Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Putovanja

Putovanja Gdje ljetujete, zimujete, idete na izlete? I kako vam je bilo?
Podforum: Hrvatska i turizam, Destinacije i putopisi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.11.2015., 17:33   #181
U zg je glupo. Negdje prije securitya, na prvom katu, ali ne di je onaj restoran. Mislim da imaju samo kavu i grickalice. Bezvezno.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.11.2015., 18:14   #182
znaci sranje kao cijeli airport al nema veze bit ce to inauguracija dinersa moram vidit kako to sve funkcionira i kako se uopce ulazi s karticom
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 09:25   #183
Quote:
nukac kaže: Pogledaj post
Ajde da utvrdimo gradivo.

Rim - rekli ste da je kompleksno, jer se mora nekom kombinacijom busa i takv sranja.
ovisi s kojeg gejta ti je let za dalje. ako je sa G ili H, onda je Ok. ionako moraš shutleom do tamo...
ako se moraš vraćati na B ili C na koji ćeš vjerojatno i sletiti, onda ti neće prolaziti bar code (ali mene su pustili svejedno) i morat ćeš se vraćati bez oznaka, osim ako ih nisu u međuvremenu napravili.

Treba prvo vlakom, pa dvije kontrole pa shutle bus. Sve skupa pola sata.
provinci alka is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 10:42   #184
Quote:
ajvan kaže: Pogledaj post
znaci sranje kao cijeli airport al nema veze bit ce to inauguracija dinersa moram vidit kako to sve funkcionira i kako se uopce ulazi s karticom
Da, i meni je to bio prvi, za probu.

Ali u njemu nema ni alkohola ni klope. Grickalice, ko što veli Nukac, ali je pijača ipak malo raznovrsnija, tj. osim kave ima i čajeva, mineralne vode, a pretpostavljam i raznih drugih bezalkoholnih pi**arija (tipa sokovi, kole i slično). Ima i Interneta, Wi-Fija, nekaj sitno novina, pa i informacija o avionima, no display je banana (običan kompjutorski monitorčić kojeg moraš sam skrolati ako želiš ažurirane podatke ).

Jedina dobra stvar: nema gužve, mir je i tišina.

Uglavnom, čak i da je bogatiji ponudom ne bi bio za preporučiti, nikad ne znaš u kakvu gužvu možeš upasti na securityju, pa čak i u ZG.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 14:21   #185
Quote:
U zg je glupo. Negdje prije securitya, na prvom katu, ali ne di je onaj restoran. Mislim da imaju samo kavu i grickalice. Bezvezno.
A koji je onda lounge nakon securitija i pass kontrole , a prije djutija? Zar nije isto Diners? Znam samo da nije Mile&More ... pih ...
Bezveze is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 14:29   #186
Quote:
Bezveze kaže: Pogledaj post
A koji je onda lounge nakon securitija i pass kontrole , a prije djutija? Zar nije isto Diners?
Na žalost, nije.

Quote:
Terms & Conditions
• The Business Class Boarding Pass
• The Gold and Platinum FF Card Sky Team (Aeroflot, Czech Airlines, Air France…)
•The Gold FF Card Star Alliance (Croatia Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, Tap Portugal, Scandinavian Airlines, LOT…)
•The Emerald and Sapphire FF Card the One World Alliance (British Airways, Qatar Airways, Iberia Airlines…)
•The Airport Angel Card
• The Priority Pass Card
• The Dragon Card
• The TAV Passport Card
Mogu ga koristiti i ostali, koji nemaju ništa od navedenog, ali ne mukte. Moraju platiti 180 kn.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 14:44   #187
Ako imaš običnu Miles and More, zaboravi biznis ložu. Jedino ako imaš kakvu zlatnu ili serator.
Moraš imati biznis boarding pass.
Naravno, ako imaš RBA viza karticu (mislim da je platinasta), onda imaš i priority pass card s kojem možeš u Zrinjevac.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 14:51   #188
dobio sam ja od amex prioritypass card al koji vrag ce mi kad i s njim moram placat 27$ po ulazu
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.11.2015., 14:58   #189
Ako imaš tu RBA vizu onda ne plaćaš ništa.
Ali je mjesečna članarina oko 100-tinjak kn. Ili moraš imati veliku plaću.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.11.2015., 10:06   #190
Skinulo Tuzlu sa popisa.
Dio razloga kupovine karata za Tuzlu je bio i da ima lounge.
Ovo ozbiljno narušava financijsku konstrukciju mojeg proračuna za ovo putovanje.
Old 16.11.2015., 08:31   #191
Sheremetyevo: Galaxy lounge- ovaj aerodrom je raj za dinersovce jer svaki terminal ima svoj lounge plus koji viška. U Galaxy bio ujutro, klopa sir, salama, kroasani, palačinke sa šunkom ili čime već, neke juhe...soft drink, pivo, vino, pjenušac...jedino žestoka pića nisam vidio izložena (vino i stvari iza šanka oni toče nije self service). Koliko sam čitao na Domodedovu je samo jedan lounge i tamo se alkoholna pića (osim jednog piva/osobi) plaćaju
Sva sreća da je Lufthansa štrajkala pa nismo išli tamo
Old 25.11.2015., 10:09   #192
SkyTeam Lounge na Heathrowu, T4.
Na dva kata je, s time da su one prave stvari, barem kad je riječ o doručku (full English) na gornjem. Nema štengi, lift je dijagonalno od ulaza.
Ne vidim žestice osim votke, ali me to niti ne zanima. Šteta što je prerano za pivu jer "njušim" da bi kasnije na Schipholu izbor mogao bit sužen na Heineken (bljak!) i ... ništa osim Heinekena. (Ovdje bar još ima i Cronenbourgov 1664 te oba glavna Bulmersa.)
Za jutro nakon poluneprospavane noći posebnu pohvalu zaslužuje tomato među đusevima u ponudi.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 10:44   #193
Venecija: odlicni kroasani za dorucak. Ima i palacinki, onih pravih iz mamine kuhinje. Odlicna loza.
Rim, gatovi G: loza je u podrumu. Hrana losija nego u Veneciji, ali svejedno ok. Malo je klaustrofobicno i nema pogleda na avione.
Bangkok: loze su svugdje, prakticno na svim gateovima. Posebno dobre za kur*enje na obicnim pukom, jer te svi vide s gateova. Ima i pusacka soba. Hrana je odlicna. Pogotovo je pasala juha od povrca.
Abu Dhabi: loza je na terminalu 1. Imaju dvije loze za Diners. Moze se istusirati. Izbor klope i cuge fenomenalan. Slaba strana - opet nema prozora. Iz nekog razloga internet mi nije htio radit. Opcenito mi je u AUH internet radio ocajno.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 12:59   #194
Quote:
nvnk kaže: Pogledaj post
SkyTeam Lounge na Heathrowu, T4.
Na dva kata je, s time da su one prave stvari, barem kad je riječ o doručku (full English) na gornjem. Nema štengi, lift je dijagonalno od ulaza.
Ne vidim žestice osim votke, ali me to niti ne zanima. Šteta što je prerano za pivu jer "njušim" da bi kasnije na Schipholu izbor mogao bit sužen na Heineken (bljak!) i ... ništa osim Heinekena. (Ovdje bar još ima i Cronenbourgov 1664 te oba glavna Bulmersa.)
Za jutro nakon poluneprospavane noći posebnu pohvalu zaslužuje tomato među đusevima u ponudi.
Pardon, ipak ima i štenge. Toliko su očite, odmah kod ulaza, da ih nisam skužio.

