Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Pogledaj rezultate ankete: Tko će biti novi prvak?
Dinamo 41 13.76%
Rijeka 37 12.42%
Hajduk 35 11.74%
Lokomotiva 6 2.01%
Osijek 6 2.01%
RNK Split 5 1.68%
Zadar 6 2.01%
Istra 4 1.34%
Slaven Belupo 3 1.01%
Zagreb 4 1.34%
KBKKZOSN? P, ABN 19 6.38%
ja san retaj 32 10.74%
Plavko 32 10.74%
Davor Šuker 22 7.38%
zavedeni muslimani i orjunaši 46 15.44%
Glasovatelji: 298. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.07.2014., 22:19   #181
Quote:
ersteone kaže: Pogledaj post
Frende, kakav naslov? Ma svi mi koji pratimo Hajduk znamo da nema naslova sve dok je ovo Mamićeva liga. Da Barcelonine igrače imamo bili bi na kraju drugi ili treći ovisno što gazda odluči... Ako mi zabijemo 10 golova, njihova mašinerija može ukrasti 11... Ako bježimo 20 bodova, mašinerija će ako ne uz pomoć sudaca, onda uz pomoć nelegalnog tumačenja propisa oduzeti koliko treba... Iluzija tu nema, već viđeno u prošlim sezonama...

Shvati da je on ukinuo udrugu prvoligaša jer je postojala mogućnost da oni budu van njegovih skuta, mada je ta udruga ima utjecaj ravan mravu u Australiji... No on mora sve kontrolirati i to mu u ovoj državu uspjeva, a vazala u HNL-u ne nedostaje... Hajduk se ne uklapa u priču i to ga jebe...

A da se sad vratimo konkretno na utakmicu... Kažeš tko nam je kriv? Pa za početak sudac Ljubičić koji nije svirao čisti penal u 86minut... Ili si ti jedan od onih s pričom, ako su vam ukrali 5 golova zašto niste zabili šest ... Ovjde se ne radi o krađi jedne utakmice , jer glava zna da on to može bilo kad režirat... Ovdje se radi o pokušaju ubojstva Našeg Hajduka i sve ono što on predstavlja... Želi od početka ubiti euforiju, da ljudi napuste klub, da budemo u borbi za opstanak, da dignmo ruke od kluba zbog rezlutata itd itd... No ne razumje debil Dalmatince , a shvatit će ima vremena...

Hajduk je za njegovu ligu karcinom, što je nedavno izjavio, i želi ga se riješit... No grdno se vara i to će se uvjeriti već na sljedećoj utakmici... Još više članova , još više pretplata i još jače... Onaj gore spominje patetiku, jer ne razumije Hajduk i Hajdukova navijača ... Za kraj, ovaj rat ćemo dobiti....
Ma sve pet što ti pričaš.. Al badava to što bi bilo kad bi bili Barcelona i ostalo kad ste već sezonama i sezonama dvije kategorije ispod Dinama zbog vaših "Mamića" s razlikom da vaši znaju samo uzet, a ne i zaradit...

Ne branim Maminja, i ima istine u tome kaj pričaš, al sorry, s ovim ekipama, ni svi suci na vašoj strani ne bi vam donijeli prvenstvo...

Volim party, volim mali parking!
Čekkić is offline  
Old 21.07.2014., 22:24   #182
Quote:
Čekkić kaže: Pogledaj post
Ma sve pet što ti pričaš.. Al badava to što bi bilo kad bi bili Barcelona i ostalo kad ste već sezonama i sezonama dvije kategorije ispod Dinama zbog vaših "Mamića" s razlikom da vaši znaju samo uzet, a ne i zaradit...

Ne branim Maminja, i ima istine u tome kaj pričaš, al sorry, s ovim ekipama, ni svi suci na vašoj strani ne bi vam donijeli prvenstvo...
Odgovor na ovo ne znamo jer pravila igre za sve nisu jednaka, ona na terenu, ali i izvan njega što ima direktnog utjecaja na ono na terenu.
Woodgate is offline  
Old 21.07.2014., 22:25   #183
Quote:
frane mafia kaže: Pogledaj post
nisu ni na poljudu bolje prolazili .. dok u koprivnici uvik muka neka s njima kakvi god bili oni
na Poljudu 19-4-0 49:9
6-10-5 25:23 u KC

Quote:
:

he he

Zadnje uređivanje sesve : 21.07.2014. at 22:31.
sesve is offline  
Old 21.07.2014., 22:27   #184
tek je odigrano jedno kolo hnla i već prijelaz imamo
Old 21.07.2014., 22:29   #185
Quote:

Frende vidi se ne razumiješ...

