje strane palca nakon približno jedne godine.
I, ovaj, bolje da se "VIjamo" na trkama nego na forumu, može?
Old 10.05.2018., 10:42   #184
Jučer mi listonoša uručio:
http://eu.vibram.com/en/shop/fivefin...rs-men-running
Spavao sam u njima, sad radim i iščekujem večerašnji trening.
Čak si razmišljam sad u subotu oplesti half u Bagnya Looci u njima.
Old 17.05.2018., 12:02   #185
Quote:
Pripit kaže: Pogledaj post
Jučer mi listonoša uručio:
http://eu.vibram.com/en/shop/fivefin...rs-men-running
Spavao sam u njima, sad radim i iščekujem večerašnji trening.
Čak si razmišljam sad u subotu oplesti half u Bagnya Looci u njima.
I jesi li preživio BL polumaraton? Vidim da ih je bilo dosta u bolnici.
miroslav kadlec is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2018., 17:39   #186
U bolnici sam najčešće na psihijatriji.
Preživio, chip time 1:28:20, usput se zezao, stao pred glazbu pa dirigirao, davao klincima sa strane peticu, mahao navijačima sa strane.
Jedino me skoro ubilo to što su na kraju davali samo jedno pivo po trkaču, a nama bon ostao u autu, 2 km dalje
Zato nismo izašli iz obližnje birtije dok se nismo posve rehidrirali
Old 18.05.2018., 08:06   #187
i meni je bon ostao u autu, sreća pa je bilo onih dućančića pa si za marku i kusur mogao uzeti nektar i nikšićko
StevePre is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2018., 08:28   #188
Najbolji su mi po pivskom pitanju, nekadašnja Bromara i half u Apatinu, degustacija je skoro pa beskrajna
Old 02.11.2024., 16:02   #189
Vidim da je tema zamrla a interesira me da li jos uvijek nosite svoje barefootice i kakvi su dojmovi nakon duljeg nosenja, ima li benefita?

Koji brend preporucujete i da li se negdje mogu isprobati u Zg?
carnivoregirl is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2025., 15:35   #190
Quote:
carnivoregirl kaže: Pogledaj post
Vidim da je tema zamrla a interesira me da li jos uvijek nosite svoje barefootice i kakvi su dojmovi nakon duljeg nosenja, ima li benefita?

Koji brend preporucujete i da li se negdje mogu isprobati u Zg?
bok, nosim ih po zimi.
dojmovi su super, dok ekipa na plaži tapka po kamenju i stijenama ko po jajima ti to ne moraš, možeš čak i bacit trk.
kaj se brandova tiče imaš par modela od xero i vivobarefoot u kibubi offline ili online na ecipele, tam imaš i vibram fivefingers. pogledaj si sizing chart na webu proizvođača i komentare jer veličine znaju bit svakakve. ak imas baš jako usko stopalo teško da ćeš nać model koji ti skroz odgovara, al eto uskoro ce proljece pa hodaj/trči bosa po jarunu bude se malo rascopalo stopalo i do zime ti budu taman.
nez koliko si bosa inače, al ak si slabo samo laganini, nema žurbe. i uživaj
flicinka is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:05.