A ima i palačinki.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 13:04   #195
Ovo pišem iz Aspire Lounga 41 na Schipholu. Ovdje nije sve besplatno uz Diners, neke se stvari još doplaćuju. Čak i WiFi se dijeli na "obični" (besplatni) i "bolji". Piva je samo Heineken i to točeni. Ima i flaširanki, ali pod posebnim uvjetima. Dakle, slabo glede piva.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 13:29   #196
Klopa ovdje nije Bog zna kaj, sve hladno osim paradajz juhe (jedina svjetla točka), narezana jedna vrsta salame i jedna vrsta sira te dvije vrste hladne salate. Druga svjetla točka je sjajni panoramski pogled na aerodrom.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 14:57   #197
Quote:
Abu Dhabi: loza je na terminalu 1. Imaju dvije loze za Diners. Moze se istusirati. Izbor klope i cuge fenomenalan. Slaba strana - opet nema prozora. Iz nekog razloga internet mi nije htio radit. Opcenito mi je u AUH internet radio ocajno.
hmm koja 2 ? sta ne pise na diners stranici da je samo 1 na T1 ??
I let za BKK leti s t3 šta ne? nije problem upast u t1 lounge iako letiš s t3 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 17:13   #198
Teta na salteru mi rekla da ima jos jedna. Posto sam dolazio s Alitalijom na T1, nije bio nikakav problem. Nije problem ni ako dolazis na T3 jer se nalazi izmedju terminala. Ja sam isto iz onog centralnog dijela na T3 dosao do loze.
nukac is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2015., 18:07   #199
Quote:
Teta na salteru mi rekla da ima jos jedna. Posto sam dolazio s Alitalijom na T1, nije bio nikakav problem. Nije problem ni ako dolazis na T3 jer se nalazi izmedju terminala. Ja sam isto iz onog centralnog dijela na T3 dosao do loze.
aha ma mislio sam da možda moraš prvo proci secutiry check za T1 pa da je to tek u departure dijelu, a ti ne ideš s tog terminal dalje pa da kompliciraju.. nije da cu baš imat vremena za lounge al probat cu
ajvan is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.12.2015., 15:36   #200
Ja sam svoj Diners dosad dobro iskoristila
Venecija- sva već napisano, odlično
Klia2- mali lounge ali dovoljno svega, moze se uzeti po jedan izbor juhe i hot dog ili pašta, nesto kolača, pivo ili kola,čajevi
Kathmandu-valjda jedino uređeno mjesto u cijeloj zemlji, lounge je ogroman,prekrasan, nesto kao u Veneciji uređen.
ima buffet izbor hrane od riže, krumpira, kuhanog povrća, juhe... Sendviči svih vrsta, voće, kolači,grickalice. Od pića sokovi, alkohol masu toga. Super. I onda kad kreneš prema gateu užas, ko da si na autobusnoj usred Burme. I dok udes u avion te jedno 100x cijelu pregledaju.

Sad me zanima za dohu- gledala sam na Diners stranici i napokon se pojavio lounge tamo.
Na netu nista ne pise o tome da se sad smije sa dinersom ici free.
Ima netko neku informaciju, trebala bih ubiti tamo 9 sati layovera??
mass11 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:08.