- Mi smo u ovih 9 sezona imali dobrih momčadi, ali naravno nikad nismo uzeli prvenstvo... čudno, ne ? Kad smo bili blizu uvijek odrađen posao i nakon toga kukanje par dana i idemo dalje....Mpžda ih i ne bi uzeli, ali to nikad nećemo znati jer nisu pravila za sve bila ista...
- Da smo čak i svih 9 sezona bili lošiji, je li uvijek momčad s najboljim i najskupljim igračima osvaja prvenstvo? Naravo da nije, jer onda bi se znalo unaprijed tko će biti prvak diljem svijeta... Ekipe šeika bi osvajale prvenstva od Engleske do Francuske, a to nije tako ... osim u HNL-u... čudno?
- Da smo osvojili prvenstva koja smo trebali, koliko bi sljedeće godine imali jaču momčad? To ide jedno s drugim... Gdje bi bili danas? No nebitno za cijelu priču....

Dovoljno je da te Mamićevi suci zakinu na 3 utakmice, to je 9 bodova... A mi smo gubili par prvenstava upravo na tome... Sada imaš i Lokomotivu , to ti je u ovom sustavu još 12 bodova ... Vazalske klubove ... Pa jebote ne bi kombinirana reprezentacija svijeta ovdje bila prvak... Zato nemoj, molim te....
Old 21.07.2014., 22:43   #186
Quote:
Woodgate kaže: Pogledaj post
Odgovor na ovo ne znamo jer pravila igre za sve nisu jednaka, ona na terenu, ali i izvan njega što ima direktnog utjecaja na ono na terenu.
Ma gle... Znamo.. Nemoj lagat..

Quote:
ersteone kaže: Pogledaj post
Frende vidi se ne razumiješ...

- Mi smo u ovih 9 sezona imali odličnih momčadi, ali naravno nikad nismo uzeli prvenstvo... čudno, ne ? Kad smo bili blizu uvijek odrađen posao i nakon toga kukanje par dana i idemo dalje....
Sorry, ja nijednu od tih momčadi ne bi stavio ni uz bok dinamu u isto vrijeme... Tu i tamo ste bili u istoj kategoriji..

Quote:
- Da smo čak i svih 9 sezona bili lošiji, je li uvijek momčad s najboljim i najskupljim igračima osvaja prvenstvo? Naravo da nije, jer onda bi se znalo unaprijed tko će biti prvak diljem svijeta... Ekipe šeika bi osvajale prvenstva od Engleske do Francuske, a to nije tako ... osim u HNL-u... čudno?
I opet, nije. Ne kad je razlika ne u jel neko bolji ili lošiji nego kad je netko uopće u kategoriji s nekim ili nije.. Nije čudno da se dogodi prvenstvo Atleticu, kad je dobra sezona a da i ima dobru ekipu.. Al se neće dogodit da ga random uzme Badajoz bez da prije dođe u kategoriju Reala, Barce, Valencije ili Atletica...

Quote:
- Da smo osvojili prvenstva koja smo trebali, koliko bi sljedeće godine imali jaču momčad? To ide jedno s drugim... Gdje bi bili danas? No nebitno za cijelu priču....
Ovo je meni najbitnije.. Kad ste i imali rezultat ili igrače s kojima se nešto moglo, ne da niste niš s tim nego baš niš.. Ni ne znam ko puni đžepove s vašim parama, sve nešto na finjaka i kad svi u Maminja gledaju ili koji kurac, al čovječe, Hajduk sve što je prodo dao je badava, sve tekme u europi plus svaki derbi je pun stadion ko šipak, članstvo i dioničarstvo, a para ni za klincu od 17 kupit burek???

Quote:
Dovoljno je da te Mamićevi suci zakinu na 3 utakmice, to je 9 bodova... A mi smo gubili par prvenstava upravo na tome... Sada imaš i Lokomotivu , to ti je u ovom sustavu još 12 bodova ... Vazalske klubove ... Pa jebote ne bi kombinirana reprezentacija svijeta ovdje bila prvak... Zato nemoj, molim te....
Ma gubili ste "samo" s 9 bodova jer se nije nikom dalo igrat, šta ćeš ganjat 20 bodova razlike kad moš feštat naslov amir: A kaj se Lokomotive tiče, to vam je karma za Zadar

Volim party, volim mali parking!
Čekkić is offline  
Old 21.07.2014., 22:48   #187
Quote:
Ma gubili ste "samo" s 9 bodova jer se nije nikom dalo igrat, šta ćeš ganjat 20 bodova razlike kad moš feštat naslov amir: A kaj se Lokomotive tiče, to vam je karma za Zadar
Nema smisla, imam pametnijeg posla...pozz...
Old 21.07.2014., 22:57   #188
Split istakao borbu za treće mjesto ove godine .
bioshock is offline  
Old 21.07.2014., 23:06   #189
Ne, pusti ga. Neka nam objasni Hajdukovu vezu sa Zadrom. Ovo mi godinama nije jasno, pa evo čekam odgovor.
f.gibbs is offline  
Old 21.07.2014., 23:07   #190
Quote:
bioshock kaže: Pogledaj post
Split istakao borbu za treće mjesto ove godine .
Da, biti će ispred vas

Nego, jel nije bilo priče onih lobotomaca s vašeg topika da će se pričekati izvješće Rijeke pa onda komentirati jeste li postali Mamićeva prčija ili ne? Vidim isprsio se Miško što se odšteta tiče! Frcale pare s računa na račun. Milanović izjavio kako se likvidnost Hrvatskih građana nemilice popravila od kada je Miško u Rijeci!
Old 21.07.2014., 23:08   #191
Quote:

Ne branim Mamića ali zovem ga Maminjo i onak lud je lik, jel?
Old 21.07.2014., 23:12   #192
mitch is offline  
Old 21.07.2014., 23:19   #193
Super je kad se ljudi koji pojma nemaju o HNL-u nađu pozvanima tumačit ovdje stvari. Ali sve će vam rado objasnit, a poznavanje činjenica bi ih samo kočilo u lupetanju.

Od takvih obično i dolazi ono:
"Ne branim Maminja, ALI...."
"Vi stalno nešto kmečite, a da ste zabili 100 golova, ne bi vam sudac bio kriv..."
Old 21.07.2014., 23:46   #194
Sad se vidi zašto je u prvom redu Mamić tražio Ligu 10, jer prvi put kontrolira pola iste. Doduše mora se priznati da se podiže kvaliteta što svjedoče rezultati u Euro kvalifikacijama. Ipak, kriminalno je kako kontrolira sudačku organizaciju i pola klubova lige...

Ne znam što Hajduk čeka sa radikalnim koracima. Do kad misle ovo trpiti?
Old 21.07.2014., 23:58   #195
Quote:
Krševan kaže: Pogledaj post
Svi bi mi tili neke radikalne poteze, ali sve je to voda na mlin mafiji iz HNS-a.
Nažalost, realno TRENUTNO nemamo snagu za postić neki efekt, više bi naštetili sebi i doveli u pitanje opstanak kluba. Zato sad nemamo šta drugo nego kmečat
Old 22.07.2014., 00:14   #196
Quote:

Old 22.07.2014., 00:21   #197
zbog penala na Fredu je cijela hrvatska kmecala mjesec dana, a sad se nama sere da kmecimo

pa što hrvatska nije brazilu dala 5 komada, pa nek im sudac pomaze
Old 22.07.2014., 00:45   #198
Kakav moraš biti genijalac da misliš da hajduk ima dobru ekipu i da im Mamić krade prvenstvo pa tko vas je pokrao protiv dila i takvih ekipa a penal niste platili sudce ostali ste im dužni pa vam vraćaju
Bolji ste od sjeverne Koreje ubjedili ste sami sebe da ste najbolji ali vas krade mamic

red rice
luanti is offline  
Old 22.07.2014., 00:47   #199
Quote:
Krševan kaže: Pogledaj post
Sad se vidi zašto je u prvom redu Mamić tražio Ligu 10, jer prvi put kontrolira pola iste. Doduše mora se priznati da se podiže kvaliteta što svjedoče rezultati u Euro kvalifikacijama. Ipak, kriminalno je kako kontrolira sudačku organizaciju i pola klubova lige...

hajduk nema saveznike i iako bi eventualnim istupanjem iz lige podigao prašinu, to bi značilo i kraj profesionalnog kluba hajduk.

mamića to ne bi otjeralo ni oslabilo, a hajduka nitko ne bi podržao. kada bi druga polovica klubova dogovorila napuštanje lige, neke stvari bi se pokrenule, samo tko?

medić, slaven belupo, split i zadar? nema tu kruva....hajduk je u trapuli dugova, blokiran da se obrani od mamića, rastrgan između nerealnih želja da u mamićevoj ligi ostvari rezultat i sveprisutnog osjećaja da to sve treba poslat u pičku prelijepe matere.

pretplate, posjeta, tradicija, dišpet, hajduk kao stil života, sve to bi netko trebao prelomiti preko koljena i reći....mi idemo ća a vi si jebite mater mafijašku.

to može odlučiti samo hajdukov puk i to valjda samo referendumom, potpuno svjestan posljedica.

možda i bi da im netko iščita budućnost u kojoj mamić vlada nogometom i deset sljedećih godina, ali ovako valjda ljudi žive u nadi, a usput kusaju govna svakodnevno, vjerujući da svako zlo dođe i prođe
Bench is offline  
Old 22.07.2014., 01:02   #200
Quote:
Uvijek spreman kaže: Pogledaj post
tek je odigrano jedno kolo hnla i već prijelaz imamo
treba isplatit premije i plaće

čekamo i mi dinamovci da zlo prođe, al ukorijenilo se
Gustavo is offline  

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:25.